Alexandria Ocasio-Cortez, tot voorbij de planeet Venus gekend als ‘AOC’, is de jongste vrouw ooit verkozen voor het Amerikaanse congres. Ze had niets met politiek vandoen, geen verleden als activiste, maar kwam op een dag toch zomaar uit de lucht vallen, pardoes in het pluche van het capitool. Daar werd AOC binnen de kortste keren een VIP-smoeltje met een enorme impact op de politieke palavers van de Democraten.

JUSTICE DEMOCRATS

Hoe is dit mogelijk? Hoe kan iemand zomaar ‘out of the blue‘ in zulke belangrijke functie terechtkomen en tegelijk zwaar wegen op de Amerikaanse ‘progressieve’ politiek?

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) was in 2018 nog werkzaam in een cocktailbar in Manhattan, tot ze – tot eenieders verbazing – congreslid Joe Crowley’s zitje inpikte.


Welnu, in 2017 organiseerde een onbekende groepering genaamd ‘Justice Democratsaudities voor potentiële kandidaat-congresleden voor alle districten van Amerika. Het weze onderstreept dat men geen mensen zocht met politieke potentie of dito talent, dan wel kandidaten met ‘star power‘, oftewel fotogenieke en extroverte acteurs/actrices die als ‘puppets’ fungeren met een strikt te volgen script.

Want ja, de uitverkorenen moeten als tegenprestatie voor hun riant loon immers de ‘extreme agenda‘ van de ‘Justice Democrats‘ uitdragen (social/racial/economic justice – Green New Deal etc.), gegangmaakt vanaf hun platform. Daar doet men overigens niet geheimzinnig over. Alexandra Rojas, executive director van Justice Democrats, geeft deze werkwijze zonder meer toe in interviews.

De werkwijze van ‘Justice Democrats’ verliep bij de tussentijdse verkiezingen in 2018 met redelijk succes, want 26 van de 79 kandidaten die ter verkiezing werden aanboden zijn ook werkelijk verkozen, waaronder de ‘SQUAD’: Alexandria Ocasio-Cortez van New York, Rashida Tlaib van Michigan, Ayanna Pressley van Massachusetts en Ilhan Omar van Minnesota. Een ‘coup’ die de democratische partij op zijn grondvesten doet daveren.


MASTERMIND Chakrabarti

Hoe kwam Alexandria Ocasio-Cortez in deze mallemolen terecht? AOC’s broer Gabriel stuurde – achter haar rug om – een kandidatuur in. De ‘casting call‘ leverde 10.000 kandidaten op, waaruit AOC werd geselecteerd om – met succes zo bleek – te wedijveren voor het 14th district van New York, met dank aan de geniale social media-campagne en het activisme van het Justice Democrats-team.

De New Yorkers verkozen dus geen Portoricaanse ‘barmeid‘ (koosnaampje Sandy) om hen te vertegenwoordigen in Washington DC, dan wel een ‘schijnpolitica‘, gecoacht en gescript om links-radicale ideeën te ventileren (mouth piece). Een approach die uiteraard is ontleend aan het draaiboek ‘Rules for Radicals‘ van Saul Alinsky.

De mastermind achter de schermen van ‘Justice Democrats’ is ene Saikat Chakrabarti. Hij heeft AOC naar de uitverkiezing geleid en werd haar stafchef in het congres. Saikat werkte eerder voor het campagne-team van Bernie Sanders, waar hij bekend stond als iemand die alle truken uit de toolbox aanwendt om zijn doel te bereiken. Intelligent, sluw en politiek beslagen als hij is, stuurt hij AOC nu dus woord voor woord aan.

AOC is in de VS hét gezicht van de Green New Deal, ontsproten aan de neo-marxistische cabal die hiermee de Amerikaanse economie in zijn greep wil krijgen (Photo credit: Eyevine)


OFF SCRIPT BRAIN FARTS

Maar dit houdt, zoals we gaandeweg konden vaststellen, wel risico’s in. Telkens AOC afwijkt van de voorgekauwde scripts en haar eigen ideeën naar voren brengt, loopt het veelal mis. Wat leidt tot grote hilariteit onder conservatieven op social media.

Zo opperde AOC off script eens ‘dat de zuidelijke grens van de VS veel weg heeft van een Nazi-concentratiekamp‘. Of: ‘heeft het voor jonge gezinnen nog wel zin om kinderen te krijgen?‘. Of: ‘we zijn over precies 12 jaar allemaal dood tenzij we de Green New Deal implementeren‘. Of: ‘Wapens bezitten is geen recht, want als dat zo was zou het in de grondwet staan‘. Of: ‘Latino’s zijn ook zwarten‘. Of: ‘Onder kapitalisme buit de ene man de andere uit. Onder socialisme is het net omgekeerd‘…

De grootste flater die ze beging is echter haar recente eis om Pater Damiaan’s standbeeld in het Capitool te Washington DC neer te halen. Want Damiaan is volgens AOC ‘een toonbeeld van blanke overheersing‘. Uiteraard een belachelijke brain fart en tegelijk een kaakslag voor alle Vlamingen.

Pater Damiaan, ook wel Damiaan van Molokai genoemd en geboren als Jozef De Veuster (Tremelo 1840), was een Belgische pater van de ‘Congregatie van de Heilige Harten van Jezus en Maria’ (ook wel ‘Picpuspaters’ genoemd) en missionaris, die bekend is geworden door zijn werk voor lepra-patiënten. Edoch, ‘blank’ en gelovig zijn is niet oké in de ogen van neo-marxisten…


PARTIJ VAN DE SLAVERNIJ

AOC had beter moeten weten. Zij is zich kennelijk niet bewust van het feit dat zij deel uitmaakt van de ‘Partij van de Slavernij‘. Want dát is de Democratische Partij van oorsprong, zo staat het in de Amerikaanse geschiedenis gebeiteld, hoewel linkse media en academici deze inconvenient truth graag onder de mat vegen.

Inderdaad, ALLE slaven (zwarten) waren exclusief eigendom van elites die lid waren van de democratische partij. NOOIT heeft een republikein ook maar één slaaf in zijn bezit gehad. Het is de republikeinse president Abraham Lincoln die in 1863 de slavernij afschafte, tot grote woede van de democraten. Meteen het motief om Lincoln aansluitend te vermoorden in 1865.

De Ku Klux Klan was een volksmilitie/lynch mob in het gareel van de Democratische Partij, vergelijkbaar met Antifa en Black Lives Matter vandaag de dag.


GEWELDDADIG EN RACISTISCH

AOC is er zich kennelijk ook niet van bewust dat de Ku Klux Klan een groepering (lynch mob) was gelieerd aan de Democratische Partij. ALLE leden van de Klan waren democraten. Het zijn uiteindelijk de republikeinen die gelijkberechtiging en stemrecht hebben ingesteld voor Afro-Amerikanen (zwarten), ondanks de forse weerstand der democraten (The 14th Amendment – 1866).

De slaven op de katoenplantages zijn niet meer, dat is waar. Maar de zwarte bevolking verblijft tegenwoordig grotendeels in ‘stedelijke plantages‘, beheerd door democraten die garen spinnen van armoede in plaats van katoen…

De partij waar AOC deel van uitmaakt heeft dus een enorm racistisch en gewelddadig verleden, dat zich tot op de dag van vandaag blijft manifesteren met groeperingen als Defund the PoliceAntifa en Black Lives Matter.

Van deze partij hoeven wij dus geen lessen in ethiek en moraal (social justice) te krijgen. Sterker nog, als er één statuut mag worden neergehaald is het dat wel van de Democratische Partij…

 


VIDEO: AOC Attacks Literal Saints (St. Damien from Belgium)


VIDEO: Is AOC An Actress? | The Michael Knowles Show

Is Alexandria Ocasio-Cortez an actress? That’s the new conspiracy theory that’s floating around, and it’s entirely correct, but not for the reasons many think. We will investigate who’s pulling AOC’s marionette strings.


NETFLIX-DOCU: Knock Down The House (Ned. ondertiteld)

Four female candidates — each driven by personal experience and hardship — enter the 2018 race for Congress, challenging powerful incumbents for a spot at the table and a voice in government. This emotional documentary follows their campaigns.


VIDEO: AOC — The Tears of a ClownNUTTIGE LINKS:


— Cartoon in header by Bosch Fawstin / Pic Damian: Photo credit: HCH file —