Ghislaine Maxwell (58), de meest gezochte vrouw ter wereld, is dus opgepakt. Ze haalde de frontpagina’s als vertrouwenspersoon en ‘partner in crime‘ van Jeffrey Epstein (66), de voormalige New Yorkse hedge fund-manager met een onblusbare lust in minderjarige meisjes.

Epstein, die diverse villa’s bezat verspreid over Amerika, was vooral bekend om zijn privé-vliegtuig dat als de ‘Lolita-Express‘ jonge prooien en gasten overvloog naar een privé-eiland (Little Saint James) op de Virgin Islands (VS), waar de meisjes werden misbruikt terwijl – zonder dat iemand het wist – alles werd gefilmd. Het eiland genoot de toepasselijke naam ‘Island of Sin’…

BEAU MONDE IN PANIEK

Precies een jaar geleden werd Epstein gearresteerd voor het aanzetten tot prostitutie met minderjarigen. Kort daarna, op 10 augustus 2019 werd hij in hoogst verdachte omstandigheden dood teruggevonden in zijn cel, waar hij zijn proces afwachtte. In 2008 al bekende Epstein schuld aan misbruik van minderjarigen, hij kreeg toen amper huisarrest.

“I collect people, I own people, I can damage people”
— Jeffrey Epstein —

Met de arrestatie van Ghislaine Maxwell is de ‘beau monde‘ van Amerika uiteraard in ‘full panic mode‘. Het gerucht doet immers de ronde dat wijlen Epstein’s vriendin Ghislaine Maxwell – om haar straf te ontlopen – van plan is op te biechten welke personen allemaal betrokken waren bij die ‘partouzes‘ met minderjarigen.

TRUMP VALSELIJK GELINKT

Er zijn veel prominente personen vernoemd en gelinkt aan Epstein, zoals Prins Andrew, oud-presidenten Bill Clinton en Barrack Obama, de Saoedische prins Mohammed bin Salman, advokaat Alan Dershowitz enzovoort. En… surprise surprise, de mainstream media hebben, bij het breken van dit nieuwsfeit, meteen Donald Trump willen linken aan Epstein en Maxwell: bij de artikels in de links-liberale pers – die spijtig genoeg nog steeds het monopolie in handen heeft over de dagelijkse berichtgeving – plaatste men dus steevast onderstaande foto:

(LEGENDE): De foto die wereldwijd in de pers verscheen om Trump onterecht en valselijk aan Epstein te linken…


INCIDENT IN MAR-A-LAGO

Het is de normaalste zaak van de wereld dat VIPS in het uitgaansleven van New York samen worden gezien en gefotografeerd, wat nog niet wil zeggen dat ze samen zaken doen of mekaar frequenteren.

Vele jaren geleden was Jeffrey Epstein eens te gast op Trump’s domein Mar-a-Lago in Florida. Toen hij zich misdroeg en jonge vrouwen lastig viel, heeft Trump hem persoonlijk aan de deur gezwierd. Sindsdien hebben ze nooit meer contact gehad. De insinuaties als zou Trump met die hele affaire te maken hebben is dus pure laster.

Waar de mainstream media dan wél karig over berichten, is het feit dat talloze grote vedetten regelmatig naar het eiland van Epstein vlogen. Volgens getuigenissen, en af te lezen op de lijsten die circuleren, zou straks zowat half Hollywood achter de tralies kunnen belanden. Vreemd genoeg gaat het telkens om acteurs en artiesten die héél ‘vokaal’ waren in het uiten van misprijzen en haat jegens Trump…

VALLENDE STERREN

Enkele bekende Hollywood-stars die met stip worden vermeld zijn, voor de vuist weg: Alec Baldwin, Ben Afflick, Charlie Sheen, Chelsea Handler, Demi Moore, Courtney Love, Gwen Stefani, John Cusack, Kathy Griffin, Katy Perry, Kevin Spacey, Madonna, Meryl Streep, Naomi Campbell, Oprah Winfrey, Quentin Tarantino, JayZ, Steven Spielberg, Tom Hanks, Will Smith…

Alec Baldwin, die ervan genoot een persiflage van Trump te brengen in ‘Saturday Night Live’, is één der Hollywood-stars die regelmatig naar het eiland van Epstein vloog. Er is nu iemand die in zijn vuistje lacht. Karma is a bitch. 


BLOEDBAD IN HOLLYWOOD

Al die vernoemde sterren vlogen regelmatig met de ‘Lolita Express‘ naar de Virgin Islands, en het was heus niét voor een ‘sun tan’. Begrijpelijk dat er momenteel paniek heerst in Hollywood. Als Ghislaine Maxwell niet voortijdig wordt vermoord zoals Epstein (waarover men zich met reden zorgen maakt) en straks tot volledige bekentenissen overgaat, leidt dit ongetwijfeld tot een bloedbad in Hollywood, de bakermat van film en muziek.

Madonna, die tijdens betogingen in Washington riep dat ze er dikwijls van droomde het Witte Huis op te blazen met Trump erin, komt met dit schandaal in heel nauwe schoentjes te staan.


Er liggen dus drama’s in het verschiet. En sommige hoofdrolspelers wachten de gang van zaken blijkbaar niet af: Hollywood-producer Steve Bing, die deel uitmaakte van Epstein’s ‘Lolita Express Circle‘ en tevens goede vriend van Bill Clinton, viel deze week uit zijn appartement op de 27e verdieping aan de fameuze Santa Monica Boulevard. Officieel heet het zelfmoord. Maar dat zal nog moeten blijken uit het onderzoek.

Maken wij hier een ‘purge‘ mee? Het oprollen van een sinister pedofielennetwerk waarin de ‘high brew‘ is betrokken? Heeft het te maken met Trump’s ‘draining the swamp‘? De tijd zal het leren, maar veel zo niet alles wijst in die richting.

 


VIDEO: Who Is Ghislaine Maxwell? | Jeffrey Epstein: Filthy Rich | Netflix


VIDEO: What’s on Jeffrey Epstein’s Private Island?


VIDEO: Ghislaine Maxwell secretly recorded Jeffrey Epstein


VIDEO: Friends of Jeffrey Epstein are probably terrified: GoodmanNUTTIGE LINKS:


Ook dit is Ghislaine Maxwell. Haar sex appeal en charmes zullen momenteel wel niet volstaan om zich aan een vervolging te onttrekken.


TOEMAATJE VAN BESTE MAATJES ONDEREEN: