Het fenomeen ‘Q’ is recentelijk heel terloops in het nieuws opgedoken in de context van toenemende social media-censuur gefocust op ‘extreem-rechtse fantasten’. Alles waar de liberale pers denigrerend over doet, verdient echter extra aandacht. Vandaar deze inkijk in een enigmatische beweging.

Wat is Q? Q is een persoon (of groep) die onder de noemer ‘THE GREAT AWAKENING’ regelmatig cryptische berichten ‘dropt’ op een eigen platform, steeds met betrekking tot de mondiale ‘Deep State‘. De analisten, volgers en aanhangers van Q vormen de QAnon-community. In deze community worden de ‘drops’ van Q geanalyseerd, besproken en gedeeld (verspreid).

Klein begonnen is Q inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen bij vooral een ‘woke’ en ‘patriottisch publiek’ (lees: centrum-rechts). Vreedzame protesters in Hong Kong, Frankrijk en zelfs Iran steken Q-panelen omhoog. Q lijkt wereldwijd mensen aan te spreken die hunkeren naar openheid en vrijheid. The Q-slogan ‘Where We Go One We Go All‘ (WWG1WGA) is de uiting van een wereldwijde patriottische beweging. ‘Elk land gaat gebukt onder een of andere vorm van onderdrukking. De hele wereld zal straks kunnen genieten van een herboren vrijheid. Trust the plan‘, zegt Q.

In het zog van corona verspreidt ook het Q-virus zich snel over de hele wereld. Zelfs in Duitsland, waar het logo opduikt tijdens de lockdown-betogingen…


EXTREEM-RECHTSE COMPLOTTHEORIEËN?

Maar het groeiend succes van Q heeft kennelijk een gevoelige zenuw geraakt: de social media, die worden gecontroleerd door die Deep State, hebben deze week schaamteloos alle aan Q of QAnon gelinkte accounts van hun platforms (Twitter, Google en YouTube) verwijderd. Officieel heet het dat QAnon berust op misleidende berichtgeving. Of zoals de zelfverklaarde ‘kwaliteitskrantDe Standaard het stelt: ‘Twitter grijpt in tegen QAnon, het netwerk van paranoïde, extreemrechtse complottheorieën‘. Waarmee de krant aangeeft dat ze geen grondige analyse heeft gedaan of aangedurfd van Q.

‘The war is real, the news is fake.’
— Q —

Alternatieve meningen en kritische berichten hebben volgens de propagandakanalen (mainstream media) dus geen bestaansrecht meer. De gebruikers van social media zijn blijkbaar broze wezentjes (soy boys) die mysterieus geformuleerde theorieën over vermeend machtsmisbruik mentaal niet kunnen verwerken. I kid you not. Dit terwijl links-extremistisch geboefte, jihadisten en pedofielen zowat ongemoeid hun gang kunnen gaan op social media? Serious?

‘QAnon, a conspiracy so baseless it has to be banned on Twitter’
— Major Patriot —

U vraagt zich allicht af waarom de Tech Giants zoveel moeite doen om meer dan 7.000 accounts te blokkeren als Q toch niet meer voorstelt dan een potje clowneske praatjes van conspiracy theorists? En mocht het inderdaad allemaal larie en apekool zijn, dan nóg hebben ze het recht zich te uiten in een vrije samenleving, toch? Neen, niet in deze tijden van de Nieuwe Normaal. Voltaire draait zich weer om in zijn graf. De globalisten bakken het flink bruin op het vlak van vrije meningsuiting. Is dit een bewijs dat links-liberalisme is getransformeerd tot neo-marxisme?

WERELDWIJD CRIMINEEL SYNDICAAT

Wie is Q, wat is Q en waarom is er überhaupt een Q? Welnu, het fenomeen dook voor het eerst op in oktober van 2017 via een anoniem forum van 4Chan. Uit de berichten die Q postte bleek al snel dat we te doen hadden met iemand die over ‘inside information‘ beschikte, iemand met een ‘security clearance‘ (Q Clearance betekent ‘top secret clearance‘). Het werkt als volgt: Q plaatst een bericht (‘drops‘ of ‘crumbs‘); die worden door QAnons geanalyseerd en besproken. Vele honderden social media-accounts verspreiden vervolgens de neerslag van die analyses (wat nu gezien de boycot problematisch wordt). Vandaag, meer dan 4.000 berichten later, heeft Q wel een verontrustend beeld geschetst van een globalistisch crimineel syndicaat (Deep State) dat kennelijk wetteloos lijkt te opereren.

Deze video projecteert hieromtrent een gedramatiseerd beeld:

video
play-rounded-fill

ANGST VOOR HET WESPENNEST

In de propagandakanalen (MSM) zijn sindsdien talloze artikels gepubliceerd waarin Q wordt weggezet als een krankzinnige, extreem-rechtse samenzwering. Het hek ging helemaal van de dam toen Donald Trump tijdens een rally in North Carolina de aandacht vestigde op een kind met een grote Q op de borst (zie foto). Trump retweette nadien regelmatig berichten van QAnons. Dat Trump iets had met Q werd helemaal duidelijk toen hij herkenbare slagzinnen (van Q) begon te gebruiken tijdens zijn speeches: o.a. ‘These People are sick‘, ‘The best is yet to come‘, ‘Dark to Light‘, ‘Those you trust the most are deceiving you‘… Heel vreemd is vooral het feit dat de media hem nooit een directe vraag over Q hebben gesteld. Omdat ze bang zijn voor het antwoord? Angst om een wespennest te verstoren?

PROFETISCHE VOORSPELLINGEN

Het dient vermeld dat de drops van Q, hoewel gericht tot de QAnon-community, ook dikwijls conversaties zijn onder insiders. Wat maakt dat sommige berichten ogenschijnlijk nergens op slaan. U vraagt zich af hoe zinvol, concreet en accuraat die ‘drops‘ wel zijn, voor wat de QAnon-community betreft? Welnu, de community was lang van tevoren correct ingelicht over de evolutie in Noord-Korea, de deflatie van de mullah’s in Iran, de ontluistering van Oekraïne als corrupte hotspot voor Amerikaanse politici, over de escapades van Jeffrey Epstein (lang voor de pers daar lucht van kreeg), het gedonder in het Vaticaan en dies meer. Q zegt dikwijls: ‘Future proves past‘. De voorspellingen die uitkomen geven retro-actief geloofwaardigheid aan het fenomeen.

Heeft Q te maken met de CIA, FBI of NSA? Nee, dat zijn civiele instanties. Q ademt eerder militaire veiligheid. De bedoeling van Q is een breed publiek van informatie te voorzien die het anders niet kan ontvangen, een primeur in zijn soort. Daarom wordt de vijandige pers omzeild en als onbetrouwbare schakel genegeerd. Sommige QAnons vermoeden dat Admiraal Michael Rogers (voormalig hoofd NSA en ex-baas v/h ‘US Cyber Command’) achter Q zit. Sommigen denken eerder aan Ezra Cohen-Watnick, de gewezen rechterhand van Gen. Michael Flynn en huidig Acting Under Secretary of Defense for Intelligence. Anderen denken dan weer aan Dan Scavino, directeur social media van het Witte Huis. Want de drops zijn kwalitatief van een hoog gehalte, eigen aan zulke expert. Tot op heden blijft Q echter een mysterie.

NOW COMES THE PAIN…

De reden waarom de social media en sommige zoekmachines de accounts van QAnons blokkeren is uiteraard kristalhelder: wij naderen de verkiezingen in de VS. Zoals de kaarten nu liggen is Joe Biden helemaal geen partij voor Trump. De Democraten zijn in full panic-mode. Ze ontbinden al hun duivels (Antifa, Black Lives Matter) en zetten geheime wapens in (corona, suppression polls), maar het zet geen zoden aan de dijk. Het MAGA-Amerika staat pal achter Trump en veert telkens weer recht.

De Deep State anderzijds doet intussen zijn stinkende best om de informatiestromen te beheersen. Via hun propagandakanalen (mainstream media), social media en zoekmachines. Zo wordt Trump regelmatig gepest (fact checking, banning & limiting) door Twitter’s Jack Dorsey. En wordt nu ook QAnon van dat zelfde platform gegooid. Maar QAnons zijn vindingrijk, ze vinden wel nieuwe pistes om de boodschap te verspreiden. Eens de geest uit de fles treedt er een onomkeerbaarheid in. Q zet zijn operatie dus onverminderd voort, tot grote frustratie van de corrupte elites die veel te vrezen en te verliezen hebben… Trust the plan.

 


VIDEO: Q – The Plan To Save The World

video
play-rounded-fill

VIA DEZE LINK KAN U Q VOLGEN OP HET Q-PLATFORM
Q-MAP


#QANON Why it s NOT a Conspiracy Theory


NUTTIGE LINKS:


WAT IS DE 17e LETTER VAN HET ALFABET?