Trump kondigt begin juni aan dat hij tegen het eind van de maand zijn mega-rallies zal hervatten, tot vreugde van zijn aanhangers (voor de eerste rally in Tulsa hadden zich 1 miljoen gegadigden gemeld, maar een frauduleuze actie stuurde alles in het honderd). Terzelfdertijd laat hij weten dat er afgelopen maand een record aantal nieuwe jobs zijn bijgekomen in de VS en dat de beurs weer boomt als vanouds.

De boodschap van Trump: de corona-malaise hoort tot het verleden, de rellen en plunderingen doven stilaan uit, wij veren terug recht en zijn klaar om ‘Amerika weer groot te maken‘. Alle kuiperijen en manoeuvers van de ‘deep state’ ten spijt…

De reactie van de ‘deep state’ blijft, zoals verwacht, niet lang uit.

PANDEMIE VERERGERT DIXIT WHO

Amerika’s expert-viroloog dr. Anthony Fauci countert meteen: ‘De pandemie is nog lang niet onder controle, integendeel. De enige manier om Covid-19 af te stoppen is een vaccin. De industrie is er mee bezig’. Waarmee hij aangeeft dat volgens hem de lockdowns in voege moeten blijven. Conform de strategie van de Nieuwe Wereldorde, die het enkel te doen is om een tweede termijn van Trump te verhinderen (Trump heeft intussen aangekondigd dat hij bij een Tweede Golf geen nieuwe lockdown zal toestaan).

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) doet er een schepje bovenop. WHO Directeur-Generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus stelt dat de pandemie wereldwijd aan het verergeren is, en dat wij met zekerheid een heropflakkering mogen verwachten. In één adem fluit hij WHO’s virusexperte Maria Van Kerkhove terug, die eerder beweerde dat mensen zonder symptomen (asymptomatic transmission) geen andere mensen kunnen aansteken. Die uitspraak wordt afgedaan als zijnde een ‘brain fart‘.

DE ANGSTZAAIERIJ GAAT VERDER

De waarschuwing – angstzaaierij? – van het WHO komt op een moment dat vele landen geleidelijk en stapsgewijs de lockdowns opheffen. Het terugschroeven van de veiligheidsmaatregelen zou volgens de WHO onvermijdelijk leiden tot een ‘tweede golf‘.

Zoals we mogen verwachten, wordt die ‘bezorgdheid’ gedeeld in Europa. De WHO coördineert de strategische beslissingen van de Nieuwe Wereldorde en die worden meteen geïmplementeerd over het hele Westen.

In België vindt GEES-voorzitter Erika Vlieghe het zorgwekkend dat onze overheid zich zo traag voorbereidt op een tweede golf. Een stille wenk… Viroloog Marc Van Ranst roept in De Morgen: ‘Een tweede golf onder controle krijgen, dat is nog nooit gelukt met een respiratoire epidemie’. Weerom een niet mis te verstaan signaal dat er een groot onheil loert achter de horizon.

DE NIEUWE NORMAAL ZAL ZIJN

In Nederland houdt premier Mark Rutte een TV-toespraak en zegt: “Ik heb geen gemakkelijke boodschap voor u. Dit coronavirus is er en zal voorlopig onder ons blijven. Een groot gedeelte van Nederland zal besmet raken.” Hij komt zelfs met een nieuw wetsvoorstel aanzetten dat een zware inbreuk betekent op onze vrijheid. Namelijk een wet die verplicht dat we anderhalve meter afstand moeten houden van elkaar. De Nieuwe Normaal.

De Tweede Golf, die zit er dus steevast aan te komen. De Deep State, wiens diabolische invloed tot diep in Europa reikt, zal elk middel en wapen te zijner beschikking inzetten om Trump uit het Witte Huis te verdrijven. De lockdown-miserie wereldwijd doet er niet toe, het globalistisch doel heiligt alle middelen.

En het ‘media-circus‘? Dat speelt het spel mee.

 


TOESPRAAK MARK RUTTE — spoel door naar min. 02:15


VIDEO: JOURNALISTIEK IS DOOD – DE JENSEN SHOW

‘De overheden blijven angst zaaien en houden de mensen voor dom. De journalistiek, de zogenaamde Vierde Macht, vervult zijn taak niet als kritische opponent van de overheid en ‘beschermer’ van de bevolking.’


ENKELE NUTTIGE LINKS:


(Photo by Martin Sanchez on Unsplash)


(LEGENDE): Aan het angst zaaien komt maar geen eind. Vooral héél linkse media spannen de kroon, zoals bijvoorbeeld De Morgen. Er zijn krachten aan het werk (Nieuwe Wereldorde) die per se de middenstand willen vernietigen door naar een tweede lockdown toe te werken. Dat dit catastrofaal zou zijn voor de Westerse economie laat niet de minste twijfel.