Eind april is in de Amerikaanse staat Arizona officieel een ‘forensische audit‘ opgestart om ten gronde te verifiëren of de verkiezingen in het district Maricopa County al dan niet correct zijn verlopen. Heeft u er al iets over gelezen in de mainstream media deze week? Heeft Amerika-correspondent Björn Soenens ons hieromtrent al geïnformeerd? Uiteraard niet, want feiten die globalisten (neo-marxisten) niet bevallen komen in de propaganda-pers niet aan bod.

Vanzelfsprekend hebben de Democraten, gesteund door Rino’s (Republicans in Name Only) getracht de audit te verhinderen via een kortgeding. Maar de rechter was alleen bereid een pauze toe te staan mits de Democraten een borg zouden storten van 1 miljoen dollar, wat niet gebeurde.

GENIALE FORENSISCHE AUDIT

Wat houdt zulke forensische audit in? Welnu, uitvinder en data-analist Jovan Hutton Pulitzer heeft een gepatenteerd systeem uitgedokterd om frauduleuze stembiljetten op te sporen. Zijn audit analyseert het papier van de stembiljetten, eventuele kreuken en plooien, de samenstelling van de gebruikte inkt en dies meer. Pulitzer gaf hieromtrent in december jl. een demonstratie, zie dit video-verslag van Kevin Freeman voor ‘Economic War Room‘.

Het komt er bottom line op neer dat elke uitgebrachte stem minutieus kan worden geverifiëerd en beoordeeld op echtheid. De audit in Arizona zal zonder de minste twijfel de mega-KIESFRAUDE aan het licht brengen. De anomalieën en onregelmatigheden die zich hebben voorgedaan in onder andere Arizona worden in deze korte clip op een rijtje gezet, watch:

Zoals u kan opmerken zijn er potentiëel 254.722 illegale stemmen uitgebracht, terwijl Biden deze county won met een verschil van amper 10.457 stemmen. Als we deze data overschouwen, begrijpen we uiteraard waarom de Democraten nu in full panic mode verkeren en hun waterdragers van de progressieve media reeds aan het werk zetten om de audit af te doen als ‘rechtse complotdenkerij’.

Hier ziet u bijvoorbeeld een paniekerige reactie van Rachel Maddow, hoofdredacteur van de linkse MSNBC en prominent Trump-hater. Zij is er zich van bewust dat er een storm op komst is die de Democraten en hun slippendragers zal ontmaskeren als fraudeurs en bij uitbreiding seniele Joe Biden zal afschilderen als een onwettige president.

UITSLAG AUDIT KAN STORM VEROORZAKEN

Wat zijn nu de implicaties van deze audit, gesteld dat er kiesfraude wordt aangetoond en bewezen? Welnu, dat er een kettingreactie ontstaat. Ongetwijfeld zullen andere staten, onder druk van de publieke opinie, het voorbeeld van Arizona volgen en ook een forensische audit toestaan.

En dan komt aan het licht wat eigenlijk de hele wereld weet: Joe Biden en de Democraten hebben de verkiezingen vervalst. Een mogelijk gevolg is dat de US Army ingrijpt en hetzij nieuwe verkiezingen uitschrijft, hetzij de uitslag-na-audit hervalideert, zodat Trump en de Republikeinen alsnog krijgen waar ze recht op hebben. Wat nu al vaststaat en uiteraard positief dient onthaald is dat alle komende verkiezingen volgens andere, zeg maar ‘faire regels’ zullen verlopen…

 


Via onderstaande link kan u de audit, die plaatsvindt in het Veterans Memorial Coliseum in downtown Phoenix, LIVE bekijken vanuit 9 verschillende camera-standpunten:


— UPDATE —


MIKE LINDELL PRESENTEERT ‘ABSOLUTELY 9-0’

Begin juni 2021, terwijl de forensische audit in Arizona in volle afwikkeling is, brengt Mike Lindell (CEO van MyPillow) een explosieve video op de markt, getiteld ABSOLUTELY 9-0. Deze titel suggereert dan het Hooggerechtshof met negen (9) stemmen tegen nul (0) het geleverde bewijsmateriaal in deze DOCU zal aanvaarden en vervolgens een gepast oordeel vellen.

Deze DOCU brengt de getuigenis van een IT-WIZZARD die met een team experten een forensische AUDIT heeft gedaan van de ‘DOMINION voting machines‘. De conclusie van deze expert: ‘Er is onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs gevonden voor het feit dat China (CCP) de stemmachines heeft gehackt en de uitslag van de voorbije verkiezingen heeft ‘gedokterd’, zodat Biden het zou winnen van Trump. Big Tech zet nu alle zeilen bij om deze video te bannen…


— BIJLAGEN —


DEMOCRATISCHE EXPERT STAAT ACHTER DE AUDIT

John Brakey, progressieve Democraat en fervent Bernie Sanders-supporter, is een expert in verkiezingsaudits. Niet bepaald een persoon die u kan verdenken van pro-Trump of pro-MAGA te zijn. Toch is John Brakey helemaal gewonnen voor de forensische audit die momenteel in Arizona plaatsvindt. Om de eenvoudige reden dat hij beseft dat indien verkiezingen kunnen worden vervalst, de democratie aansluitend in rook opgaat. In dit interview met Steve Bannon houdt hij een pleidooi voor forensische audits. Het spreekt vanzelf dat dit hem ter linkerzijde niet in dank wordt afgenomen…


‘MINISTERIE VAN JUSTITIE HEEFT ONDERZOEK KIESFRAUDE GEBOYCOT’

Advokaat Sidney Powell, die diepgaand onderzoek heeft verricht naar de kiesfraude, vertelt in dit kort interview aan Dinesh D’Souza dat het Ministerie van Justitie niet alleen weigerde naar de bewijzen van kiesfraude te kijken, maar dat van hogerhand tevens elke poging tot onderzoek werd tegengewerkt of zelf geboycot. Het ‘systeem’ is corrupt en rot tot op het bot…


Democraten in ‘full meltdown’ omtrent Arizona audit…


TRAILER: THE DEEP RIG

Patrick Byrne, IT-expert, heeft na forensisch onderzoek van software en stemmachines een dikke bundel aan harde bewijzen verzameld die aantonen dat buitenlandse actoren zich op een illegale manier hebben ingelaten en gemoeid met de voorbije verkiezingen (3 november 2020) in de Verenigde Staten. Hierbij kwam zelfs een duidelijke link naar China aan het licht.

Er nu een DOCU gemaakt over de KIESFRAUDE (The Big Steal), gebaseerd op het gelijknamige boek van Patrick Byrne, getiteld THE DEEP RIG. Regisseur is Roger R. Richards. Release staat te gebeuren op 19 juni e.k. Hier alvast een trailer. Meer info op de website.NUTTIGE LINKS: