Voor al degenen die momenteel nog steeds niet beseffen dat we (wereldwijd) worden belazerd en belogen door overheden en elites, is de nieuwe documentaire-reeks COVIDLAND een absolute aanrader, zeg maar dé finale eye-opener.

De docu COVIDLAND, die stapsgewijs wordt gereleased in 5 episodes, werd gemaakt door de gevierde filmmaker Paul Wittenberger in samenwerking met Alex Jones van ‘InfoWars’, de man die de artificiële pandemie jaren geleden voorspelde en hiervoor werd verguisd en weggezet als een krankzinnige complotdenker.

Bent u gehecht aan uw vrijheid? Wenst u een HALT toe te roepen aan de multi-Nationals, Big Tech en de New World Order in hun streven (The Great Reset) om de wereldbevolking grotendeels uit te roeien en wie overblijft te verknechten?

Welnu, dan moet u deze serie zeker aandachtig bekijken en mensen in uw omgeving (vrienden, buren en familie) ertoe aanzetten hetzelfde te doen. Wij moeten de wereldbevolking informeren en vervolgens overtuigen van het spel niet langer mee te spelen (Don’t Comply).

Alleen zo kunnen we onze toekomst en die van het nageslacht vrijwaren van de demonische krachten die bezig zijn een hel op aarde te creëren…

U kan de eerste twee episoden getiteld ‘The Lockdown‘ en ‘The Mask‘ hieronder integraal bekijken. Als er een nieuwe episode verschijnt, wordt die aansluitend hieronder toegevoegd.

PART 1 — ‘THE LOCKDOWN’

PART 2 — ‘THE MASK’