VACCIN-KWALITEIT LAAT TE WENSEN OVER

Big Pharma neemt het kennelijk niet zo nauw met de kwaliteit van zijn producten, in dit geval de Covid-vaccins. Mevrouw Catherine Frade, dokter in de farmacie en oud-directrice van het internationaal bureau dat instaat voor de reglementering van farmacie-producten, heeft op eigen houtje een onderzoek verricht naar de kwaliteit van de 4 courante Covid-vaccins.

Hoeft het gezegd, haar oordeel is ronduit vernietigend. Het verklarend artikel en haar integraal rapport vindt u via DEZE LINK. Volgens deze experte voldoen de ingrediënten niet aan de hoogste kwaliteitsvereisten en laat ook de productiewijze te wensen over. Zij adviseert van alle vaccins per direct in te houden, wegens gevaarlijk voor de volksgezondheid.

The New York Times kondigt anderzijds aan dat in de fabriek Emergent BioSolutions in Baltimore, waar het Johnson & Johnson-vaccin wordt geproduceerd, ernstige fouten zijn gemaakt en verschillende ingrediënten werden verwisseld bij in totaal 15 miljoen dosissen. Dit brengt Johnson & Johnson uiteraard in ernstige verlegenheid en doet het algemeen wantrouwen jegens die vaccins verder toenemen. U vindt het bewust artikel HIER.

Alsof dit allemaal niet volstaat, zijn er recentelijk documenten gelekt waaruit moet blijken dat de eerste leveringen van het Pfizer-BioNTech’s covid-19 vaccin een lager dan vereist gehalte aan intact mRNA bevatten, wat de vaccins in feite instabiel of waardeloos maakt. De link naar dit artikel vindt u HIER.

Allemaal allesbehalve bemoedigend, op zijn zachtst gezegd.VOELEN DE MAINSTREAM MEDIA NATTIGHEID?

De krant De Standaard steekt deze week de hand in eigen boezem en verklaart dat de Vlaamse mediaverslaggeving over Corona het laatste jaar eerder op overheidspropaganda à la Rusland of China leek, alsook een tergend gebrek aan tegenspraak of zelfs complementaire stemmen inhield. Iets wat de wappies al maandenlang beweren.

Too little too late, als u het ons vraagt. Maar blijkbaar voelen de mainstream media nattigheid en willen ze nu snel aan de juiste kant van de geschiedenis postvatten. Als de waarheid nog steeds haar rechten heeft in onze (voormalige) democratische rechtsstaat, dan is deze erkentenis of zeg maar knieval alvast extra stof voor het Proces van de Eeuw.

> BRON / LEES VERDERDE TRIESTE VACCINATIE-STORY VAN MIDWIN CHARLES

Deze 4 tweets vertellen u het trieste vaccinatie-verhaal van Midwin Charles, een juridisch analist voor CNN en MSNBC. Op 1 maart kondigde zij enthousiast aan dat ze net was ingeënt met het vaccin van Pfizer. Twee weken later tweette ze van héél gelukkig te zijn dat ze ook haar moeder had kunnen overtuigen zich te laten vaccineren. Nog twee weken later was Midwin Charles dood.

Deze zwarte juriste is geen alleenstaand geval. Maar dit soort verhalen halen de mainstream media amper of helemaal niet. Wanneer iemand aan de gewone griep sterft, wordt dat een corona-dode. Wanneer iemand sterft door het vaccin, wordt het een ‘natuurlijk overlijden’. In corona-tijden draait de wereld op zijn kop, de absolute waanzin regeert.VACCINATIE-PASPOORT: BEWIJS VAN ONDERWERPING

Russel Brand, Engels acteur (radio host / schrijver / activist) die zijn carrière lanceerde als MTV-presentator, geeft in volgende video-clip zijn goed gefundeerde mening over het VACCINATIE-PASPOORT, een onderwerp dat momenteel voor beroering zorgt over de hele wereld.

Zoals wij al eerder schreven, denkt ook Russel Brand, net als iedereen met een beetje verstand en inzicht, dat het vaccinatie-paspoort naar een duale maatschappij zal leiden: degenen die zich weigeren te laten inspuiten met een experimenteel pathogeen zullen door overheid én de privé-sector gemarginaliseerd en gediscrimineerd worden.

Ook heerst de bezorgdheid dat dit paspoort slechts een voorwendsel is om TOTALE CONTROLE over de bevolkingen te verwerven, naar Chinees model. In China wordt elk individu constant in de gaten gehouden. Wie een verkeerd woord rept over het overheidsbeleid, wordt op het matje geroepen en krijgt allerlei restricties opgelegd. Wie het al te gortig maakt in de ogen van de overheid, verdwijnt zelfs gewoon van de aardbodem.

Hoeft het gezegd, achter het initiatief van het vaccinatie-paspoort gaan de globalisten schuil, die via een fake pandemie en een waanzinnige Green New Deal een Nieuwe Wereldorde voorbereiden die de wereldbevolking veroordeelt tot slavernij.

PETITIE VOOR EEN VRIJE SAMENLEVING

‘Wij willen een open en vrije samenleving, waarin iedere burger vrij is om te gaan en te staan waar hij/zij wil. Stop de test- en vaccinatiedwang voor openbaar vervoer, horeca, theaters, kerken, concertzalen en samenkomsten’, luidt de aankondiging van een open PETITIE via het internet die – as we speak – reeds 112.518 ondertekenaars telt.

Een mooi initiatief dat aantoont dat er iets beweegt in de maatschappij. Mensen zien hun grondrechten ingeperkt en hun vrijheden gefnuikt. Iets wat we niet mogen accepteren onder het voorwendsel van een pandemie (die er op de keper beschouwd geen is).

Via onderstaande link kan u zelf ook deelnemen aan de petitie:

> TEKEN DE PETITIE‘GREAT RESET’: DE WEG NAAR MONDIALE SLAVERNIJ

De elites en wereldleiders pushen momenteel in de luwte een masterplan (Agenda 2030) dat moet leiden tot een Nieuwe Wereldorde via een GREAT RESET. De breekijzers waarmee ze hun snode plannen willen realiseren zijn de georchestreerde Covid-pandemie en de Green New Deal.

Hun verantwoording of excuus: een Nieuwe Normaal creëren in het belang van de volksgezondheid en een maagdelijk ‘groene aarde’, wie kan daar nu tegen zijn?

De elites claimen dus ‘the moral highground‘, maar zijn ze wel oprecht? Zijn ze echt begaan met het geluk en welzijn van de wereldbevolking? Diepgaand onderzoek wijst op het tegendeel. Wat momenteel plaatsvindt is een regelrechte ‘coup‘, die de absolute macht over de wereld in handen geeft van een kleine elite die de wereldbevolking tot slavernij zal dwingen. ’t Is te zeggen, zij die straks de dubieuze massa-vaccinaties overleven…

In deze video van Ice Age Farmer ontleedt Christian het masterplan “Absolute Zero” (nul-emissie) en legt uit hoe regeringen voortdurend drastische stappen ondernemen om deze dystopische objectieven voor reizen, transport, energie, productie, recyclage en voeding te halen. We moeten dringend onder ogen durven zien dat wij in slaap worden gewiegd met filantropische prietpraat die slechts één doel voor ogen heeft: absolute mondiale slavernij.

AANSLUITEND: PODCAST OVER DE WARE BEDOELING VAN VACCINATIES:OPPOSITIE TEGEN VACCIN-PASPOORT GROEIT

Na Texas en Florida heeft nu ook de staat Idaho (VS) het uitvaardigen van vaccin-paspoorten in de ban geslagen. Gouverneur Brad Little is van mening dat die paspoorten de individuele vrijheden (grondrechten) alsook het medisch geheim in het gedrang brengen.

Vaccin-paspoorten leveren het bewijs dat een persoon werd gevaccineerd en zou dan bepaalde privileges moeten bieden. Hoeft het gezegd, dit vaccin-paspoort is niets meer dan een chantage-middel om mensen ertoe aan te zetten zich te laten inenten met een experimenteel vaccin dat véél gevaarlijker is dan het pathogeen (Chinees biowapen), genaamd Covid-19.

Een meerderheid der Amerikanen is er trouwens niet voor te vinden. Vraag is wat de globalisten die Europa domineren van plan zijn. Als we de propaganda-kanalen scannen, merken we dat het vaccin-paspoort steeds frequenter ter sprake komt, alsof men de bevolkingen reeds mondjesmaat wil voorbereiden op de implementatie van dit onding.

> BRON / LEES VERDERVACCINS SCHIETEN DOEL VOORBIJ

Een recente Israëlische studie wijst uit dat Covid-vaccins amper drie maanden na toediening hun veronderstelde effectiviteit tegen een corona-infectie verliezen. Dat wijst onderzoek uit bij gevaccineerde mensen uit de zorgsector, bij wie de anti-lichamen sterk afnamen na enkele weken.

Ook nemen het aantal opnames in ziekenhuizen van gevaccineerde mensen sterk toe. Omwille van nefaste bijwerkingen? Of precies omdat het vaccin hen bovenmaats kwetsbaar heeft gemaakt voor een covid-infectie (Chinees biowapen)?

Ondanks deze onthullende onderzoeksresultaten, die normaliter wenkbrauwen doen fronsen, vindt het Ministerie van Gezondheid in Israël dat er niets aan de hand is. Nothing to see here, move on.

> BRON / LEES VERDERDE ELITES VERSUS HET PLEBS

Dat de elites het niet zo nauw nemen met corona-regels weten wij al langer. Linkse gouverneurs in California en New York werden al eerder betrapt bij het overtreden van strikte en vrijheidsbeperkende corona-regels die zij zelf aan de bevolking hebben opgelegd.

Ook bij ons op het oude continent is zulks het geval. Een frappant voorbeeld werd op camera vastgelegd in de Franse hoofdstad Parijs, waar de elites ongeremd op chique restaurants of naar privé-feestjes gaan zonder zich aan die vervelende corona-regels te storen. Die regels zijn immers alleen bestemd voor het klootjesvolk, niet waar?

En reken maar dat deze toestanden zich niet enkel tot de high brew van Parijs beperken. Het gebeurt overal ter wereld. Immers, de elites weten maar al te goed dat die lockdowns puur theater zijn, dat die muilkorfjes louter een symbolische functie hebben, dat de vaccins een duistere agenda dienen, en dat een en ander deel uitmaakt van een plan om een Nieuwe Normaal (mondiale slavernij) in te stellen.

Hoe lang nog voor er een massale volksopstand uitbreekt?

> MEER HIEROMTRENT

video
play-rounded-fill


PFIZER: VAN DUBIEUS TOT GLORIEUS BEDRIJF

Hoe betrouwbaar zijn de vaccins die de overheden ons met zachte dwang en middels mega propaganda willen opdringen? Kunnen wij met gerust gemoed onze gezondheid in handen geven van Big Pharma, of horen we eerder op onze hoede te zijn?

Bekijk deze twee video’s en oordeel zelf. De eerste is van de hand van Brian Young (High Impact Flix). Hij herinnert er ons aan dat farma-gigant PFIZER amper tien jaar geleden nog werd neergesabeld door de mainstream media wegens ‘pharmaceutical fraud‘. ja, die zelfde mainstream media die vandaag de dag Pfizer zowat heilig verklaren omdat het bedrijf op grote schaal corona-vaccins fabriceert. Pfizer is hiervoor notabene nooit vervolgd, want ‘too big to nail‘ (lees corruptie)…

De tweede video is van WION (The World is One News). WION’s Palki Sharma legt een aantal praktijken van Pfizer bloot die plaatsvinden as we speak. Pfizer chanteert namelijk een aantal landen met het al dan niet leveren van vaccins. Pakistan bijvoorbeeld moet eerst militaire basissen in pacht geven aan het farmabedrijf, alsook ‘buitenlandse tegoeden’ en dies meer. Euh? Kunnen wij met gerust gemoed onze gezondheid in handen geven van een bedrijf dat geopolitieke manoeuvers uitvoert en ontwikkelingslanden chanteert?CANADESE PASTOOR WIJST ‘GESTAPO’ DE DEUR

We schreven het al eerder: in Westerse landen – die nochtans prat gaan op hun democratisch gehalte en die om de haverklap naties als Rusland en Hongarije met een opgestoken vingertje terechtwijzen – zijn de politiediensten zich in toenemende mate aan het ontpoppen tot gemilitariseerde agenten die doen denken aan de SS, de SA en de Gestapo van weleer.

Het valt op tijdens vreedzame manifestaties tijdens dewelke mensen zonder aanstoot worden neergeknuppeld en geboeid. En het krijgt een heel wrange smaak als we de politie zien binnendringen in privé-woningen (zonder gerechtelijk bevel) om waanzinnige corona-regels te doen naleven.

Maar lang niet iedereen gaat op zijn knieën voor de gestapo. In onderstaande clip ziet u hoe de Alberta Police (Canada) een poging onderneemt om op Goede Vrijdag een misviering te verhinderen.

Dat is zonder pastoor Artur Pawlowski gerekend, die in het verleden al dikwijls met tirannieke overheden te maken kreeg (Polen onder communistisch bewind) en zijn grondrechten met hand en tand (stembanden vooral) wil verdedigen.

video
play-rounded-fill

UPDATE: Pastoor Artur Pawlowski legt verklaring af:RUTTE’S SMURFENLIED: OVER DE ARROGANTIE VAN DE MACHT

Vergeleken met Vader Mark (Rutte) zijn andere Nederlandse politiekers gewoon figuranten, zeg maar… smurfen! Ze lopen of dansen erbij voor spek en bonen.

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich een voorstelling te maken van de voorbije week in de nasleep van de verkiezingen. Letterlijk. In het tijdsbestek van één week maken zij een muzikale persiflage over de gebeurtenissen die gans het land bezig hielden.

Samen met Miguel Wiels‘ eenmansband, een muzikale grootheid uit Belgenland, ziet u in razend tempo ál het nieuws van die week de revue passeren.

Deze sarcastische clip onderstreept in welk bedje Nederland ziek is… En dat geldt voor alle links-liberale Westerse naties die zich schaamteloos tot het globalisme hebben bekeerd.EEN SENIELE IDIOOT ALS PRESIDENT

Donald Trump won de verkiezingen van afgelopen november met glans en voorsprong, maar kreeg geen tweede termijn in het Witte Huis. Want ja, de Deep State had met succes een mega KIESFRAUDE in gang gezet die de kiesresultaten in diverse swing states in de ochtenduren simultaan deed overhellen ten voordele van de Democraten en corrupte Joe Biden.

De beste president aller tijden – Donald J. Trump – mocht dus zijn agenda niet verder ontplooien, nochtans de énige president ooit die metterdaad realiseerde wat hij vooraf beloofde en Amerika in korte tijd weer op het pad naar een zonnigere toekomst leidde.

Het mocht niet zijn omdat de Deep State (globalisten) een andere agenda voorstaat: mondiale slavernij onder leiding van een Nieuwe Wereldorde met een politiek beleid naar Chinees model. De breekijzers om dit doel te forceren: een fake corona-pandemie en dito Green New Deal.

Amerika zit nu met de gebakken peren en zal het geweten hebben. En bij uitbreiding de rest van de wereld, want sinds het aantreden van seniele Joe Biden klinken de oorlogstrommels weer aan de horizon en wordt de invoering van vaccinatie-paspoorten voorbereid, de ultieme én onomkeerbare aanslag op onze vrijheid.

Onderstaande compilatie toont welk vlees het Witte Huis momenteel in de kuip heeft. Moeten we nu hard lachen of eerder huilen om zoveel ondraaglijke waanzin?EEN OPROEP AAN ZORGPERSONEEL

De website viruswaanzin.be doet een oproep gericht tot het zorgpersoneel in klinieken en zorgcentra om naar buiten te treden met getuigenissen omtrent wantoestanden rond de corona-aanpak.

Er heerst momenteel een ‘omerta‘: het is zorgpersoneel streng verboden om openbaar te maken wat ze zien en meemaken. Zaken zoals toename van verkeerde diagnoses; Covid-patiënten op afdelingen zonder Covid; fouten bij het testen; ziekenhuizen die als overvol worden gemeld maar waar de verpleegsters zeggen dat ze uren moeten zitten kaarten en dies meer.

Wat nog het meest verontrust zijn anonieme getuigenissen over het verbod om correcte informatie door te spelen naar de buitenwereld. Bijvoorbeeld omtrent patiënten die voor een andere ziekte opgenomen worden, maar positief testen en dus eensklaps Covid-patiënten of zelfs Covid-doden worden. Andere patiënten die duidelijk aan een andere aandoening zijn gestorven maar toch tot de Covid-slachtoffers worden gerekend. En de voorbije maanden nemen tevens de meldingen toe van patiënten die zijn gevaccineerd en toch worden opgenomen omwille van nefaste bijwerkingen of die covid ontwikkelen ná vaccinatie. Maar iedereen krijgt instructies om daarover te zwijgen omdat zulks de vaccinatie-campagne zou doorkruisen…

De website viruswaanzin.be roept dus op om ruggengraat te tonen en met nuttige informatie naar buiten te treden. Een tip van onzentwege: creëer een meldpunt, waar men al dan niet anoniem zijn/haar verhaal kwijt kan. Dat zou de drempel kunnen verlagen, toch?

> BRON / LEES VERDERCHINA VERSPREIDT VIRUS HEEL DOELGERICHT

Op onderstaande video ziet u een lid van het ‘Huiping Wang-leger‘ in actie. Huiping Wang is een term die wordt gebruikt om te omschrijven hoe de Chinese Communistische Partij sommige onderdanen traint en aanzet om plagen en ziekten – onder de radar – over de wereld te verspreiden.

Wang is een veel voorkomende naam in China. Net als Janssens of Smith, dus Huiping Wang betekent zoveel als Jos Janssens bij ons of John Smith/Jane Doe in de VS.

Mensen kijken niet op van Chinese spionnen die regeringen infiltreren, want regelmatig vinden er spraakmakende arrestaties plaats, van Rusland en Duitsland tot in de Verenigde Staten. Studenten, wetenschappers en professoren worden betrapt op spionage voor de Chinese Communistische Partij. Edoch, het groot publiek weet weinig of niets van de ‘nuttige idioten’ die bekend staan als de Huiping Wang. Deze ogenschijnlijk gewone mensen vliegen onder de radar de wereld rond en steken ongemerkt stokken in de wielen van buitenlandse regeringen.

Hoe het komt dat er in Wuhan of China geen sprake meer is van Covid-19, terwijl de rest van de wereld gebukt gaat onder de gesel van dit biowapen? Een plausibel antwoord vindt u in deze korte clip.DE VALKUIL VAN HET VACCINATIE-PASPOORT

Waarom pushen de overheden in Westerse landen de invoering van vaccinatie-paspoorten? Is het hen om volksgezondheid en filantropie te doen? Of gaan er andere motieven schuil achter het initiatief?

Dr. Naomi Wolf, voormalig Clinton-adviseur, is allesbehalve gelukkig met de gang van zaken. Ingewijd in de geheimen van de Deep State als zij is, lanceert zij een ernstige waarschuwing. Wie zijn vrijheid op prijs stelt, moet dit intitiatief met alle macht bestrijden. Vaccinatie-paspoorten zijn een regelrechte aanslag op uw persoonlijke vrijheid en een “point of no return”.

Dr. Naomi Wolf vertelt in dit interview met Del Bigtree (The HighWire) dat er momenteel een massale propaganda-campagne (indoctrinatie) wordt gevoerd in de mainstream media om dit intiatief ingang te doen vinden. Bill Gates heeft tegenwoordig miljoenen dollars omkoopgeld veil voor deze campagne.

Het resultaat is ‘mondiale slavernij‘, waarbij enkele communistische leiders in China straks aan de knop zitten van ons leven. Ons doen, laten en denken zullen bepalen. Met goedvinden en medewerking van onze overheden, academici en media, die in deze duidelijk hoogverraad plegen.

Wij staan met zijn allen voor de belangrijkste strijd in ons leven. De strijd om onze vrijheid. En dat gevecht mogen we in geen geval verliezen.WAAROM HET COVID-VACCIN LEVENSGEVAARLIJK IS

Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE) is een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccinproblematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEW