In mei van dit jaar, na het uitbreken van de ‘corona-crisis’, verscheen er op social media een documentaire getiteld ‘PLANDEMIC’, geproducet door Mikki Willis en dr. Judy Mikovits (moleculair bioloog en ex-medewerker van dr. Anthony Fauci).

In deze documentaire ontmaskerde dr. Mikovits de prominente viroloog dr. Fauci en maakte terzelfdertijd brandhout van het officiële corona-verhaal. Deze week werd een vervolg-docu gelanceerd. U kan beide video’s hieronder bekijken.

ONTOELAATBARE CENSUUR

De eerste docu (mei 2020) werd – zoals verwacht – binnen enkele uren na verschijning van de social media geweerd en verwijderd onder het voorwendsel dat de boodschap misleidend was en bijgevolg de ‘community guidelines‘ schond. De media spraken van een nieuwe ‘complotvideo‘… Uiteraard van je reinste larie en apekool.

Pure censuur van de social media en tech giants. Alternatieve meningen zijn in corona-tijden niet langer toegestaan. Wij zullen als onnozele schaapjes het officiële verhaal slikken of … de consequenties dragen!

DEEL 2 – DE ONTHULLENDE SEQUEL

Deze week werd vervolgens een uitgebreide sequel (DEEL 2) gelanceerd onder de titel ‘PLANDEMIC II INDOCTORNATION’, weerom geregisseerd door producer Mikki Willis.

Deze langere documentaire trekt het maskerend doek weg rond de corona-pandemie en vertelt het andere, zeg maar échte verhaal omtrent de vaccins, de rol van de WHO, Bill Gates, Tedros Adhanom, Anthony Fauci en andere protagonisten.

Deze nieuwe docu gaat ook dieper in op wat er speelt bij de mainstream media, de Silicon Valley tech giants, Big Pharma en diverse instellingen met betrekking tot gezondheidszorg.

Kortom, deze film legt de hele puzzel samen, zodat u een realistisch beeld krijgt van de grootste hoax die de mensheid ooit is opgedrongen. De Geplande Beduveling van de Sheeple…

Als iedereen deze film via dit artikel deelt in zijn familie- en vriendenkring kan een breed publiek zich bewust worden van hetgeen er werkelijk gaande is. En kan er een einde worden gemaakt aan een artificiële crisis die onze wereld op zijn kop zet omwille van een onaanvaardbare en duistere agenda (The Great Reset).

U kan de BEIDE DOCU’s hier bekijken:

DOCU 1 (mei 2020)
PLANDEMIC DOCU: THE HIDDEN AGENDA BEHIND COVID-19


video
play-rounded-fill

DOCU 2 (augustus 2020)
‘PLANDEMIC II INDOCTORNATION’

Volgende topics komen aan bod in deze tweede docu:

 1. The Event ‘201’
 2. The Backstory Behind The Judy Mikovits Interview
 3.  Interview With David E. Martin “Turning Coronavirus From A Pathogen To Profit”
 4. Where Did The Coronavirus Originate And How The Media Spread It
 5. How Does Google And Other Silicon Valley Companies Control The Narrative
 6. Should We Trust Our So Called ‘Fact Checkers’
 7. Power Hungry People Controlling The Narrative, The So Called ‘Mocking Bird’
 8. How The Media Targets Whistleblowers
 9. The Out Break Of Coronavirus Was Predicted Long Before The ‘201 Event’
 10. Leadership Is Compromised By Merits Of Influence Rather Than Qualities
 11. Why We Will Never Be Able To Fix Our Medical Care System
 12. Who Is Bill Gates And What Erruption Has He Caused
 13. ‘The National Childhood Vaccine Injury Act’
 14. From Microsoft To Creating A Vaccine, How Is Gates Involved With Epstein
 15. A Vaccine Or A Population Management Story
 16. Stand Up To The Conspiring Parties To Reclaim Your Humanity!

video
play-rounded-fill

RAPPORT ‘A WORLD AT RISK’

DOWNLOAD HET RAPPORT HIER


NUTTIGE LINKS:


VIDEO: This Is Something You Won’t Believe – Dennis Prager


SCHAAMTELOZE CENSUUR:

Een Google-search levert ENKEL negatieve vids en artikels op met betrekking tot de docu’s. Google neemt het recht in handen om u enkel te tonen wat Google denkt dat goed voor u is. Schaamteloze censuur.