CPAC 2021 LIVE-COVERAGE FROM ORLANDO – FLORIDA
25-28 februari 2021 – telkens va 17:00 uur

CPAC ( Conservative Political Action Conference) houdt vanaf eind deze week zijn jaarlijkse bijeenkomst in Orlando (Florida). Tal van republikeinen en conservatieve kopstukken zullen er toespraken houden over hun politieke doelstellingen in een Amerika dat wordt gegijzeld door extreem-linkse krachten. Ook Donald Trump heeft toegezegd er te komen speechen, iets waar half Amerika naar uitkijkt. Trump’s speech staat gepland op zondag 28 februari (omstreeks 21:15 uur).


Newsmax TV Live Stream
Nu Live 24/7

Nieuws uit de VS, via NEWSMAX, de snelst groeiende nieuwszender sedert de val van Fox News, na het verraad aan de MAGA-beweging van Trump…


TRUMP IMPEACHMENT TRIAL – DAG 5
Zaterdag 13 februari 2021 vanaf 19 uur

Vandaag DAG 5 van de ‘GROTE CLOWN SHOW‘ die de Democraten hebben opgezet om hun oeverloze haat jegens Donald Trump te ventileren. Wat die linkse hoofden vol helium niet begrijpen is dat elke actie die ze ondernemen tegen Trump en zijn aanhang hun eigen geloofwaardigheid ondermijnt.


TRUMP IMPEACHMENT TRIAL – DAG 4
Vrijdag 12 februari 2021 vanaf 19 uur

Vandaag DAG 4 van de ‘GROTE CLOWN SHOW‘ die de Democraten hebben opgezet om hun oeverloze haat jegens Donald Trump te ventileren. Wat die linkse hoofden vol helium niet begrijpen is dat elke actie die ze ondernemen tegen Trump en zijn aanhang hun eigen geloofwaardigheid ondermijnt.


TRUMP IMPEACHMENT TRIAL – DAG 3
Donderdag 11 februari 2021 vanaf 19 uur

Vandaag DAG 3 van de ‘GROTE CLOWN SHOW‘ die de Democraten hebben opgezet om hun oeverloze haat jegens Donald Trump te ventileren. Wat die linkse hoofden vol helium niet begrijpen is dat elke actie die ze ondernemen tegen Trump en zijn aanhang hun eigen geloofwaardigheid ondermijnt.


TRUMP IMPEACHMENT TRIAL – DAG 2
Woensdag 10 februari 2021 vanaf 19 uur

Vandaag DAG 2 van de ‘GROTE CLOWN SHOW‘ die de Democraten hebben opgezet om hun onmetelijke haat jegens Donald Trump te ventileren. Wat die linkse hoofden vol helium niet begrijpen is dat elke actie die ze ondernemen tegen Trump en zijn aanhang hun eigen geloofwaardigheid ondermijnt.


TRUMP IMPEACHMENT TRIAL
Vanaf 9 februari 2021

Vanaf vandaag start de tweede impeachment-poging van de Democraten in de Amerikaanse senaat. Het belooft een regelrechte clown-show te worden, eigen aan links-liberale hoofden vol helium. Men wil namelijk een president afzetten die reeds enkele weken geleden is afgetreden en nu als gewone burger resideert in de staat Florida. Begrijpe wie kan…

U kan het hier allemaal live volgen…