Obama-gate wint weer aan tractie

Terwijl in de VS en het Westen vele ogen zijn gericht op de groeiende bewijslast voor kiesfraude, de weigering van de gerechtshoven om actief tussen te komen en de speculatie over wat er zich op 6 januari in het VS-congres zal afspelen, is er een belangrijke gebeurtenis die onder de radar blijft, hoewel ze mogelijks ook belangrijk gaat zijn in de strijd tegen de deep state en het droogleggen van de swamp.

Namelijk enerzijds de aanduiding van John Durham als ‘Special Counsel‘ (onderzoeksrechter met ongelimiteerd mandaat) en anderzijds de verordening (van Trump) om alle documenten met betrekking tot Obama-gate en Biden’s China-connectie te declassificeren.

Obama-gate wordt vanaf nu dus een gerechtelijk onderzoek dat zijn beslag zal krijgen voor een ‘grand jury‘. Deze evolutie moet alle protagonisten in dit dossier (Obama, Biden, Clinton, Kerry, Comey, Brannon e.a.) heel erg verontrusten, want de feiten zien er allesbehalve fraai uit voor de Democraten en hun acolieten van de deep state. Tenslotte: Durham staat ervoor bekend te opereren als een pitbull die nooit een prooi lost en nergens voor terugdeinst…

> BRON / LEES VERDER


BESTE LEZERS, WIJ WENSEN U EN UW FAMILIE FIJNE FEESTDAGEN TOE!


Hier het bewijs dat viroloog Fauci ons belazert

Dr. Anthony Fauci is dé topviroloog van de Verenigde Staten alsook dé autoriteit die samen met de WHO (Wereldgezondheidsdienst) alle virologen in het Westen – ook in België en Nederland – aanstuurt en dus indirect verantwoordelijk is voor het IDIOTE CORONA-BELEID dat onze economie en ons sociaal leven torpedeert, met alle ellende vandien.

Dat deze brave man eigenlijk een leugenaar en een huichelaar is, en ons met een uitgestreken gezicht belazert, moge duidelijk worden uit deze korte video-clip. Dr. Fauci heeft zogezegd voor de TV-camera’s een vaccinatie ondergaan. U ziet dat hij een inspuiting krijgt in de LINKERARM. In het interview daags nadien zegt hij zich goed te voelen, hij voelt alleen wat pijn in de … RECHTERARM

Die gehypte vaccinatie was dus FAKE (hij kreeg in het beste geval een placebo). En dan maar hopen dat de wappies en sheeple zich nu snel aanmelden voor hun prik…

video
play-rounded-fill

Social media snoeren parlementslid de mond

Gisterochtend ontdekte het Nederlandse kamerlid Wybren van Haga dat het platform LinkedIN zijn profiel op non-actief had gezet. Uit alle hoeken kreeg hij hieromtrent appjes en mails en kort daarna kwam hij er ook zelf achter dat de ban inderdaad een feit was.

Met stijgende verbazing zag hij dat er 3 berichten op LinkedIN die fameuze ‘guidelines‘ hadden overtreden. Wybren van Haga schreef namelijk dat mondkapjes niet werken (is nochtans correct), dat de IFR van Covid is vastgelegd op 0,23% (is ook correct, bron WHO) en dat de corona-maatregelen niet proportioneel zijn (is een mening, en thans evenzeer correct).

Nog maar eens een voorbeeld van het feit dat elke stem, ook die van parlementsleden, wordt gesnoerd als ze niet conform het officiële nonsens-verhaal is dat de overheden (globalisten) ons opleggen, hierin gegangmaakt door mainstream media en Big Techs…

Het wordt hoog tijd dat wij de Polen volgen in hun recente wetgeving, die social media zwaar beboet als ze berichten verwijderen of account blokkeren…


Slimste mens ter wereld spreekt ook van kiesfraude

Christopher Langan (68), met een IQ van 200 gekend als allicht de slimste mens ter wereld, is er ook van overtuigd dat de presidentsverkiezingen in de VS geteisterd werden door fraude en bedrog.

Zoals zoveel mensen weiger ook ik te aanvaarden dat Joe Biden en Kamala Harris de winst opeisen, bereid u dus maar voor op een hoop gedoe‘, aldus Langan. Hij is tevens voorstander van een tweede, correctieve verkiezing, maar dan zonder kuiperijen. ‘Het is ook onaanvaardbaar dat de bewijzen voor kiesfraude nu worden verborgen of zelfs vernietigd‘.

