Op het hoogtepunt van de coronacrisis zei Trump terloops dat er een medicijn is waar hij echt in gelooft, een medicijn dat effectief zou werken tegen Covid-19. Zijn vertrouwen was zelfs zo groot dat hij toegaf het ook zelf te nemen, preventief.

Niet lang ervoor had de vermaarde Franse topviroloog professor Didier Raoult al uitvoerig toegelicht dat Hydroxychloroquine in combinatie met Azithromycin opmerkelijk goede resultaten geeft bij de behandeling van corona in de eerste fase van de besmetting. Dat had hij zelf proefondervindelijk ervaren.

HCQ SLECHT NIEUWS VOOR GATES

Dit nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Oorverdovende stilte in de mainstream media, typisch in luttele momenten na een krachtige explosie.

Indien HCQ werkelijk een effectieve behandeling is voor corona, dan zou een vaccin dus overbodig zijn, toch? Streep door de rekening van de ‘big pharma-players’, de Gates Foundation en bij uitbreiding de NWO (New World Order) die geen moeite spaart om een vaccin te pushen.

Niet alleen zou een vaccin dus overbodig worden, ook de lockdowns zouden niet langer houdbaar zijn. En zonder lockdowns geen stokken in de wielen van Trump’s campagne, geen social distancing of gedoe met maskertjes, geen beperking meer van onze vrijheden.

DE WHO SLAAT TERUG

Zou de NWO lijdzaam toezien hoe Trump aan de hand van dit geschenk uit de hemel een nieuwe realiteit zou scheppen? Uiteraard niet. De WHO (Wereldgezondheidsdienst), waterdrager voor de NWO, gelastte meteen een (nieuwe) studie naar de effectiviteit van HCQ als remedie voor Covid-19.

De resultaten werden gepubliceerd in The Lancet, een gerenommeerd medisch tijdschrift. En per direct overgenomen door ‘The New England Journal of Medicine‘. Zoals verwacht kon worden schetste de haastig opgezette studie een ronduit negatief beeld van HCQ. Waarop de WHO alle Westerse regeringen verordonneerde het medicijn per direct in de ban te slaan. Wat prompt gebeurde.

Big Pharma kon opgelucht adem halen. Idem dito voor de NWO en de globalisten. Edoch, slecht nieuws voor de medische wereld wiens geloofwaardigheid op het spel staat.

HCQ-ONDERZOEK: OPGEZET SPEL

Intussen blijkt immers dat het fameuze ‘Lancet-onderzoek’ fake en frauduleus is naar academische maatstaven. Het is gebaseerd op foute data verschaft door Surgisphere, een obscuur bedrijfje. Er is tegen fundamentele regels gezondigd, wat het onderzoek compromitteert en dus waardeloos maakt. Ook zijn de bevindingen met opzet zo geformuleerd dat ze HCQ zelfs als gevaarlijk bestempelen voor de volksgezondheid.

Terloops: wat met de vele dokters die intussen goede resultaten hebben behaald met HCQ en het medicijn niet langer mogen gebruiken van hun overheden? Wat zegt de ‘Eed van Hippocrates‘? Mag een dokter een behandeling – waarvan hij weet dat ze effectief werkt – wel weigeren aan een patiënt en moet de arts de orders van de overheid soms niet negeren?…

HET MEDICIJN DAT NIET MAG ZIJN

HCQ werkt dus wel degelijk, zo blijkt uit de ervaringen van talloze artsen. In combinatie met Azithromycin is het een effectieve behandeling. HCQ – een relatief goedkoop medicijn – heeft ook al een lang parcours afgelegd. Militairen nemen het middel tegen malaria al gedurende decennia en de schaarse bijwerkingen zijn gekend: die wegen niet op tegen de voordelen in de strijd tegen corona.

Maar HCQ spoort niet met de strategie van de NWO en diens vazallen (WHO, Deep State, Gates Foundation, EU, globalisten, links-liberale media…) en is dus een medicijn dat niet mag zijn

 


PDF: Rapport uit ‘Virology Journal’ (22/08/2005)

In augustus van 2005 verscheen er een rapport op de gerenommeerde medische website VIROLOGY JOURNAL, waarin de resultaten van een grondig onderzoek naar de effectiviteit van Chloroquine als behandeling voor Sars Coronavirussen wordt uiteengezet. De conclusie van dit rapport is dat Chloroquine niet alleen effectief is in het voorkomen van de verspreiding van SARS CoV in de celcultuur. HDC beschermt bovendien tegen mogelijke infecties met corona, zodat het niet enkel een effectieve behandeling is maar ook dienst doet als een vaccin

U kan het rapport via onderstaande link downloaden. Gelieve deze boodschap te delen…

DOWNLOAD > Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread
—Virology Journal | Full—


Dr. Stella Immanuel weigert te participeren aan ‘fake science”

Ze beweert op Twitter dat ze met succes 250 corona-slachtoffers heeft behandeld met HCQ, zpack en zink. Niemand is gestorven. Al die studies met oogkleppen van Big Pharma zijn ‘fake science’…VIDEO: DE ONTMASKERING VAN HET ARTIKEL IN ‘THE LANCET’:

De ontmaskering van de LANCET-hoax die HCQ in discrediet moest brengen roept uiteraard vragen op over de betrouwbaarheid van de Wereldgezondheidsdient (WHO — VN) die achter het frauduleuze artikel in The Lancet zit.


VIDEO: HUISARTS ROB: ‘HET ‘LANCET-ONDERZOEK’ IS FRAUDULEUS’:


VIDEO: Videoboodschap huisarts Rob Elens over HCQ + zink-behandelingen

Deze huisarts vertelt dat hij héél goede resultaten behaalde met HCQ, maar dat hem door hogere instanties werd verboden het middel nog langer te gebruiken. Alles wijst erop dat ‘men’ het niet wenselijk vindt dat HCQ effectief heilzaam is…


VIDEO: Dr. Campbell – Hydroxychloroquine werkt effectief

De Britse dokter John Cambell brengt een Belgisch onderzoek onder de aandacht waaruit blijkt dat Hydroxychloroquine wel degelijk héél effectief is in de bestrijding van het corona-virus. Hoe komt het dat we dit NIET in de mainstream media mochten vernemen? Hebben de propaganda-kanalen de opdracht gekregen dit onder te sneeuwen? Daar lijkt het op. Uit de studie blijkt dat het een kwestie is van tijdig toedienen en in de JUISTE DOSIS.
Hier is de link naar de studie.


VIDEO: GETUIGENIS OMTRENT KLINISCHE ERVARINGEN MET HYDROXYCHLOROQUINE

Getuigenis van dr. Stella Immanuel, geëmigreerd vanuit Kameroen en al dertig jaar actief als eerste hulp-arts in de VS (Louisiana en Texas). Zij heeft vele jaren ervaring met medicijnen als Hydroxychloroquine en doet alle kritiek op HCQ af als ‘fake science’.


VIDEO: DIVERSE MAATREGELEN ZIJN FLAUWE KUL, ALDUS PROFESSOR PIERRE CAPEL

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt – op basis van de cijfers – de coronamaatregelen ‘flauwe kul’. Hij legt uit waarom kinderen tot 16 niet vatbaar zijn en welke risicogroepen er wel zijn. Maatregelen als 1,5 meter, mondkapjes en de lockdown noemt hij ‘onzin’ en het vaccin komt er niet. Pierre Capel (74 en te dik) hoort zelf tot de risicogroep en vertelt wat hijzelf zou doen bij besmetting. De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens hem wel…


SOUNDCLOUD: ZIJN WESTERSE OVERHEDEN WEL GEÏNTERESSEERD IN GENEESMIDDELEN TEGEN CORONA?

Uit het interview met de onderzoeker Alexander Kalem, gespecialiseerd in etherische oliën, blijkt dat er in Europa geen belangstelling is voor nieuwe behandelingsmethoden tegen Covid-19. Omdat men een vaccin niet overbodig wil maken? Het ziet er naar uit. De VIDEO werd intussen, zoals verwacht, verwijderd door YouTube, maar het interview is te beluisteren via SOUNDCLOUD:


VIDEO: HET WHO GAAT COMPLEET DE MIST IN

The Right Doctors‘, een leidinggevend medisch platform in India, brengt hier een tijdlijn waaruit blijkt dat de WHO boter op het hoofd heeft en competentie mist. De bevindingen van het WHO, ‘The Lancet‘ en ‘New England Journal of Medicine‘ zijn volgens dr. Balram Bhargava, directeur-generaal van het ICMR (Indiase gezondheidsdienst) niet conform de realiteit op de werkvloer, waar HCQ als goede behandelingsmethode wordt beschouwd. Trump, die aanvankelijk werd weggehoond, had kennelijk gelijk.


VIDEO: Coronavirus Conversation With Michael J. A. Robb, M.D

In dit interview vertelt dr. Michael Robb (Association of American Physicians and Surgeons) dat zijn vereniging een proces heeft aangespannen tegen de overheid omdat het gebruik van hydroxychloriquine onmogelijk wordt gemaakt door het opwerpen van allerlei bureaucratische barrières en de overheid alzo de relatie tussen dokter en patiënt verstoort. Hij zegt ook dat men intussen kan terugvallen op de ervaringen opgedaan na behandeling van 19.000 patiënten om het voorschrijven van hydroxychloriquine te verantwoorden en aan te moedigen.


UPDATE


DIVERSE NUTTIGE LINKS:


Deze CHART toont duidelijk aan dat landen die HCQ aanwenden ook beduidend minder dodelijke slachtoffers tellen…