Het wordt met de dag duidelijker dat de overheid ons maandenlang schaamteloos heeft belogen en belazerd wat de ernst van de Covid-pandemie betreft. Hautain en arrogant hield men ons – tot in den treure toe – voor dat corona een levensbedreigende pandemie was. Maar de werkelijkheid haalt die beweringen nu in. En gelukkig maar, want de waarheid heeft zo haar rechten. 

DE WHO STAK DE LONT AAN

Laat ons voor alle duidelijkheid eens terugkeren in de tijd en de waarschuwing van de Wereld Gezondheidsdienst (WHO) van begin maart 2020 opdiepen. Toen klonk het, bij monde van de controversiële voorzitter Tedros Adhanom Ghebreyesus als volgt: ‘Maar liefst 3,4% van alle geïnfecteerden (Covid-19) zullen komen te overlijden‘, waar in een griepseizoen minder dan 1% dat trieste lot te beurt valt. Hoge mortaliteit dus, een heel gevaarlijk virus! Alleen in Amerika al zouden er 2,2 miljoen doden vallen…

WHO-voorzitter Ghebreyesus stuurt de wereld in full panic mode met zijn (valse) onheilsboodschap…

WERELDWIJDE PANIEK

De onheilsboodschap van Ghebreyesus zorgde uiteraard wereldwijd voor angst en paniek. Elke dag opnieuw gevoed en opgepookt door de propagandakanalen (mainstream media). Op basis van Fauci’s modellen (Imperial College Model) kon president Trump niet anders dan tot een lockdown overgaan van het hele land, met alle catastrofale gevolgen vandien. Een maatregel die uiteraard in veel landen navolging kreeg.

Maar elke hoax heeft zo zijn beperkte houdbaarheid. Het Amerikaanse ‘Centers for Disease Control and Prevention‘ (CDC), dat via corrupte virologen als dr. Fauci en dr. Birx de mondiale aanpak van de Covid-pandemie aanstuurt, heeft deze week in alle stilte de officiële Covid-statistieken gecorrigeerd, uiteraard vanuit het besef dat er achter de schermen ernstige evaluaties en onderzoeken lopen naar de werking van CDC en WHO en het dus geraadzaam is zich tijdig in te dekken…

TRUMP’S PAD IN DE KORF

Trump heeft in juli jl. namelijk de klinieken bevolen voortaan ál hun data omtrent Covid-19 niet langer naar het ‘Centers for Disease Control and Prevention‘ (CDC) te sturen, maar rechtstreeks naar het ‘Department of Health and Human Services‘. Een pad in de korf van het CDC.

Trump had immers geen vertrouwen meer in het CDC, dat nauw samenwerkt met de corrupte WHO (Wereld Gezondheidsdienst) die er alles aan doet om de Covid-hoax levend en in stand te houden. Trump wist dat de statistieken en cijfers werden gemanipuleerd en sterk overdreven.

Sinds Scott Gottlieb, voormalig directeur van de FDA (Food and Drug Administration) aan het roer staat van het HHS, waar alle reële data vanaf juli toekomen, veranderen beeldvorming en analyse omtrent de corona-pandemie nogal spectaculair.

BEWUST GEPIMPTE STATISTIEKEN

Dus komt het CDC deze week aanzetten met een grote UPDATE van de statistieken. Uit de aangepaste becijfering blijkt nu dat slechts 6% van alle corona-doden ook effectief door het virus is komen te overlijden. De andere 94%, waarmee de angst in stand werd gehouden, leed aan onderliggende aandoeningen en zou ook een gewone griep niet hebben overleefd.

Dat waren hoofdzakelijk mensen op leeftijd. Iets wat alternatieve media al maanden beweren, hierin gesteund door tal van wetenschappers. Maar die stemmen werden monddood gemaakt door media en social media, want de Covid-hoax moest voortduren.

Een fragment uit de herwerkte WHO-rapportage omtrent Covid-19

AMPER 600 CORONA-DODEN

In absolute cijfers uitgedrukt: er zijn in de VS geen 180.000 mensen aan corona gestorven, maar amper 9.683. Dát zijn de nieuwe officiële cijfers. Indien we dit extrapoleren en becijferen voor wat België betreft zijn er geen 10.000 maar amper 600 (zeshonderd) overlijdens effectief toe te wijzen aan corona. In Nederland tellen we amper 314 overlijdens door corona, zonder andere oorzaken van onderliggende aandoeningen.

‘In a room where people unanimously maintain a conspiracy of silence, one word of truth sounds like a pistol shot’
— Czeslaw Milosz —

De cijfers waarmee de virologen en de media momenteel goochelen in pers en journaals, hebben anderzijds betrekking op mensen die positief worden getest als drager van het virus. Edoch, 90% van positief bevonden mensen merkt hier weinig of niets van en kan ook niemand infecteren, want het virus is compleet afgezwakt en uitgewerkt (zie onderstaande tabel). Iets wat overheid en media uiteraard niet wensen dat bekend wordt gemaakt. Tot hiertoe heeft de MSM nog steeds niet bericht over de 6%-kwestie, het bewijst hoezeer ze mee in het complot zitten…

Uit deze tabellen blijkt dat er enorm veel wordt getest terwijl de overlijdens absoluut beperkt blijven. Het virus is uitgewerkt, bijgevolg is er geen reden meer om de bevolking beperkingen op te leggen.

BESTAAT HET FANTOOM-VIRUS WEL?

Een virus dat de wereld op zijn kop zet, mensen terroriseert op sociaal, economisch vlak en psychologisch vlak, bestaat het wel? Is er een fysiek virus? En is dat virus de oorzaak van de ziekte? Anders gezegd, bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan?

Die vragen stelt programmamaker Flavio Pasquino aan onderzoeksjournalist Patrick Savalle, die al ruim 15 jaar met virus-dossiers werkt. Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het ‘Humaan Immunodeficiëntievirus’ (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft hij zich nu ook geworpen op deze vraag: zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de ‘gold standard‘) dat SARS-Cov-2 bestaat? En zo ja, is het dan de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid-19 hoort?

De laatste vraag kan alleen worden beantwoord als de gouden standaard “Koch en/of Rivers Postulaten” is doorlopen. Maar ook dat is NIET gedaan bij SARS-COV-2. In de literatuur komt onderzoeker Patrick Savalle nergens studies tegen die ‘valide isolatie‘ van het SARS-Cov-2 aantonen. Ook nergens een valabel bewijs dat zonder de minste twijfel aantoont dat SARS-Cov-2 ook effectief de veroorzaker is van de Covid 19…

De officiële corona-versie is kennelijk gebaseerd op berichten op social media! Onder leiding van Dr. Christiaan Drosten werd in allerijl een PCR test ontwikkeld (21 januari reeds!) op basis van ‘Sars RNA’ uit databanken (?) maar werd NIET het geïsoleerde virus uit ‘patiënt zero‘ gebruikt. Een lab-reconstructie dus die – zacht uitgedrukt – uiterst DUBIEUS is. Het virus is uiteindelijk nooit volgens de ‘gold standard‘ geïsoleerd en daarmee komt wellicht alles op losse schroeven te staan…

Besluit: laat ons een kat een kat noemen. Covid-19 is een fantoom, een hoax. Allicht dé hoax van de eeuw. Mettertijd zullen er nieuwe feiten opduiken die de officiële corona-versie verder zullen ondermijnen. En wie tegenwoordig nog steeds aanstuurt op een volgende lockdown of op andere inperkingen van onze vrijheden, is ofwel compleet fout geïnformeerd, of… houdt er een verborgen, boosaardige agenda op na.

 

VIDEO: Dr. Hofmann: ‘Virus is introduction to a ‘Worldwide Dictatorship’

video
play-rounded-fill

VIDEO: Speech David Icke Londen (Nederlands ondertiteld)

Deze video is na amper twee uur van YouTube verwijderd (CENSUUR!), maar u kan hem hier bekijken…

video
play-rounded-fill

VIDEO: VIRUS – THE NEW TERRORISM

video
play-rounded-fill

EXPLOSIEVE VIDEO — De Covid-19 genocide van 2020

Claire Edwards, voormalig staflid van de Verenigde Naties, en tegenwoordig activiste fel gekant tegen de uitrol van het 5G-netwerk (wegens levensgevaarlijk voor de volksgezondheid) laat in deze VERBODEN VIDEO (overal geboycot) haar licht schijnen over de huidige CORONA-CRISIS.

Als voormalig staflid van de VN beschikt Claire Edwards vanzelfsprekend over soliede bronnen, contacten en achtergrondinformatie, zodat haar verklaring in deze video als bijzonder geloofwaardig mag worden beschouwd. Mevrouw Edwards legt in haar uiteenzetting duidelijk de link tussen GRIEPVACCINS, COVID-19 en de uitrol van het 5G-NETWERK.

Indien u geïnformeerd wenst te zijn over wat er momenteel WERKELIJK aan de hand is, wel dan moet u deze video beslist helemaal én met aandacht uitkijken. Verspreid de boodschap, zodat zoveel mensen ‘wakker’ worden…

video
play-rounded-fill

VIDEO: Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus

Een docu gemaakt ten tijde van de uitbraak van Covid-19. Een onderzoeksjournalist gaat op zoek naar de bron van het coronavirus


VIDEO: JENSEN – IK WIL WEER LOCKDOWN…


VIDEO: TIJD VOOR OPHELDERING


NUTTIGE LINKS:


Ook in Australië worden de corona-cijfers gemanipuleerd


CENSUUR: Twitter takes down Trump tweet:


HILARISCH! MEER FAKE NEWS VAN DE MAINSTREAM MEDIA

Dus als Trump de nieuwe en officiële gegevens omtrent Covid-19 onder de aandacht wil brengen, is dat ‘conspiracy theory‘? De mainstream media zijn ALLE geloofwaardigheid aan het verliezen, voor zover die nog aanwezig was…