Covid-vaccin veroorzaakt neurologische complicaties

Het Covid-vaccin van AstraZeneca, een lagekost-vaccin dat momenteel wordt getest en uitgerold in India, veroorzaakt ernstige complicaties bij proefpersonen. Er ontstaan namelijk neurologische en psychologische verwikkelingen.

Volgens de Gates Foundation is er echter niets aan de hand, is het vaccin nog steeds favoriet voor wat ontwikkelingslanden betreft. Maar er is nog meer dat het zonlicht niet mag zien. Zo gebruikt AstraZeneca zelfs menengitis-vaccins ter vervanging van placebo’s. Deze ‘fauxebo’s‘ geven uiteraard een vervalst beeld en camoufleren allerlei bijwerkingen.

Het wordt almaar duidelijk dat de aan ons opgelegde vaccinaties, apropos voor een virus dat minder schade veroorzaakt dan een griep, kennelijk een andere agenda dienen dan een medische…

> BRON / LEES VERDER


Naar paspoorten met vaccinatie-stempels?

Er doen berichten de ronde alszou het Verenigd Koninkrijk onder ‘turncoat‘ Boris Johnson van plan zijn vanaf 2021 een vaccinatie-kaart in te voeren die bij het paspoort hoort van elk individu. Dat zou betekenen dat al wie niet over een geldige stempel beschikt  niet langer een vliegreis kan ondernemen. Dit allemaal uiteraard onder het valse voorwendsel dat hiermee een pandemie onder controle wordt gehouden…

Maar de waanzin gaat nog veel verder. Men denkt ook aan ‘freedom passes‘, vrijheidpasjes. Wie twee keer in één week tijd negatief test voor corona, mag vrij door eigen land reizen en familie bezoeken mits men het juiste certificaat bezit via smartphone.

Gaan wij die idiotie nog veel langer pikken? Willen wij gevangenen worden in eigen land om een kleine elitie van globalisten terwille te zijn? Het wordt hoog tijd dat er serieus verzet komt tegen de corona-waanzin van deze neo-marxisten!

> BRON / LEES VERDERDEMOCRATEN OP HETERDAAD BETRAPT

Trump’s persoonlijke advokaat Rudy Giuliani bespreekt in deze video-boodschap één der meest tegen de borst stuitende bewijzen van KIESFRAUDE, op 3 en 4 november gepleegd door de Democraten.

Hij analyseert de CCTV-footage (beelden van veiligheidscamera’s) opgenomen in een kieslokaal in de staat Georgia. Trump had de hele dag een veilige voorsprong opgebouwd. Maar ’s nachts werden pers en observators weggestuurd, zodat de Democraten stiekem duizenden verborgen stembiljetten konden opdiepen en twee uur lang frauduleuze stemmen invoeren om de balans te doen overhellen naar Biden.

Uiteraard zal u dit NIET in de mainstream media te zien, te horen of te lezen krijgen, maar dit bewijsmateriaal kan wel eens de doodsteek zijn voor Biden en bij uitbreiding de globalistische swamp.


COVID-VACCINS VEROORZAKEN PROBLEMEN MET AUTO-IMMUUNSYSTEEM

Dr. James Lyons-Weiler (Senior Research Scientist at the University of Pittsburgh) is allesbehalve een voorstander van Covid-vaccins. Deze gereputeerde arts hield onlangs een speech tijdens een medische conferentie in Pennsylvania (VS), en waarschuwde er voor de risico’s op bijwerkingen van Covid-vaccins.

Volgens deze arts kan het vaccin namelijk het auto-immuunsysteem ontregelen, wat een patiënt vatbaar maakt niet alleen voor dat virus, maar voor allerlei andere aandoeningen. Dat de huidige vaccins niet betrouwbaar zijn bleek eens te meer uit recente testen met de Moderna-vaccins, waarbij het in maar liefst 21% van de gevallen meteen fout liep…

video
play-rounded-fill

COVID-VACCIN: OVERHAASTING MAAKT VACCIN ONBETROUWBAAR

Robert F. Kennedy Jr. (zoon van de vermoorde Robert Kennedy) en Del Bigtree onthullen de schokkende waarheid over de GEVAREN van een Coronavirus-vaccin, een waarheid die u niet zal vernemen uit de mainstream media (propagandakanalen).

Deze clip is afkomstig uit “Joni Table Talk” met Robert F. Kennedy Jr. en Del Bigtree. Met gebrekkige Nederlandse ondertiteling, waarvoor excuses.

Bottom line: vaccineren of niet? Ons advies: u laat deze kelk beter aan u voorbijgaan, want de overhaasting die gepaard ging met de aanmaak van Covid-vaccins voorspelt niet veel goeds. De risico’s op ongewenste neveneffecten zijn vele malen groter dan het risico op overlijden door corona…

https://youtu.be/FB7iBy0EshY


COVID-VACCIN: DOEN, OF TOCH MAAR NIET?

Joris Baas (Weltschmerz) interviewt Door Frankema (Stichting Vaccinvrij) over hoe de overheid omgaat met de meest basale vraag over het Rijksvaccinatieprogramma: “Is het veilig wat we doen?” De Stichting Vaccinvrij stuurde in 2018 een WOB-verzoek (verzoek tot openbaarmaking van bepaalde overheidsinformatie) om het wetenschappelijk bewijs dat het injecteren van (combi)vaccins veilig zou zijn boven water te krijgen.

Wat met een druk op de knop van de computer opgevraagd zou moeten kunnen worden had meer dan twee jaar tijd en een uitspraak van de rechter nodig! Van transparantie gesproken. Waar is het bewijs dat vaccins veilig zijn? Waarom heeft het Nederlandse ministerie van VWS/ RIVM twee jaar nodig om een soort van eerlijk antwoord te geven op een WOB-verzoek? Waarom neemt het aantal kinderen met chronische aandoeningen zoals AUTISME toe in Nederland en bij uitbreiding in het hele Westen? Een niet te missen interview als u het fijne wil weten over vaccinaties!


BAUDET: FAKE MEDIA BIJTEN IN HET ZAND

De coupplegers binnen Forum voor Democratie (FVD) waren niet de enigen die van Thierry Baudet af wilden. Er was het links-liberale establishment (globalisten). En uiteraard de ‘presstitutes’ van de mainstream media, aka ‘het mediakartel’. Ja, inclusief GeenStijl en TPO, want die zijn nog nauwelijks te onderscheiden van de propagandisten (NOS Journaal en RTL Nieuws).

Maar de coupplegers bij Forum voor Democratie hebben het tegengestelde bereikt van wat ze wilden: nu 28.000 leden JA hebben gestemd bij het FVD-referendum (75%) is de positie van Thierry Baudet sterker dan ooit… én hij kan zich nu omringen met patriottische loyalisten.

Wat tevens onderbelicht blijft is dat Baudet ook de media een gevoelige schop onder kont heeft gegeven. Het is de gevestigde media immers niet gelukt om Baudet te demoniseren, wat betekent dat mensen de media niet langer geloven…

> BRON / LEES VERDER


LIVE-BEELDEN VAN KIESFRAUDE IN GEORGIA

Er zijn beelden van security camera’s opgedoken waarop de KIESFRAUDE duidelijk in beeld wordt gebracht. De korte CCTV footage toont de ruimte waar stemmen worden geteld. Nadat het tellen ’s nachts onvoorzien wordt gestaakt en pers en observators worden weggestuurd, blijven enkele democratische stafleden stiekem verder aan het werk. Zij slepen er een grote zwarte kast bij waaruit duizenden biljetten worden opgediept en gaan verder met tellen zonder dat er getuigen in de buurt zijn, ter controle. Bij het zien van deze beelden is gouverneur Brian Kemp (D) toch overstag gegaan en vraagt nu om een audit.

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill

TRUMP KLAAR VOOR CYBER WARFARE

Wie denkt dat het Trump met zijn recente speech (zie hieronder) louter te doen is om informatie te verstrekken aan een groot publiek, zou zich wel eens kunnen vergissen. Er zat namelijk een gelaagde boodschap in voor enkele sleutelfiguren op Defensie. Trump zou namelijk overwegen een ‘national security option‘ uit te vaardigen (10 USC, Section 394. Subtitle A, Part 1, Chapter 19), bedoeld om militaire offensieve cyber-operaties op te starten. Hiermee zou hij carte blanche krijgen op iedereen te laten oppakken die heeft deelgenomen aan de KIESFRAUDE middels de DOMINION stemmachines, dit wegens hoogverraad. Onderstaande podcast geeft meer diepgaande informatie hieromtrent.

> BRON / LEES MEER HIEROVER

PODCAST OMTRENT CYBER WARFARE


EXCLUSIEF INTERVIEW MET GENERAAL MICHAEL FLYNN

Aansluitend op voorgaand bericht, alsook de Trump-speech hieronder, brengen wij u hier het grote INTERVIEW dat Dan Bongino had met Generaal Michael Flynn, voormalig veiligheidsadviseur van Trump. Dit is zijn eerste grote interview sinds Trump hem een PARDON heeft geschonken. Generaal Flynn heeft het in dit interview over zijn voorbije kruisgang (ten gevolge van valse beschuldigingen door de Obama-administratie en hun corrupte rechters), over de voorbije KIESFRAUDE, over het pad dat Trump dient te volgen om herverkozen te geraken, over buitenlandse politiek, over de fake mainstream media. Generaal Flynn weet waar Obama en de Democraten hun lijken hebben begraven, wat hem tot vijand nummer 2 maakt van de globalisten.


Een urgente boodschap van Donald Trump

In wat hij zelf ‘zijn belangrijkste speech ooit‘ noemt, heeft president Trump vanuit het Witte Huis het Amerikaanse volk toegesproken. Zoals verwacht ging het in hoofdzaak over de voorbije KIESFRAUDE. Trump zwoer alles uit de kast te halen opdat verkiezingen in de toekomst eerlijk kunnen verlopen. Ook riep hij op om een algemeen forensisch onderzoek uit te voeren omtrent de ‘mail-in ballots‘ (stemmen via post) in voornamelijk de ‘key states’, de staten waar volgens hem de KIESFRAUDE onbeschaamd zijn gang ging. Bekijk hier de volledige speech.

> MEER DUIDING


Protestrit Brussel-Brakel (13 december)

Viruswaanzin roept zijn leden op tot actie door de participeren in het NATIONAAL AUTOPROTEST van zondag 13 december 2020. Een initiatief van verschillende kappers, fitnesscoaches, nagelstylisten en anderen met een contactberoep. Vooraan de stoet zal de eerste wagen voorzien zijn van een doodskist. Aan de woning van de premier zal een rouwkrans afgelegd worden, aangezien dit onze eigen uitvaart symboliseert… Sluit u aan bij een begrafenisstoet naar het huis van Alexander De Croo (Open VLD) in Brakel. Om te protesteren tegen de strenge coronamaatregelen. De sociaal-economische genocide moet onmiddellijk stoppen!

> MEER INFORMATIE


Borsalino News under cyber-attack

Onze live-stream heeft gisteren niet kunnen plaatsvinden omdat deze site de hele dag te maken had met interrupties van buitenaf. Er zijn klaarblijkelijk bepaalde figuren en instanties die ons liever niet actief en online zien, met nieuws dat u in reguliere (fake) media niet aantreft. Edoch, we laten ons niet intimideren. Het reële nieuws heeft zo haar rechten.


Project Veritas zet CNN weer te kakken

James O’Keefe van Project Veritas heeft het eens te meer geflikt. Hij is erin geslaagd om in het geheim audio-opnames te maken van gesprekken tussen diverse CNN-coryfeeën. Die opnames worden nu au fur et à mesure gepubliceerd. Een eerste audio is een tape waarop CNN-baas Jeff Zucker te horen is die zijn redactie toespreekt. Zijn misprijzen voor Trump druipt ervan af. Ook geeft hij zijn redactie orders om achter senator Lindsey Graham aan te gaan. Uit dit alles blijkt dat CNN niet meer is dan een propaganda-kanaal van de globalisten, oftewel ‘fake news’, zoals Trump zegt. Via de button kan u nog meer tapes beluisteren.

> DE AUDIO-TAPES


Trump voert druk op social media op

President Trump is de vuile spelletjes van en het gekoeioneer door de social media beu als kou pap. Gisteren tweette Trump dat hij de ‘National Defense Authorization Act‘ niet gaat tekenen tenzij de fameuze ‘Section 230‘ wordt geschrapt. Deze stipulatie maakt social media immuun voor een aantal wetten – onder andere de garantie op vrijheid van meningsuiting – maar stelt ze ook in staat scherprechter te spelen over meningen die al dan niet in hun ideologische kraam passen. Anders gezegd: het komt de social media niet toe te bepalen wat iemand al dan niet mag berichten op hun platforms, gesteld dat men zich aan de wet houdt.

> BRON


Weinig animo voor Covid-vaccin

Een recente poll in Nederland, met bijna 23.000 stemmen (heel indicatief), wijst uit dat er onder de bevolking heel weinig animo is voor het Covid-19-vaccin. Op de vraag of men bereid is zich te laten vaccineren, gaf 86% aan dat NIET te zullen doen. Dit past perfect in het plaatje dat er een Great Awakening plaatsvindt: mensen beginnen zich te realiseren dat het Covid-verhaal met haken en ogen aaneen hangt en dat het fameuze vaccin – gezien de overhaasting die ermee gepaard gaat – niet te vertrouwen is.


VS-verkiezing: handleiding voor de ‘kunst van kiesfraude’

Sky News-anker en presentator Alan Jones citeert journaliste Kerry Wakefield (The Spectator), die op de dag der verkiezingen in de VS een cascade van feiten waarnam die roken naar fraude. Het begon met de steile verwachting van de Democraten, die hoopten op een Blue Wave. Toen ze evenwel zagen dat die droom in rook zou opgaan, schakelden ze over op Plan B: enkele uren officieel de tellingen onderbreken, maar in het geheim extra stembiljetten aanvoeren en knoeien met de computerdata teneinde Trump af te blokken en ‘basement Joe‘ tot president te kronen. ‘We zagen een cascade van kiesfraude, een handleiding over hoe de kunst van de kiesfraude dient bedreven‘, aldus Kerry Wakefield.


Justitieminister Barr blijft niet afzijdig

Sommige media-outlets hebben deze week gemeld dat justitieminister William Barr geen bewijzen heeft gevonden voor de KIESFRAUDE en bijgevolg niet van plan is in actie te treden. De bron van dit fake news was het persagentschap The Associated Press. Het maakt deel uit van de informatie-oorlog die momenteel woedt. De mainstream media trachten het echte nieuws (massieve kiesfraude) onder de mat te houden en terzelfder tijd berichten te verspreiden die Trump-aanhangers zouden moeten ontmoedigen van de president nog langer te steunen. Edoch, al reist de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

> BRON / LEES VERDER


Enkele heel terechte vragen voor Frank Vandenbroucke

Op de website van VIRUSWAANZIN staat een artikel met diverse prangende en tevens heel terechte vragen voor Frank Vandenbroucke, de nieuwe minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken.

In een vorig leven was FVDB een van de nationale bestuurders van de Trotskistische Revolutionaire Arbeidersliga (RAL). Zijn linksradicale randje komt nu kennelijk goed van pas sinds de globalisten (neo-marxisten) de wereld willen verknechten en hierbij de corona-crisis aanwenden als gangmaker om de GREAT RESET te realiseren.

Dit geweten zijnde, lijken de op zich héél interessante vragen van VIRUSWAANZIN dan ook strikt retorische prikkels. Wij kennen de antwoorden reeds.

> LEES HIER DE VRAGEN


‘WE THE PEOPLE’ wenst invoering krijgswet

Tom Zawistowski, voorzitter van de nieuwe beweging ‘We the People Convention‘ (WTPC) en directeur van de Portage County TEA-party, publiceerde vandaag een paginagrote advertentie in de krant Washington Times waarin hij eist dat president Trump een beperkte staat van beleg inroept om alzo het Amerikaans leger in staat te stellen toezicht te houden op een nieuwe vrije en eerlijke federale verkiezing. Dit ingeval de wetgevers, rechtbanken en het congres de grondwet niet volgen en de mega-kiesfraude niet afstraffen. WTPC heeft tevens een petitie gelanceerd om een ander kracht bij te zetten. Verneem er alles over via onderstaande button.

> BRON / LEES VERDER


Covid Doomsday-scenario was pure paniekzaaierij

Tijdens een haastig bijeengeroepen persmeeting op Halloween (van symboliek gesproken!) voorspelde premier Boris Johnson pieken van wel 4000 doden per dag, reden waarom hij meteen een tweede lockdown aankondigde.

Dit terwijl zijn minister Michael Gove net liet weten dat een tweede lockdown een vernietigende impact zou hebben op de economie. Uiteindelijk blijkt Johnson’s predictie kant noch wal te raken, zie chart hieronder. Pure paniekzaaierij met pijnlijke gevolgen.

En wordt terzelfder tijd nogmaals onderstreept dat het deze politici niet te doen is om volksgezondheid dan wel om het pushen van hun GREAT RESET-agenda.

> BRON / LEES VERDER


VERPLICHTE VACCINATIES OP KOMST

De vaccins zullen niet verplicht worden‘, beloven de overheden ons. Maar dat is op de keper beschouwd vanzelfsprekend een LEUGEN. Er is een ‘gezondheidspaspoort‘ op komst, waarop is aangegeven of de persoon in kwestie al dan niet gevaccineerd is voor het fantoomvirus Covid-19.

Zonder dit paspoort zullen we NIET langer kunnen vliegen, op een trein stappen, een restaurant of bistro aandoen, een concert of museum bezoeken, een sportevent bijwonen en dies meer.

Inderdaad, de overheid zal ons niet rechtstreeks verplichten, maar dat zegt ze in het besef dat een burger niet langer aan het sociale leven zal kunnen deelnemen zonder vaccinatie. Komt dus op hetzelfde neer. Hoe onze geesten hier stapsgewijs op worden voorbereid, kan u lezen in dit artikel over de Britse minister Nadhim Zahawi, die de nabije toekomst voorspelt met betrekking tot corona, en die ziet er niet fraai uit… Over de GREAT RESET zwijgen ze wel als vermoord…

> BRON / LEES VERDER


In Brazilië laat president Jair Bolsonaro weten dat hij het corona-vaccin zelf NIET zal nemen en dat hij tevens GEEN algemene verplichting zal afkondigen.

> BRON / LEES VERDER


DRUK LUCHTVERKEER ROND GITMO

Monkey Werx is de schuilnaam van een befaamd ‘aerospace industry- analist’, iemand die 24/7 en in real-time alle vluchtgegevens monitort van militaire toestellen, om alzo geopolitieke events te identificeren die buiten ons gezichtsveld plaatsvinden.

In de dagen na 3 november (VS-verkiezingen) registreerde Monkey Werx een enorme piek in militair luchtverkeer, waaronder chartervluchten van ‘black ops’ (special forces), en dat allemaal in de omgeving van Guantanamo Bay Cuba, waar de gevangeniskampen van Gitmo zijn gesitueerd.

Hoewel hieromtrent geen officiële berichtgeving bestaat, vermoedt Monkey Werx dat het handelt om ‘rendition flights‘, overbrengingen ter ondervraging van mensen die verdacht worden van staatsondermijnende activiteiten (landsverraad). Monkey Werx denkt dat president Trump enkele stappen voorsprong heeft op de deep state en mensen laat oppakken die op een of andere manier betrokken zijn bij de kiesfraude en dit in opdracht van buitenlandse mogendheden (China, Iran…).

> BRON / LEES VERDER


CYBERCRIMES-EXPERT ONDERSCHRIJFT KIESFRAUDE

Dr. Navid Keshavarz-Nia, een gereputeerd cybercrimes-onderzoeker en expert inzake ‘digitale beveiliging’, met ruime ervaring bij o.a. de CIA, NSA, FBI, en U.S. military counterintelligence, heeft verklaard dat hij – na een forensische analyse – met grote stelligheid kan onderschrijven dat er tijdens de presidentsverkiezing in de VS is geknoeid met computerdata, wat geleid heeft tot de verschuiving van honderdduizenden stemmen van Trump naar Biden. Hij heeft hieromtrent een rapportje geschreven dat u via onderstaande link kan inkijken.

> BRON / LEES VERDERSERVERLINK MET IRAN EN CHINA

Een forensische analyse, uitgevoerd door een militaire veiligheidsspecialist (expert hacker) heeft aan het licht gebracht dat de server van DOMINION (de stemmachines gebruikt tijdens de laatste verkiezing) geconnecteerd was met actoren in zowel China als Iran. Hier kon men vanop afstand de evolutie der verkiezing volgen en bijsturen. Zijn analyse is als bewijsmateriaal aangevoerd in de staat Georgia, hoewel nog meer staten deze inmenging van buitenaf hebben ondergaan. In principe zouden de verkiezingen in hun totaliteit ongeldig moeten worden verklaard om deze reden.

> BRON / LEES VERDER


TRUMP DREIGT MET ‘SPECIAL PROSECUTOR’

President Trump is het lange wachten op een eventueel rapport van Durham en Barr (Ministerie van Justitie) omtrent de Russia-affaire beu en dreigt tijdens een interview met Fox Business-anker Maria Bartiromo dat hij mogelijks een ‘special prosecutor‘ gaat aanstellen.

Niet alleen de Russia-hoax ligt op zijn maag, ook het feit dat men hem van bij zijn aantreden met criminele manoeuvers heeft willen neerhalen, en uiteraard het gegeven dat er bij de voorbije verkiezingen op massieve schaal kiesfraude is gepleegd.

Trump vraagt zich terloops af wat er in september mag zijn gebeurd. ‘Wij waren in volle verwachting aan het uitkijken naar een straf rapport, maar er gebeurde helemaal niets‘, aldus Trump. Maken Durham en Barr ook deel uit van de ‘deep state‘? Worden zij gechanteerd om afzijdig te blijven? Deze vragen blijven vooralsnog ontbeantwoord, maar zeker is dat Trump de druk opvoert om de wandaden van de Democraten en hun waterdragers berecht te zien.

> BRON / LEES VERDER


EXPERTEN LEGGEN BOM ONDER PCR-TESTS

Een groep doorwinterde wetenschappers heeft het fameuze ‘Corman-Drosden-rapport’, dat als basis dient voor het huidige corona-beleid in het Westen, kritisch onder de loep genomen. Onder die wetenschappers bevinden zich absolute kleppers als dr. Pieter Borger, dr. Michael Yeadon (ex-directeur Pfizer), prof. dr. Ulrike Kämmerer (virologie, immunologie), prof. dr. Makoto Ohashi (professor emeritus microbiologie en immunologie) en anderen…

Zij hebben omtrent hun onderzoek een rapport gepubliceerd waarin zij 10 ‘flaws‘ of FOUTEN ontdekken in dat ‘Corman-Drosden-rapport’, fouten die dermate belangrijk zijn dat zij de hele ‘paper’ onderuit halen en bij uitbreiding het gevoerde corona-beleid. In reactie op deze kritische analyse werd het ‘Corman-Drosden-rapport’ per direct ingetrokken…

Bottom line: het hele corona-verhaal is in mekaar aan het stuiken, beetje bij beetje komt de waarheid naar boven. We vernemen dat zelfs de directie van Pfizer in snel tempo zijn aandelen verkoopt, een teken dat er iets niet in de haak zit…

> REVIEW RAPPORT


VIDEO: BREAKING — PCR Test van de baan!

Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten – PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook de Nederlandse topvirologe Marion Koopmans nattigheid. Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden dat de PCR-test geen ‘diagnostische indicatie’ is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus. Verbazing alom, want op deze ‘wetenschap’ was het strenge, restrictieve beleid gebaseerd…

In de BLCLBX-studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans alsook de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs?”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR-publicatie – die in minder dan 48 uur tot stand kwam – ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de ‘gold standard‘ is geïsoleerd.


— AANSLUITEND —
Advocaat legt het Coronabedrog schandaal bloot: PCR-test positieven zijn niet geïnfecteerden


— AANSLUITEND —
Dr. Mike Yeadon – Virusexpert verwerpt links-liberale corona-politiek:


FBI KOMT EINDELIJK UIT ZIJN KOT

Vandaag meldde Matt Braynard van ‘Voter Integrity Project‘ dat de FBI al zijn documentatie en bewijsmateriaal heeft opgevraagd met betrekking tot mogelijk gesjoemel met stembiljetten.

En die documentatie is intussen aangegroeid tot een lijvig dossier. Het verzoek kwam direct van de FBI zelf, zonder dat Braynard hiervoor moest pushen. Dit betekent allicht dat er een officieel onderzoek komt naar kiesfraude in diverse staten, waaronder de voor deze verkiezing heel kritische swing states.

Wij vermoeden dat de druk van de publieke opinie te groot werd om nog langer afzijdig te blijven. Velen vroegen zich immers luidop en publiekelijk af waarom een handvol Trump-advokaten het vuile werk van de FBI moet verrichten… Er komt eindelijk zwaar geschut in stelling. We houden u op de hoogte.

> BRON / LEES VERDER


DE JOURNALISTIEK IS DOOD!

Zeg nu eens eerlijk, heeft u in de mainstream media al iets mogen lezen over de massale kiesfraude tijdens de verkiezingen in de VS? Heeft u al iets kunnen lezen over de talloze anomalieën die op electorale corruptie wijzen? Heeft u al iets gelezen over het feit dat de weerstand van het volk tegen de Democratische diefstal immens groot is (2 op 3 Amerikanen wil een audit)? Al ergens gelezen dat het Trump-team de uitslagen aanvecht in diverse swing states? Dat de race nog bijlange niet is gelopen? Dat het niet vaststaat dat Biden effectief president wordt?…

Nee, u heeft er weinig of niets over gelezen, want de fake news media negeren het thema en denken zodoende Trump en zijn aanhang voor voldongen feiten te plaatsen. Ook in ons land volgen de propagandkanalen die bewuste ‘negeerpolitiek‘ (De Standaard, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, VRT, VTM, Knack…)

Wij adviseren alle journalisten van onverwijld Orwell’s boek 1984 te (her)lezen en vervolgens in de spiegel te kijken. Of misschien kan het interview met prof. Hamelink de geesten verhelderen?

Prof. Cees Hamelink doceerde mediastudies, religie en cultuur aan de VU. Hij schreef in 2005 ‘Regeert de Leugen?’ In deze video bespreekt hij met Ab Gietelink de positie van media in het Corona-debat. Prof. Hamelink schreef onlangs dat ‘de overheid de grootste producent is van Nepnieuws’. U leest het goed, de overheid, via de propagandakanalen

Sinds de jaren 80 is het mediaconglomeraat steeds eenvormiger in haar politieke positie geworden. Dissidente meningen worden in de MSM amper of niet toegelaten. De sociale media beleven momenteel een censuurgolf. Hamelink en Gietelink bespreken ook het fenomeen ‘factcheckers’, de aanval op de academische vrijheid, het fenomeen desinformatie en hoe politie en justitie steeds dreigender toezicht proberen te houden op berichten op sociale media….


OOK ROBERT JENSEN HEEFT GENOEG VAN DE CENSUUR


EN TRUMP HEEFT HET HELEMAAL GEHAD MET DE MEDIA…