Gisteren is in de Verenigde Staten FRANK, een nieuw social media-platform, te water gelaten. Uitgerekend op “Patriots’ Day“, de feestdag waarop Amerika jaarlijks de grote slagen herdenkt die werden uitgevochten in 1775 tussen het Engels leger en Amerikaanse patriotten, die toen vochten om vrijheid en onafhankelijkheid.

Initiatiefnemer is Mike Lindell, CEO van ‘My Pillow‘ en een patriot pur sang. Wat hem motiveerde om ondanks zijn drukke bezigheden als zaakvoerder van een bedrijf dat 2500 mensen tewerkstelt ook een social media-platform op te starten?

Welnu, Mike Lindell was er dermate van overtuigd dat de voorbije presidentsverkiezingen werden vervalst, dat hij een team experten inschakelde om een diepgaand onderzoek op te starten dat zich vooral focuste op de DOMINION-stemmachines. Het resulteerde in een uitgebreide documentaire getiteld ‘Absolute Proof‘ (zie volledige docu onderaan).

In deze documentaire gaat Mike Lindell stapsgewijs over de kiesresultaten in verschillende swing states, en voert harde bewijzen aan voor de mega KIESFRAUDE die heeft plaatsgevonden. Hij toont tevens aan dat de voorbije gebeurtenissen veel verder gaan dan nationale verkiezingen tout court.

Op dit ogenblik vindt er een staatsgreep plaats, uitgevoerd door de globalisten (Democraten, neo-marxisten, deep state, buitenlandse actoren…) met de bedoeling het unieke Amerika – zoals wij het kennen en bewonderen – volledig af te breken en te vervangen door een communistisch staatsbestel naar Chinees model. Als deze coup lukt in Amerika, dan is ook de rest van het Westen gedoemd…

Omdat Lindell zijn sympathie voor Donald Trump nooit onder stoelen of banken stak, staat hij bovenaan de CANCEL-BLACKLIST van de globalisten: ál zijn social media-accounts zijn geannuleerd en Big Tech tracht met man en macht zijn bedrijf onderuit te halen en zijn producten te boycotten. U zal immers in de pas lopen van de globalisten, of u zal niet zijn, zoiets.

Reden waarom Mike Lindell nu FRANK SPEECH lanceert. Patriots horen over een platform te beschikken waarop ze vrijuit hun mening kunnen uiten. Dat de Deep State, die graag controle behoudt over wat u denkt en zegt, deze ontwikkeling niet zomaar over zijn kant laat gaan, bewijst het feit dat Frank Speech sinds de lancering zwaar wordt belaagd door HACKERS, voornamelijk uit China. Dat heeft meer dan 70 miljoen mensen van over de hele wereld niet belet de première mee te maken. Wordt vervolgd…

> NAAR DE SITE VAN FRANK SPEECH

DOCU-MOVIE: ABSOLUTE PROOF

DOCU: ABSOLUTE INTERFERENCE

In deze twee uur durende reportage met interviews, als vervolg op de docu ‘Absolute Proof’, legt Mike Lindell nóg meer harde bewijzen voor kiesfraude op tafel.

Onbetwistbare aanwijzingen dat de stemmachines door middel van algoritmes (programma’s) werden aangestuurd om de uitslag te beïnvloeden.