REAL NEWS IN EEN NIEUWE ‘FORMAT’

Tot hiertoe brachten wij de alternatieve nieuwsfeiten – die u worden onthouden in de mainstream media – in een soort weekoverzicht. Welnu, wij gaan bij wijze van proef deze ‘format‘ verlaten en kiezen voor stand alone-artikels. De thema’s blijven behouden. Wij zullen u blijven informeren over de lopende corona-crisis, de vrijheid van meningsuiting die overal in het Westen onder grote druk staat, de komende apocalyps via een Great Reset, de georganiseerde kiesfraude in Westerse landen en dies meer. Wij hopen dat deze andere format u zal bevallen. Laat het gerust weten.‘COVID WERD ONTWIKKELD IN EEN CHINEES LABORATORIUM’

In dit onthullend interview met Alex Newman van The New American legt dr. Richard Fleming uit dat er veel mist en misleiding hangt rond COVID-19, rond de behandelingsmethoden én de fameuze experimentele vaccins.

Dr. Fleming is niet zomaar de eerste de beste wetenschapper. Hij behaalde een doctoraat in de natuurkunde, is tevens arts en bovendien een licentiaat in de rechten. Niet meteen iemand die de wokies kunnen wegzetten als een fantast.

Dr. Fleming stelt in dit interview dat er voldoende bewijs is om te confirmeren dat het SARS-Cov-2-virus in een Chinees laboratorium is gecreëerd, en via dr. Anthony Fauci (de Amerikaanse topviroloog) werd gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetaler.

Hij geeft ook uitleg over de mRNA-technologie die de kern vormt van de experimentele COVID-vaccins. Verwijzend naar de “Emergency Use Authorization“, zegt dr. Fleming dat mensen worden misleid, en dat autoriteiten en medische professionals er niet in slagen een “medisch gefundeerde goedkeuring” te verkrijgen om de experimentele vaccins veilig op mensen toe te passen.

Deze gerenommeerde arts en expert op tal van vakgebieden besluit met het herinneren aan de gruwelen die zijn begaan door medische professionals van de Nazi’s en waarschuwt artsen en beleidsmakers om zeker niet deze richting uit te gaan…

‘VACCINS KUNNEN GEKKE KOEIENZIEKTE VEROORZAKEN’

Aansluitend op vorig interview met dr. Richard Fleming: in dit telefonisch gesprek met Steven Bannon (Bannons War Room) beweert deze gerenommeerde wetenschapper dat de VACCINS van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson GEEN effectief of gunstig resultaat opleveren. Deze vaccins tonen in het geheel geen statistisch verschil, aldus dr. Fleming.

Wel integendeel, volgens dr. Fleming kunnen deze experimentele vaccins (bad medicine) leiden tot… neurologische complicaties, waaronder gekke koeienziekte.DOCU: WERD COVID GECREËERD IN EEN CHINEES LABORATORIUM?

In deze docu van ‘60 Minutes Australia‘ gaat men op zoek naar de oorsprong van het corona-virus. Diverse experten onthullen tevens dat de nieuwe lab-onderzoekstechnieken die momenteel gebezigd worden ons allemaal aan ernstige gevaren blootstellen…DR. NAOMI WOLF: ‘VACCIN-PASPOORTEN LEIDEN TOT SLAVERNIJ’

Dr. Naomi Wolf is een Amerikaanse liberale feministe, auteur en journalist. Sinds 2014 wordt ze uitgespuwd door de links-liberale instituten (globalisten) omdat ze het waagt kritisch te zijn over bepaalde linkse standpunten (corona, global warming, identity politics etc.). Deep State globalisten dulden geen afwijkende meningen, dat is geweten.

Recent publiceerde dr. Naomi Wolf deze video op social media om haar volgers en bij uitbreiding iedereen die zich bekommert om onze vrijheden, te waarschuwen voor de nakende implementatie van VACCIN-PASPOORTEN.

Dit is de belangrijkste waarschuwing die ik ooit heb gegeven, we stevenen af op een nieuw soort fascisme‘, zegt Wolf. ‘Het vaccinatie-paspoort dat Westerse overheden nu pushen en willen doorduwen is de grootste bedreiging voor onze vrijheden ooit. Dit instrument leidt ongetwijfeld tot absolute SLAVERNIJ en dat mogen wij niet laten passeren‘, aldus Wolf…

AANSLUITEND:
Naar aanleiding van bovenstaande video werd dr. Naomi Wolf uitgenodigd door Steve Bannon (Bannons War Room) voor meer uitleg hieromtrent en om haar visie over hoe wij de implementatie van vaccin-paspoorten kunnen tegenhouden.

AANSLUITEND:
Medische wetenschappers van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in het Pentagon claimen dat ze een microchip hebben gecreëerd die in staat is virussen zoals Covid te herkennen eens de chip onderhuids wordt ingeplant. Wordt dit straks de ‘carrier’ van dat fameuze vaccin-paspoort? Totale overwaking van elk individu via 5G-technologie? The Mark of the Beast?

> BRON / LEES VERDERDE WAARHEID OMTRENT VACCIN-PASPOORTEN

YouTube-fenomeen Paul Joseph Watson laat zijn licht schijnen over de vaccin-paspoorten. Gaan we naar een ‘social credit score‘ naar Chinees model via een achterdeur? Het vaccin-paspoort is enkel een excuus om elk individu in de nabije toekomst 24/7 te monitoren.

Elk misstapje van dat individu (bijvoorbeeld kritiek uiten op het overheidsbeleid, of ergens tegen een boom plassen) wordt afgerekend op uw puntenkaart, met alle gevolgen vandien… Totale slavernij, met andere woorden.WOKE BITCH GEEFT ‘VACCIN-ADVIES’

Als u het vaccin weigert moet u diep beschaamd zijn‘, zegt deze rare vogel op social media, nadat ze eerst afgeeft op Donald Trump. Want die zou niets te maken hebben met de aanzet tot productie van vaccins, alle lof komt immers de Democraten toe, right?

Fout. De globalisten lanceerden Covid om de wereld voor véle jaren in lockdown te houden. Trump realiseerde zich dat meteen en riep Operatie Warp Speed in het leven om tegen razend tempo vaccins aan te maken, wat uiteindelijk lukte en alzo de plannen van de covid-aanjagers dwarsboomde.

Wokies are batshit crazy for sure.

video
play-rounded-fill


CNN EENS TE MEER ONTMASKERD ALS ‘FAKE NEWS’

James O’Keefe van Project Veritas heeft het nog maar eens gelapt. Een undercover-reporter van Project Veritas is erin geslaagd allerlei uitspraken en bekentenissen te ontlokken aan Charlie Chester, technisch directeur bij de fake news-zender CNN.

Op blufferige toon geeft Chester toe dat CNN met opzet propaganda en speculatieve berichtgeving heeft verspreid (en nog steeds doet) met als doel Donald Trump uit het Witte Huis te verwijderen. Tevens zijn de aantijgingen (valse beschuldigingen van seksueel misbruik van minderjarigen) versus volksvertegenwoordiger Matt Gaetz onderdeel van een ‘hit job‘, een haatcampagne om deze republikein monddood te maken, want hij is een ‘pain in the ass‘ voor de Democraten.

Chester geeft ook toe dat Joe Biden altijd zo in beeld wordt gebracht dat het lijkt alsof Biden gezond en fit is en bekwaam voor de job van president.

Nu Trump van het toneel is verdwenen, zal CNN volgens Chester weer voluit de kaart van ‘Climate Change‘ trekken, want  klimaathysterie is dé perfecte piste om de globalisten aan de totale heerschappij over de wereld te helpen.

CNN wordt eens te meer ontmaskerd als fake news. En bij uitbreiding ALLE mainstream media, want die brengen immers wereldwijd dezelfde fake news-berichtgeving als CNN…

> MEER INFORMATIE

AANSLUITEND:

James O’Keefe confronteert CNN-directeur met eigen uitspraken. Een pijnlijke confrontatie. De ontmaskering van een blageur, in opdracht van een fake news-medium.

UPDATE:

Amper één dag nadat James O’Keefe CNN ontmaskerde als FAKE NEWS en PROPAGANDA-zender, heeft TWITTER zijn account afgesloten. Links-progressieven en globalisten verdragen geen kritiek, ook al is het de waarheid. Dat zijn we intussen gewoon.ELON MUSK: MENSEN PROGRAMMEREN VIA MRNA

Om te begrijpen wat er vandaag gebeurt is het nuttig regelmatig achterom te kijken. Want in het verleden bevindt zich doorgaans de bron van wat er in het heden opborrelt.

Vorig jaar was Elon Musk, de grote baas van TESLA en SPACE-X, te gast op het Axel Springer Award-event. Musk deed er voor camera en publiek een aantal héél opmerkelijke uitspraken, die vreemd genoeg de mainstream media niet haalden (men mag de sheeple niet wakker maken).

Op de vraag wat de grootste bedreiging voor de mensheid in zijn totaliteit is, antwoordde Musk: Artificial Intelligence (AI) en het ineenstuiken van de menselijke populatie op deze aarde.

Vervolgens weidde hij uit over ‘Synthetic mRNA‘, het ingrediënt dat aanwezig is in alle Covid-vaccins. Musk zei hieromtrent dat mRNA iets is als een computerprogamma dat uw DNA kan wijzigen. Met de juiste input kan u er zowat alles mee doen. Veroudering afremmen of zelf terugdraaien. Of – mits de juiste ‘sequence‘ (volgorde) wordt gebezigd – kan een mens zelfs in een vlinder worden veranderd…

In 2015 rapporteerde The New York Times reeds over de ontwikkeling van vaccin-technologie genaamd ‘Immunoprophylaxis by Gene Transfer‘. Aan de hand van een synthetisch DNA-vaccin is men in staat dieren zo te herprogrammeren dat ze bestand zijn tegen bepaalde ziekten. De technologie bestaat en is beproefd. Is nu de mensheid aan de beurt?

Een plausibel scenario: Bill Gates zorgt ervoor dat de hele mensheid – minus de elites – wordt ingeënt met een mRNA-vaccin dat mensen ontvankelijk maakt voor programmatie. Vervolgens is er Elon Musk die bij gevaccineerde mensen een welbepaald programma in gang zet, hiervoor gebruik makend van 5G-technologie als transmitter. Resultaat: mondiale slavernij. Zoiets?

In VIDEO 1 hoort u de opmerkelijke uitspraken van Elon Musk. In VIDEO 2 ziet u Bill Gates aan het woord. Hij zit een GEHEIME MEETING voor bij de CIA. Gates legt aan CIA-kopstukken uit wat er allemaal mogelijk is met mRNA- en DNA-vaccins. Hij heeft het over het wijzigen van het menselijk genoom (de complete verzameling erfelijk materiaal van een cel) en zelfs het overnemen of controleren van iemands gedachten en gevoelens. Zeg maar het in bezit nemen van iemands ziel. Naar analogie van Satan die zieltjes van argeloze mensen steelt…

DE IMPACT VAN COVID-VACCINS OP DE HERSENEN

Een recent ONDERZOEK, getiteld ‘SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2‘ door het Human Microbiology Institute, luidt de alarmklok voor bepaalde ernstige bijwerkingen van mRNA Covid-19 vaccins.

We besparen u de wetenschappelijke terminologie, maar het komt er bottom line op neer dat Covid-vaccins een nefaste invloed hebben op de prionen in onze hersenen. Prionen zijn kleine lichaamseigen eiwitten met een afwijkende vorm (Proteinase resistant Prion, PrPSc). Ze worden verantwoordelijk gehouden voor een groep chronische progressieve neurodegeneratieve aandoeningen, waaronder Kuru, ziekte van Creutzfeldt-Jakob, Gerstmann-Straüssler-Scheinkersyndroom en fatale familiale slapeloosheid (fatal familial insomnia).

Mensen die zich laten vaccineren lopen met andere woorden het risico dat hun hersenen op progressieve wijze degeneren, met alle catastrofale gevolgen vandien. Is dit waar vaccin-goeroe Bill Gates en zijn waterdragers op uit zijn?

> BRON / LEES VERDERDE COVID-CIJFERS DIE ER ECHT TOE DOEN

Op de Europese Database voor bijwerkingen van Covid-vaccins (EudraVigilance) noteren we:

ACTUELE STAND VAN ZAKEN (09/04/21):
– 5.365 dodelijke slachtoffers
– 238.949 slachtoffers met ernstige bijwerkingen

INENTINGEN MET VOLGENDE EXPERIMENTELE VACCINS:
COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

> ALLE NUTTIGE INFORMATIE


Sara Holub kondigde op 22 maart jl. aan dat ze net een vaccin had ontvangen. ‘Er liggen nu betere tijden in het verschiet‘, tweette ze dolblij. Amper 4 dagen later was Sara Holub dood. Volgens de media betreft het ‘een natuurlijk overlijden’…BIG TECH ALMACHTIGER DAN ORWELL OOIT DROOMDE

De ‘technologische elites‘ (Big Tech) zijn vandaag de dag almachtig. Zo machtig dat ze onze samenleving kunnen manipuleren en quasi volledig controleren. Weinigen onder ons beseffen dat. Tijdens de verkiezingen in de VS van november 2020 bijvoorbeeld heeft Big Tech 15 miljoen kiezers gemanipuleerd zonder dat iemand het zich realiseerde en zonder een spoor na te laten, hetgeen hen dus ongenaakbaar en ‘untouchable‘ maakt.

Het komt erop neer dat vrije en faire verkiezingen, de hoeksteen van een democratische samenleving, louter een illusie blijken. En laten we ons niet vergissen, die Big Tech-manipulatie speelt zich uiteraard ook in Europa af en de rest van de wereld af. Getuige de wenkbrauw-fronsende resultaten in Nederland van afgelopen maand, waar premier Rutte erin slaagde een absolute meerderheid uit de brand te slepen, ondanks enkele schandalen en een traject gekruid met leugens en loze beloften.

Complotdenkerij? Wappie-hysterie? Welnu, bekijk volgende video – THE SELFISH LEDGER (het egoïstische grootboek) – eens aandachtig. Deze video uit 2016 betreft een intern Google-document, NIET bedoeld voor outsiders. Gemaakt door Nick Foster, directeur van Google’s ambitieuze ‘Design at X‘ (voorheen Google X) en mede-oprichter van de ‘Near Future Laboratory‘.

Deze video werd intern gedeeld onder Google-medewerkers, en projecteert een toekomst waarin TOTALE DATA-COLLECTIE plaatsvindt. Een toekomst waarin Google al zijn ‘users‘ volgens eigen motieven en doelstellingen manipuleert, het gedrag van hele bevolkingen (Hive Mind of ‘bijenkorf’) aanstuurt om zogezegd bepaalde ‘problemen’ als armoede en ziektes te bestrijden.

U kan deze ‘geleakte‘ video hier bekijken, wetende dat we intussen 5 jaar verder zijn… Immers, Google heeft nu aangekondigd dat ze hun cookies gaan vervangen door een nieuw systeem genaamd FLOC (Federated Learning of Cohorts). Edoch, Floc spreekt u uit als flock (kudde of zwerm), waarmee zowat alles is gezegd. Mensen worden vanaf nu ingedeeld in ‘zwermen’ (The Hive Mind of bijengedrag). En wie denkt u dat de Grote Imker is? Juist ja, Google.

AANSLUITEND:
Truthstream Media heeft de geleakte Google-video in een bredere context geplaatst en er andere leerrijke clips aan toegevoegd. Heel interessant om bekijken.

AANSLUITEND:
De video ‘The Selfisch Ledger‘ werd in 2018 geleakt naar The Verge, een YouTube-account met ruim 3 miljoen volgers. Jake van The Verge geeft in deze korte clip zijn visie op dit discutabel Google-project.PODCAST: DE NAKENDE TSUNAMI AAN NEUROLOGISCHE BIJWERKINGEN

Mike Adams van HEALTH RANGER REPORT en NATURAL NEWS geeft in deze podcast zijn eigenzinnige visie op de huidige corona-crisis en de lopende massa-vaccinaties. Volgens Adams maken wij allemaal onbewust deel uit van een mega LARK (Large Action Role Play) oftewel een goed geregisseerd theater.

Hij voorspelt dat we de komende maanden een tsunami aan neurologische bijwerkingen gaan meemaken die talloze mensen in ‘zombies‘ zal veranderen. Zonder vooruitzicht op genezing. Er ligt volgens hem tevens een massale sterfte in het verschiet.

Volgens Google en de mainstream media is Mike Adams een anti-vaxxer en een conspiracy theorist met bizarre en wereldvreemde ideeën. Maar die kwalificaties geeft men aan iedereen die kritiek durft te uiten op de globalistische ‘narrative‘.BLACK LIVES MATTER VALT DOOR DE MAND

De extreem-linkse boevenbende BLACK LIVES MATTER, die door progressievelingen en de mainstream media als helden de hemel in wordt geprezen, is van de week zwaar door de mand gevallen en ontmaskerd voor wat ze is: een frauduleuze bende.

Patrisse Cullors (37), stichter van BLM en zelfbenoemde ‘doorwinterde marxist’, heeft voor zichzelf een peperdure villa gekocht ($1,4 miljoen). Geld dat de gewelddadige beweging via donaties had bijeen geharkt en moest dienen om anarchistische acties te financieren.

Pikant detail: het district waar ze die riante villa gaat betrekken is voor bijna 90% blank. Uiteraard reden waarom de kritikasters haar nu beschuldigen van verraad aan haar social justice-gedachtengoed en activistische roots. Het zal haar worst wezen.

Zou Bjorn Soenens (VRT) hieromtrent nu een journaalbericht brengen? Don’t hold your breath, linkse rukkers vegen linkse corruptie altijd onder de mat, getuige de mega-corruptie van seniele Joe Biden.

> BRON / LEES VERDERDE VALKUIL VAN HET VACCINATIE-PASPOORT

Waarom pushen de overheden in Westerse landen de invoering van vaccinatie-paspoorten? Is het hen om volksgezondheid en filantropie te doen? Of gaan er andere motieven schuil achter het initiatief?

Dr. Naomi Wolf, voormalig Clinton-adviseur, is allesbehalve gelukkig met de gang van zaken. Ingewijd in de geheimen van de Deep State als zij is, lanceert zij een ernstige waarschuwing. Wie zijn vrijheid op prijs stelt, moet dit intitiatief met alle macht bestrijden. Vaccinatie-paspoorten zijn een regelrechte aanslag op uw persoonlijke vrijheid en een “point of no return”.

Dr. Naomi Wolf vertelt in dit interview met Del Bigtree (The HighWire) dat er momenteel een massale propaganda-campagne (indoctrinatie) wordt gevoerd in de mainstream media om dit intiatief ingang te doen vinden. Bill Gates heeft tegenwoordig miljoenen dollars omkoopgeld veil voor deze campagne.

Het resultaat is ‘mondiale slavernij‘, waarbij enkele communistische leiders in China straks aan de knop zitten van ons leven. Ons doen, laten en denken zullen bepalen. Met goedvinden en medewerking van onze overheden, academici en media, die in deze duidelijk hoogverraad plegen.

Wij staan met zijn allen voor de belangrijkste strijd in ons leven. De strijd om onze vrijheid. En dat gevecht mogen we in geen geval verliezen.WAAROM HET COVID-VACCIN LEVENSGEVAARLIJK IS

Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE) is een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccinproblematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEW