Toen de ‘wappies’ vorig jaar opperden dat er een vaccinatie-paspoort zat aan te komen – het begin van complete digitale overwaking (surveillance) – werden ze als gekkies en paniekzaaiers weggehoond. Amper een jaar later krijgen de ‘complotdenkers’ eens te meer gelijk: het vaccinatie-paspoort is in de maak en zal via ‘sluipwegen’ zijn ingang vinden in onze getormenteerde samenleving.

Van ‘sluipwegen’ gesproken: in Nederland, en spoedig in de ganse EU, wordt uw reispaspoort versmolten met uw medisch rapport. Nog maar een begin. Reizen, evenementen bijwonen, deelnemen aan het gewone leven kan enkel indien u zich conformeert aan de wensen van de ‘Surveillance Staat’.


PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING

Hetgeen wij al maanden voorspellen, is nu dus op kousenvoeten de samenleving aan het binnensluipen. Hoe hebben de elites (globalisten) dit voor mekaar gekregen? Welnu, als u een hond uithongert (lockdowns), kan u hem zelfs uitwerpselen doen eten en het schepsel zal u op de koop toe dankbaar zijn. Een regel die – helaas maar waar – ook geldt voor de sheeple, lees: gedweeë goedgelovigen.

De psychologen waarop de overheid beroep doet om het fascistoïde corona-beleid door onze strot te persen, kennen die modus operandi uiteraard maar al te goed.

Waarom spreken topvirologen als Fauci en Van Ranst (en anderen) zichzelf voortdurend tegen? Waarom is het wit van gisteren vandaag plots zwart of grijs? Waarom dat ‘geflipflop’? Welnu, omdat die tegenspraak strategisch deel uitmaakt van een psychologische oorlogsvoering tegen het volk.

Bekijk hieromtrent de stelling van Gerhard Wisnewski (politiek wetenschapper, historicus, docu-maker, auteur, onderzoeksjournalist) in volgende korte clip:

video
play-rounded-fill

HET RIDICULE ‘RIJK VAN DE VRIJHEID’

Mentale uithongering‘, dát is waar de lockdowns en alle inperkingen van grondrechtelijke vrijheden de facto op berusten. Mensen die dingen ontzeggen die hen kalm, tevreden en voldaan houden. En de dwangsituatie zolang mogelijk rekken in de tijd. Tot de wanhoop immens en nabij is. Om vervolgens met de nodige bombarie een ‘Rijk van de Vrijheid‘ voor te spiegelen. Onder voorwaarden, spreekt vanzelf.

Om op reis te mogen, of naar café, restaurant, concertzaal, cinema en dies meer, zullen de sheeple uiteindelijk elke weerstand laten vallen en gedwee de Grote Leiders volgen, hun bottines likken.

Een nutteloos muilkorfje dragen, zelfs in openlucht of alleen in de auto? Check. Nutteloze swab-tests (vals-positieve PCR-tests) ondergaan? Check. Een prik nemen met een experimenteel pathogeen? Check. Een tweede prik en straks een extra booster? Check. Een vaccinatie-paspoort (Green Card of Covid Safe Ticket of Reiscertificaat) omarmen? Check. Een knieval voor de Grote Dictatuur? Check…

Terloops: is het een toeval dat de aanjagers en fanatieke voorstanders van lockdowns, muilkorfjes, social distancing en vaccins hoofdzakelijk mensen uit de ‘Linkse Kerk‘ zijn? Neo-marxisten, socialisten, groenen, globalisten, maoïsten, progressieven?…

ENKEL TOEGANG VOOR GEVACCINEERDEN. De duale maatschappij (verdeel en heers) krijgt vorm in de door de Linkse Kerk bestuurde steden in de VS. Binnenkort ook standaard in Europa, waar over quasi het ganse continent links-liberalen (neo-fascisten) de plak zwaaien.


NAAR EEN STAAT VAN SLAVERNIJ

Is het toeval dat een marxist als Marc Van Ranst en een maoïst als Frank Vandenbroucke het corona-beleid aansturen in België? Geloof het maar niet. Corona is de trein waarmee de globalisten (Linkse Kerk) de wereld naar een nieuwe bestemming sturen: een dictatoriale Nieuwe Wereldorde die gewone mensen als u en ik degraderen tot slaafs vee. Als we al de grote ‘purge‘ van de ‘killer vaccines’ overleven.

Indien corona de trein is, welnu dan is het vaccinatie-paspoort het … treinticket. Het proces start met een sympathiek digitaal pasje dat aangeeft of een persoon al dan niet gevaccineerd is, negatief test of wie weet immuun is. Uw reisticket naar dat ridicule ‘Rijk van de Vrijheid‘. De volgende stap is allicht een soort implantaat dat elk individu (volledig doorgelicht) via 5G-technologie permanent aansluit op de monitor van Big Brother. Iets wat momenteel al harde realiteit is in China.

Zonder een corona-paspoort of een variant daarop zal het niet mogelijk zijn onze vrijheid te herwinnen‘. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) half mei in de Kamer verklaard. Hij stelt dat dit Covid Safe Ticket of Corona-pas of Green Certificate beperkt zal worden in de tijd. Maar dat gelooft geen zinnig mens.

HIER KOMT DE ‘EUROPESE ID-KAART’

Op een hoger niveau (EU) is men nóg ‘ambitieuzer’. De Europese Commissie (EC) wil bij monde van EC-vice-voorzitter Margrethe Vestager en Eurocommissaris Thierry Breton een DIGITALE IDENTITEITSKAART in de vorm van een smartphone-app introduceren. Een vehikel waarmee mensen zich kunnen aanmelden bij online platforms (webwinkels) en social media (de gekende klassiekers, aka Big Tech)…

Deze app zou tevens een digitaal alternatief worden voor uw ID-kaart, rijbewijs en reispaspoort. Maar het is tevens een digitale portemonnee en een opslagplaats voor vaccinatie-certificaat, diploma’s, huwelijksakte, bankpasjes, doktersvoorschriften… Iedereen met een half brein beseft toch dat het centraliseren van al deze informatie in één digitale app dé natte droom is van Big Brother.

Wij belanden straks in een duale maatschappij. Met leuke plekjes die enkel gereserveerd zijn voor gevaccineerden. Zonder vax-pasje bent u een paria.

EEN RODE KAART VOOR DE ‘GREEN CARD’

De ‘Green Card’ (vax-paspoort) verdient een rode kaart en wel om tal van redenen. Eerstens: covid-vaccins vrijwaren een individu niet van besmet te geraken, sterker nog: gevaccineerden geven het virus nóg sneller door dan niet-gevaccineerden, een fenomeen genaamd ‘shedding‘. Zulk paspoort is bijgevolg totaal nutteloos. Tweedens: elk individu moet een vrije keus hebben. Groepsimmuniteit treedt op als/vanaf 70% van de bevolking is gevaccineerd. Welnu, u mag uit vrije keus bij de 30%-ers behoren, bij de mensen die hun eigen immuunsysteem vertrouwen en op generlei wijze hiervoor gesanctioneerd willen worden. Ten derde: het vax-paspoort is een inbreuk op de persoonlijke integriteit (schending medisch geheim) en een vrijgeleide naar ’total surveillance’. Welke spin men er ook aan geeft, zulk paspoort markeert alle vax-weigeraars met een gele ster.

WAT MET DE ANTI-DISCRIMINATIEWET?

Een Europese corona-pas geldt voorlopig enkel voor reizen. Want de globalisten zijn er zich van bewust dat er een obstakel op hun weg ligt, met name de anti-discriminatiewet. Volgens die wet moet de overheid de MINST ingrijpende maatregelen nemen om een crisis te beheersen, in het bijzonder als de rechten van mensen worden ingeperkt. Dominique De Meyst (onderzoeker discriminatierecht aan de Uhasselt): ‘Een corona-pas die mensen indeelt in gevaccineerden en niet-gevaccineerden zou voor een rechtbank kunnen sneuvelen, omdat er wordt gediscrimineerd op basis van gezondheid‘.

OP WEG NAAR EEN ‘SOCIAL CREDIT SYSTEM’

Het Vaccinatie-Paspoort is een met rozen en fabeltjes toegedekte valkuil met een bodem vol venijn. Onder de camouflage schuilt een donkere dystopische wereld waaruit ontsnappen moeilijk zo niet onmogelijk wordt. Het vaccinatie-paspoort is een eerste stap naar totale overwaking (total surveillance) en de introductie van een ‘Social Credit Score‘ naar Chinees model.

ORWELLIAANSE POLITIESTAAT

Als de (nakende) instorting van ons financieel systeem een feit wordt en de Great Reset volledig is geïmplementeerd, zullen de overheden absolute nood hebben aan ‘crowd control‘ alsook complete overwaking van alle burgers. Want door een totale muntontwaarding, de uitval van vervoer en logistiek resulterend in grote voedseltekorten, dreigen er uiteraard opstanden en totale anarchie.

Geen nood, het is allemaal ingepland en voorzien door de globalisten. Middels de verdeling van pseudo-vaccins met DNA-wijzigende pathogenen, de implementatie van vaccinatie-paspoorten en de uitrol van 5G-netwerken op elke hoek van de straat. Bereid u maar al voor op een koud ontwaken in een politiestaat die zelfs de stoutste voorspellingen van George Orwell overstijgt…

THIERRY BAUDET VAT SAMEN: ‘MENSEN, WORD WAKKER!’


— BIJLAGEN —


“Chinese toestanden in UK Vaccinatie App”

Via BLCKBX.TV ziet u hier een interview van Julia Hartley-Brewer met Silkie Carlo van Big Brother Watch, een privacy-waakhond uit het Verenigd Koninkrijk. Het gesprek duurt slechts 6 minuten maar is een “MUST SEE” voor iedereen. De Britse overheid heeft haar NHS-App, waarin het vaccinatie-paspoort is geïntegreerd, een update gegeven. De informatie die ze over hun burgers willen ontvangen beginnen meer en meer te lijken op de Chinese ‘social credit score’, vertelt Silkie Carlo. ‘Dit mogen we nooit toelaten want de overheid is er voor ons en wij niet voor hen’, besluit Julia Hartley-Brewer. ‘Gegevens met betrekking tot geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag, wat heeft dat in godsnaam te maken met het bewijs dat u twee prikken heeft gehad?’, vraagt Julia Hartley-Brewer zich terecht af in haar radioshow.

Programmamaker Flavio Pasquino schoot meteen in gang toen hij de korte video zag. In de inleidende tekst en afkondiging benadrukt Pasquino: ‘Besef goed wat onze overheden bezig zijn! Op pan-Europees niveau is men doende om een digitaal corona-paspoort uit te rollen dat ons leven zal veranderen in een permanente surveillance-cultuur waarbij u in binnen- en buitenland zonder QR-code niet meer deel kunt nemen aan het leven zoals u dat gewend waart’.

‘Besef dat als het digitale corona-paspoort er komt… en dat het er is om te blijven. Want de geschiedenis leert ons… dat opgeschroefde veiligheidsmaatregelen nooit voor even zijn, denk aan de toegenomen beveiliging op vliegvelden na 9/11… Als het er eenmaal is… gaat het nooit meer weg’.


VACCIN-PASPOORTEN: OPSTAP NAAR TOTALE CONTROLE

Deze Britse docu, geproduceerd door ‘Truth Comes to Light’ onder de titel ‘This Pivotal Moment – Episode 1’, stelt dat de globale uitrol van vaccin-paspoorten absoluut NIETS vandoen heeft met onze gezondheid. Ze zijn niets minder dan een Trojaans paard om een maatschappij te creëren waarin totale sociale controle geldt en waarin vrijheid zoals wij die kennen nog slechts een vage herinnering wordt. Het wordt hoog tijd om dit diabolisch plan een halt toe te roepen…


VLAMMENDE SPEECH TEGEN CORONA-PAS EN VACCINATIES

Dr. Dagmar Belakowitsch, afgevaardigde van het FPÖ (patriottische partij) haalde begin mei hard uit in het Oostenrijks parlement. Zij stelde in felle bewoordingen de invoering van een vaccinatie-paspoort aan de kaak en waarschuwde de regering de geplande vaccinatie-plicht voor kinderen niet door te voeren, want dát is absoluut een niet te overschrijden rode lijn…


Het einde van onze vrijheid en privacy

Op 25 mei stemde in Nederland de Eerste Kamer over de wet ‘Testbewijzen COVID-19‘ (andere term voor vax-paspoort), die door de Tweede Kamer al is aangenomen.

België zal spoedig volgen, dat ligt voor de hand. Premier De Croo heeft al aangekondigd dat hij een akkoord zoekt met buurlanden omtrent een snelle invoering van een corona-pas.

Volgens Bas Filippini, oprichter van privacy-waakhond Privacy First en partijleider van Vrij en Sociaal Nederland (VSN), is deze wet een “atoombom op onze privacy” en “afbraak van onze rechtstaat.”

Filippin bood op 11 mei de Tweede Kamer een petitie aan, ondertekend door meer dan 154.000 mensen, waarin wordt gepleit “voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang.” Hij roept nu de Eerste Kamer op om TEGEN het wetvoorstel te stemmen. “De volksvertegenwoordigers zijn onze laatste hoop.”

Onder de testwet zal een negatief corona-testbewijs of vaccinatiebewijs verplicht worden voor toegang tot openbare gelegenheden, waaronder horeca, evenementen, sport- en jeugdactiviteiten, culturele instellingen en het middelbaar en hoger beroepsonderwijs, op straffe van hoge boetes.

Dit schendt volgens Filippini het recht op privacy, op lichamelijke integriteit, op bescherming van de persoonlijke levenssfeer, op deelname aan het culturele leven, het recht op onderwijs. Hij noemt de testwet “staatsterreur”.

“Het medische probleem dat er is, moet je oplossen, maar deze wet staat niet in verhouding tot het probleem. Zij is volkomen disproportioneel.”

Bas Filippini begrijpt niets van de politici en rechters, tot aan de Raad van State aan toe, die dit laten gebeuren. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Ik mis het morele kompas bij onze leiders. U kunt dit voorstel niet met goed fatsoen goedkeuren. We moeten terug naar de basis van de rechtstaat.”

De testwet zal waarschijnlijk worden gevolgd door een corona-app waarin medische gegevens van mensen worden opgeslagen. Uitbaters en eigenaren van openbare ruimten moeten vervolgens via de app controleren of bezoekers negatief getest zijn of gevaccineerd.

Filippini ziet de wet als onderdeel van een bredere trend. “We gaan naar een boetesysteem, een dwangsysteem, een controlesysteem.” Hij noemt dit het Chinese model. “Het zal niet blijven bij medische gegevens. Wat ze willen is een digitaal identiteitsbewijs dat kan worden gebruikt als een social credit-systeem zoals ze dat in China hebben.”

De meeste mensen beseffen volgens Filippini amper dat het niet bij een “tijdelijke” wet zal blijven. “Het blijft maar doorgaan. In september komt er weer een nieuwe cyclus. Dan moet iedereen een booster-shot krijgen. Ik geloof niet dat het COVID-paspoort ooit nog weggaat.”

Hij roept burgers op om niet aan het systeem mee te doen. “Dit gaat echt te ver. Dit zijn atoombommen op onze privacy en onze vrijheid.”


VACCINATIE-PASPOORT: BEWIJS VAN ONDERWERPING

Russel Brand, Engels acteur (radio host / schrijver / activist) die zijn carrière lanceerde als MTV-presentator, geeft in volgende video-clip zijn goed gefundeerde mening over het VACCINATIE-PASPOORT, een onderwerp dat momenteel voor beroering zorgt over de hele wereld.

Zoals wij al eerder schreven, denkt ook Russel Brand, net als iedereen met een beetje verstand en inzicht, dat het vaccinatie-paspoort naar een duale maatschappij zal leiden: degenen die zich weigeren te laten inspuiten met een experimenteel pathogeen zullen door overheid én de privé-sector gemarginaliseerd en gediscrimineerd worden.

Ook heerst de bezorgdheid dat dit paspoort slechts een voorwendsel is om TOTALE CONTROLE over de bevolkingen te verwerven, naar Chinees model. In China wordt elk individu constant in de gaten gehouden. Wie een verkeerd woord rept over het overheidsbeleid, wordt op het matje geroepen en krijgt allerlei restricties opgelegd. Wie het al te gortig maakt in de ogen van de overheid, verdwijnt zelfs gewoon van de aardbodem.

Hoeft het gezegd, achter het initiatief van het vaccinatie-paspoort gaan de globalisten schuil, die via een fake pandemie en een waanzinnige Green New Deal een Nieuwe Wereldorde voorbereiden die de wereldbevolking veroordeelt tot slavernij.


UW VRIJHEID STAAT OP HET SPEL

Waarom pushen de overheden in Westerse landen de invoering van vaccinatie-paspoorten? Is het hen om volksgezondheid en filantropie te doen? Of gaan er andere motieven schuil achter het initiatief?

Dr. Naomi Wolf, voormalig Clinton-adviseur, is allesbehalve gelukkig met de gang van zaken. Ingewijd in de geheimen van de Deep State als zij is, lanceert zij een ernstige waarschuwing. Wie zijn vrijheid op prijs stelt, moet dit intitiatief met alle macht bestrijden. Vaccinatie-paspoorten zijn een regelrechte aanslag op uw persoonlijke vrijheid en een “point of no return”.

Dr. Naomi Wolf vertelt in dit interview met Del Bigtree (The HighWire) dat er momenteel een massale propaganda-campagne (indoctrinatie) wordt gevoerd in de mainstream media om dit intiatief ingang te doen vinden. Bill Gates heeft tegenwoordig miljoenen dollars omkoopgeld veil voor deze campagne.

Het resultaat is ‘mondiale slavernij‘, waarbij enkele communistische leiders in China straks aan de knop zitten van ons leven. Ons doen, laten en denken zullen bepalen. Met goedvinden en medewerking van onze overheden, academici en media, die in deze duidelijk hoogverraad plegen.

Wij staan met zijn allen voor de belangrijkste strijd in ons leven. De strijd om onze vrijheid. En dat gevecht mogen we in geen geval verliezen.


WE ZITTEN IN EEN PROCES VAN ‘ONTMENSELIJKING’

Tijdens de corona-crisis werden onze mensenrechten fors ingeperkt door de overheid. Iets wat in principe nooit had mogen gebeuren. De invoering van een vaccinatie-paspoort is de zoveelste inbreuk op deze mensenrechten.

Waarom hebben we mensenrechten? Om onze waarden en ons mens zijn te beschermen. Dit werd na de tweede wereldoorlog een belangrijk thema omdat er op grote schaal misbruik van is gemaakt‘, opent Emeritus Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink deze korte uiteenzetting via BLCKBX.

Het is dus heel belangrijk er uiterst zorgvuldig mee om te gaan want als we toestaan de mensenrechten even op te schorten, komen we op een glibberige pad van het proces van ‘dehumanisering’ (ontmenselijking). Een fenomeen dat we nu al waarnemen in onze samenleving‘, aldus professor Hamelink.


— BONUS —


FILM: SONGBIRD THE COVID-23 (2020)

Een blik in de toekomst van een maatschappij onder totale lockdown en dito surveillance. Een maatschappij waarin een ‘immuniteits-pasje‘ goud waard is, een kwestie zelfs van leven of dood. Is dit de samenleving die ons wacht? Dit scenario lijkt nochtans realiteit te worden. Mogen we deze film zien als een voorafspiegeling van de nabije toekomst? Bill Gates heeft voorspeld dat de huidige corona-crisis klein bier is met hetgeen ons in 2024 te wachten zou kunnen staan. Wij weten dat de ‘Cult‘ (satanisten / globalisten) een erecode handhaaft die voorschrijft van de mensheid steeds ‘onder bedekte termen’ (film, muziek, theater, kunst…) te verwittigen van hetgeen ze van plan zijn…

De verhaallijn: in het jaar 2024 is COVID-23 gemuteerd (via ‘shedding‘?) tot het punt waarop het sterftecijfer meer dan 50% bedraagt en de wereld reeds vier jaar in lockdown zit. De besmette Amerikanen worden uit hun huis gedwongen en naar quarantaine-voorzieningen gebracht. Nico (Keneti James Fitzgerald Apa) is een koerier die immuun blijkt voor het virus. Via zijn werk komt hij in contact met Sara (Sofia Carson) met wie hij het goed kan vinden, al kunnen de twee temidden van de noodtoestand en avondklok maar moeilijk een romantische relatie beginnen. Ook Demi Moore is van de partij, weliswaar in een bijrol.

TRAILER:

VOLLEDIGE FILMVERSIE:


NUTTIGE LINKS:— UITSMIJTER —


Edward Snowden over Social Media en Total Surveillance