OMTRENT CORONA: WAAR BLIJFT DE EXITSTRATEGIE?

Journalist Paul van Liempt interviewt voor ‘De Nieuwe Wereld‘ in onderstaande video dr. Evelien Peeters (interniste) en Ira Helsloot (hoogleraar Besturen van Veiligheid). Onderwerp is uiteraard de corona-crisis en de huidige maatregelen die de overheden aan de bevolking opleggen. Hamvraag: waar blijft de exitstrategie, het perspectief waar iedereen naar uitkijkt? Hoe lang wil men deze kunstmatige crisis nog rekken? Corona is immers geen vliegende ebola, eerder vergelijkbaar met een stevige griep…


EEN GEVECHT VERLIEZEN OM DE OORLOG TE WINNEN

Donald Trump: ‘Ik heb het al eens geschreven in één van mijn boeken: ik zou ooit eens alles willen verliezen om alzo te kunnen vaststellen wie mij loyaal is en wie niet’.

Dat blijkt nu een profetisch inzicht. Trump heeft – na een grootschalige kiesfraude – het presidentschap verloren, maar kon daardoor nu feitelijk vaststellen wie hem trouw is gebleven en wie hem een mes in de rug stak. Tevens werden zowel kiesfraude als corruptie blootgelegd en tal van establishment-figuren ontmaskerd als pedofielen.

Dit inzicht, dat ook de Amerikaanse kiezer niet is ontgaan, zal Trump in de mogelijkheid stellen om de republikeinse partij tijdens de komende primaries te zuiveren van alle RINO’s (Republicans In Name Only, aka verraders) en vervolgens een klinkende comeback te maken als volgende president van de Verenigde Staten. The Best is yet to come.

video
play-rounded-fill

PERS KRIJGT BOLWASSING VAN TRUMP-ADVOKAAT

Trump’s advokaat Michael van der Steen maakte tijdens een live-interview – na afloop van Trump’s impeachment – met CBS News-anker Lana Zak het proces van de mainstream media. Hij zette met enkele gevatte zinnen het nieuwsanker in haar blootje en stelde de mainstream media aan de kaak voor hun partijdige en leugenachtige berichtgeving. Michael van der Steen verwoordde alzo hetgeen miljoenen mensen tegenwoordig van de mainstream media denken: fake news!

> LEES MEER HIEROVER


GEZONDE MENSEN VACCINEREN IS ZINLOOS

Volgens huisarts Huib Pieter Rutten is het onzinnig om gezonde mensen een coronavaccin te geven: “Als je gezond bent maakt het immuunsysteem immers gehakt van het zoveelste coronavirus dat rondwaart.”

Huisarts Huib Pieter Rutten: ‘Als we kijken naar de ernstig zieken en overledenen aan Covid-19, dan weten we dat het gemiddeld oudere mensen zijn met verscheidene chronische ziekten. Voor die doelgroep is vaccinatie een goede zaak, economisch gezien zinnig ook. De parallel met influenza gaat prima op. Maar andersom? Wat schiet de 45-jarige kerngezonde sportieve bakker op met een vaccinatie voor influenza op of voor Covid? Juist, niks. Het geld dat besteed wordt aan mensen zonder risico is min of meer weggegooid geld. Laat gezonde mensen hun zaak weer open gooien en bescherm de kwetsbaren – dát is op basis van de huidige situatie humaan en verstandig‘, aldus huisarts Huib Pieter Rutten.

> LEES VERDER


Trump-team maakt brandhout van impeachment-aantijging

Op de vierde dag van de Grote Clown-show (Trump-impeachment) in de Amerikaanse senaat maakte advokaat David Schoen systematisch brandhout van de aantijgingen alszou Donald Trump het volk hebben aangezet tot het plegen van een staatsgreep.

Stap voor stap legt hij de hypocrisie van de Democraten (en RINO’s) bloot, ontmantelt hun valse argumenten en leugens en maakt hen eindeloos belachelijk met beelden waarop Democraten uitingen doen die ze nu Trump in de schoenen willen schuiven.


STUITENDE SCHIJNHEILIGHEID

Een ‘friendly reminder‘ dat Kathy Griffin, met de onthoofding van Trump, volgens de Linkse Kerk gewoon… haar vrije mening uit. Maar dat Trump, als hij in een speech oproept tot “peaceful and patriotic protest”, hij feitelijk aanzet tot geweld en oproer. Yeah, got it.


LEIDEN COVID-VACCINS TOT CHRONISCHE ZIEKTEN?

J. Bart Classen, een gerenommeerd en ervaren immunoloog, heeft onlangs een wetenschappelijk artikel gepubliceerd in het vakblad ‘Microbiology & Infectious Diseases‘, waarin hij zijn bezorgdheid uitspreekt over op RNA-gebaseerde vaccins tegen covid.

Deze onderzoeker publiceert al decennialang wetenschappelijke artikels waarin hij aantoont dat vaccinaties de kansen vergroten op het ontwikkelen van chronische ziekten (zoals diabetes types 1 en 2), weliswaar niet meteen na vaccinatie, maar drie of vier jaar later.

In zijn laatste studie waarschuwt hij opnieuw met aandrang dat deze RNA-vaccins allerlei mechanismen in gang kunnen zetten die leiden tot bijwerkingen die zich pas na enkele jaren manifesteren. Iets om in het achterhoofd te houden als u zich straks naar een vaccinatiecentrum begeeft…

> BRON / LEES VERDER


VACCIN-GETUIGENIS VAN EEN NEDERLANDSE DOKTER

Huisarts Bart van Tienen: “Een patiënt van mij is overleden na vaccinatie met het Moderna-vaccin. Ik vind dat de vaccinaties moeten worden stilgelegd, omdat er vragen zijn over de veiligheid van de vaccins“.

Deze huisarts uit Enschede, die in onderstaande video getuigenis aflegt over bijwerkingen van het Moderna-vaccin, vindt dat de inentingen moeten worden stopgezet tot er meer studies en bijsturingen zijn gebeurd, wat de logica zelve is.


OP HET PAD NAAR ‘THE GREAT RESET’

Deze korte docu van ‘The Mirror Project‘ omschrijft hoe wij elke dag opnieuw worden geïndoctrineerd middels een onophoudelijk bombardement aan propaganda (mainstream media) en hoe terzelfder tijd de vrijheid van meningsuiting aan banden wordt gelegd en wij stelselmatig van al onze fundamentele vrijheden worden beroofd.

Covid, lockdowns, muilkorfjes, fake news, censuur… het maakt allemaal deel uit van een masterplan om de wereld naar een Nieuwe Normaal te leiden (The Great Reset) onder de slogan ‘BUILD BACK BETTER’… Onze overheden spelen dit satanische spel mee.

video
play-rounded-fill

KIESFRAUDE IN DE MAAK IN NEDERLAND?

De Nederlandse minister Kajsa Ollongren benadrukt dat als mensen – die volgende maand per post hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen – vergeten hun stempas te ondertekenen, hun stem niet ongeldig zal worden verklaard. ‘Als mensen per post stemmen krijgen ze een stempas, een stembiljet en twee enveloppen‘, legt Ollongren uit. ‘In één van de enveloppen stoppen ze het ingevulde stembiljet, waarna deze envelop wordt gesloten. Vervolgens gaat die, met de getekende stempas, in de retourenvelopDe dubbele envelop is belangrijk voor het briefgeheim‘, aldus de minister. ‘Maar ook als daarbij een fout wordt gemaakt, wordt een stem niet ongeldig verklaard‘.

Waar hebben we dat nog gehoord? Wenden Rutte & Co – net als in de Verenigde Staten – de corona-lockdowns aan om de komende verkiezingen te manipuleren? Veel wijst in die richting, want zoals het er nu naar uitziet zal Thierry Baudet – net als Trump – de verkiezingen met mega voorsprong winnen. Iets wat de globalisten uiteraard niet zullen toelaten…

> BRON / LEES VERDER


COVID IS WéL EEN COMPLOT

De documentaire ‘Ceci n’est pas un complot‘ raakt momenteel een gevoelige snaar in Wallonië en straks bij uitbreiding in Vlaanderen en verderop. De docu is het werk van Bernard Crutzen, een freelance documentaire­maker die al bijna vier decennia in de stiel zit en documentaires maakte voor onder meer de RTBF, over wilde dieren in Brussel, een malariamiddel en Somalische piraten.

In zijn jongste werk ‘Ceci n’est pas un complot’ stelt hij de corona-maatregelen in vraag, en de manier waarop de pers omgaat met de corona-crisis. Daarmee raakt hij een gevoelige snaar in Wallonië. Zijn documentaire wordt op sociale media druk gedeeld en becommentarieerd. Sinds de video twee weken geleden online kwam werd hij, alleen al op de platforms Youtube en Vimeo, méér dan 850.000 keer ­bekeken. Een bewijs dat dit onderwerp ‘wakkere’ mensen bezighoudt…

Dit is géén complot’, besluit ­Bernard Crutzen zijn DOCU. ‘Maar misschien wordt een ­gezondheidscrisis wel gebruikt om een virtuele, technologische wereld aan ons op te leggen [The Great Reset]. Die zou een formidabele opportuniteit zijn voor wie droomt van een ‘sterk gezag‘ [New World Order] en een braaf volk [sheeple]. Maar wie deelt die droom?’, aldus Crutzen.

VERSPREID DEZE DOCU ONDER FAMILIE EN VRIENDEN…

INTUSSEN OP DE VLAAMSE PROPAGANDA-ZENDER:

video
play-rounded-fill


VREEMDE BLOEDZIEKTE NA VACCINATIE

In de VS hebben dozijnen mensen, na hun inenting met vaccins van zowel Pfizer als Moderna, een problematische bijwerking ontwikkeld op hun immuunsysteem, dat het bloed aanvalt op een agressieve wijze. Een vrouw kreeg bij voorbeeld hevige vaginale bloedingen gedurende twee weken, en moest bloedtransfusies worden toegediend. Eén patient is intussen overleden. Dit bericht stond in de New York Times, de globalisten kunnen het dus niet ontkennen.

Desondanks blijven de wetenschappers bij hoog en laag beweren dat de vaccins van genoemde farmabedrijven heel veilig zijn en dat het risico bij besmetting door Covid veel groter is.

> BRON / LEES VERDER


HERHAALT TRUMP-SCENARIO ZICH IN NEDERLAND?

Op 17 maart vinden er verkiezingen plaats in Nederland. Althans, dat zou de bedoeling zijn. Edoch, er zijn aanwijzingen en tekenen aan de wand alszou er een alternatief scenario in de maak zijn. Een scenario afgekeken van hetgeen er zich in de VS heeft afgespeeld de laatste weken en maanden…

Zoals de kaarten nu op tafel liggen zal FvD (Forum voor Democratie) met boegbeeld Thierry Baudet een gigantische score neerzetten. Als énige partij in Nederland die het opneemt tegen de wurgende corona-maatregelen heeft het FvD namelijk een stevige wind in de zeilen. Want Nederland is ‘cojona-moe’ en steeds meer burgers realiseren zich dat corona geen medische dan wel een politieke agenda betreft.

Gaan de globalisten (Rutte & Co) normale verkiezingen toelaten in de wetenschap dat ze een pak voor hun broek gaan krijgen? We denken van niet. Er is al sprake van een verdere verstrenging van de corona-regels en lockdowns die zullen worden gerekt tot na de zomer. Dat maakt normale verkiezingen (stemmen in het kieslokaal) al quasi onmogelijk. Geruchten doen de ronde dat de verkiezingen zullen worden uitgesteld tot ergens in de maand juni…

Ook worden de propaganda-kanalen momenteel in hoogste versnelling geschakeld, niet alleen om die lockdowns te vergoelijken, maar vooral om de oppositie (FvD) intussen tot op het bot te demoniseren, iets waarvoor ze de meest gemene methodes opdiepen (aantijgingen van racisme, homofobie, you name it) uit hun marxistische trukendoos (ZIE VIDEO 2).

De globalisten, die hun Great Reset in gang hebben gezet onder de slogan ‘Build Back Better‘, zullen elke weerstand uit de weg willen ruimen. We zagen het in de VS gebeuren met Trump (mega kiesfraude) en eerder al in andere landen waar centrum-rechts van de rails werd gemanoeuvreerd. Nu is Baudet in Nederland aan de beurt…

HIER ZIET U DE FAKE NEWS-HYENA’S AAN HET WERK…


OPPOSITIE TEGEN ‘BIG TECH’ NEEMT TOE

De voorbije KIESFRAUDE, die Trump het presidentschap kostte, heeft ook één goed neveneffect opgebracht, namelijk het feit dat steeds meer mensen zich realiseren dat Big Tech teveel macht heeft en absoluut moet worden gekortwiekt willen wij onze samenlevingen vrij en democratisch houden.

In de staat Florida werkt gouverneur Ron DeSantis aan een wetsvoorstel dat censuur door social media strafbaar maakt. De klassieke social media maken momenteel misbruik van de Section 230-regel (broad liability protection under the Section 230 of the Communications Decency Act of 1996) die hen zowat carte blanche geeft om te bepalen wiens mening acceptabel is en wiens mening niet. Dit staat uiteraard haaks op de vrijheid van meningsuiting.

Gouverneur Ron DeSantis krijgt intussen navolging in de staat Texas, waar gouverneur Greg Abbott een soortgelijke wetgeving voorbereidt.

Wat is ‘Section 230’ en waarom is dit zo belangrijk?


EXTREEM-LINKSE ANARCHISTEN ACHTER CAPITOOL-RELLEN

Deze week vindt, zoals u allicht in die fake news-media hebt vernomen, in de Amerikaanse senaat de tweede impeachment-poging ten aanzien van Donald Trump plaats. Trump zou volgens de hypocriete Democraten hebben opgeroepen tot een gewelddadige opstand.

Van je reinste larie en apekool uiteraard. Sterker nog, er duiken steeds meer bewijzen op die aantonen dat extreem-linkse anarchisten de rellen hebben voorbereid en uitgevoerd met de bedoeling Trump en zijn aanhang in een slecht daglicht te plaatsen. Deze acties werden bovendien gecoördineerd via onder andere Facebook en dus niet Parler, dat nochtans om die aantijging werd geboycot door Big Tech.

OAN’s Witte Huis-correspondent Chanel Rion licht een tipje van de sluier…


GLOBALISTEN WILLEN NU OOK TELEGRAM BOYCOTTEN

De social app TELEGRAM is momenteel de meest populaire app in alle stores. Miljoenen mensen verlaten wereldwijd de klassieke platforms (Twitter, WhatsApp, Facebook, TikTok etc.) en maken accounts aan bij Telegram. Hoezo? Welnu, omdat Telegram momenteel het enige platform is dat enerzijds de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel voert en anderzijds omdat Telegram geen privé-gegevens en internet-activiteiten van zijn leden opslaat voor commercieel gebruik. Bovendien is de app beveiligd met militaire encryptie. Superveilig, met andere woorden.

Dit overweldigend succes steekt uiteraard de ogen uit, niet alleen van de Big Techs die hun leden zien verdwijnen, maar vooral van de globalisten (neo-marxisten). Deze elites, die ons momenteel kwellen met een corona-crisis en straks met een Great Reset, kunnen het namelijk niet verkroppen dat er een media-kanaal bestaat waar mensen vrijuit hun mening kunnen uiten en waarover zij totaal geen controle hebben. Het zou ons dus niet verbazen mochten zowel Google als Apple eerdaags de Telegram-app verwijderen uit hun stores, want die geruchten doen nu reeds de ronde…

> BRON / LEES VERDER


HAMVRAAG VAN DE EEUW

WIE gaf in de nacht van 3 op 4 november (VS-verkiezingen) het BEVEL om gelijktijdig het tellen van de stemmen te staken in de staten waar Trump met grote voorsprong aan de leiding lag?


DENEMARKEN OP STRAAT TEGEN CORONA-MAATREGELEN

Afgelopen zaterdag vond er in de Deense hoofdstad Kopenhagen een massa-betoging plaats tegen de idiote corona-maatregelen en tegen de plannen van de regering om een Covid-paspoort in te voeren om alzo mensen die gevaccineerd zijn te onderscheiden van anderen en aansluitend een voorkeursbehandeling te geven. Vanzelfsprekend kreeg deze manifestatie, in tegenstelling tot die in Myanmar, niet de minste aandacht in de mainstream media… Feit is dat de weerstand wereldwijd toeneemt en het hek spoedig van de dam is…


NOG MEER BEWIJZEN VAN KIESFRAUDE

Dit video-verslag van PUREDATA analyseert chronologische computerdata van de evolutie der kiesresultaten tijdens de avond van de verkiezingen op 3 november jl. in de VS. De anomalieën die zich ’s nachts terzelfdertijd voordeden in cruciale stemlokalen duiden zonder de minste twijfel op kiesfraude. Er passeren tevens getuigenissen de revue waaruit blijkt dat de kiesfraude op bestelling werd georganiseerd.


HET ABSOLUTE BEWIJS DAT TRUMP WERD BESTOLEN

Wij brengen u hieronder een documentaire die taboe is op de klassieke social media, reden waarom u deze video zeker aandachtig moet bekijken. Wij vrije mensen laten ons de les toch niet spellen door de Big Techs, globalisten, of politiekers die hoogverraad plegen?

In beeld en aan het woord is Mike Lindell, één der meest succesvolle ondernemers van de Verenigde Staten en CEO van MY PILLOW. Mike Lindell was ooit een drugsverslaafde loser. Maar na het afkicken nam hij een nieuwe start, met opmerkelijk succes. Zijn bedrijf stelt momenteel 1.600 mensen tewerk…

Omdat Lindell zijn sympathie voor Donald Trump nooit onder stoelen of banken stak, staat hij bovenaan de CANCEL-BLACKLIST van de globalisten: al zijn social media-accounts zijn geannuleerd en men tracht met man en macht zijn bedrijf onderuit te halen en zijn producten te boycotten. U zal immers in de pas lopen van de globalisten, of u zal niet zijn, zoiets.

In deze documentaire gaat Mike Lindell stapsgewijs over de kiesresultaten in verschillende swing states, en voert harde bewijzen aan voor de mega KIESFRAUDE die heeft plaatsgevonden. Hij toont tevens aan dat de voorbije gebeurtenissen veel verder gaan dan verkiezingen tout court. Op dit ogenblik vindt er een staatsgreep plaats, uitgevoerd door de globalisten (Democraten, neo-marxisten, deep state, buitenlandse actoren…) met de bedoeling dat unieke Amerika – zoals wij het kennen en bewonderen – volledig te vernietigen en te vervangen door een communistisch staatsbestel naar Chinees model. Als deze coup lukt in Amerika, dan is ook de rest van het Westen gedoemd…

Zelfs – godbetert – TIME MAGAZINE geeft toe dat de verkiezingen werden gefraudeerd…

> LEES DIT TIME-ARTIKEL