DE VIDEO DIE U EIGENLIJK NIET MAG ZIEN

Op het platform OurTube, een alternatief voor onder meer YouTube, is een DOCU opgedoken die destijds werd geweerd of verwijderd van klassieke platforms als YouTube, want politiek niet correct en vrij beschadigend voor het imago van vaccin-goeroe Bill Gates.

De video schetst een ander, zeg maar duister beeld van de man die alom de hemel wordt ingeprezen als de Grote Filantroop par excellence. Zoals u weet is Gates de fervente aanjager van massale vaccinaties, waaronder uiteraard de covid-vaccins.

Welk vlees hebben we in de kuip met Microsoft-eigenaar Bill Gates? Kijk en oordeel zelf.

GMO-PROJECTEN EN TOENEMENDE ARMOEDE

Is Bill Gates, die momenteel tegen recordtempo landbouwgrond opkoopt in de VS – hij bezit nu reeds meer dan 250.000 are! – wel te vertrouwen met de door hem gepushte massale vaccinatie-uitrol?

Er is gegronde reden om ongerust en héél voorzichtig te zijn, te oordelen naar het brokkenparcours dat Gates al gereden heeft met betrekking tot GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) voor landbouwprojecten in onder andere Afrika en India. In de regio’s waar Gates zijn projecten uitrolde is de armoede met maar liefst 30% toegenomen. Hij heeft, uit geldgewin, de boel belazerd en waarom zou dat anders (gunstiger) verlopen met die massa-vaccinaties?

NEO-FEODALISME EN MONDIALE SLAVERNIJ

En waarom eigenlijk kopen de ‘grote jongens’ – waaronder Bill Gates – momenteel tegen hoog tempo massaal veel landbouwgrond op in de VS? Is dat met het oog op totale dominantie over de bevolking middels controle over de toekomstige voedselproductie? Feit is dat er een nieuw soort FEODALISME in de steigers staat. Bevolkingen worden straks samengedreven in beperkte woongebieden en zullen als moderne slaven tewerkgesteld worden op landerijen in handen van enkele grootgrondbezitters, waaronder Bill Gates. Allesbehalve een fraai toekomstbeeld.

Deze korte docu van Streetwise licht een tipje van de sluier.

WIE OVERLEEFT DE ‘GREAT PURGE’?

Aansluitend overloopt acteur en activist Russel Brand in volgende geanimeerde video de domeinen waarop Bill Gates momenteel heel actief is en legt hij in zijn gekende stijl uit waarom wij – de mensheid in zijn totaliteit – bezorgd moeten zijn over waar het allemaal naartoe leidt.

Enkele superrijke individuen, een handvol tycoons, mensen die meer macht hebben dan welk natie ook, zijn een ‘Nieuwe Wereld’ aan het creëren naar hun eigen megalomane visie (Great Reset), waarin mensen als u en ik worden gedegradeerd tot lijfeigenen of slaven.

Tenminste, als we überhaupt de Great Purge overleven, te weten de genocide die zal volgen op de massale inentingen met experimentele vaccins