> BRON / LEES VERDER


Talloze wetenschappers vinden het vaccin niet veilig

Via deze video hoort u diverse OPROEPEN en GETUIGENISSEN van dokters en medische professionals van over de hele wereld. Zij raden u ronduit af u te laten vaccineren voor het Corona- of Covidvirus, want door de snelheid waarmee het vaccin is geproduceerd, zijn er testfases overgeslagen.

Wat er op neerkomt dat wij ‘sheeple’ in de rol van PROEFKONIJNEN worden geduwd. Wij vragen vooral aandacht voor de boodschap van de Amerikaanse arts Carrie Madej. Zij laat uitschijnen dat dit vaccin is gemaakt met andere bedoelingen dan men ons wil doen geloven…

Overheid en media hebben in 2020 een dermate grote angstpsychose gecreëerd, dat goedgelovige mensen (wappies of sheeple) op hun knieën kruipen om toch maar het vaccin te krijgen dat hen zogezegd uit de miserie helpt, maar dat is een grote misrekening, zeggen deze wetenschappers.


Zoom spioneert voor de Chinezen

Jin Xinjiang, directielid van en contactpersoon tussen Zoom en de Chinese veiligheidsdienst, heeft toegegeven dat hij systematisch gebruikersinformatie heeft doorgespeeld naar de Chinese overheid. Dit niet alleen van Chinese burgers die door de overheid in de gaten worden gehouden en gecensureerd, maar ook ‘user data’ van burgers in het Westen.

Hoewel Zoom een Amerikaans bedrijf is, werd de software voor het platform ontwikkeld in China. En dat maakt het problematisch, want door die Chinese connectie is Zoom, zoals dit bericht aangeeft, in staat van bijvoorbeeld Westerse bedrijven te bespioneren en confidentiële informatie te vergaren.

> BRON / LEES VERDER


Democraten vervalsen al decennia lang de verkiezingen…

Financieel analist en IT-expert Bobby Piton heeft op eigen houtje een onderzoek gedaan naar de manier waarop verkiezingen al jaren worden georganiseerd en vervalst in de Verenigde Staten. In dit interview met Mike Adams (oprichter Brighteon) legt hij uit hoe ‘fantoomkiezers‘ en ‘zombie-kiezers‘ worden gecreëerd, hoe de stemmachines worden geprogrammeerd om fraude te plegen, hoe de Democraten al dertig jaar lang de verkiezingen vervalsen en dies meer.

Een interessant interview voor al wie nog steeds niet gelooft dat Joe Biden en zijn partij het Amerikaanse volk hebben opgelicht tijdens de recente verkiezingen.

> BRON / LEES VERDER


Groeiend aantal republikeinen wil uitslag aanvechten

Het heeft wat voeten in de aarde vooraleer de republikeinen uit hun schulp komen, maar de overweldigende bewijzen voor KIESFRAUDE zet steeds meer congresleden ertoe aan zich bij de groep aan te sluiten die op 6 januari de resultaten wil aanvechten als het congres zich buigt over de definitieve uitslag. Het belooft dus vuurwerk te geven, daar in Washington DC.

Als u niet op het appel bent om eerlijke, faire en vrije verkiezingen te eisen, nu en in de toekomst, wel dan kom ik bij de volgende verkiezingen naar uw district om uw opponent te sponsoren‘, zei Madison Cawthorn, een verkozen republikeins congreslid voor North-Carolina, onlangs in een video-boodschap.

Intussen blijven de mainstream media ontkennen dat er kiesfraude zou zijn gepleegd, ondanks een massa harde bewijzen. Reden waarom ze tegenwoordig worden aanzien als ‘propaganda-kanalen’.

> BRON / LEES VERDER


Populariteitspoll Trump versus Biden

Cijfers op YouTube, hoewel per definitie in het nadeel omgebogen van Trump-sympathisanten, liegen er niet om: Trump’s recente TV-toespraak telde 454.000 kijkers, terwijl de toespraak van Biden amper 23.000 kijkers aansprak. En dan zou Senile Joe 80 miljoen stemmen achter zijn naam hebben gekregen tijdens de recente verkiezingen, 16 miljoen meer dan Barack Obama tijdens diens piekperiode? Dat geloven alleen mensen met een half brein…


De Covid-pandemie is dus een leugen

Wat wij al langer wisten en hier bij herhaling hebben aangegeven is nu officieel: de corona-pandemie is een opgeblazen theater, een hoax. Wat blijkt immers? Welnu, 22 gerespecteerde en vermaarde wetenschappers hebben onderzoek verricht naar de fameuze PCR-tests die als basis dienen om het beleid aan te sturen (lockdowns, social distancing en meer van die onzin). Hun conclusie is voor sommigen onwenselijk maar toch feitelijk: zowat alle PCR-testen (97%) leveren VALSE RESULTATEN op. Anders gezegd, mensen die als ‘besmet’ worden bestempeld zijn helemaal niet geïnfecteerd.

De WHO (Wereldgezondheidsdienst) heeft dat intussen schoorvoetend moeten toegeven. Maar die conclusie wordt door overheden en de mainstream media gewoon verloochend en genegeerd. Waarom? Omdat corona geen medische dan wel een politieke materie is. Corona is op de keper beschouwd een vals excuus om de mensheid in een keurslijf te duwen, mensen van hun vrijheid te beroven. De World Economic Forum, die achter deze hoax zit, noemt het ‘The Great Reset‘.

video
play-rounded-fill

Polen pakt social media frontaal aan

Polen, samen met Hongarije verguisd door de links-liberalen (globalisten), is het eerste land in Europa dat paal en perk stelt aan de idiote CENSUUR die social media opleggen en toepassen.

Als Twitter, Facebook, YouTube of welk ander platform dan ook in de toekomst een bericht verwijderen of een account blokkeren om ideologische redenen, dus zonder dat de Poolse wet wordt overtreden, zal het platform in kwestie per overtreding een boete betalen tot € 1,8 miljoen. Dit voorbeeld moet dringend worden gevolgd over de hele wereld.

Justitieminister Zbigniew Ziobro kondigde tevens de oprichting aan van een speciaal gerechtshof dat de vrijheid van meningsuiting moet overwaken. De mainstream media alsook de EU-politici zwijgen het bericht dood, want het voelt aan als een trap in het kruis.

> BRON / LEES VERDER


Rechter verwerpt kiesuitslag in Wisconsin

Het hooggerechtshof in de staat Wisconsin heeft gisteren een oordeel geveld in het voordeel van Mark Jefferson en de ‘Republican Party of Wisconsin‘ en 200.000 stemmen voor Biden ongeldig verklaard, stemmen die illegaal werden verworven. Als de wethouders aldaar zich toch aan de uitslag houden, zijn ze in overtreding met de kieswetten en kan dat de staat Wisconsin duur komen te staan op 6 januari, de dag dat de kiesmannen hun definitief oordeel vellen. De strijd is nog bijlange niet gestreden, wat de fake news mainstream media u ook willen doen geloven…

> BRON / LEES VERDER

Vice-president mag geen frauduleuze uitslagen aanvaarden

Grondwetspecialist Ivan Raiklin heeft ervoor gewaarschuwd dat vice-president Michael Pence, die op 6 januari de verkiezingsuitslag moet valideren, geen uitslagen mag aanvaarden van staten waar er duidelijk aangetoonde kiesfraude heeft plaatsgevonden, dat zou in overtreding zijn met de grondwet en hem zelf strafbaar maken. De grondwet laat toe de corrupte staten te schrappen uit het ‘Electoral College‘ (kiescollege) en dus meteen ook hun kiesmannen. Dat zou in dit geval een onbesliste uitslag opleveren die uiteindelijk in het voordeel van Trump uitdraait.

> BRON / LEES VERDER


SPEECH: DONALD TRUMP BESCHULDIGT BIDEN VAN KIESFRAUDE

Deze week hield president Trump vanuit het Witte Huis een felle toespraak gericht tot het Amerikaanse volk. Hij gaf in deze speech onverbloemd zijn gedacht over de voorbije verkiezingen en hekelde ronduit de kiesfraude die werd gepleegd. Trump, vol zelfvertrouwen en met de air van een echte boss, maakte ook duidelijk dat hij de strijd om gerechtigheid niet opgeeft, want capituleren voor kiesfraude zou het einde van de democratie in de VS betekenen. Zonder blad voor de mond beschuldigde hij Joe Biden van corruptie en illegale samenwerking met de Chinese communistische partij. Eén van zijn beste TV-toespraken tot dusver.

video
play-rounded-fill

Trump: wij geven nooit op!

We will never, ever surrender!”, laat President Donald J. Trump weten in onderstaande korte clip. Het bericht is bedoeld voor de 80 miljoen mensen die voor Trump hebben gestemd, die weten dat er kiesfraude is gepleegd en die uiteraard hopen dat er uiteindelijk nog gerechtigheid zal geschieden.

Hoewel de mainstream media er zonder meer van uitgaan dat Joe Biden straks wordt ingehuldigd, is de mogelijkheid nog steeds reëel dat Trump het presidentschap verderzet. Er lopen enerzijds nog gerechtszaken voor het Hooggerechtshof, en anderzijds kan het zijn dat vice-president Mike Pence op 6 januari in het congresgebouw de uitslagen van de swing states, waar de grootste kiesfraude plaatsvond, weigert te valideren. Dan dient zich een ander scenario aan, heel gunstig voor Trump…

video
play-rounded-fill

VS-VERKIEZINGEN: EEN STAND VAN ZAKEN

Roman Balmakov van ‘Facts Matter‘ geeft hier een huidige stand van zaken. In de staat Georgia heeft de senaat een rapport vrijgegeven waarin wordt aangetoond dat er gecoördineerde illegale praktijken plaatsvonden. In de staat Arizona weigert de lokale overheid een onderzoek van de stemmachines toe te laten, een gerechtelijk dwangbevel ten spijt. In de staat Pennsylvania is het Trump-team druk aan het uitoefenen opdat het Hooggerechtshof zich over de kiesfraude buigt.

Intussen doen de Big Techs hun stinkende best om hun censuur te maximaliseren, zodat het publiek de waarheid niet onder ogen krijgt…


Telegram-app staat plots in de belangstelling

Sidney Powell, die namens ‘We the People‘ de kiesfraude aanvecht en volgens betrouwbare bronnen zelfs kans maakt om ‘special counsel‘ (onderzoeksrechter met onbeperkt mandaat) te worden om die kiesfraude aan de wortel aan te pakken, communiceert sinds kort via het Telegram-platform. Haar account wint dagelijks aan duizenden nieuwe volgers…

Waarom Telegram? De online berichtendienst Telegram is volledig beveiligd door middel van militaire encryptie. Zo zijn de berichten standaard beveiligd, maar is het ook mogelijk om een ‘geheim gesprek’ te starten waarbij berichten enkel door een specifieke code per toestel kunnen worden ontgrendeld. De servers van het platform staan in Berlijn.

Het weze duidelijk dat Powell de klassieke platforms (Facebook, WhatsApp, Messenger etc.) niet vertrouwt, daar die zich aan de kant van de globalisten hebben geschaard.

> BRON / LEES VERDER


Hard bewijs van Chinese bemoeienis in VS-verkiezingen

Patrick Byrne, IT-expert, heeft na forensisch onderzoek van software en stemmachines een dikke bundel aan harde bewijzen verzameld die aantonen dat buitenlandse actoren zich op een illegale manier hebben ingelaten en gemoeid met de recente verkiezingen in de Verenigde Staten. Er is zelfs een duidelijke link naar China aan het licht gekomen. Buitenlandse inmenging is een ernstig vergrijp en gaat zeker een rol spelen op 6 januari, als de resultaten van de verkiezing zullen worden gevalideerd.

video
play-rounded-fill

Steeds meer artsen komen in opstand tegen corona-beleid

Een groep artsen, verenigd in de Nederlandse stichting ‘Artsen Covid Collectief‘, kan zich op basis van de artseneed of -gelofte niet langer verenigen met de huidige corona-maatregelen en vraagt om een open en vrije dialoog met de overheid. Deze dialoog moet volgens hen plaatsvinden met een brede vertegenwoordiging uit de maatschappij, duidelijk zichtbaar, respectvol, onbevooroordeeld en op basis van de juiste gegevens.

Deze oproep doen ze met alle respect voor het snelle handelen tijdens het begin van de pandemie en met medeleven voor de zieken en nabestaanden van hen die zijn overleden. De gezondheidstoestand speelt echter een zeer grote rol bij het verloop van een infectie met COVD-19. De huidige ‘angst voor het virus’, de anderhalve-meter-maatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig waardoor het risico op infecties en andere (chronische) aandoeningen verder toeneemt. Er zijn veel methoden, waaronder leefstijl, om de weerstand te verhogen.


ALS SCHAAPJES BLINDWEG NAAR DE AFGROND

Waar gaat die Corona nu feitelijk over? Die fucking ellende duurt nu al bijna een jaar en er komt maar geen einde aan. Dat het hier geen medische dan wel een politieke kwestie betreft, moet iedereen – op de sheeple na – toch duidelijk zijn geworden. We worden dagelijks belogen en belazerd en zien onze gemeenschap stapsgewijs afglijden naar een politiestaat, waarbij de ordehandhaving (politie) de rol van SA of Gestapo op zich heeft genomen.

Het weze klip en klaar: de corona-hoax is onze voorbereiding op of aanloop naar een GREAT RESET. Wat zoveel betekent als wereldslavernij of mondiale tirannie. Anders gezegd, de bruuske ombouw van onze wereld naar het voorbeeld van China, fascistoïder kan een model niet zijn.

Wie zit hierachter? Welnu, de Davos-meute (zie dit artikel), een globalistische technocratie/corporatocratie. Geheimdoenerij in achterkamertjes? Bwa nee, ze doen zelfs geen moeite meer om hun ware aard te verbergen. En van zodra men openlijk spreekt van een toekomst zonder privé-bezit kan de marxistische dystopie niet veraf zijn!

Of wij – het volk – komen massaal in opstand. Of we leggen allemaal de kop…

video
play-rounded-fill

OBAMA RUNT DE SHOW VANUIT DE COULISSEN

Wat wij al langer vermoedden wordt nu beetje bij beetje bevestigd: het is Barack Obama die vanuit de coulissen de BIDEN-show runt en aanstuurt. Seniele Joe Biden en Kamala Harris zijn maar marionetten die het voetlicht vervuilen. Bedoeling is van Biden zo snel mogelijk te dumpen en Harris in de Oval Office te parachuteren, waar ze Obama’s politiek (derde termijn) verderzet.

In zijn wekelijkse rubriek ‘Eat the Press‘ van RT-News brengt Steve Malzberg hieromtrent een verhelderend verslag, iets wat u niet in de mainstream media zult aantreffen:


AANSLUITEND: In dit interview met Maria Bartiromo (Fox News) legt congreslid Devin Nunes uit hoe Kamala Harris ten tonele is verschenen, wie erachter zat (Obama) en waarom de Democraten die theatrale RUSSIA-HOAX hebben gelanceerd…


DOCU: THE PLOT TO STEAL AMERICA

Alles wat we weten of denken te weten, alles waarop we vertrouwen en waar we op bouwen, het is tijdens dit verdoemd jaar door mekaar geschud. Onherkenbaar veranderd. Niet alleen de corona-hoax en alles wat in het zog volgde, ook de recente verkiezingen in de Verenigde Staten, zicht- en tastbaar doorweven van corruptie en KIESFRAUDE, hebben ons vertrouwen in de liberale democratie als ideologie deerlijk geschokt.

In deze nieuwe docu zet Seth Holehouse, de ‘MAN OF AMERICA‘ een en ander op een rijtje en focust op de zich momenteel afspelende plot om Amerika te stelen van het volk. De moderator legt de vinger op de wonde en geeft ook aan hoe wij als vrije mensen het Kwade kunnen confronteren en verslaan…

WE THE PEOPLE. WE ARE THE PATRIOTS. WHERE WE GO ONE WE GO ALL.


DE REËLE VERKIEZINGSMAP
Biden won amper 16% van de districten, ondanks een massale kiesfraude.
(Blauw = Biden / Rood = Trump)


VS: LINKSE KERK INTIMIDEERT HET GERECHT

James Troupis, een voormalige rechter in Wisconsin (VS), heeft aan de wethouders van de staat laten weten dat linkse activisten en Democraten zowel advokaten als rechters onder druk zetten om zich niet ontvankelijk op te stellen voor onderzoeken naar vermeende KIESFRAUDE.

Ons gerechtelijk apparaat wordt zwaar geïntimideerd en dat is een jammerlijke zaak‘, aldus de rechter. Wij hebben nochtans getuigen verhoord die onregelmatigheden hebben vastgesteld tijdens de voorbije verkiezingen en hun claims met harde bewijzen kunnen onderbouwen.

Rechter Troupis, die momenteel meewerkt met het advokaten-team van Trump, zegt dat hij werd ingeschakeld omdat er geen enkele advokaat te vinden was die de kiesfraude-zaak op zich wilde nemen uit angst voor represailles (cancel culture) vanuit linkse hoek.

Sommige advokaten lieten bovendien weten dat ze zelfs lichamelijk werden bedreigd. Onder andere Linda Kern die actief bezig was met de kiesfraude in Pennsylvania. Zij moest onder politiebescherming worden geplaatst en kon haar taak dus niet langer uitvoeren.

Het toont nog maar eens aan hoe ver de Democraten (globalisten) willen gaan in hun strijd tegen president Donald Trump, het enige obstakel op hun neo-marxistisch pad richting een mondiale slavernij onder heerschappij van de Nieuwe Wereldorde.

> BRON / LEES VERDER


MASSALE FRAUDE IN STAAT WISCONSIN

Voormalig rechter James Troupis geeft in deze korte video een verslag over hoe de verkiezingen er aan toe gingen in de staat Wisconsin. In totaal hebben 3 miljoen mensen er geldig gestemd, maar bij grondig nazicht (audit) bleken maar liefst 200.000 stemmen ongeldig te zijn, uiteraard frauduleus in het voordeel van Joe Biden. Dat de toekenning aan Biden ongedaan wordt gemaakt, ligt dan ook voor de hand. Hoewel, in tijden als deze is niets nog zeker.

video
play-rounded-fill

COVID-VACCIN LOKT ALLERGISCHE REACTIES UIT

Afgelopen vrijdag heeft het CDC (Centers for Disease Control and Prevention) opgeroepen om mensen NIET te vaccineren als ze allergisch zijn voor één van de ingrediënten (bijvoorbeeld polyethylene glycol) in het Covid-vaccin. Uit de eerste golf van inentingen met zowel Pfizer als Moderna is immers gebleken dat maar liefst 3.150 mensen ongewenste bijwerkingen ervoeren, waaronder vormen van anaphylaxi (allergische opstoten). In een hospitaal in Illinois (VS) zijn de inentingen tijdelijk gestaakt om die reden.

Dr. Peter Marks, directeur van het ‘Food and Drug Administration’s Center for Biologics Evaluation and Research‘ deelde aan reporters mee dat het agentschap samen met het CDC en collega-wetenschappers in het Verenigd Koninkrijk hernieuwd testen uitvoeren om de allergische reacties beter in kaart te brengen. Anders gezegd, de bijwerkingen worden geminimaliseerd en in de mainstream media zelfs verzwegen, om de sheeple niet te verontrusten…

> BRON / LEES VERDER


TRUMP: DE ONTKNOPING NADERT…

Gisteren zei president Trump tijdens een interview met WABC Radio dat ‘u iedereen mag laten weten dat de ontknoping in zicht is, we komen steeds dichterbij‘, aldus Trump, zonder in detail te treden. ‘Uit de fake news media zal u het niet vernemen, zij willen er niet over berichten, want de persvrijheid is opgeheven. Al hetgeen de mensen nog voorgeschoteld krijgen door de pers is linkse propaganda en dat is een slechte zaak voor ons land en de vrije wereld. Maar we moeten en zullen er verandering in brengen‘, aldus een strijdvaardige president Trump.

Intussen roept zijn advokaat Rudy Giuliani alle staten waar de uitslagen wordt betwist op van een team van onafhankelijke experten toe te laten de stemmachines door te lichten. Er lopen hieromtrent enkele rechtszaken die deze week allicht hun beslag krijgen. De Democraten trachten die onderzoeken vanzelfsprekend te belemmeren om bewijzen van hun KIESFRAUDE verborgen te houden.

> BRON / LEES VERDER


GAAT TRUMP NU VOL IN ‘KILLER MODE’?

Er gebeurt momenteel redelijk veel achter de schermen van het Witte Huis, onzichtbaar voor pers en publiek. Dat president Trump afwezig lijkt, is dus een foute indruk. Immers, Trump is heus niet van plan de gestolen verkiezingswinst zomaar aan Joe Biden te laten, laat dat duidelijk zijn. We mogen ongetwijfeld nog enkele onverwachte wendingen verwachten.

Een van die onverwachte wendingen zou wel eens de aanduiding van een ‘Special Counsel‘ kunnen zijn, een soort onderzoeksrechter met quasi onbeperkte macht en actieradius. Deze procureur zou de opdracht krijgen de grootste KIESFRAUDE uit de Amerikaanse geschiedenis te onderzoeken en de schuldigen te vervolgen, hierbij niet gehinderd door politieke en gerechtelijke inmenging.

Als mogelijke kandidaat wordt Sidney Powell genoemd, de topadvokate die namens ‘We the People‘ diverse gerechtszaken omtrent KIESFRAUDE heeft aangespannen. Haar benoeming zou een absolute nachtmerrie betekenen voor de Democraten, reden waarom de propagandakanalen nu reeds een lastercampagne opstarten, zie dit artikel in The New York Times.

> LEES VERDER