‘Covid-vaccins zijn ronduit levensgevaarlijk’

De vaccins tegen het zogenaamde Covid-19-virus (dat terloops nog steeds niet is geïsoleerd of in kaart gebracht) worden door de wetenschap ‘mRNA-vaccins‘ genoemd. Wat zijn ‘mRNA-vaccins’, en voor welk doel worden ze ontworpen?

In deze GECENSUREERDE VIDEO’s komen diverse wetenschappers, virologen, dokters, moleculaire biologen en immunologen getuigenis afleggen over deze Covid-vaccins en de onderliggende bedoelingen van die nakende vaccinaties.

De boodschap die zij ons brengen is ronduit angstaanjagend. De fameuze ‘mRNA-vaccins‘ hebben weinig of niets met gezondheid dan wel alles met machtspolitiek vandoen. Anders gezegd, los van de gevaarlijke bijwerkingen die onomkeerbare aandoeningen en zelfs de dood veroorzaken, zijn deze vaccins dragers van ‘track/trace/trigger-technologie‘ (nano-tech).

De mainstream media, die collaboreren met de politieke wereld (globalisten) noemen het allemaal ‘complottheorieën‘, maar dat zeiden ze van zoveel dingen die intussen bewaarheid worden.

Kijk en luister naar onderstaande video’s en vorm uw eigen mening vooraleer u zich naar een instelling begeeft voor een covid-spuitje

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill


GELEKT TELEFOONGESPREK ONTMASKERT JOE BIDEN

Wij brengen u hieronder een kort audio-fragment van een gelekt telefoongesprek van Joe Biden met een van zijn medewerkers. Hij geeft wat instructies (‘praat niet over de afbouw van budgetten voor de politie tot nà de senaatsverkiezing in Georgia‘) en op het einde van de clip hoort u Biden duidelijk zeggen:  ‘That’s how they beat the living hell out of us, across the country‘.

Joe Biden geeft in dit gelekt telefoongesprek ronduit toe dat hij en de Democraten over het hele land werden verslagen door Donald Trump en de Republikeinen. En toch zou Biden de president-select zijn? Wat klopt er niet aan dit prentje?

video
play-rounded-fill

It’s not over until it’s over

Het Hooggerechtshof heeft de klacht die de staat Texas heeft neergelegd tegen vier andere staten – waar schaamteloos kiesfraude werd gepleegd – dus verworpen.

Niet op de inhoud (kiesfraude) maar op de interpretatie dat het Texas niet toekomt zich te bemoeien met hoe andere staten hun verkiezing organiseren.

Een opdoffer voor al wie gediend is met eerlijke verkiezingen en échte democratie? Heel zeker. Is dit het einde van de rit voor Trump? Nee, dat is het niet. De Texaanse rechtszaak maakte immers geen deel uit van de juridische strategie van het Trump-team, Texas was eerder een onverwachte wending.

Bottom line: de pistes en rechtszaken die het Trump-team volgt en heeft aangespannen lopen verder. De Trump-advokaten blijven gemotiveerd vechten voor een rechtvaardige uitkomst.

HIER EEN GOED ONDERBOUWD ARTIKEL OVER HOE HET ZOU KUNNEN AFLOPEN:

> OPINIE ‘THE AMERICAN THINKER’


CORONA-HOAX: APPELMOES EN COLA TESTEN POSITIEF

Mijnheer de Voorzitter, misschien hebben we nu een probleem, we hebben een positief Corona-geval in het parlement”, waarschuwde de secretaris-generaal van de FPÖ, Michael Schnedlitz, gisteren in het Oostenrijkse parlement. Voor lopende camera’s, onder ieders ogen en luide protesten, demonstreerde hij de betrouwbaarheid van de PCR-test op een staaltje Coca-Cola, dat prompt positief reageerde. Eerder al testten ijsthee alsook appelmoes positief.

Het is op basis van deze ONNUTTIGE PCR-TESTS dat het waanzinnige corona-beleid wordt afgestemd. Anders gezegd: wij worden belogen en belazerd waar we bij staan.

> BRON / BEKIJK VIDEO’S

video
play-rounded-fillLANG GELEDEN, TOEN CNN NOG EEN NIEUWSZENDER WAS…

In 2006, toen CNN nog niet was verworden tot een potsierlijk propaganda-kanaal, berichtte de zender reeds over de DOMINION VOTING SYSTEMS en over de KIESFRAUDE die met deze stemmachines kon worden gepleegd.

Toen reeds meldde CNN dat Hugo Chavez de verkiezingen in Venezuela won met dank aan manipulatie van stemmen en uitslagen. Het is met dezelfde frauduleuze technieken dat de Democraten de voorbije VS-verkiezingen hebben GESTOLEN, maar CNN zal u dat niet meedelen. CNN is tegenwoordig een lachwekkende parodie van een nieuwszender, helemaal in het gelid van de neo-marxistische globalisten. Hier een flashback uit 2006:

video
play-rounded-fill

Trump zet vredesoffensief Midden-Oosten verder

Ondanks alle kuiperijen en tegenwerking in eigen land zet Trump zijn vredesoffensief in het Midden-Oosten gewoon verder. Na de Verenigde Arabische Emiraten, Soedan, Bahrain heeft nu ook Marokko als 4e Arabische natie zijn diplomatieke relaties met Israël genormaliseerd.

Trump heeft op minder dan 4 jaar tijd bereikt wat alle voorgaande presidenten in Amerika en Europa niet lukte in 70 jaar tijd. Met name een echt vredesproces uitrollen in het Midden-Oosten. Dat hij de Nobelprijs van de Vrede verdient hoeft geen betoog.

> BRON / LEES VERDER


Video toont misbruik Dominion software

Een stafmedewerker in Coffee County, Georgia, demonstreerde in recente video’s (die online werden gepost) hoe de kies-software van Dominion Voting Systems het mogelijk maakt stemmen te wijzigen via een “adjudication“-proces (beoordeling/evaluatie).

Met dit proces kan de operator stemtekens toevoegen aan een gescand stembiljet en stemtekens die al op het stembiljet staan ongeldig maken. Deze ‘adjudication’ zou enkel mogen worden toegepast in uitzonderlijke gevallen, namelijk bij onduidelijkheid voor wie de stem was bestemd. In de staat Georgia blijkt deze ingreep talloze keren zijn toegepast, wat overduidelijk wijst op frauduleus gedrag…

> BRON / LEES VERDER


Google drijft censuur op de spits

Intussen kondigt het High Tech-bedrijf Google aan dat vanaf deze week ELKE BERICHT dat handelt over de voorbije kiesfraude zal worden afgeblokt en verwijderd van zijn YouTube-platform. Totalitaire controle over de bevolking heet dat dan…

Tucker Carlson, een van de weinige FOX-presentators die qua populariteit overeind blijft, windt er in deze korte clip geen doekjes om (excuses voor de slechte beeldkwalieit):

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill

De bal ligt nu in het kamp van het Hooggerechtshof

De rechtszaken die het Trump-team heeft aangespannen tegen enkele staten (Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin) – waar schaamteloos op grote schaal kiesfraude werd gepleegd – hebben de Democraten kennelijk niet verontrust, gesteund als ze worden door de propaganda-kanalen.

De Democraten hebben op strategische posities hun ‘linkse’ rechters (political hacks) gepositioneerd die alles wat de globalisten niet uitkomt meteen afblokken. Edoch, de rechtszaak die de staat Texas heeft aangespannen tegen voornoemde staten doet de Linkse Kerk wél in paniek slaan.

Men beseft dat deze ontwikkeling de kiesuitslag kan doen omslaan in het voordeel van Trump. Het Hooggerechtshof bemoeit zich niet met inhoud dan wel met vorm: volgens Texas hebben enkele staten de grondwet met de voeten getreden, en hier gaat het Hooggerechtshof wél over.

Intussen hebben intussen 23 andere staten zich bij Texas aangesloten, alsook 106 republikeinse volksvertegenwoordigers. Het Hooggerechtshof zal de zaak nu behandelen en waarschijnlijk zal de knoop doorgehakt worden in het congres waar elke staat één stem krijgt, ongeacht het aantal inwoners of congresleden. In dit scenario wordt president Trump herverkozen.

> BRON / LEES VERDERAfzijdig blijven en zwijgen is collaboreren

Sinds enkele dagen bestookt Viruswaanzin via sociale media de fractieleiders en parlementairen Peter De Roover (N-VA) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang). Wanneer fundamentele burgerrechten met een handomdraai worden uitgehold, mag een volksvertegenwoordiger niet zwijgen.

De oppositie heeft een verpletterende verantwoordelijkheid in het verzet. Viruswaanzin is van oordeel dat de oppositie te passief toekijkt op alsmaar driestere schendingen van onze grondrechten en inperkingen van vrijheden. De disproportionaliteit is niet grenzeloos. Dat werd deze week bevestigd door de uitspraak van De Raad van State over het recht op godsdienstbeleving.

> BRON / LEES VERDER


De nefaste bijwerkingen van Covid-vaccins

De sheeple verkeerde in hoera-stemming bij het aankondigen van de nakende uitrol van massa-vaccinaties tegen Covid-19. Maar zijn er wel redenen om euforisch te zijn? Wij denken van niet, met een blik op de mogelijke ernstige bijwerkingen die aan dat vaccin zijn verbonden.

Het FDA (US Food and Drug Administration) heeft een lijst (zie hieronder) van 22 mogelijke bijwerkingen prijsgegeven die tot nadenken stemmen. Het Covid-vaccin kan onomkeerbare aandoeningen veroorzaken. Eén der meest zorgwekkende bijwerkingen is dat het vaccin het immuunsysteem dermate kan verstoren dat het zich tegen de patiënt in kwestie keert, waarop die vatbaar wordt voor allerlei serieuze aandoeningen.

Ook is er sprake van miskramen, geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid. Toch heeft dat FDA het Pfizer-vaccin vrijgegeven voor inenting, iets wat op zijn zachtst gezegd de wenkbrauwen doet fronsen…

> BRON / LEES VERDER

HIERONDER EEN LIJST VAN HET FDA: BIJWERKINGEN COVID-VACCINS


Dat de VACCINS allesbehalve goed worden onthaald, moge blijken uit deze kort clip, van de week opgenomen in LONDEN. De mensen scanderen luidkeels ‘You can stick the covid vaccin up your arse! Welnu, dat denken ook steeds meer mensen aan deze kant van het kanaal.

video
play-rounded-fill

Overheden blijven negeren dat muilkorfjes zinloos zijn

Het Nederlandse kabinet negeert – net als in België – keihard bewijs uit een grootschalig Deens onderzoek van 18 november jl, waaruit blijkt dat zelfs ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet tegenhouden. Waarom koos het kabinet dan toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

Carla Peeters publiceerde sinds juni 2020 maar liefst 13 maal een wetenschappelijk artikel in HP de Tijd en verscheen ook in dagblad Trouw en het Brabants Dagblad, maar het mocht niet baten. Immers, 1 december jl. ging de mondkapjesplicht van kracht in publieke binnenruimtes en dat baart Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters grote zorgen.

Het is bewezen ineffectief tegen de verspreiding van het virus maar is niet zonder risico’s voor de volksgezondheid”, betoogt de oud medewerker van het RIVM in een diepgaand interview met Flavio Pasquino. Zo legt ze uit dat bacteriële infecties en schimmels zullen toenemen in de koude en vochtige maanden en die hopen zich op in de – veelal verkeerd gebruikte – mondkapjes door burgers.

In de uitzending toont Pasquino oa. een reportage van RTL Nieuws uit juni jl. waarin duidelijk wordt uitgelegd dat feitelijk enkel de medische mondkapjes nut zouden “kunnen” hebben, mits correct gebruikt. Echter, dit is onbetaalbaar, onvoldoende leverbaar en praktisch onmogelijk uit te voeren, zelfs door een arts…


Borsalino News opnieuw onder cyber-attack

We hebben gisteren geen updates kunnen doen omdat deze site de hele dag te maken had met interrupties van buitenaf. Er zijn klaarblijkelijk bepaalde figuren en instanties die ons liever niet actief en online zien, met nieuws dat u in reguliere (fake) media niet aantreft. Edoch, we laten ons niet intimideren. Het reële nieuws heeft zo haar rechten.


BOODSCHAP VOOR BIDEN EN DE FAKE NEWS MEDIA

Op zondag 18 oktober 2020, twee weken vóór de verkiezingen in de VS, gaf goeroe Sadhu Sundar Selvaraj een toespraak in het Shekinah Worship Center (Lancaster, California). Het werd een aangrijpende speech, zo uit de toekomst geplukt. Een boodschap voor Amerika in de vorm van een kort verhaal over de strijd van het Goede versus het Kwade. Met in de hoofdrol een man genaamd Donald Trump, die moederziel alleen staat in die ongelijke strijd, maar aanvoelt dat hij een belangrijke missie te vervullen heeft en bijgevolg doorzet, ondanks mondiale tegenwerking.

Een kortverhaal over het lot van de mensheid…

video
play-rounded-fill

BOERENBEDROG: OMA VAN 90 IS ACTRICE

De propaganda-kanalen (MSM) pakten gisteren wereldwijd en heel triomfantelijk uit met beelden van de 90-jarige oma Margaret Keenan, die zogezegd als allereerste persoon ter wereld werd gevaccineerd tegen corona. Uiteraard was dit eens te meer BOERENBEDROG van de bovenste plank. De persoon in kwestie is niet Margaret Keenan, want die is overleden in 2008, maar wel ene Liz Scott, een Londense actrice die regelmatig opduikt in ‘crisissituaties‘ opgezet door overheid en media.

Als u zich afvraagt hoe de overheid en media u dan wel zouden manipuleren en indoctrineren, welnu dan heeft u bij deze een mooi voorbeeld. Uiteraard is het hen te doen om uw hersens zo te masseren dat u welwillend staat tegenover de komende vaccinaties.


NOG MEER STATEN PROCEDEREN TEGEN KIESFRAUDE

Zoals we gisteren hebben gemeld heeft de hoofdaanklager van de staat Texas een gerechtszaak bij het Hooggerechtshof aangespannen tegen de staten Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, en dit wegens KIESFRAUDE en het overtreden van kieswetgeving tijdens de afgelopen verkiezingen.

Het hooggerechtshof heeft positief gereageerd en zal de zaak met spoed behandelen. Intussen hebben nog meer staten zich aangesloten bij Texas, namelijk Arkansas, Alabama, Florida, MissouriKentucky, Mississippi, South Carolina, South Dakota en Louisiana.

De bewijzen van gepleegde fraude stapelen zich intussen op, zodat het onwaarschijnlijk zou zijn als het hooggerechtshof hier niet ingrijpt ten voordele van Donald Trump en de Republikeinen… Uiteraard leest u hier niets over in de mainstream media (fake news media), maar dat verbaast u al lang niet meer. Wordt vervolgd.

> BRON / LEES VERDER


‘Corona-vaccinatie is een gewetenloos experiment’

Immunoloog professor Stefan Hockertz zegt onverbloemd waar het op staat: ‘De komende corona-vaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen! Onbegrijpelijk! Met de ontwikkeling van de huidige Corona-vaccins worden de richtlijnen van de laatste 30 tot 40 jaar niet langer nageleefd‘, stelt Hockertz: ‘Dit zijn niet alleen vaccins, maar volledig nieuw gen-therapeutisch materiaal. We worden voorzien van genen, boodschapper-RNA, wat ook kunstmatig is. Dus zijn we, ook juridisch gezien, op het speelveld van de gentherapie”, aldus professor Stefan Hockertz. ‘De schadelijke neveneffecten van zo’n inenting met een covid-vaccin kunnen talrijk zijn‘, volgens prof. Hockertz…

> BRON / LEES VERDER


DOCU: COVID-19 The System

Cojona! De hele wereld zit in lockdown. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand? Na de toespraak van de Minister-president Mark Rutte, over het zeer besmettelijke ‘Corona-virus’, is Nico Sloot, een internationale ondernemer, samen met wetenschappers, artsen en deskundigen zich gaan inzetten om antwoorden te vinden op de vragen rondom het corona-virus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de huidige maatregelen wel in verhouding met de risico’s van het virus? En wat voor impact heeft dit op onze maatschappij? Tijdens Nico zijn zoektocht doet hij schokkende bevindingen…. Gaat dit eigenlijk wel over onze volksgezondheid? Bekijk hier de volledige DOCU, een ‘eye-opener’…


Explosief: Bewijs van hoe we worden bedrogen

In Nederland is er bewijs opgedoken over de manier waarop de cijfers van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) worden GEMANIPULEERD. Dit is niks minder dan misdadigheid tegenover de mensheid vanwege overheidsinstanties. We delen alvast de inhoud van het artikel met de schokkende bevindingen. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid past men wereldwijd, en dus wellicht ook bij Sciensano in België, dezelfde ‘goocheltrucs‘ toe.

> BRON / LEES VERDER


Aansluitend enkele verbazingwekkende medische onthullingen door dr. Elke de Klerk

https://youtu.be/cJovwli6CHo


CHINA-GATE: hoe China de VS-swamp dirigeerde

Fox News host Tucker Carlson presenteerde gisteren een fragment van een video die intussen van alle social media in China is verwijderd en waarop een Chinese professor economie te zien is die uitlegt dat China met zijn pionnen en spionnen was geïnfiltreerd in de hoogste regeringskringen van de Verenigde Staten, daar waar het beleid vorm krijgt.

De prof beweert dat China tussen 1992 en 2016 zowat alles gedaan kreeg van de Amerikanen (via chantage en omkoping), maar dat het mooie liedje uit was de dag dat Donald Trump president werd…

De Chinese professor straalt als hij aankondigt dat Joe Biden de nieuwe VS-president wordt [zo kan China opnieuw macht verwerven over de VS] en heeft het terloops over de zakelijke activiteiten in China van Biden’s zoon Hunter.

Nu weten we meteen waarom de (fake) fact-checkers en de China-fiele Big Techs alle berichten over Hunter’s laptop (waarop alle Chinese contacten te vinden zijn) alsook elk negatief bericht over China hebben geblokkeerd en gecensureerd.

Russia-gate was een hoax om Trump te torpederen. Maar China-gate is dat absoluut niet en talloze ‘swamp creatures’, waaronder Joe Biden, zijn betrokken bij dit groot schandaal in wording. Een en ander verklaart de immense en onredelijke haat ten overstaan van Donald Trump, die dit soort corruptie en buitenlandse inmenging wil uitroeien. En zo wordt tevens duidelijk waarom Trump in geen geval president mag worden, getuige de gigantische kiesfraude…

video
play-rounded-fill


TEXAS ZORGT VOOR NIEUWE WENDING IN VERKIEZINGSRACE

De strijd om het presidentschap in de VS neemt vandaag een onverwachte wending. De Texaanse ‘attorney general’ Ken Paxton heeft namens de staat Texas vier andere staten voor het Hooggerechtshof gedaagd, te weten: Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin.

De aanklacht (zie document via onderstaande button) heeft betrekking op het ongeoorloofd aanpassen van de lokale verkiezingswetgeving, het ongelijk behandelen van kiezers binnen de staatsgrenzen, en uiteraard de vele onregelmatigheden en anomalieën die de uitslag van de verkiezing hebben vertroebeld en toekomstige eerlijke verkiezingen in het gedrag brengen.

Deze nieuwe wending zou impliceren dat het hooggerechtshof zich nu meteen met de zaak gaat bemoeien. Als de uitslagen nietig worden verklaard, gaan de Democraten straks helemaal voor de bijl. Ook betekent dit dat de mainstream media (fake news) die Biden op 3 november onterecht en overhaast tot president hebben gekroond en bovendien elk bericht over kiesfraude straal negeren of in de doofpot stoppen, nu toch verplicht zullen zijn om het groot publiek te informeren over de grootste verkiezingsfraude in de moderne geschiedenis.

We mogen deze week zeker nog meer verrassende wendingen verwachten. Trump kennende heeft die nog een wit konijn in zijn hoed zitten…

> AANKLACHT STAAT TEXAS


Q’ S BOODSCHAP VOOR BIDEN EN DE DEMOCRATEN


Dokter Dorothy Merritt: weg met die mondkapjes!

Dorothy Merritt is een gediplomeerde arts in klinische geneeskunde en een gerenommeerd expert op het gebied van ‘integratieve gezondheid’ – met een specifieke focus op omgevingsgeneeskunde, loodbehandelingen en chelatietherapie. Deze arts, die vaak wordt omschreven als een pionier, roept overheden op om mondkapjes niet langer te verplichten. Want zinloos. Het is wetenschappelijk bewezen dat mondkapjes niet in staat zijn het griepvirus tegen te houden, en de partikels van influenza zijn groter dan die van corona-virussen. Dit onderstreept nog maar eens dat mondkapjes (muilkorfjes) geen medische dan wel een politieke agenda dienen… Hier een korte clip van haar betoog.

video
play-rounded-fill

Trump heeft verrassing in petto voor fake news media

Tijdens zijn speech van afgelopen zaterdag had Trump tussen neus en lippen een boodschap voor de fake news-media. Wij hebben het uit zijn speech geknipt en presenteren het u in onderstaande clip.

Over enkele weken zal u [de pers] het lachen wel vergaan‘, zei Trump terloops. Wat hij zou kunnen bedoelen? Welnu, zoals we al eerder berichtten, heeft Trump op 12 september jl. een executive order getekend, getiteld: “Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election.

Bij de voorbije KIESFRAUDE werd – zoals intussen is duidelijk geworden – gebruik gemaakt van stemmachines met directe links naar Canada, Spanje, China, Servië, Iran, Duitsland… Duidelijker kan buitenlandse inmenging niet worden…

Dit geeft Trump de autoriteit de noodtoestand uit te roepen en iedereen te arresteren die betrokken is bij de KIESFRAUDE. Wordt vervolgd. Deze week zou er wel eens een pijnlijke ontknoping kunnen komen.

> LEES MEER HIEROMTRENT

video
play-rounded-fill

TRUMP DOLT MET FAKE NEWS MEDIA

Trump’s speech werd massaal bijgewoond en druk bekeken via streamings. Uiteraard gaf ook de mainstream media present, om Trump op een of andere uitspraak te betrappen die tegen hem kan worden gebruikt.

Trump laat het niet aan zijn hart komen en dolt met die fake media. Een voorbeeld: op het event in Georgia was gratis Wifi voorzien voor de pers. De login was ‘Make America Great Again‘, het paswoord: ‘RiggedElection‘. Effenaf geniaal!

> BRON


Covid-vaccin veroorzaakt neurologische complicaties

Het Covid-vaccin van AstraZeneca, een lagekost-vaccin dat momenteel wordt getest en uitgerold in India, veroorzaakt ernstige complicaties bij proefpersonen. Er ontstaan namelijk neurologische en psychologische verwikkelingen.

Volgens de Gates Foundation is er echter niets aan de hand, is het vaccin nog steeds favoriet voor wat ontwikkelingslanden betreft. Maar er is nog meer dat het zonlicht niet mag zien. Zo gebruikt AstraZeneca zelfs menengitis-vaccins ter vervanging van placebo’s. Deze ‘fauxebo’s‘ geven uiteraard een vervalst beeld en camoufleren allerlei bijwerkingen.

Het wordt almaar duidelijk dat de aan ons opgelegde vaccinaties, apropos voor een virus dat minder schade veroorzaakt dan een griep, kennelijk een andere agenda dienen dan een medische…

> BRON / LEES VERDER