BINNENKORT STARTEN WIJ HIER EIGEN AUDIO/VIDEO-PRODUCTIES.

Tot het zover is brengen wij in deze rubriek interessante interviews van collega’s, met kleurrijke figuren die door de mainstream media worden genegeerd, want politiek incorrect.

Hieronder een interview (Engels) van Dan Bongino met de befaamde documentaire-regisseur en schrijver Dinesh D’Souza. Dit naar aanleiding van diens nieuwe boek ‘Why Socialisme Sucks‘.

D’Souza heeft het in dit gesprek uiteraard over de groeiende dreiging van het socialisme in de Verenigde Staten, heel actueel met de huidige rellen en plunderingen in het achterhoofd.

D’Souza heeft intussen de status bereikt van New York Times-beststeller, met kanjers van polemische boeken en dito documentaires (zie bio-link hieronder).

Ter duiding: Dan Bongino is een voormalig agent van de ‘secret service‘ in het Witte Huis die sinds kort zijn revolver heeft ingeruild voor een micro: hij is regelmatig te gast als commentator op o.a. Fox News en runt een eigen website met dagelijkse video-shows en podcasts.

Dit interview is een absolute aanrader voor mensen die het socialisme genegen zijn, want er worden hier punten aangehaald die zeker tot zelfreflectie en overpeinzing aanzetten…

BEKIJK HIER HET INTERVIEW:

(skip de intro en reclame, interview start rond minuut 2):

 

NUTTIGE LINKS: