Het is inmiddels een goed bewaard publiek geheim. Iedereen met een half brein weet het, maar niemand zegt wat. Kind noch kat roept het uit: Keizer Corona heeft geen kleren aan!

Na zovele maanden corona-heisa, voortgestuwd door een tsunami aan staatspropaganda waar een normale mens van aan het braken gaat, onthult een nuchtere analyse van feiten, cijfers en diagnoses nochtans een heel ander beeld: een prentje dat alle toeters en bellen vertoont van een mega-hoax.

WAT WE INTUSSEN WETEN

Ja, er is een virus. Edoch, er blijkt mee geknoeid. Verwerkt tot een soort bio-wapen. De schade? Wat we intussen weten is dat het dodental schabouwelijk werd overdreven, amper 6% van de doden toegeschreven aan corona zijn ook effectief aan corona of Covid-19 gestorven. De cijfers zijn opzettelijk buiten proportie opgeblazen.

Terloops, waar is de griepepidemie gebleven die in december de kop opstak? Een stille dood gestorven, want spelbreker?

Wat we intussen weten is dat al dat testen tegenwoordig enkel bedoeld is om de schijn op te houden dat Keizer Corona kleren draagt. Want 95% van de mensen die positief testen, zijn helemaal niet ziek, worden ook niet ziek en zijn bijlange niet infectueus, steken verder niemand aan.

Wat we intussen ook weten is dat een vroegtijdige behandeling met Hydroxychloroquine en zink heel goede resultaten geeft, mits een correcte dosis wordt toegediend. Dit voor de weinige mensen die er toch ernstig aan toe zouden zijn (wegens onderliggende aandoeningen).

Wat we intussen weten is dat de totaal overbodige lockdowns onnoemlijk meer schade aan de maatschappij hebben berokkend dan het zogenaamde killer-virus. Een economische, sociale en psychologische catastrofe die nooit kan worden vergoeilijkt met een blik op het reële dodental.

Wat we al langer weten is dat die fameuze muilkorven compleet onnuttig zijn. De partikels van corona zijn te minuscuul van formaat om te worden tegengehouden door die geïmproviseerde mondkapjes. Deze ondingen zijn bovendien schadelijker voor de gezondheid dan de overheid geweten wil hebben.

VIPS met muilkorven: propaganda om het volk gewillig in de pas te doen lopen.

KEIZER CORONA’S KONT

Keizer Corona heeft geen kleren aan. De dokters en wetenschappers weten het. Maar op een enkeling na zwijgt men in de medische sector. Iedereen doet in stilte zijn ding. Pineut is het zorgverlenend personeel dat onderbetaald, gepakt en gemuilkorfd lange posten klopt en patiënten soigneert die met de juiste voorzorgsmaatregelen nooit in een kliniek waren aanbeland.

De intellectuelen en opiniemakers weten het, maar blinken uit in lafhartige afwezigheid. Niemand steekt zijn kop boven het academisch maaiveld uit, want het zou imago en reputatie kunnen schaden.

‘An appeaser is one who feeds a crocodile – hoping it will eat him last.’
— Winston Churchill —

De ambtenaren en vooral de ‘politiekers‘ weten het, maar houden de lippen op mekaar en mijden het onderwerp. Laat de regering, de virologen en het Celeval dat boeltje maar beredderen en bestieren, luidt het.

Burgemeesters, parlementairen en senatoren gebaren liever van kromme haas. Schatplichtig, lijkt het wel, aan de WHO, CFR, IMF, what have you. Dit land mist duidelijk iemand van het kaliber Thierry Baudet.

De rechters en advokaten weten het. Ze zijn zeker gewapend om een en ander terug te fluiten. Maar ook zij zwijgen en laten toe dat hun gerechtelijke macht wordt gepolitiseerd, op het criminele af.

De persmeute weet het. Maar het journaille collaboreert. De social media en mainstream media zijn mettertijd omgevormd tot propaganda-kanalen van het links-liberale beleid (globalisme). Fake news en dito statistieken tieren welig.

VTM-presentator Stef Wauters krijgt de trofee van ‘Useful Idiot of the Year‘, want als geen ander excelleert hij in het dagelijks aanjagen van angst en paniek tijdens het prime time-journaal. Keizer Corona mag zijn voeten kussen…

Van useful idiots gesproken, alle vedetten, prominenten en sterren die zich dagelijks gewillig in de pers laten afbeelden met muilkorven, beseffen blijkbaar niet dat ze als propaganda-tools worden misbruikt. Maar dat terzijde.

THE SILENCE OF THE SHEEPLE

En dan zijn er nog de zelfstandigen, de ondernemers, het gewone volk. Ook bij hen begint het stilaan te dagen in het oosten. Maar zij hebben geen stem, worden in gareel, gelid en dwangbuis gedwongen door overijverige ordediensten. Criminelen en ander gespuis maken de straten onveilig, maar de politie dient te focussen op het naleven van draconische corona-regels. De waanzin regeert.

“Putting a national lockdown, stay-at-home orders, is like house arrest. This is the greatest intrusion on civil liberties in American history.”
— William Barr, Attorney General USA —

De sheeple moet bevelen opvolgen, zich laten bekudderen, indoctrineren, zich confirmeren en onderwerpen aan de macht. Die macht bestaat nochtans enkel in onze perceptie. De échte macht ligt bij het volk, de massa. Als het volk ontwaakt en de aangeprate angst overstijgt en georganiseerd weerstand biedt, waait die ingebeelde macht weg als wierook in de wind.

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticise”

Down Under fungeert momenteel als proeflabo van de globalisten die aansturen op een volgende lockdown en een Grote Reset van de global community.

In Australië en Nieuw-Zeeland neemt de corona-repressie met de dag toe. Mensen worden uit hun huizen gesleurd omdat ze de regels overtreden of kritische berichten posten op Facebook. Drones vliegen over straat en plein om te surveilleren of iedereen wel gedisciplineerd in het gelid loopt. De taal van de overheid kleurt fascistoïde bruin. De koppen van het volk rood.

Hoe lang nog voor de potjes van het plebs overkoken? De vlam hoeft maar ergens in de pan te slaan om een kettingreactie aan opstanden te ontketenen.

Dat wordt dan de dag dat het zonlicht niet meer schijnt, de dag dat Keizer Corona in zijn blote kont en met pek en veren in de sloot wordt gekieperd. De dag ook dat al de hoger vermelde zwijgers  en wegkijkers zich zullen moeten verantwoorden…

 


video
play-rounded-fill

EXPLOSIEVE VIDEO — De Covid-19 genocide van 2020

Claire Edwards, voormalig staflid van de Verenigde Naties, en tegenwoordig activiste fel gekant tegen de uitrol van het 5G-netwerk (wegens levensgevaarlijk voor de volksgezondheid) laat in deze VERBODEN VIDEO (overal geboycot) haar licht schijnen over de huidige CORONA-CRISIS.

Als voormalig staflid van de VN beschikt Claire Edwards vanzelfsprekend over soliede bronnen, contacten en achtergrondinformatie, zodat haar verklaring in deze video als bijzonder geloofwaardig mag worden beschouwd. Mevrouw Edwards legt in haar uiteenzetting duidelijk de link tussen GRIEPVACCINS, COVID-19 en de uitrol van het 5G-NETWERK.

Indien u geïnformeerd wenst te zijn over wat er momenteel WERKELIJK aan de hand is, wel dan moet u deze video beslist helemaal én met aandacht uitkijken. Verspreid de boodschap, zodat zoveel mensen ‘wakker’ worden…

video
play-rounded-fill

GRATIS BOEK DOWNLOAD (PDF): COVID-19

Dit boek, uitgegeven door Harrison Publications, brengt een diepgaande analyse van de Covid-pandemie in Australië, maar inhoud en conclusies gaan ook op voor de rest van de wereld. Het boek behandelt de evolutie van de pandemie, de partijen die ervan profiteren en de ‘fallout’ of schade die wordt toegebracht. U kan het boek gratis downloaden via onderstaande link.


De ‘verboden persconferentie’ van Amerikaanse dokters

Een dringende boodschap van dokter Simone Gold (via Twitter): ‘Facebook en Twitter boycotten onze platforms, ook onze webhosting is opgeschort, men heeft zelfs medische studies gecensureerd. En dat alles omdat wij het aandurven de waarheid te verkondigen. Maar wij geven niet op. Vandaag (17/10/20) geven wij opnieuw een persconferentie in aanwezigheid van diverse gerespecteerde artsen en wetenschappers‘, aldus dr. Gold. U kan deze persconferentie over een ALTERNATIEVE KIJK op de aanpak van COVID-19 HIERONDER bekijken:

video
play-rounded-fill

DE REËLE DATA OMTRENT COVID-19

Biochemisch ingenieur Ivor Cummins heeft de nuttige DATA omtrent Covid-19 in een document met statistieken en duiding gegoten. Het document wordt momenteel door talloze medische en technische professionals gedownload en gedeeld. Het zou aanbevolen lectuur zijn voor alle beleidsmakers!

GRATIS DOWNLOAD > COVID-DATABEHANDELINGSPROTOCOL VAN DOKTER ZELENKO

Dr. Zev Zelenko is een gerenommeerd arts met veel veldervaring inzake het behandelen van Covid-19 patiënten. Hij stelt in onderstaande LINKS zijn rapporten, studies en ervaringen ter beschikking:


VIDEO: Manufactured Pandemic

Waarom al die testen compleet NUTTELOOS zijn…

Dit is een LINK naar het originele artikel hieromtrent, geschreven door een expert die anoniem wil blijven, want overheden staan geen alternatieve meningen toe, zelfs als ze wetenschappelijk onderbouwd zijn…


Covid-19: ‘Misdaad tegen de Mensheid’

Er komt eindelijk een goed georganiseerde gerechtelijke weerstand tegen de Corona-hoax op gang en wel vanuit Duitsland en de VS. Dr. Reiner Fuellmich, een professor internationaal en medisch recht, heeft wereldwijd een groepering op de been gebracht van juristen en rechtswetenschappers. Zij gaan nu gerechtszaken aanspannen tegen regeringen en internationale instellingen (o.a. WHO) om de schuldigen/verantwoordelijken te straffen voor wat zij de ‘The Greatest Crime against Humanity‘ (Covid-19) noemen. Deze juristen zijn niet aan hun proefstuk toe: niet zo lang geleden lagen zij aan de basis van de miljardenboete van Volkswagen – VW voor bedrieglijke misleiding van consumenten omtrent dieseluitstoot. In onderstaande video geeft Dr. Fuellmich tekst en uitleg (Nederlandstalige ondertiteling):


DOCU: COVID-19 The System

Cojona! De hele wereld zit in lockdown. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand? Na de toespraak van de Minister-president Mark Rutte, over het zeer besmettelijke ‘Corona-virus’, is Nico Sloot, een internationale ondernemer, samen met wetenschappers, artsen en deskundigen zich gaan inzetten om antwoorden te vinden op de vragen rondom het corona-virus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de huidige maatregelen wel in verhouding met de risico’s van het virus? En wat voor impact heeft dit op onze maatschappij? Tijdens Nico zijn zoektocht doet hij schokkende bevindingen…. Gaat dit eigenlijk wel over onze volksgezondheid? Bekijk hier de volledige DOCU, een ‘eye-opener’…


VIDEO: HET VERRAAD VAN ONZE MEDIA – DE JENSEN SHOW


VIDEO: WAT ER WERKELIJK WERELDWIJD GEBEURT


NUTTIGE LINKS:


VIDEO: Gezondheid gaat gebukt onder het beleid

Dokter Marije Berkelaar is één van de critici van de coronamaatregelen die recentelijk viraal gingen op social media. Daarbij kreeg zij extra aandacht én kritiek vanwege haar achtergrond als huisarts. Omdat zij zich niet meer kon verenigen met de nadruk op farmacie en de invloed van die industrie is zij nu haar eigen weg gegaan, meer gericht op behandelmethoden die uitgaan van het eigen lichaam en een gezonde levenswijze. Nogmaals spreekt zij zich uit tegen het overheidsbeleid en de schadelijke uitwerking die deze heeft op de gezondheid, in de hoop dat mensen zelf de waarheid gaan onderzoeken en trouw blijven aan zichzelf, zonder angst.


Deze statistiek spreekt boekdelen: ondanks corona is er geen opmerkelijk verschil in het aantal doden vergeleken met voorgaande jaren. Zweden heeft zijn economie niet geslachtofferd en komt als winnaar uit de hoax.


De mortaliteitscijfers van Covid-19 liggen 10 tot 100 keer LAGER dan die van een klassieke griep…