Er gaat tegenwoordig geen dag meer voorbij of ergens in Europa gebeurt er wel een aanslag of een geweldpleging met ernstige verwondingen of zelfs doden tot gevolg. De berichtgeving hierover moeten we dikwijls met een vergrootglas zoeken in de kranten, áls we al überhaupt iets kunnen vinden dat enige klaarheid zou brengen. Een recent feit – dat zich van de week afspeelde in Brussel – is daar een goed voorbeeld van. In Het Laatste Nieuws (06-07-20) staat een klein artikeltje getiteld: ‘Man dwingt vrouwen op knieën en steekt hen neer met staak’.

Het kort artikeltje bericht verder dat de politie de 35-jarige dader zondagochtend heeft opgepakt, dat de feiten zich afspeelden rond 7 uur in de omgeving van het Rogierplein en het metrostation Rogier. Een vrouw was lichtgewond, de andere werd in kritieke toestand afgevoerd maar blijkt intussen buiten levensgevaar. That’s it. Nothing to see here, move on. Identiteit van de dader? Geen informatie, hoewel men die gegevens wél heeft vermits zijn leeftijd wordt vermeld.

MASSAMIGRATIE EN MAFKEZEN

Terloops, kan u zich indenken hoe de mainstream media dit ogenschijnlijk banaal incident zouden benaderen mocht de dader bijvoorbeeld een skinhead zijn geweest die twee moslima’s aanviel en verwondde? Wij geven u op een blaadje dat het voorpaginanieuws zou zijn. En dat ook de journaals uitgebreid hierover zouden berichten. De dagen nadien kregen we dan een resem opiniestukken omtrent het ‘rechts-extremistische gevaar‘ dat aan een opmars bezig is in Europa. Edoch, de dader was geen skinhead, mogen we nu concluderen.

Artikels op ‘vrt.be‘ of het Brusselse ‘Bruzz‘ maken ons niet wijzer. Het Nieuwsblad weet anderzijds te melden dat het Brusselse parket een psychiatrisch onderzoek heeft bevolen. De klassieke dooddoener. Boodschap: het was een ‘mafkees’, maak er u niet verder druk om, case closed.

De mainstream media plooien zich meer dan ooit naar de regels opgelegd door het links-liberale beleid van de globalisten. Dat desastreuze beleid schrijft voor dat massale migraties uit Noord-Afrika, Anatolië, het Midden-Oosten en elders steeds positief dienen weergegeven in de berichtgeving. Kwalijke incidenten met deze mensen moet worden geminimaliseerd en als het kan zelfs doodgezwegen. En de slachtoffers? Ach, die zijn louter wat ‘kanonenfutter‘ op weg naar een utopisch nieuw Europa.

(LEGENDE): Molenbeek is tot in Amerika gekend als Europa’s hoofdstad van de jihad. De perfecte uitvalsbasis voor criminelen en jihadi’s.


LONE WOLFS EN HAATVERZEN

Terug naar de feiten. Zonder het dossier te kennen hebben wij een sterke aanwijzing dat wat zich hier aan het Rogierplein in Brussel heeft afgespeeld een klassiek geval is van ‘sudden jihad‘. De modus operandus is herkenbaar en typisch voor dit soort feiten, waar ze zich ook voordoen.

De twee belangrijkste verzen uit de koran voor militante moslims (jihadi’s) zijn ‘47:4 en 8:12‘. Beide verzen bevelen de moslim aan om ‘de nek te slaan‘ van de ongelovige. En zoals u dat in IS-video’s heeft kunnen zien, worden de slachtoffers vooraf op de knieën gedwongen als teken van totale onderwerping. Wat zich in Brussel heeft voorgedaan is dus een schoolvoorbeeld van jihad op het pad van Allah, in dit geval ‘Lone Wolf-jihad‘.

“So when you meet those who disbelieve, strike necks…”
— Qur’an 47:4 —

In juni vond een gelijkaardig incident plaats in Reading, een stadje ten westen van Londen. Toen doodde een illegale Lybiër drie mensen en verwondde er drie andere. De zoveelste terreuraanslag in de UK dit voorjaar. Maar zoals gezegd, het wordt dagelijkse kost in West-Europa… Hoe dit soort aanslagen te vermijden? Een directe migratiestop uit islamitische regionen en de uitzetting (manu militari) van alle illegalen zou een goed begin zijn. .

De Brusselse dader – wie hij ook moge zijn – verdient straks de maximale straf uit te zitten voor tweevoudige moordpoging. Na het uitzitten hoort hij, samen met zijn naaste familie, manu militari te worden uitgezet naar het land van oorsprong. Alleen zulke stevige aanpak (naar Israëlisch voorbeeld) mét consequenties zullen kandidaat-jihadi’s doen afzien van het plegen van geweld. Bij de invulling van hun jihad – waartoe ze als mohammedanen ideologisch en religieus worden opgeroepen – beperken ze zich in de toekomst dan tot financiële steun (zakat) en morele support.

“When your Lord inspired to the angels, “I am with you, so strengthen those who have believed. I will cast terror into the hearts of those who disbelieved, so strike upon the necks and strike from them every fingertip.”
— Qur’an 8:12 —

Al bij al wordt het hoog tijd dat wij in Europa wat ruggengraat kweken, tolerantie voor intolerantie overboord gooien en ‘jihadi’s in spe’ bestrijden met een ijzeren vuist. Anders zullen dit soort gewelddaden blijven gebeuren, zelfs toenemen, tot op een punt waarop de zwijgende meerderheid het niet langer tolereert. Dan zal er bloed vloeien op straat en zullen de nalatige beleidsvoerders er op afgerekend worden.

 


VIDEO: What Is Jihad? (Robert Spencer)


VIDEO: Is Islam a Religion of Peace?


VIDEO: Radical Islam: The Most Dangerous Ideology


VIDEO: Why Do People Become Islamic Extremists?


VIDEO: What ISIS Wants


VIDEO: Multiculturalism Is Destroying Europe


NUTTIGE LINKS:


LEERRIJKE VIDEO’S OMTRENT ‘LONE WOLFS’ EN JIHAD:

Hieronder brengen wij u diverse VIDEO’S waarop u twee EXPERTEN in islamisme aan het woord hoort, met name Robert Spencer en Ayaan Hirsi Ali.

Spencer is de directeur van de belangrijkste jihad-gerelateerde website ter wereld (Jihad Watch) en tevens medewerker aan het David Horowitz Freedom Center. Hij schreef meer dan 20 boeken over het onderwerp, waaronder bestsellers als ‘”The Politically Incorrect Guide to Islam” (and the Crusades) (Regnery Publishing) en “The Truth About Muhammad” (Regnery Publishing) en de bestselling “The History of Jihad From Muhammad to ISIS” (Bombardier Books), alsook recent in 2019: “The Palestinian Delusion: The Catastrophic History of the Middle East Peace Process” (Bombardier Books). Robert Spencer heeft talloze seminaries gegeven over de islam en jihad, voor o.a. het FBI, de United States Central Command, United States Army Command en General Staff College, de U.S. Army’s Asymmetric Warfare Group, de Joint Terrorism Task Force (JTTF), de Justice Department’s Anti-Terrorism Advisory Council en voor de U.S. intelligence community.

Ayaan Hirsi Ali, geboren als Ayaan Hirsi Magan Isse Guleid Ali Wai’ays Muhammad Ali Umar Osman Mahamud (Mogadishu (Somalië), op 13 november 1969) is een Nederlands-Amerikaans feministe, publiciste, auteur en voormalig politica van Somalische afkomst. Ze is atheïst en is bekend om haar kritiek op de islam. Hirsi Ali was tussen 2003 en 2006 lid van de Tweede Kamer voor de VVD. Zij emigreerde naar de Verenigde Staten, waar zij een fellow was van het American Enterprise Institute. Zij richtte in 2007 de AHA Foundation op, een internationale organisatie voor vrouwenrechten. Sinds 2013 heeft zij de Amerikaanse nationaliteit en is zij zowel een fellow van de Kennedy Government School aan de Harvard-universiteit als een lid van The Future of Diplomacy Project van het Belfer Center for Science and International Affairs.LEERRIJKE AUDIOBOEKEN:


Photos by Marcus Bellamy & Max Muselmann