Het Europese continent is onherkenbaar aan het transformeren, tegen de wil van de autochtonen…

Europa, het oude continent, is tegen hoog tempo aan het veranderen. Aan de basis van deze transformatie ligt vanzelfsprekend de EU, oftewel de mega-bureaucratie die de unie de voorbije jaren heeft geliëerd en verknecht aan het globalisme van de New World Order.

De doorsnee-Europeaan is nooit om zijn mening gevraagd. De transformaties voltrekken zich geleidelijk en in stilte, met medeplichtigheid van media, elites, banken, academici, ambtenarij etcetera…

De EU is door de jaren heen grenzeloos uitgedijd en verworden tot een volstrekt ondemocratische moloch. De invoering van de Euro is bij nader inzien een mislukt project dat de West-Europese landen bakken geld kost en tegelijkertijd een zwaar kruis om dragen wordt voor landen in het zuiden.

De open grenzen leiden tot ongecontroleerde immigratie, een hoog risico op terreuraanslagen en het buitenlands beleid van de EU stortte ons meermaals in roekeloos avonturisme (zoals bijvoorbeeld het dramatische associatieverdrag met Oekraïne, dat een burgeroorlog en een conflict met Rusland veroorzaakte).

De Britse schrijver en filosoof Douglas Murray, die in 2017 het boek ‘The Strange Death of Europe‘ publiceerde en hiermee veel stof deed opwaaien, legt in onderstaande video beknopt uit wat er momenteel in Europa speelt en waarom hij ervan overtuigd is dat de unie in een foute richting evolueert.

(Photo by Katie Moum on Unsplash)