De Britse documentaire ‘THE NEW NORMAL’, waarin wordt gefocust op de ‘Great Reset‘ die de elites voor ons in petto hebben, werd op YouTube na amper vijftien minuten na release van het platform gekieperd, per direct verwijderd zogezegd wegens het schenden van de ‘WHO-richtlijnen’. Wat is het eigenlijk dat BigTech onwenselijk vindt dat een breed publiek te weten komt?

POLITIEGEWELD EN VERVALSTE STATISTIEKEN

De docu (zie onder dit artikel) toont ons beelden van grimmige politie-interventies tijdens nochtans vreedzame protesten. Er wordt ingezoomd op de talloze ontredderde burgers, die ondanks de harde maatregelen massaal op straat blijven komen om hun eergevoel en ‘menselijkheid’ te verdedigen.

Volgens de auteurs van deze docu (Happen Network) zijn de desastreuze lockdowns grotendeels gebaseerd op vervalste en ‘gedokterde’ infectie-cijfers en hebben ze als primair doel het creëren van een Nieuwe Wereldorde, een gecentraliseerde totalitaire staat. Lees: ‘Mondiale Slavernij’…

OP NAAR DE ‘VIERDE INDUSTRIËLE REVOLUTIE’

De docu ‘The New Normal’ blikt niet alleen terug op het voorbije corona-jaar, maar kijkt ook vooral naar de nabije toekomst, naar wat de fameuze ‘Great Reset‘ voor ons in petto heeft. De Vierde Industriële Revolutie doet namelijk zijn intrede. Die brengt ons een toekomst doorspekt met ongekende, geavanceerde systemen en hoog ontwikkelde kunstmatige intelligentie (AI). Een toekomst waarin jobs verdwijnen als sneeuw voor de zon omdat ze overbodig worden of omdat robots mensen vervangen.

Kai-Fu Lee, computerwetenschapper, zakenman en schrijver, heeft over dit nakend horrorscenario een boek geschreven: ‘AI Superpowers. China, Silicon Valley and the New World Order’. Hij waarschuwt in onderhavige documentaire onder meer voor het annuleren van credit cards en cash geld en dus totale controle over onze portemonnee. Over de gevolgen van deze evolutie, zoals massale werkloosheid, zegt hij: “Als veel mensen gelukkig kunnen zijn zonder baan, zou dat toch een mooie uitkomst zijn.” Huh. Really?

DE WARE REDEN VOOR DE UITROL VAN 5G

Klaus Schwab, voorzitter van het WEF (World Economic Forum), en auteur van de NWO-bijbel Shaping the Fourth Industrial Revolution: a guide to building a better world claimt uiteraard de ‘moral highground‘ en spreekt lovend over een Nieuwe Wereld, die volgens hem zal bestaan uit ‘smart traffic’, ‘smart governments’ en ‘smart cities’. Diverse wereldleiders (globalisten) sluiten zich daarbij aan en noemen de corona-crisis dé uitgelezen kans om de wereld te resetten (Great Reset).

Daarbij speelt massa-surveillance met behulp van 5G een hoofdrol. Van een perfecte timing gesproken… Historicus en futuroloog Yuval Noah Harari zegt in deze documentaire: “We are no longer mysterious souls”. Harari oppert daarmee de mogelijkheid tot het ‘hacken’ van mensen en bijgevolg het volledig verdwijnen van elk greintje privacy en menselijkheid. Totale slavernij…

De documentaire sluit af met de retorische vraag: “How will it end?”…


Docu ‘The New Normal’ (Nederlandstalige ondertiteling)


— BIJLAGEN —


VAN EEN VRIJE WERELD NAAR TOTALE SLAVERNIJ

Als u WERKELIJK wilt WETEN wat er momenteel in de wereld aan de hand is, waarom wij worden geplaagd door Covid-19, lockdowns, de Nieuwe Normaal, de grote omwentelingen die momenteel plaatsvinden, wel dan dient u héél aandachtig dit interview te beluisteren. Dit gesprek met Catherine Austin Fitts werd afgenomen voor de documentaire getiteld PLANET LOCKDOWN.

Catherine Austin Fitts is niet de eerste de beste. Zij is een Amerikaanse ‘investment banker‘, die ook als assistent-minister heeft gediend onder George H.W. Bush (Housing and Urban Development for Housing). Een bijzonder intelligente en goed geïnformeerde dame die in dit interview uitlegt wat er aan de hand is, waar de NEW WORLD ORDER met onze planeet naartoe wil en wat wij alsnog kunnen doen om hun satanische plannen te dwarsbomen…

Hoeft het gezegd, dit interview is van alle klassieke social media verwijderd wegens ’te onthullend’. Reden te meer om er alle aandacht aan te besteden…


NA COVID KOMT ‘OPERATION CYBER POLYGON’

Alles wijst erop dat de covid-malaise binnenkort een vervolg zal krijgen in de vorm van een mega cyber-aanval die het internet wereldwijd zal lamleggen, met alle catastrofale gevolgen vandien. Chaos zal regeren, en ontelbaar veel mensen zullen van honger omkomen.

In deze video maakt u kennis met ‘Operation Cyber Polygon‘, een nieuwe ‘war game‘ van de globalistische elites, oftewel de New World Order.

Klaus Schwab, frontman van het World Economic Forum (WEF) en woordvoerder Jeremy Jurgens doen er niet geheimzinnig over en waarschuwen de wereld dat de covid-crisis maar een ‘formaliteit’ zal zijn vergeleken met de komende cyber-attack die volgens hen onafwendbaar is.


DE BOODSCHAP VAN ROSA KOIRE BLIJFT SPRINGLEVEND

ROSA KOIRE, een grote ‘patriot’, is niet meer. Ze is deze zomer gestorven ten gevolge van longkanker. Een onbevreesde freedom-fighter heeft ons helaas moeten verlaten. Maar haar erfenis blijft levendig en zo ook de vele volgers die door haar werden geïnspireerd.

Rosa Koire heeft de aandacht van de wereld gevestigd op de AGENDA-21 & 30, het masterplan van de globalisten om de hele wereld onder één autoritaire, dictatoriale New World Order (NWO) te brengen naar Chinees model.

Hier één van haar vele getuigenissen tijdens een interview met Spiro Skouras.