Dat journalisten van de mainstream media president Donald Trump nog steeds niet begrijpen, laat staan doorgronden, schreven we eerder al op deze alt-newssite. Sterker nog: na drieënhalf jaar presidentschap neemt het algemeen onbenul nog toe. Domheid of ‘foute agenda’, u mag het invullen.

Onder het motto ‘never let a good crisis go to waste‘, wordt door de links-liberale pers (fake news) elk incident aangegrepen om wereldwijd af te geven op Trump. TDS (Trump Derangement Syndrome) is een hardnekkig virus en het tast kennelijk de hersens aan.

Na de ophef omtrent Rusland, Oekraïne, Corona, rassenrellen… is nu oud-veiligheidsadviseur John Bolton aan de beurt. Meer bepaald zijn lijvige memoires, getiteld ‘The Room Where it Happened‘. Het boek verschijnt zoals aangekondigd, want er komt geen publicatieverbod ondanks het feit dat gesprekken tussen een president en adviseur per definitie ‘classified material‘ zijn.

Bolton zou in zijn schrijfsels claimen dat Trump absoluut niets begrijpt van buitenlandse politiek. Ook dat hij de hulp zou hebben ingeroepen van de Chinese president Xi Jinping om herverkozen te raken. Gefundenes Fressen voor de Democraten om nog maar eens aan een ‘impeachment‘ te denken…

Trump tweette deze week hierover:

John Bolton, a notoriously mendacious enemy of all living beings on the planet, is discovering what every other great Republican hope of the Resistance has: liberals will eagerly lap up any piece of hysterical Cold War propaganda if they think it can be leveraged against Trump.

Deze kick in het kruis kwam evenwel niet van Trump zelf. Hij retweette een post van Max Blumenthal, een notoir extreem-linkse commentator, in een vorig leven assistent van Bill Clinton en adviseur van Hillary Clinton. Onverwachte support dus uit het kamp van de ‘vijand’. Maar als ideologische tegenstander wél iemand die begrijpt waar Trump met zijn buitenlandpolitiek naartoe wil: het beëindigen van de ‘Endless Wars‘, aangestookt en opgepookt door de Nieuwe Wereldorde en de Navo.

Bolton, nu 71, is een diplomaat die onder president George W. Bush als VN-ambassadeur voor de VS fungeerde. Hij was in 2003 groot voorstander van de invasieve oorlog in Irak die het Midden-Oosten in brand stak en tot de opstanding van de Islamic State leidde. Als commentator bij Fox News pleitte hij nadien vol vuur voor een preëmptieve (preventieve) aanval tegen Iran en Noord-Korea. Kortom, een pure oorlogshitser.

Wat deed zulke havik dan in de kringen van Trump? Waarom werd hij überhaupt veiligheidsadviseur? Welnu, Trump is een meester-schaker, iemand die 2-3 stappen vooruit denkt.

Met Bolton haalde Trump met opzet iemand binnen die goede connecties onderhoudt met de Deep State. Bolton gaf de president ongewild een opportuniteit om met wat ’trucs’ zicht te krijgen op de activiteiten van bepaalde personen en diensten. Want Trump is immers op een missie om het ‘moeras te dempen’ (drain the swamp).

Bolton kreeg regelmatig én exclusief ‘foute info‘, waarmee hij nadien ontmaskerd werd als één der ‘leakers‘ in het Witte Huis, iemand die regelmatig ‘inside information‘ lekte naar de buitenwereld. Veel van wat er in het boek staat is dus larie en apekool.

Dat lijken die links-liberale perslui niet te begrijpen. Maar het doet er blijkbaar ook niet toe. Het Trump Derangement Syndrome (TDS) heeft hen in zijn grip, tast het denkvermogen aan.

Als waterdragers voor de Nieuwe Wereldorde zijn ze (de mainstream media) belast met de taak Trump 24/7 te belagen en te besmeuren. Objectiviteit is van geen belang, journalistieke deontologie al helemaal niet. Als de Bolton-affaire straks alweer afloopt op een sisser, zoeken ze wel een andere stok om de hond te slaan…

 

Cartoon by BRANCO — FlagAndCross.com ©2020 Creators.com

 


VIDEO: KUNNEN WE DE MEDIA WEL VERTROUWEN?

Uit een enquête van het onderzoeksbureau GALLUP blijkt dat de mensen steeds minder vertrouwen hebben in de mainstream media. Dit wantrouwen wordt in de hand gewerkt door de vaststelling dat de pers niet langer objectief is in zijn berichtgeving. Te weinig rekening houdt met naakte feiten. De media zijn vooral positief voor links-liberale ideeën, en dat wordt niet langer gesmaakt. Volgens een studie van PEW ligt de oorzaak anderzijds ook bij de economische neergang van media-bedrijven onder druk van het internet. Hierdoor kan er steeds minder geïnvesteerd worden in ernstige nieuwsgaring en professionele journalisten die onbevooroordeeld werken…


VOORBEELD VAN MISLEIDENDE JOURNALISTIEK:

De regionale Vlaamse krant Het Belang van Limburg publiceert (20/06/20) een artikeltje dat kan dienen als voorbeeld van de opzettelijke misleiding die CONTINU plaatsvindt in de mainstream media, met als doel president Trump te demoniseren.

Om te beginnen was de advertentie waarvan sprake niet van Trump, maar van zijn campagne-team (Trump houdt zich niet bezig met de opmaak van advertenties). Maar het gif zit in de valse betiteling. Wie de titel leest, begrijpt hieruit dat Trump nazisymbolen zou gebruiken in zijn Facebook-campagnes.

Trump wordt hier onterecht aan het nazisme gelinkt. Een objectieve titel zou zijn: ‘Trump’s campagne-team gebruikt nazi-symbool om Antifa te typeren, Facebook verwijdert het bericht’.

Dit soort misleidende berichten omtrent Trump vinden we terug in zowat alle kranten, magazines en TV-journaals. De cumul van al die nonsens creëren uiteraard een ronduit ontluisterend beeld van Donald Trump. Het mag dan ook niet verbazen dat de gewone man in de straat geïnfecteerd is met het Trump Derangement Syndroom.VIDEO: Waarom moet u niet zomaar geloven wat in de krant staat?

Wij worden voortdurend om de tuin geleid, er wordt ons wat voorgelogen‘, zo start professor Hamelink (Universiteit van Nederland) zijn betoog over de mainstream media die de laatste decennia zijn geëvolueerd naar ‘fake news media‘… Een interessante lezing.


TWITTER-VIDEO: VOORBEELD VAN ‘MEDIA HYPOCRISIE’ (CNN):


NUTTIGE LINKS: