De Democratische Partij van de Verenigde Staten zit – cru gezegd – in deep shit. Er is een perfecte storm aan het brouwen en de partij ontbeert leiderschap, visie en brains om het hoofd te bieden aan hetgeen er zit aan te komen. In het embryo van dat tempeest vermengen zich elementen die bij de minste bliksemschicht een implosie kunnen veroorzaken van de ‘ezelpartij’, met naschokken tot ver buiten Amerika. Dat beseffen Pelosi, Schumer, Schiff en de Deep State maar al te goed, vandaar dat ze zich weren als duivels in een wijwatervat.

«FIRE THAT SON OF A BITCH!»

Om te beginnen is er Sleepy Joe Biden, vooralsnog de democratische kandidaat die het dit najaar tegen Trump zou moeten opnemen. Van Joe Biden weet intussen elke mens met een beetje hersens dat hij in snel tempo dementeert en straks niet ‘Sleepy‘ maar ‘Senile Joe‘ zal worden genoemd. Deze zielige nepotist is niet langer in staat één simpele volzin te vormen zonder zichzelf belachelijk te maken. Geen journalist ter linkerzijde die hem tegenwoordig in het openbaar nog een vraag durft te stellen…

Joe Biden schept op dat hij in 2016 de Oekraïense aanklager generaal Viktor Shokin liet ontslaan omdat die een corruptie-onderzoek opende naar de Burisma Holding, die grote sommen geld uitkeerde aan zijn zoon Hunter. Biden bekent hier dus openlijk een misdaad, godbetert.


Straks in debat gaan met Trump is dus absoluut ‘no option‘ voor Joe Biden. Er loopt in Oekraïne ook een onderzoek naar corruptie waarin hij en zoon Hunter zijn betrokken. Intussen is hij officieel in verdenking gesteld. Allicht rekt men dit onderzoek tot nà de verkiezingen, Oekraïne zal het wel ‘diplomatisch’ spelen. Op de koop toe wordt Biden door oud-stafmedewerker Tara Reade aangeklaagd voor seksueel misbruik in 1993. Het maakt hem in dit #MeToo-tijdperk geen geschikte kandidaat voor een deel van zijn potentiële vrouwelijke kiezers. Allemaal geen prettige vooruitzichten voor Sniffin’ Joe.

Daar stopt het niet voor de Democraten. Ondanks de witchhunt – tegen gezond verstand en deontologie in – van de door Obama benoemde rechter Emmet G. Sullivan, zal generaal Michael Flynn binnenkort worden witgewassen en bevrijd uit de gewiekste val die Obama en de Deep State voor hem hadden gespannen. Flynn, die nu spreekverbod heeft, zal straks als gewezen veiligheidsadviseur getuigenis afleggen over de wanpraktijken van de Obama-administratie, die zich o.a. vertalen in de ‘gangsterisering‘ en ‘politisering‘ van geheime diensten en justitie (zie video’s onderaan). Dit alles met diverse nieuwe onderzoeken tot gevolg.

Obama komt hoe dan ook in het vizier. De liefde voor en collaboratie met jihadi-groeperingen ligt straks open en bloot. Bewijzen van kleptocratie ondergedompeld in ‘foundations‘ zullen komen bovendrijven als opgesputte lijken in ontbinding.

ENTER DE GEBOORTEKWESTIE

Obama heeft echter nog meer te vrezen. Tal van aanwijzingen, feiten en getuigenissen tonen aan dat hij de geheime diensten heeft opgedragen Trump en zijn campagne-team te bespioneren, reeds van toen Trump halfweg 2015 aankondigde zich kandidaat te stellen voor het presidentschap. Watergate is klein bier vergeleken met het nakende ‘Obama Gate‘, een politiek schandaal waar links-liberale media liefst geen aandacht aan schenken.

Maar Trump heeft nog meer jokers in zijn mouw. Mocht straks blijken dat Barrack Hussein Obama een onwettelijke president was, dan komt de volledige wetgeving, tot stand gekomen onder zijn regime, op losse schroeven te staan. Dan is alles wat Obama als president voor mekaar bokste ten bate van globalisten en Deep State van nul en generlei waarde.

Toen Trump in 2016, in volle verkiezingsstrijd, alludeerde op het feit dat Obama niet op Amerikaans grondgebied was geboren (The Birther Movement), werd hij weggehoond. Trump is al dikwijls beschimpt, maar de lachers verging het meestal slecht. Trump heeft de bewijzen, maar houdt ze buiten zicht, als een goede pokerspeler.

MILITIES IN HET VIZIER

Er zijn nog meer elementen die straks een perfecte storm genereren. Zo worden momenteel op grote schaal de aan democraten gelinkte netwerken van drugshandel, mensenhandel en pedofilie aangepakt en kaltgestellt. Justistieminister William Barr lanceerde ‘Operation Legend‘ die kopstukken van Antifa, Black Lives Matter, MS-13 en andere anarchistische groeperingen in het vizier neemt. De gewapende stoottroepen van de Democraten worden stelselmatig ontmanteld.

Tijdens de recente onlusten had Trump uiteraard het leger kunnen inzetten, maar dat leek hem geen optie. Dan zou hij de Deep State de kans hebben aangereikt om het geweld te doen escaleren. Trump was zich de ‘sniper false flags‘ indachtig die door die zelfde Deep State onder andere in Oekraïne werden uitgevoerd tijdens de ‘Oranjerevolutie‘ (2004). Hij verkoos wijselijk de oproerkraaiers een tijdje te laten betijen, zodat de hele wereld getuige kon zijn van hun destructieve acties

APRÈS NOUS LES MOUCHES

Welke opties hebben de Democraten überhaupt nog? Ze vechten niet alleen tegen Trump en diens MAGA-aanhang, ze hebben zich reputatiegewijs in eigen voeten geschoten.

De mensheid is het wild geraas rond ‘Black Lives Matter‘, ‘Cancel Culture‘, ‘White Privilege‘, ‘Woke Society‘, #MeToo, transgenderisme, LGBTQ, Antifa en meer van die progressieve waanzin intussen echt wel kotsbeu. De zwijgende meerderheid heeft de buik vol van marxistische manoeuvres die de geschiedenis willen uitwissen, standbeelden en gedenktekens neerhalen, rassenconflicten en klassenstrijd oppoken, boeken verbranden en zelfs het ‘zelfstandig denken’ willen bannen, zodat het volk verwordt tot schapen, makkelijk te manoeuvreren en te controleren. Orwell stelde het eerder al: “He who controls the past controls the future, and he who controls the present controls the past.”

De democraten verkiezen dus chaos en geweld. De argeloze kiezer opzadelen met het gevoel dat de normaliteit alleen kan terugkeren als Trump van het toneel verdwijnt. De corona-hysterie blijven pushen en verhinderen dat Trump rallies houdt. Normale verkiezingen onmogelijk maken, oftewel opteren voor ‘stemmen-via-mail‘. Een open poort voor fraude, een kolfje naar hun hand. Of misschien dit najaar een kolossale financiële crisis triggeren?

GEDOODVERFDE WINNAAR

Het zal uiteindelijk allemaal niet baten, want de zwijgende meerderheid laat zich niet vangen, hoewel dat misschien niet meteen blijkt uit de ‘fake polls‘ die de Dems produceren (Biden heeft een straat voorsprong op Trump). Fake polls die patriotten moeten ontmoedigen van te gaan stemmen. Het zal geen zoden aan de dijk zetten. De neo-marxisten hebben een gevecht aangegaan met de verkeerde tegenstander. Ze hebben Trump onderschat en doen dat nog steeds.

CROOKED IN DE COULISSEN

Trump is de gedoodverfde winnaar, ook als de democraten straks Hillary Clinton opvissen en de arena insturen. Want ja, de ‘crooked lady‘ is zich al een wijl aan het opwarmen in de coulissen. Ze heeft zich een verjongd imago aangemeten, heeft heel wat coaching achter de rug om sympathieker en authentieker over te komen bij de ‘deplorables‘. Zij is er klaar voor en wacht alleen het juiste moment af om uit de schaduw te treden.

Maar ook Hillary zit met een ei. En geen kleintje. In september moet ze namelijk onder eed voor een senaatscommissie getuigenis afleggen over haar ‘private server‘ en de verdwenen 33.000 e-mails met betrekking tot ‘Yoga-lessen en het huwelijk van dochter Chelsea‘. Hillary zal àlles uit de kast moeten halen om hier zonder kleerscheuren door te komen.

Dus eindigen we zoals we begonnen: de Democratische Partij van de Verenigde Staten zit in ‘deep shit’. En ze heeft het helemaal aan zichzelf te danken.

 


VIDEO: The Deep State Diversion: Unmasking Names in the Coup Against Trump

Dat Obama genegenheid betoonde voor jihadi-groeperingen hoeft geen betoog. De oud-president ligt aan de basis van onder andere het ontstaan van IS, alsook de financiering en bewapening van deze jihadi-outfit. Maar Obama had grotere plannen op stapel staan. Generaal Michael Flynn wist er het fijne van en zou onder leiding van Trump hier een stokje voor steken, reden waarom hij een doelwit werd van de Deep State. In deze video licht Glenn Beck een tipje van de sluier.


DOCU: Spygate PART 1: How Obama Officials Plotted to Take Down Trump [2019]

DOCU: Spygate PART 2: How Obama Officials Plotted to Take Down Trump [2019]


VIDEO: OBAMAGATE MOVIE — THE COUP AGAINST TRUMP

In deze film spelen acteurs de authentieke conversaties na van de hoofdfiguren verwikkeld in de coup om Trump af te zetten. De ObamaGate-film is een woordelijk toneelstuk dat in “Hamilton-stijl” werd gefilmd in Los Angeles op het Comedy Central-podium in het Hudson Theatre. Acteurs zijn Dean Cain (Superman), Kristy Swanson (Buffy The Vampire Slayer) en John James (Dynasty).

Het script van de film is ongebruikelijk omdat het volledig letterlijk geciteerd wordt en bestaat uit de sms-berichten, vrijgegeven bestanden, transcripties van het congres en de rechtbank, tweets en verklaringen van topfunctionarissen van de regering en de FBI. En het bevat ook de beschamende en samenzweerderige sms-berichten van “FBI Lovebirds” Peter Strzok en Lisa Page. Obamagate bevat ook optredens van James Comey en de Obama CIA-chef James Brennan en hun huiveringwekkende tweets worden hardop voorgelezen. Een uniek document.


UKRAINE UNLEASHES The KRAKEN On BIDEN – Releases What Biden’s Been Hiding!

Deze video is onmiddellijk verwijderd van YouTube, want de waarheid mag niet naar buiten komen omtrent de CORRUPTIE van Joe Biden. Bekijk, luister en oordeel zelf en besef goed dat seniele Biden momenteel als ‘verlosser’ op handen wordt gedragen door de links-liberale globalisten…


JOE BIDEN EN ZIJN SENIELE PRAATJES…


NA 25 MINUTEN TELDE DE LIVESTREAM AMPER 19 VIEWERS …

HIER SLAAT BIDEN HELEMAAL DOOR…


NUTTIGE LINKS:


ALEXA, ALEXA HOE LANG ZAL HET CORONA-GEDOE NOG DUREN?


LA NOUVELLE HILLARY EST ARRIVÉE…


DIT INDIVIDU ZOU DAN DE VS MOETEN LEIDEN?Een échte poll: ruim 33.000 stemmen via Twitter: