Newsmax TV Live Stream
Nu Live 24/7

Het ECHTE nieuws uit de VS, op NEWSMAX, de snelst groeiende nieuwszender, en dit sedert de val van Fox News, na het verraad aan de MAGA-beweging van Trump…


President Trump Rally – Dalton Georgia
Maandag 4 januari – 21:00 uur

President Trump houdt op maandag 4 januari een rally in Georgia (Dalton) om kiezers op te roepen voor senatoren David Perdue en Senator Kelly Loeffler te stemmen op 5 januari, zodat de republikeinen hun meerderheid kunnen behouden in de senaat. Dit belooft een rally vol vuurwerk te worden, eentje die alle kijkcijfers zal overtreffen…


Hoorzitting senaat Georgia omtrent kiesfraude
Woensdag 30/12/20 – 18 uur


Hoorzittingen over kiesfraude – Georgia (VS)
Woensdag 23/12/20 – 15:00 uur


De grote conjunctie van 2020: Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok
MAANDAG 21/12/20 > 07:00 UUR

Op maandag 21 december 2020 staan Jupiter en Saturnus in een zeldzame lijn aan de sterrenhemel. Dit wordt ook wel The Great Conjunction genoemd. De laatste keer dat deze planeten elkaar bijna konden knuffelen was 400 jaar geleden.

ROND 16:30 UUR IS DE CONJUNCTIE ALS EEN HELDERE STER TE ZIEN IN HET ZUID-WESTEN

2020 bleek een jaar van grote verschuivingen. Maar vanaf 21 december zou een nieuwe wereldorde zich snel kunnen ontvouwen, met The Great Conjunction als start.

Welke invloed dat heeft op u en mij, verneemt u in dit artikel.

> LEES VERDER


Hoorzitting Maricopa County, Phoenix Arizona
vrijdag 18/12/20 > 18:00 uur

Het superviserend comité van Phoenix in Arizona houdt een hoorzitting om eventueel te ondernemen acties te bespreken omtrent dagvaardingen uitgereikt door de ‘state legislature‘ met betrekking tot onregelmatigheden vastgesteld tijdens de voorbije verkiezingen.


Vice-president Mike Pence Rally – Columbus Georgia
DONDERDAG 17/12/20 > 18:30 UUR

Vice-president Mike Pence houdt rond 18:30 uur onze tijd een rally in Columbus – Georgia, en dit om senatoren Loeffler/Perdue te steunen die begin januari de republikeinse meerderheid in de senaat moeten veilig stellen.


Senaatscommissie Homeland Security – Kiesfraude hoorzitting
WOENSDAG 16/12/20 > 16 uur

Er vindt vandaag een belangrijke hoorzitting plaats in de senaatscommissie ‘Homeland Security and Governmental Affairs‘. Op de agenda staan de vastgestelde onregelmatigheden (KIESFRAUDE) tijdens de voorbije verkiezing. Onder meer volgende getuigen zullen de revue passeren: Kenneth Starr, Donald Palmer, James Troups, Frances Ryan, Jesse Binnall en Chris Krebs.


Stop The Steal Coalition persconferentie op Capitol Hill
DINSDAG 15/12/20 > 19 UUR

De leiders van de STOP THE STEAL-COALITIE roepen alle republikeinse senatoren op om volksvertegenwoordiger Mo Brooks en collega’s te steunen in hun protest tegen de certificatie van de kiesuitslagen van de staten waar de uitslagen worden betwist.

STREAMING GECENSUREERD DOOR GOOGLE / YOUTUBE


BREAKING – Nevada GOP ELECTORS CAST VOTES FOR PRESIDENT TRUMP!
MAANDAG 14/12/20 > 17 UUR

In de Staat Nevada is een volledige hertelling bezig. Blijkbaar gaat de overwinning NIET naar Biden, maar naar Trump… Men verwacht over enkele ogenblikken een belangrijke aankondiging hieromtrent…


Arizona houdt hoorzitting in de senaat omtrent kiesfraude
MAANDAG 14/12/20 > 17 UUR

Hoorzittingen omtrent KIESFRAUDE door de senaatscommissie van de staat Arizona.


“Keep Christmas” Rally & Celebration – Washington, D.C.
ZONDAG 13/12/20 > 17 UUR

In het Westen, waar de globalisten op het punt staan de macht te grijpen (Great Reset) en de wereld te verknechten onder een New World Order, komt niet alleen de vrijheid van meningsuiting in het gedrang, ook de vrijheid om godsdienst te beleven staat onder druk (getuige de waanzinnige corona-regels die niet gelden voor linkse betogingen dan wel voor religieuze diensten).

Onder het leiderschap van Donald Trump is er echter gezonde weerstand ontstaan tegen deze evolutie. Iemand ‘zalig kerstfeest’ wensen en Kerstmis vieren, het stond allemaal onder druk maar is op de terugweg. Mensen willen er niet langer van weten dat overheden hen opleggen wat ze al dan niet spiritueel mogen beleven. Mensen willen er niet van weten dat de overheid hun culturele tradities van vele generaties oud met de voeten treedt, we denken aan het verbod op Zwarte Pieten.

Vandaag zondag 13 december vindt er in Washington een rally plaats die in het teken staat van Kerstmis. ‘Keep Christmas‘ betekent zoveel als: handen af van onze cultuur, onze tradities!


Million MAGA March for Trump – Washington, DC
12/12/20 > 17:30 UUR

Vandaag zaterdag vindt er een massa-rally plaats in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC, in solidariteit met president Trump. Er worden tienduizenden mensen verwacht. Antifa heeft aangekondigd dat ze het event zullen verstoren. Dit gegeven, samen met het feit dat het Hooggerechtshof de Texaanse klacht heeft verworpen, zou vandaag wel eens tot vuurwerk kunnen leiden, tot een betoging die volledig uit de hand loopt…

> NAAR VIDEO


HOORZITTING SENAAT IN ARIZONA OMTRENT KIESFRAUDE
11/12/20 > 18 UUR

De ‘Arizona Senate Judiciary Committee‘ plant omstreeks 18 uur onze tijd een hoorzitting waarin de gang van zaken tijdens de recente verkiezingen aan bod komt. Arizona leek voor Trump bestemd, tot later die avond het tellen van stemmen onverwacht werd onderbroken, waarna Biden plots op voorsprong kwam te staan…

> NAAR VIDEO


MARCH FOR TRUMP — MACOMB COUNTY (MICHIGAN)
08/12/20 > 22:30 uur

Dit event maakt deel uit van een veertiendaagse BUS TOUR doorheen verschillende staten, met startpunt in Florida en eindigend in Washington DC op 12 december. Onderweg komen verschillende protagonisten van de Republikeinse partij aan bod en woord, dit ter ondersteuning van Trump in zijn gevecht tegen de KIESFRAUDE van de deep state.

> NAAR VIDEO


MARCH FOR TRUMP — DES MOINES (IA)
06/12/20 > 18:30 UUR

Dit event maakt deel uit van een veertiendaagse BUS TOUR doorheen verschillende staten, met startpunt in Florida en eindigend in Washington DC op 12 december. Onderweg komen verschillende protagonisten van de Republikeinse partij aan bod en woord, dit ter ondersteuning van Trump in zijn gevecht tegen de KIESFRAUDE van de deep state.


TRUMP-RALLY IN VALDOSTA (GEORGIA)
05/12/20 > 21:00 UUR

Vandaag zaterdag 5 december krijgt u een live-stream vanuit Valdosta in Georgia waar president Donald Trump een Victory-rally zal houden om senatoren David Perdue en Kelly Loeffler een boost te geven met het oog op de verkiezingen van begin januari. Deze twee senatoren moeten absoluut winnen, willen de republikeinen hun meerderheid behouden, er staat dus veel op het spel. Trump zal vanavond publiekelijk speechen, en dit voor het eerst sinds de verkiezingen. Een speech waar heel Amerika naar uitkijkt, gezien de laatste ontwikkelingen omtrent de mega KIESFRAUDE.


Majority Rally Savannah Georgia
04/12/20 > 19:30 UUR

Vandaag vrijdag 4 december vindt er in Savannah (Georgia) een rally plaats onder de noemer ‘Defend the Majority‘. Er zullen diverse bekende Trump-aanhangers en Republeinen, waaronder vice-president Mike Pence het woord voeren. Volg het hier live:


HOORZITTING MICHIGAN
DINSDAG 01/12 > 16:15

Vandaag kan u hier de LIVE STREAM volgen van een hoorzitting in de staat Michigan (Michigan State Senate Committee on Oversight Hearing on Election Issues).

Het Trump-team, onder leiding van topadvocaten Rudy Giuliani en Jenna Ellis, organiseert deze zittingen en tracht aan de hand van feiten en getuigen hard te maken dat er KIESFRAUDE plaatsvond, georchestreerd door de Democraten, om te verhinderen dat Donald Trump zou worden herkozen…

> NAAR VIDEO

Hoe erg het er in Michigan aan toeging, leest u in dit artikel:
Election Fraud BOMBSHELL Nukes Michigan Officials


HOORZITTING ARIZONA
MAANDAG 30/11 > 17:00

Hier kan u LIVE de hoorzitting meemaken die vandaag plaatsvindt in de swing state ARIZONA. Het Trump-team, onder leiding van topadvocaten Rudy Giuliani en Jenna Ellis, tracht aan de hand van feiten en getuigen hard te maken dat er KIESFRAUDE plaatsvond, georchestreerd door de Democraten, om te verhinderen dat Donald Trump zou worden herkozen…