GAAT TRUMP NU VOL IN ‘KILLER MODE’?

Er gebeurt momenteel redelijk veel achter de schermen van het Witte Huis, onzichtbaar voor pers en publiek. Dat president Trump afwezig lijkt, is dus een foute indruk. Immers, Trump is heus niet van plan de gestolen verkiezingswinst zomaar aan Joe Biden te laten, laat dat duidelijk zijn. We mogen ongetwijfeld nog enkele onverwachte wendingen verwachten.

Een van die onverwachte wendingen zou wel eens de aanduiding van een ‘Special Counsel‘ kunnen zijn, een soort onderzoeksrechter met quasi onbeperkte macht en actieradius. Deze procureur zou de opdracht krijgen de grootste KIESFRAUDE uit de Amerikaanse geschiedenis te onderzoeken en de schuldigen te vervolgen, hierbij niet gehinderd door politieke en gerechtelijke inmenging.

Als mogelijke kandidaat wordt Sidney Powell genoemd, de topadvokate die namens ‘We the People‘ diverse gerechtszaken omtrent KIESFRAUDE heeft aangespannen. Haar benoeming zou een absolute nachtmerrie betekenen voor de Democraten, reden waarom de propagandakanalen nu reeds een lastercampagne opstarten, zie dit artikel in The New York Times.

> LEES VERDER


Intussen blijven nieuwe getuigen opduiken met verhalen over kiesfraude. Hier hoort u een ‘poll watcher’ (iemand die het kiesproces moet observeren) aan het woord omtrent de gang van zaken in de staat Georgia, waar de uitslag wordt betwist:

video
play-rounded-fill

GROTE MARS VOOR TRUMP

Om hun roep naar gerechtigheid kracht bij te zetten organiseren de aanhangers van de MAGA-beweging (Make America Great Again) een MASSALE MARS op Washington DC en meer bepaald richting het Congres-gebouw aldaar. Dit event staat te gebeuren op 6 januari 2021, de dag waarop het Amerikaans congres in principe de verkiezingsuitslag officieel bevestigt.

Die dag kan er evenwel vanalles gebeuren. Volgens de regels kan een volksvertegenwoordiger, hierin gesteund door minstens één senator, bezwaar indienen tegen een bepaalde uitslag, waarop de kamer over het bezwaar dient te debatteren, waarop een stemming volgt. Voor zover bekend zullen een handvol congresleden zulk protest indienen, hierin gesteund door minstens 5 senatoren.

Uiteraard houdt Trump nog meer troefkaarten in zijn mouw. Mocht het Hooggerechtshof één van de vele klachten alsnog willen behandelen, opent dat nieuwe pistes. Anderzijds kan Trump de krijgswet afkondigen, wat reeds een 70-tal keer gebeurde in de geschiedenis van de VS, en vervolgens tal van protagonisten arresteren wegens kiesfraude en hoogverraad (collaboratie met de vijand)…

> MEER INFORMATIE


WIE LOST DIT RAADSEL OP?

Donald Trump kreeg officieel 74 miljoen stemmen achter zijn naam.
Er zijn in de VS in totaal 213,8 miljoen geregistreerde kiezers, waarvan 66,2% effectief heeft gestemd.
Dan blijven er bij aftrek 67,5 miljoen kiezers over.
Hoe heeft Joe Biden dan 81 miljoen stemmen behaald?

(mail uw antwoord naar editor@borsalino.news)

> BRON / LEES VERDER


RAPPORT ONDERSCHRIJFT ERNSTIGE KIESFRAUDE

Peter Navarro (Director of the Office of Trade and Manufacturing Policy) heeft deze week een uitgebreid RAPPORT gepubliceerd dat er wat KIESFRAUDE betreft geen twijfel over laat bestaan: er hebben zich dermate veel en groteske onregelmatigheden voorgedaan, dat het niet meer dan fair zou zijn de overwinning in de betwiste staten aan Trump te geven.

LEES HIER HET VOLLEDIGE RAPPORT

> BRON / MEER DUIDING


THE GLOBAL FIGHT FOR TRUMP

video
play-rounded-fill

BEWIJZEN VOOR KIESFRAUDE STAPELEN ZICH OP

De massieve KIESFRAUDE die zich afspeelde in elke staat van de VS wordt met de dag gortiger nu de bewijzen zich blijven aandienen en opstapelen. De waarheid komt als olie bovendrijven, ondanks de enorme moeite die de mainstream media en de Big Techs zich getroosten om alles te verdonkeremanen en onder de mat te vegen.

Dr. Jerome Corsi, politiek wetenschapper en bestseller-auteur, geeft in dit video-verslag een huidige stand van zaken:


DIT IS MOMENTEEL DE REËLE STAND VAN ZAKEN


UITERAARD HEEFT TRUMP GEWONNEN

Dat Senile Joe Biden, die amper twintig mensen kon warm maken voor een rally – als hij überhaupt al eens uit zijn kelder kwam – met voorsprong zou hebben gewonnen van Donald Trump en ook meer stemmen achter zijn naam kreeg dan Barack Obama op diens hoogtepunt qua populariteit, wel dat geloofden alleen mensen met een half brein.

Uiteraard heeft er begin november een georchestreerde fraude-operatie plaatsgevonden, opgezet door de Deep State, met medewerking van buitenlandse actoren (waaronder China, Iran, Venezuela, Canada), de mainstream media en de Big Techs.

Dat heeft een betrouwbare bron uit de inlichtingsdiensten nu toegegeven aan Maria Bartiromo van FOX News, zie onderstaande korte videoclip. Maria Bartiromo roept de Supreme Court ook op de klachten te behandelen en de timing op te schorten.


DIT IS DE HARDE REALITEIT DIE DE MEDIA U ONTHOUDEN:

video
play-rounded-fill

14 POGINGEN OM TRUMP TE ONDERMIJNEN TOEGELICHT

De druk – na de verkiezingen – op president Donald Trump om de overwinning aan Biden te schenken, ondanks talloze geloofwaardige beschuldigingen van kiesfraude en gefundeerde rechtszaken, is geen op zichzelf staand incident.

Die druk is het hoogtepunt van een vier jaar durende haatcampagne tegen Trump, die begon tijdens zijn prille kandidaatstelling voor president in 2016, toen de FBI een politiek gemotiveerd onderzoek naar zijn campagne lanceerde. Tijdens zijn daaropvolgende vier jaar in functie zijn er talrijke pogingen ondernomen om Trump uit het zadel te lichten, te beginnen met de zaak rond de ‘Russia-collusion‘ en vervolgens met het ‘impeachment-theater‘.

Gina Shakespeare van de The Epoch Times geeft in deze video een overzicht van enkele van de belangrijkste ondermijnende pogingen die zijn ondernomen tegen de zittende president van de Verenigde Staten.

Dit is een kwestie die de partijlijnen overstijgt, aangezien het niet alleen een aanval op Trump is, maar ook een aanval op het ambt van president, en daarmee een aanval op het democratisch fundament van Amerika. En bij uitbreiding een aanval op de vrijheid van de hele mensheid.


VACCINATIES VAN DE ELITES: PUUR BOERENBEDROG

Dat mensen wereldwijd weinig of geen vertrouwen hebben in de covid-vaccins is een goede zaak. Immers, elke dag verschijnen er berichten over kwalijke bijwerkingen van de Covid-vaccins. Maar dat leest u uiteraard niet in de mainstream media.

Intussen doen de elites hun stinkende best om mensen toch warm te maken en te overtuigen van zich vrijwillig te laten vaccineren.

Zo ook de Londense burgemeester Sadiq Khan, globalist in hart en nieren. Maar dat die publieke vaccinaties dikwijls pure propaganda en boerenbedrog zijn, moge blijken uit onderstaande foto, waarop duidelijk te zien is dat het dopje nog op de spuit zit…


De Amish in Utah (VS) werden gepolst waarom ze kennelijk immuun zijn voor Covid.
Wij hebben geen TV, antwoordden ze.

— Red Tsunami Surfer —


COVID-VACCIN TAST IMMUUNSYSTEEM AAN

Dr. James Lyons-Weiler waarschuwde er tijdens een recente persconferentie (Pennsylvania Medical Freedom) voor dat de Covid-19-vaccins die momenteel worden gedistribueerd ‘levensgevaarlijke epitopen‘ bevatten die ons auto-immuunsysteem ernstig kunnen ontregelen.

Historisch gezien krijgen vaccins tegen corona-virussen een heel slecht veiligheidsrapport‘, aldus dr. James Lyons-Weiler, ‘en dat is nu zeker  niet anders gezien de snelheid waarmee de corona-vaccins tot stand moesten komen‘.

Waarom zouden we het risico lopen op ernstige bijwerkingen die zelfs tot de dood kunnen leiden, in de wetenschap dat Covid-19 perfect en effectief te behandelen is met Hydroxychloroquine en zink en in minder dan 1% van de gevallen een dodelijke afloop kent?

> LEES VERDER


TWITTER WIL NIET DAT U GEWAARSCHUWD BENT

Intussen heeft Twitter laten weten dat het alle berichten zal verwijderen die suggereren dat er “negatieve bijwerkingen kunnen ontstaan door covid-vaccinaties” dit ondanks de vele berichten van gezondheidswerkers die verklaren ziek te worden na het krijgen van Pfizer’s vaccin-injectie.

De mainstream media en Big Techs spelen onder één hoedje met de globalisten, die de hele mensheid aan de vaccin-spuit willen omwille van een sinistere agenda…


CORONA : Anatomie van een massahysterie

Thierry Baudet: ‘Voor het overgrote deel van de mensen is de kans om ernstig ziek te worden door Corona zeer klein en het overlijdensrisico minuscuul. Terwijl de risico’s van het vaccin ongewoon hoog zijn. CORONA: anatomie van een massahysterie‘.

Lees hier de hele analyse:

> LEES HIER DE ANALYSE


WHO geeft toe dat PCR-test nep is

Op 14 december jl. zond de WHO (Wereld Gezondheidsorganisatie) DEZE verrassende boodschap de wereld in en geeft hiermee in bedekte termen toe dat een PCR-test onvoldoende is om op correcte wijze een besmetting vast te stellen. Ja, u leest het goed.

Als de test op zichzelf niet volstaat moet eigenlijk iedereen naar de dokter en kunnen de overheden geen 100.000 ‘betrouwbare tests’ per dag meer doen om hun angst- en paniekverhaal verder aan te jagen. Zowel nationaal als internationaal zijn de harde corona-maatregelen, die ons doen afglijden richting POLITIESTAAT, gebaseerd op deze onbetrouwbare PCR-resultaten.

Vanzelfsprekend berichten de media hier niet over, want feitelijk legt deze bekentenis van de WHO een bom onder de teststrategie die zo ongelooflijk hard wordt gepromoot door die fake news media.

> BRON


Journalisten geven een vrijgeleide aan totalitarisme

Op 11 december was het 10 maanden geleden dat de WHO het ziektebeeld “COVID-19” tot een pandemie verklaarde. Tot op vandaag echter is er geen enkel bewijs geleverd dat het virus (ooit) is geïsoleerd. En toch doet iedereen alsof dit virus bestaat. Alsof het mensen kan “infecteren”. En alsof het dodelijk is. Maar hoe kunt u daartoe besluiten als de eerste voorwaarde – isolatie – niet eens vervuld is?

Hoe komt het dat de meeste mensen nochtans wél geloven dat dit virus bestaat? Welnu, er zijn talloze wetenschappelijke artikels verschenen waarin feiten werden geponeerd die bij grondig onderzoek steevast onderuit worden gehaald. De mainstream media zijn hier de grote schuldige, want alle journalisten van de mainstream media hebben verzuimd de corona-zaak tot op de bodem uit te spitten en hieromtrent eerlijk te berichten.

Volgend artikel zet de grote anomalieën omtrent het fantoomvirus Covid-19 mooi op een rijtje:

> LEES VERDER


BAUDET: Deze lockdown is een ramp voor de economie

De lockdown is een ramp voor de economie. Terwijl inmiddels allang duidelijk is dat corona helemaal niet zo gevaarlijk is als men ons wil doen geloven. Forum voor Democratie (FvD) wil de lockdown asap beëindigen. Hun petitie voor de vrijheid behaalde in drie dagen al bijna 150.000 handtekeningen. U kan een steentje bijdragen door ook te stemmen en FvD over de 200.000 heen te helpen.

U vindt de petitie > HIER


BREAKING: Covid-vaccin bevat HIV

Dr. Francis Boyle, de wetenschapper die eerder Covid ontmaskerde als een artificieel virus (biowapen), dus ontworpen in de laboratorium, onthult nu dat in Australië is gebleken dat mensen die gevaccineerd werden tegen het fantoomvirus Covid-19 vreemd genoeg positief testen voor HIV (Aids).

Anders gezegd, het Covid-vaccin dat in Australië wordt toegediend bevat HIV-DNA. Alex Jones (InfoWars) heeft dit reeds in februari van dit jaar aan de kaak gesteld, maar werd toen – als gewoonlijk – weggezet als een complotdenker.

Het is maar dat u het weet, vooraleer u vol enthousiasme naar een vaccinatie-prikpunt stapt. Want vanuit de mainstream media gaat u dit belangrijk gegeven niet vernemen.


DOCU: 2020 Election Investigative Documentary
Who’s Stealing America?

Een onderzoek dat de mainstream media normaliter hadden moeten uitvoeren maar compleet negeerden, met als gevolg dat het groot publiek niet correct werd voorgelicht. Gelukkig zijn er alternatieve media die de rol van 4e macht op zich nemen, zoals The Epoch Times.

Joshua Philipp, senior investigative reporter bij The Epoch Times, was van oordeel dat hij dieper moest graven in deze materie, in het bijzonder naar wat het verloop van de voorbije verkiezingen betreft. Want er gebeurden teveel anomalieën die op kiesfraude wijzen, teveel aanwijzingen die niet zomaar genegeerd mogen worden.

Zoals grote ladingen stembiljetten die plots opdoken terwijl Amerika sliep, zoals de mainstream media die zich unisono hebben gehaast om de winst aan Biden toe te kennen. Zoals het feit dat de social media een wurgende censuur toepasten.

Volg Josjua en zijn The Epoch Times’ investigative team, terwijl ze in deze DOCU in de ‘rabbit hole‘ afdalen op zoek naar bewijzen voor kiesfraude, alsook een antwoord op wat een en ander betekent voor de toekomst van Amerika als toonaangevende democratie…


Solarwinds gelinkt aan Obama – Clintons – China…

Vandaag vindt er in de VS een belangrijke hoorzitting plaats in de senaatscommissie Homeland Security (zie LIVE STREAM). Een woord dat allicht dikwijls zal vallen is SOLARWINDS, merknaam van een software die IT-ingenieurs gebruiken voor ‘remote monitoring‘ (op afstand observeren en besturen) van netwerken.

Immers, na forensisch onderzoek van de DOMINION stemmachines is gebleken dat de voorbije KIESFRAUDE werd aangestuurd via de software van SOLARWINDS. En nu er veel aandacht gericht wordt op SolarWinds, komt vanzelfsprekend nog meer informatie bovendrijven, zoals het feit dat dit bedrijf gelinkt kan worden aan Barack Obama, de Clintons, de Chinese communistische partij en… de voorbije VS-verkiezingen.

Als hiervoor harde bewijzen op tafel komen te liggen, krijgt Donald Trump genoeg munitie in handen om de hele Washington-swamp naar Gitmo te sturen, Biden en Harris incluis.

> BRON / LEES VERDER


VS: hoogverraad zal worden afgestraft

Zoals u uit de hierna volgende Prager-video (hoe werkt het Electoral College) kan opmaken, is slechts één bewezen frauduleus feit in welke VS-staat dan ook voldoende om de verkiezingsuitslag ongeldig te laten verklaren. De mainstream media en het Biden-kamp zijn het vel van de beer dus aan het verkopen voor hij geschoten is.

Stephen Miller, senior adviser Trump-campaign, legt hier op FOX News uit dat 20 januari de enige échte deadline is en dat er intussen nog heel wat kan gebeuren…


Hoe werkt het ‘Electoral College’ in de VS?

Voor niet-Amerikanen is de manier waarop in de Verenigde Staten een president wordt verkozen een wereldvreemd proces. Begrijpt u wat het Electoral College is? Of hoe het werkt? Of waarom Amerika dit concept aanwendt om zijn presidenten te kiezen in plaats van een gewone populariteitsstem?

Om doorheen de mumbo jumbo en fake berichtgeving van de mainstream media te prikken en ten volle te begrijpen wat er zich momenteel achter de schermen in de VS afspeelt met betrekking tot de KIESFRAUDE, is enig inzicht in het Electoral College toch vereist.

Auteur, advocaat en Electoral College-expert Tara Ross doet het uit de doeken in deze korte clip:NEDERLAND IN SHOCK DOOR NIEUWE LOCKDOWN

In Nederland moet men nog bekomen van de schok, nadat Mark Rutte gisteren een tweede lockdown afkondigde die tot een eind in januari gaat duren. Toen Rutte live op TV was, werd er op straat zo luid geprotesteerd dat het in alle huiskamers van Holland te horen was.

Rutte zijn politieke carrière is bij deze afgelopen, maar dat zal die gladde jongen een zorg wezen, hij heeft uitzicht op een topfunctie bij de VN of de EU. Après moi les mouches, heet dat dan op zijn Belgisch…

In het Hollands parlement gaf Wybren van Haga (Forum voor Democratie) vandaag een felle speech die geen spaander heel liet van Rutte en zijn globalistisch klotebeleid. ‘Kippenvel. Elk woord is waar. Dit bizar, destructieve en stupide corona-beleid kán gewoon niet doorgaan, ik geloof niet dat Nederlanders dit laten gebeuren. Er hangt verandering in de lucht. Het moet! Steun onze petitie! http://Tekenvoorvrijheid.nl‘, luidt de reactie van Thierry Baudet.

Voor miljoenen Nederlanders is deze nieuwe lockdown een catastrofe. Dit Rutte-kabinet heeft een jaar lang geblunderd en zadelt Nederland nu met de torenhoge prijs op. Edoch, wij Belgen zijn heus niet beter af, want ook hier zit er een verstrenging van die idiote cojona-regels aan te komen. Dat hebben de globalisten zo wereldwijd afgesproken om hun GREAT RESET te realiseren. Het wordt hoog tijd dat het volk massaal op straat komt!

video
play-rounded-fill

WEES SOLIDAIR EN TEKEN DE PETITIE VAN HET FVD


LOCKDOWN-ELLENDE DUURT NOG TWEE JAAR

Lieve mensen, bereid er u mentaal maar al op voor dat de cojona-miserie en de lockdowns nog zullen voortduren tot een eind in 2022. Ja, we hebben nog minstens twee jaar doffe ellende voor de boeg. Immers, als de uitvinders en aanjagers van deze hoax het tussen neus en lippen laten ontvallen, dan weet u hoe laat het is.

Op onderstaand clipje hoort u het uit de mond van Bill Gates. De miljardair die nooit in staat was zijn Microsoft-producten van virussen te vrijwaren, maar tegenwoordig is gepromoveerd tot viroloog met als opdracht de mensheid te redden van een fantoomvirus. Hoe gek kan het in deze wereld nog worden?

video
play-rounded-fill

EEN STUITEND VOORBEELD VAN FASCISTOÏDE COVID-PROPAGANDA:

video
play-rounded-fill

RANZIGE PRAAT VAN EEN VIROLOOG

Wie is nu feitelijk de premier van België? De Croo, zegt u? Ach nee, die is louter façade in een blauw maatpakje (het uniform van gladde globalisten). Want af te lezen aan hetgeen de media uitbazuinen is het kennelijk Marc van Ranst die bij ons de lakens uitdeelt.

Vandaag in de krant:: ‘Profvoetballers krijgen geen voorrang wat vaccins betreft, geen sprake van!‘, roept Van Ranst. En over voetballers die op mekaar gaan liggen na het scoren van een doelpunt: ‘Aanstellerij! Geef ze geel, het zal rap gedaan zijn!‘. Waar moeit die man zich eigenlijk mee?

Dat het hem om de show en een verdoken agenda te doen is, werd ons al maanden geleden duidelijk. En de video die onlangs opdook over een toespraak die hij een jaar geleden gaf over hoe u als viroloog zowel media als publiek moet bespelen om mensen maximaal schrik aan te jagen, bevestigt dat vermoeden. Dat vindt trouwens ook Robert Jensen, die in deze clip de aanpak van Van Ranst fileert:

video
play-rounded-fill

MUILKORF-IDIOTIE


PFIZER’S COVID-VACCIN IS NIET VEILIG

De Britse krant The Guardian heeft zijn naam niet gestolen en is zowat het enige mainstream medium dat durft te berichten over de schadelijke, ronduit gevaarlijke bijwerkingen van Pfizer’s Covid-vaccin. De krant bracht namelijk het nieuws dat twee verpleegsters in een allergische schok belandden na het nemen van het vaccin.

Het Britse MHRA (UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) heeft nu gewaarschuwd dat mensen met allergieën het Pfizer/BioNtech vaccin NIET zouden mogen ontvangen. Een tegenvaller voor vaccin-pushers, want tegenwoordig heeft zowat iedereen wel een allergie, en is het niet voor voeding dan wel voor de cojona-aanjagers (politiekers en virologen).

> BRON / LEES VERDER


BEWIJZEN KIESFRAUDE WERDEN VERNIETIGD

Er beweegt vandaag heel wat op het kiesfront in de VS. Zo heeft de Wisconsin Supreme Court een audit bevolen die over meer dan 200.000 stemmen gaat. Anderzijds blijkt uit forensisch onderzoek dat de DOMINION stemmachines opzettelijk zijn geconcipieerd om KIESFRAUDE te plegen. Dit heeft in de staat Michigan ertoe geleid dat in sommige districten (bv. Antrim) de toegelaten foutmarge van 1% bij nadere inspectie maar liefst 68,05% bedroeg.

Verder liet John Ratcliffe (Director of Intelligence) weten dat zijn rapport over KIESFRAUDE, dat eerdaags wordt openbaar gemaakt, elke Amerikaan zal shockeren. Dat belooft.

Topadvokate Sidney Powell, die zich namens ‘de Amerikaanse kiezer’ inzet om de KIESFRAUDE aan de kaak te stellen en te sanctioneren, geeft in volgend interview met The Epoch Times een stand van zaken:


CHINA’S MACHT OVER GLOBALISTEN EN MEDIA

Of het deel uitmaakt van Trump’s strategie om het moeras in Washington te draineren (drain the swamp) zal later moeten blijken, maar feit is dat de KIESFRAUDE tijdens de VS-verkiezingen en de daarop volgende hoorzittingen en gerechtszaken ervoor gezorgd hebben dat de wereld zich ervan bewust wordt hoeveel macht CHINA wel uitoefent over de links-liberalen wereldwijd (globalisten) en de mainstream media (fake news of propaganda-kanalen).

Volksvertegenwoordiger Devin Nunes, die eerder de Russia-hoax ontmijnde, vertelt in dit kort interview over de tactieken en wijd verspreide spionage-netwerken van China’s communistische partij en over de rol van de media in de cover-up van de schandalen rond de Biden-familie.

DATABASE CHINESE SPIONNEN GELEKT

Een database met circa 2 miljoen namen van leden van de Chinese communistische partij is gelekt. Een database waaruit kan worden opgemaakt dat de Chinezen de voorbije jaren zowat het hele Westen – dus ook België en Nederland – hebben geïnfiltreerd. Een en ander maakt duidelijk dat Peking de ambitie heeft de hele wereld te domineren op economisch, militair en technologisch vlak. China’s grootste tegenstander is Donald Trump, reden waarom de globalisten, die in bed liggen met China, al vier jaar alles uit de kast halen om de beste president aller tijden onderuit te halen…


STUDIE: NIET-GEVACCINEERDE KINDEREN ZIJN GEZONDER

Een recente studie, gepubliceerd in de ‘International Journal of Environmental Research and Public Health‘, wijst uit dat NIET-gevaccineerde kinderen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen. De conclusie die uit deze nieuwe studie mag worden getrokken is dat de wetenschap sedert lang de kwalijke neveneffecten van vaccins heeft onderschat en dat de oorzaak van de epidemie aan chronische ziekten die kinderen treft in moderne tijden niet ver moet worden gezocht… In de VS bijvoorbeeld wordt 54% van alle kinderen getroffen door een chronische aandoening die levenslange medicatie vereist. Moeten we, de hebzucht van Big Pharma indachtig, hier een tekening bij maken?

> BRON / LEES VERDER


BOODSCHAP VOOR BIDEN EN DE FAKE NEWS MEDIA

Op zondag 18 oktober 2020, twee weken vóór de verkiezingen in de VS, gaf goeroe Sadhu Sundar Selvaraj een toespraak in het Shekinah Worship Center (Lancaster, California). Het werd een aangrijpende speech, zo uit de toekomst geplukt. Een boodschap voor Amerika in de vorm van een kort verhaal over de strijd van het Goede versus het Kwade. Met in de hoofdrol een man genaamd Donald Trump, die moederziel alleen staat in die ongelijke strijd, maar aanvoelt dat hij een belangrijke missie te vervullen heeft en bijgevolg doorzet, ondanks mondiale tegenwerking.

Een kortverhaal over het lot van de mensheid…

video
play-rounded-fill

‘Covid-vaccins zijn ronduit levensgevaarlijk’

De vaccins tegen het zogenaamde Covid-19-virus (dat terloops nog steeds niet is geïsoleerd of in kaart gebracht) worden door de wetenschap ‘mRNA-vaccins‘ genoemd. Wat zijn ‘mRNA-vaccins’, en voor welk doel worden ze ontworpen?

In deze GECENSUREERDE VIDEO’s komen diverse wetenschappers, virologen, dokters, moleculaire biologen en immunologen getuigenis afleggen over deze Covid-vaccins en de onderliggende bedoelingen van die nakende vaccinaties.

De boodschap die zij ons brengen is ronduit angstaanjagend. De fameuze ‘mRNA-vaccins‘ hebben weinig of niets met gezondheid dan wel alles met machtspolitiek vandoen. Anders gezegd, los van de gevaarlijke bijwerkingen die onomkeerbare aandoeningen en zelfs de dood veroorzaken, zijn deze vaccins dragers van ‘track/trace/trigger-technologie‘ (nano-tech).

De mainstream media, die collaboreren met de politieke wereld (globalisten) noemen het allemaal ‘complottheorieën‘, maar dat zeiden ze van zoveel dingen die intussen bewaarheid worden.

Kijk en luister naar onderstaande video’s en vorm uw eigen mening vooraleer u zich naar een instelling begeeft voor een covid-spuitje

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill


ZIJN UW VACCINS WEL VEILIG, MIJNHEER GATES?

In deze korte clip ziet u Bill Gates op zijn stoel schuifelen en zenuwachtig van zijn mok drinken wanneer hem de vraag wordt gesteld of de vaccins die hij zo enthousiast promoot überhaupt wel veilig zijn. Heel overtuigend klinkt hij niet en dat zou elk weldenkend mens moeten verontrusten. Mocht u de video’s hierboven nog niet hebben bekeken, is nu het moment om dat toch te doen…

video
play-rounded-fill