Aanvankelijk vertelde men ons dat mondmaskers eerder SCHADELIJK zijn voor de gezondheid, iets wat de ‘échte wetenschap’ tot op de dag van vandaag nog steeds onderschrijft: de ‘Association of American Physicians and Surgeons‘ stelt in een medisch artikel dat maskers géén bescherming bieden omdat corona-partikels – door de lucht verspreid – te minuscuul zijn.

Ook dat ‘het nut van maskers dragen door gezonde mensen niet wetenschappelijk is bewezen en eerder gezondheidsrisico’s inhoudt.’ Wij ademen immers zuurstofarme lucht in (-30%), wat leidt tot vermoeidheid, aftakeling of ernstiger kwalen. Maskers en social distancing ondermijnen bovendien ons immuunsysteem.

“Just a 5% drop in blood oxygenation is considered “abnormal” but a 15% reduction will cause noticeable symptoms. These include headaches, dizziness, nausea, and cognitive impairment”
—recent CDC (Center for Disease Control) study—

Hoewel de afgelopen weken uit ‘academisch verantwoorde cijfers’ blijkt dat corona (Covid-19) MINDER SCHADE aanricht dan een klassieke griepepidemie, worden we verzocht – nee bevolen – mondmaskers te dragen, op straffe van boete of erger. Het mag niet verbazen als de volgende stap een gebod is om ook THUIS te maskeren. En om het voor de sheeple een beetje ‘hype’ te doen lijken, noemt men mondmaskers nu ook ‘mondkapjes‘. Klinkt minder dreigend, eerder hip en sympathiek…

GEHOORZAAM EN GEDWEE

Als de overheid erin slaagt de bevolking op te leggen van maskers te dragen op openbaar vervoer, in winkels en kantoren, op markten en zelfs thuis, dan zal de volgzaamheid bij de volgende stap in het corona-scenario even groot zijn. Gehoorzaamheid hetzij vanuit een gevoel van angst en onderworpenheid (de meerderheid), hetzij vanuit de reflex om repressie af te wenden (woke minority).

Maar, wat is dat eigenlijk met die maskers? Wat gaat erachter schuil? In een groeiend besef dat corona een artificiële crisis is, waarbij vele vingers wijzen richting wat men noemt de Nieuwe Wereldorde (neo-marxistische cabal) en wetende dat satanisme dan nooit ver uit de buurt is (verholen voor de sheeple), krijgt de mogelijke betekenis van de mondmaskers een plausibele verklaring: een attribuut bij de massa-initiatie ter toetreding tot en het conformeren aan een Nieuwe Normaal, lees ‘Nieuwe Wereldorde‘. Een soort nieuwe religie die langdurig en zorgvuldig werd voorbereid.

De mainstream media gaan zulke piste uiteraard wegwuiven als zijnde alweer een samenzweringstheorie. Verbaast niet, want ze zijn ‘part of the problem‘.

GLOBAL OCCULT RITUAL

Wij worden dus, zonder het te beseffen, wereldwijd onderworpen aan een ‘occult initiatie-ritueel‘. Initiatie-rituelen bestaan al zolang als er hoeren zijn en verlopen volgens bepaalde stadia. In dit geval onder de dekmantel van ‘maatregelen treffen’ met het oog op veiligheid en gezondheid en gegangmaakt door angstzaaierij.

HET AFWERPEN VAN DE OUDE NORMAAL

In de eerste fase worden aspirant-toetreders geïsoleerd, wat symbolisch een hergeboorte voorafgaat. Ze worden in hun dagelijkse routine verstoord (lockdown en quarantaine). De normale levenspatronen worden gewijzigd middels social distancing, bubbels en het maniakaal wassen van de handen, wat hier symboliek is voor het wegspoelen of afwerpen van de Oude Normaal.

De aspiranten worden van hun individualiteit of identiteit ontdaan. Ze horen op mekaar te gelijken (maskers), op te gaan in de groep. Een drager van het masker verliest zijn identiteit en neemt een nieuwe aan. In de laatste stap brengt men de aspiranten in een staat van ‘cognitieve dissonantie‘: er wordt een vloed aan tegenstrijdigheden geventileerd in de mainstream media die mensen in verwarring brengen, velen zijn de ontreddering nabij. Dan zijn ze klaar om deel uit te maken van een nieuwe groep.

TRANSFORMATIE NAAR DE NIEUWE NORMAAL

Door hun isolatie (lockdown en quarantaine) kampen ze met gedachten en gevoelens die ze lange tijd hebben onderdrukt of verloochend. Allerlei heftige emoties steken de kop op en de geest stelt zich – uit zelfbehoud – open voor andere perspectieven (Stockholm syndrome). In deze fase wordt de Nieuwe Normaal geïntroduceerd. De wegen scheiden van hen die zich onderwerpen en hen die zich weigeren te onderwerpen. Ze worden tegen mekaar opgezet. De gewilligen worden geïnitieerd in een ander levenspatroon, een Nieuwe Normaal. Met aan het roer de Nieuwe Wereldorde. Een wereld waarin wetenschap niet langer van belang is. Een wereld waarin alleen blinde gehoorzaamheid telt. Een wereld waarin mensen gescheiden van mekaar en ontkoppeld van elke houvast doorgaan met een leven onder totale monitoring.

KRITIEK NOCH DISSIDENTIE

Maskers ademen censuur. Het bedekken van de mond staat voor het onderdrukken van de vrije stem. Censuur is een belangrijk onderdeel van de corona-agenda. We leiden dat af aan de stroom fake news (gepimpte cijfers en angstzaaierij) die wordt uitgebraakt door de mainstream media. En door de toenemende censuur vanwege de social media.

De cabal houdt totale controle over de officiële versie der gebeurtenissen en staat geen dissidente meningen toe. Maskers symboliseren ook onderwerping. Maskers connoteren met robots, met ontmenselijking. Ze scheppen afstand tussen personen, bemoeilijken communicatie, belemmeren lichaamstaal en onderlinge empathie.

Operatie Coronavirus gaat niet over een pandemie maar over totale controle (plandemie). Het feit dat het verloop van de crisis nu overgaat in een initiatie-ritueel, mag niet verbazen. Het is immers geweten – via whistleblowers – dat de inner circle van de Nieuwe Wereldorde fanatiek het satanisme belijdt. De klok tikt nu 2 voor 12. Als wij niet snel ontwaken en massaal de Nieuwe Normaal afwijzen, heeft de duivel gewonnen spel.

 


VIDEO: Eyes Wide Shut Ritual

Een initiatie-ritueel uit de satanische orgiefilm ‘Eyes Wide Shut‘ van Stanley Kubrick. Maskers verbergen en wissen de identiteit, creëren een alternatief sujet. Het spruit voort uit de Satanic Ritual Abuse (SRA) en ‘mind control’. Tortuur en misbruik leiden tot dissociatieve stoornis (waarnemingen worden buiten het bewustzijn geplaatst), een ingebouwde reflex tot zelfbehoud. Er worden alter-ego’s opgeroepen die zich afscheiden van het individu. Het slachtoffer kan alzo geprogrammeerd worden dingen te doen die het zich later niet kan herinneren. Maskers zijn symbolisch voor de verborgen alter-ego’s van onszelf die bewust worden bespeeld en gemanipuleerd.


VIDEO: A Glimpse Into A Disturbing Rothschild Masquerade Ball

De Illuminati-cabal (Nieuwe Wereldorde) is gehecht aan satanische symboliek, zo moge blijken uit enkele beelden van een ‘Masquerade Ball‘, dat in 1972 plaatsvond op een domein van de Rothschilds. Maskers spelen een prominente rol.VIDEO: Deep State’s Obsession With Saturn, Symbols & Meaning

video
play-rounded-fill

VIDEO: I SOLD my Soul to the DEVIL!

Kate Perry, Kanye West, Eminem, Snoop Dogg, Bob Dylan… over hun relatie met … satan.


VIDEO: OBEY! — THEY LIVE Clip(1988)

Is dit het soort samenleving waar we met zijn allen naartoe gaan?NUTTIGE LINKS:

VIDEO: virologen Van Gucht en Van Ranst zeggen in deze video dat maskers in openlucht dragen geen zin heeft…

 

EEN BLIK OP DE CATWALK VAN DE NIEUWE NORMAAL:


EEN BERICHT UIT DE STANDAARD:

Mondmaskers worden plots ‘hippe mondkapjes’. Bijkomende boodschap: wij zullen die maskers moeten blijven dragen bij wijze van onderwerping aan de overheid die op zijn beurt schatplichtig is aan de cabal.