RACISTISCHE JOE BIDEN GAAT VIRAAL

Afrikanen en hispanics in landelijke gebieden zijn niet bekwaam om het internet te gebruiken en zich alzo te registreren voor de vaccinatie‘, luidt de vrij vertaalde uitspraak van seniele Joe Biden op fake news-zender CNN. Jeezzzz, what the fuck!?

Beeld u in dat Donald Trump deze idiote en ronduit racistische uitspraak zou doen op FOX news. Hij zou wereldwijd aan het kruis worden genageld als ‘blanke racist’. Maar Joe Biden? Die mag dat allemaal vertellen. Al wat een globalist verkeerd doet wordt toch met de mantel der liefde toegedekt door de mainstream media. We live in a clown world.

Inmiddels gaat deze TikTok-video viraal op het internet, een zwarte man die uitbeeldt wat Biden debiteert. Sarcasme troef.

video
play-rounded-fill

HET EINDE VAN DE VROUWENSPORT?

Betekenen die idiote ‘gender politics‘ het einde van de sportcompetitie voor vrouwen? Het ziet er naar uit, nu een seniele domkop als Joe Biden aan het bewind staat van de VS, de supernatie die de wereld doorgaans de weg wijst. Het heeft er alles van weg nu de aanjagers van ‘gender politics’ en ‘identity politics’ etc. volop wind in de zeilen krijgen met de Democraten (globalisten) aan het roer…

Als wij niet geloven dat biologische verschillen mannen een onoverbrugbaar voordeel geven ten koste van vrouwen bij competitieve sporten, waarom zijn de vrouwencompetities dan ooit in het leven geroepen? Dat mannen, die tekort schieten in competities met andere mannen, zomaar kunnen deelnemen aan vrouwensporten omdat ze ‘transgenderen‘, is effenaf van de gekke. Desondanks is deze waanzin zich kennelijk aan het voltrekken in de VS. Waar blijft de weerstand van het gezond verstand?


DOCU: WIE IS BILL GATES WERKELIJK?

De mensheid wordt – out of the blue – geterroriseerd door een Chinees virus (Covid). Dit gemodificeerd virus wordt – zo blijkt uit de informatie van whistleblowers – als biowapen ingezet om de wereld op tirannieke wijze te ‘resetten‘ (The Great Reset). Wij gewone mensen hebben daar geen zeg in, het zijn de elites (1%) die dat bekokstoven (Davos) en door onze strot rammen. Met medewerking van de mainstream media (propaganda-kanalen) en de academische gilde (virologen).

Eén der grote aanjagers van deze Great Reset en tevens de belangrijkste promotor van corona-vaccins is Bill Gates, voormalig boegbeeld en stichter van Microsoft en een der rijkste mensen op aarde.

In de mainstream media wordt Gates op handen gedragen en de ‘Bill & Melinda Gates Foundation‘ bewierookt om zijn vermeende filantropie. Maar wie is Bill Gates werkelijk?

James Corbett (The Corbett Report) heeft een uitgebreide DOCUMENTAIRE gemaakt over de persoon Bill Gates. Deze docu helpt u begrijpen wat er momenteel aan de hand is in de wereld en wat er ons nog te wachten staat als tycoons als Gates vrij spel krijgen.

(vermits YouTube deze docu in de ban heeft geslagen, brengen wij hem u via BitChute. Gelieve na opening van deze pagina een minuutje te wachten tot de video wordt geladen)


VERPLICHTE VACCINATIE OP KOMST

Wakkere mensen zet u schrap, de propaganda-kanalen zijn gestart met een campagne om vaccinaties straks verplicht te maken. ‘Vaccinatie verplichten is laatste redmiddel‘ roept de regionale krant Het Belang van Limburg. En ze voegen er in een editoriaal (De Kern) een dreigement aan toe: ‘We zijn benieuwd hoe lang degenen die tegenstribbelen dat zullen blijven doen als straks Ryanair een vaccinpaspoort vraagt‘, schrijft ene Timmie van Diepen, die zijn minachting voor het plebs (sheeple) amper kan verbergen.

De overheden, die in het gelid van de Globalisten en hun Great Reset marcheren, hebben in de smiezen dat hun indoctrinatie niet het beoogde resultaat genereert: het volk loopt niet als één grote gewillige kudde richting vaccinatie-centra. Het volk is opgedeeld in sheeple, die alles slikken wat de overheid inlepelt, en de wakkeren (antivaxxers) die met maximale argwaan naar het corona-theater kijken. De wil van die laatstgenoemde groep dient nu gebroken te worden. Het begint – zoals we kunnen vaststellen – met een propaganda-campagne. Straks stoppen er militaire voertuigen in de straten om mensen op te laden die weigeren zich te laten vaccineren. De geschiedenis herhaalt zich eens te meer.


THE GREAT RESET: VRIJHEID OF SLAVERNIJ?

Zoals u merkt schenken we deze week extra aandacht aan THE GREAT RESET, de Nieuwe Normaal die ons leven en onze wereld op zijn kop gaat zetten. Mocht u daaromtrent dit interview met professor Bob de Wit van enkele weken geleden hebben gemist, krijgt u hier een nieuwe kans, want deze prof verschaft belangrijke informatie die de mainstream media u onthouden.

We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd. Wat wil Schwab precies? Wat betekent eigenlijk die Great Reset? En hoe krijgt die dan vorm? Dit alles wordt hier besproken met Professor Bob de Wit (hoogleraar Strategisch leiderschap) die de afgelopen jaren het ‘geopolitieke schaakbord’ bestudeerde. Dat resulteerde in het nieuwe boek ‘Society 4.0’ wat een manifest is van ‘zorg’ maar ook ‘hoop’. Volgens De Wit is de Great Reset onontkoombaar en volkomen cyclisch omdat we aan het einde zitten van het industriële tijdperk dat simpelweg op is. ‘Echter, de koers die het World Economic Forum heeft ingezet is een weg van ondemocratisch bestuur, zonder feedback-mechanismen en een systeem zonder rem leidt onvermijdelijk tot een dictatuur’, aldus professor De Wit. Anders gezegd: vrijheid of slavernij?

Het is dus zaak dat wij, de burgers, zelf naar de tekentafel gaan om onze ideale wereld vorm te geven’ zo oreert hij tijdens deze uitzending van bijna 50 minuten.


KINDEREN LIJDEN ONMENSELIJK ONDER CORONA

In San Francisco (California) noteert men momenteel een record (+66%) aan zelfmoorden bij kinderen die de lockdown-maatregelen mentaal niet kunnen verwerken. Ronduit alarmerend! Maar ook in onze regionen loopt het beleid mank. In België bijvoorbeeld belanden minderjarigen in de cel wegens het overtreden van corona-regels, een democratie onwaardig.

In Nederland woedt momenteel een discussie rond de strenge maatregelen bij de heropening van de scholen. Wat als uw kind een snotneus heeft en/of positief test op corona? De gevolgen zijn desastreus want uw kind kan een hele klas voor 10 dagen in quarantaine sturen. Een kind kan die quarantaine verkorten tot 5 dagen mits het negatief test maar dan is een PRC-test dus een noodzaak.

Drie vrouwen luidden de noodklok op hun eigen manier. Zo probeerde Linda Hollink (directeur van een basisschool en een kinderdagverblijf) de situatie bespreekbaar te maken bij haar bestuur maar dat bekocht ze met een ontheffing uit haar functie. Bestuurskundige Indira van Tongerlo zette een Facebook-actie op touw die resulteerde in een bezoek van de politie (Gestapo) om 21:30​ uur. En psycholoog Hester Appelman maakte een oproep-video die viraal ging op alle platformen.

Flavio Pasquino interviewde de 3 vrouwen – die tevens moeder zijn – over hun drijfveren om op te staan, over de gevolgen van hun actie en hun opvattingen t.a.v. het overheidsbeleid waarmee de scholen nu geopend zijn. Verder geven de vrouwen ook een teken van hoop door een vergezicht te schetsen van een samenleving die bestaat uit autonomie en ‘verbinden’…


VAN RECHTSSTAAT NAAR POLITIESTAAT?…

Een nood- of spoedwet, gedwongen testen, quarantaines, een mondkapjesplicht, de avondklok en straks een eventuele vaccinatieplicht… De overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn uiteraard ook een juridische aangelegenheid. Hoe ver kan een overheid gaan in het beperken van de vrijheden van haar burgers, waar liggen de grenzen en wie bewaakt deze grenzen?

Zelfs voor degenen die jarenlange opleidingen in het recht hebben gevolgd is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Uitvoerige studie van zowel de relevante wetten als de jurisprudentie en overkoepelende rechtsleer zijn nodig om complexe zaken volledig te doorgronden.

Aan het woord in dit video-interview (bij ‘Een Oorlog reeds Verloren‘) is juriste Maria-Louise Genet, die in haar onderzoek naar de juridische onderbouwing van de corona-maatregelen in Nederland een aantal opmerkelijke wetten en wetswijzigingen tegenkwam die, in het licht van de tunnelvisie van het kabinet, het meer dan waard zijn om eens nauwkeurig onder de loep te nemen. Immers, eens te meer zal blijken dat corona geen medische dan wel een politieke kwestie is…


Massa mRNA-Vaccinatie is roekeloos en onnodig!

Waarom Lockdowns? 98% van de bevolking heeft immers weerstand. Focus eerder op risicogroepen” zegt Prof. Dr. Theo Schetters… “De Lockdown is niet legitiem, want 98% van alle mensen die besmet raakten met het coronavirus hebben het virus met hun eigen afweersysteem overwonnen zonder ziek te worden of met milde klachten”, stelt immunoloog Professor Dr. Theo Schetters in een vervolg-uitzending, die noodzakelijk bleek door de ophef van een eerdere uitzending (zie deze pagina).

Op 6 november interviewde programmamaker Flavio Pasquino de gerenommeerde immunoloog en vaccinexpert, die faliekant tegen de massale inenting-strategie is met het nieuwe en experimentele mRNA-vaccin van o.a. Pfizer. De video bracht veel teweeg. Ruim een miljoen mensen zagen de video en dat oogstte veelal goede reacties maar ook kritiek uit wetenschappelijke hoek. Maar liefst 5 kranten schreven een artikel erover en ook de Belgische publieke omroep (VRT) en ons Nieuwsuur maakten reportages. Er werd dus een gevoelige snaar geraakt.

In deze vervolg-uitzending geeft prof. dr. Theo Schetters antwoord op veel zaken die blijkbaar niet duidelijk genoeg waren uiteengezet in de vorige uitzending en behandelt hij ook kijkersvragen.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin-industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA-vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen, waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Bekijk hier de video die reeds door meer dan een miljoen mensen is bekeken:


PERS LOOG OVER CAPITOOL-RELLEN

FOX News-anker Tucker Carlson, een der meest populaire TV-figuren van het moment in de VS, houdt de voorbije Capitool-rellen van 6 januari tegen het licht en concludeert dat de mainstream media het publiek schaamteloos hebben voorgelogen over hetgeen er zich daadwerkelijk heeft afgespeeld. Deze Capitool-rellen waren duidelijk een false flag: de stoottroepen van de Globalisten (Antifa, Black Lives Matter…) hebben met opzet de MAGA-beweging geïnfiltreerd met de bedoeling Trump en diens aanhang in een slecht daglicht te stellen. Iets wat wij al langer wisten uiteraard.


Wat betekent ‘The Great Reset’ voor de modale burger?

De ineenstorting van de economie is door de elite gepland en wordt door hen noodzakelijk geacht om zogenaamd een nieuw “duurzaam en inclusief” systeem te kunnen introduceren.” Dit beweert econoom Rein de Vries. Hij zegt dat de Covid-19-crisis wordt aangegrepen om de ‘Great Reset‘ te starten die tot “Inclusive Capitalism” moet leiden. Wat houdt dit voor ons in als men verder kijkt dan de aanlokkelijke leuzen rond duurzaamheid, inclusiviteit en gelijkheid? Wat staat ons te wachten? Hoe kunnen we daar mee omgaan en zijn er mogelijkheden om uit deze snel naderende Nieuwe Normaal te komen? Zijn er parallellen met eerdere bepalende momenten in onze geschiedenis te vinden?

Econoom Rein de Vries schreef het boek “Revolutie door Schuld” waarin wordt uitgelegd hoe onze samenleving op dit punt in de geschiedenis terecht is gekomen. Wat en wie zit erachter en wat zijn hun échte doelen? Hoe worden die bereikt en wat is het gevolg voor de gewone burger? In dit interview en in het boek worden antwoorden op deze vragen gegeven.


TRUMP BLIJFT RAZEND POPULAIR

Afgelopen maandag was het ‘President’s Day Celebration‘ in de VS, een dag om hulde te brengen aan de zittende president. Aan het front van seniele Joe Biden bleef het stil en verlaten, maar in West Palm Beach in de staat Florida verzamelde zich een grote, uitbundige menigte om Donald Trump te begroeten op weg naar zijn golfclub (Trump International Golf Club).

Voor de echte Amerikaan is Trump nog steeds de enige échte president die titel waardig. Zijn aanhangers mogen gerust zijn, Trump is niet uitgespeeld. Hij heeft al aangekondigd zich te zullen inzetten voor de tussentijdse verkiezingen (2022), met als doel zowel het congres als de senaat terug te winnen. En twee jaar later uiteraard het presidentschap.


‘PARLER’ IS WEER ONLINE (EN TERUG OFFLINE)

Tot grote frustratie van Big Tech en de Linkse Kerk (globalisten) is het free speech-platform PARLER erin geslaagd weer online te geraken. Weliswaar met de verwachte technische problemen die zulke herstart met zich meebrengt. Vooral in onze regionen is het platform nog quasi onbereikbaar, maar dat zal van dag op dag wel verbeteren. Men heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt de ‘look‘ wat te moderniseren. Ook zullen gebruikers zich moeten verifiëren, zodat (linkse) bots en trolls bij voorbaat worden afgeblokt. Alex Christoforou geeft u in dit video-verslag een korte introductie.


HOE BETROUWBAAR ZIJN DIE COVID-VACCINS?

Erik van der Horst brengt op zijn site ‘WAARHEID.TV‘ een interessant verslag met betrekking tot inentingen met de nieuwe COVID-VACCINS, dit onder de titel ‘WAT HEBBEN ZE TE VERBERGEN?’.

U kijkt in onderstaande video naar een uiteenzetting door Dr. Carrie Madej, een der absolute specialisten inzake vaccin-technologie in de Verenigde Staten.

Dr. Carrie Madej behaalde haar medische graad in 2001 aan de Kansas City University of Medical Biosciences. Daarna voltooide ze haar traditionele stage bij The Medical Center in Columbus, en studeerde af op interne geneeskunde aan Mercer University. Madej stond aan het hoofd van twee grote medische klinieken in de Amerikaanse staat Georgia.

Sinds haar twintigste is ze gefascineerd door vaccins en heeft ze sindsdien 20 jaar lang uitvoerig bestudeerd. Haar diepgaande kennis en interesse omtrent dit onderwerp motiveerde haar om te doorgronden wat die nieuwe technologie voor het COVID-19-vaccin (mRNA) precies inhoudt. Hetgeen ze onthult is op z’n zachtst gezegd ‘alarmerend’…

video
play-rounded-fill

BESTE LEZER, U BENT EEN TERRORIST

Bent u een bezorgd persoon die zich (heel terecht) kritische vragen stelt omtrent de covid-vaccinaties? Welnu, dan bent u een TERRORIST. Want ja, de propaganda-kanalen (mainstream media) hebben een nieuwe categorie terroristen uit hun hoed getoverd, met name de ANTIVAXXERS. Ze worden voortaan gelijkgesteld met… ISIS en AL QAIDA. Echt waar.

Welke terreur die ‘antivaxxers’ dan wel plegen? Kijk, ze stellen kritische vragen over corona, over overhaastig geproduceerde vaccins, over mogelijke bijwerkingen, over onnuttige lockdowns en social distancing, over belachelijke muilkorfjes en dies meer. Kortom, ze stellen het overheidsbeleid met betrekking tot corona in vraag en bij uitbreiding de eenzijdige verslaggeving in de pers hieromtrent.

Die kritische houding – die overigens heel terecht is – wordt nu dus gelijkgeschakeld met ‘terrorisme‘. En overheid en pers voegen daad bij woord: met de vaccins in aantocht worden vaccinatiecentra extra beveiligd met camera’s, alarmsystemen en extra politiepatrouilles. Want ja, die terroristen (antivaxxers) hebben hun oog laten vallen op die kostbare vaccins en die moeten dus te allen prijze worden beschermd. Jeezzzz, what a joke.

Het demoniseren van ’tegenstanders’ en andersdenkenden is al decennialang een beproefde tactiek van marxisten en wordt nu dus op bezorgde, eerzame burgers losgelaten door de globalisten en hun waterdragers (mainstream media).


OP HET PAD NAAR ‘THE GREAT RESET’

Deze korte docu van ‘The Mirror Project‘ omschrijft hoe wij elke dag opnieuw worden geïndoctrineerd middels een onophoudelijk bombardement aan propaganda (mainstream media) en hoe terzelfder tijd de vrijheid van meningsuiting aan banden wordt gelegd en wij stelselmatig van al onze fundamentele vrijheden worden beroofd.

Covid, lockdowns, muilkorfjes, fake news, censuur… het maakt allemaal deel uit van een masterplan om de wereld naar een Nieuwe Normaal te leiden (The Great Reset) onder de slogan ‘BUILD BACK BETTER’… Onze overheden spelen dit satanische spel mee.

video
play-rounded-fill

HOE ECHT IS ‘HET RIJK VAN DE VRIJHEID’?

De propaganda-kanalen van de overheden (mainstream media) hebben een nieuw begrip of motto uit hun hoed getoverd om mensen warm te maken voor covid-vaccinaties.

Iedereen aan de prik, is de bedoeling. Het past perfect in de kraam van de psychologische oorlogsvoering die momenteel woedt tegen de bevolkingen in het Westen.

De wortel die men ons in dit stadium voorhoudt noemt HET RIJK DER VRIJHEID. De boodschap die men ons wil slijten luidt: ‘Laat u vaccineren en u krijgt uw vrijheid en uw normale leven terug‘. Hoe waarachtig is deze belofte? Of hebben we eens te meer te maken met propaganda die een ‘andere agenda’ dient?

Laat ons eens een fact-check doen, en die ‘honingpot’ (Het Rijk der Vrijheid) aan het licht houden.

Stel dat iedereen is gevaccineerd, wat gebeurt er vervolgens:

– kan ik stoppen met het dragen van een mondkapje?
Antwoord: neen.
– kunnen we dan stoppen met ‘social distancing’?
Antwoord: neen.
– kunnen we mekaar dan weer knuffelen?
Antwoord: neen.
– kunnen we dan stoppen met die handgels?
Antwoord: neen.
– gaan winkels en horeca gewoon weer open?
Antwoord: neen.
– ben ik dan bestand tegen covid-19?
Antwoord: misschien.
– ben ik dan niet langer besmettelijk voor anderen?
Antwoord: neen, u kan het virus nog steeds doorgeven.
– als alle kinderen zijn ingeënt, gaan de scholen dan weer open?
Antwoord: neen.
– kunnen we dan weer naar het theater, bioscoop, concerten?
Antwoord: neen.
– mogen gevaccineerde mensen terug verzamelen, samenkomen?
Antwoord: neen.
– euh, wat is dan eigenlijk het voordeel van die vaccinatie?
Antwoord: het virus zal u allicht niet doden.
– weet u zeker dat het mij niet zal doden?
Antwoord: neen.
– waarom zou ik mij dan wel laten vaccineren?
Antwoord: om anderen te beschermen.
– zijn anderen dan 100% zeker dat ik ze niet besmet?
Antwoord: neen.
– als ik gevaccineerd ben, test ik dan nooit meer positief?
Antwoord: neen.
– als ik gevaccineerd word, loop ik dan het risico op dodelijke bijwerkingen?
Antwoord: dat weten we nog niet.

Hier hoeft verder geen tekening bij. U begrijpt zelf wel dat HET RIJK DER VRIJHEID dat ons wordt voorgespiegeld niet meer is dan een FATA MORGANA. Zoals eerder geschreven is corona geen medische dan wel een politieke kwestie: de globalistische elites willen ons een GREAT RESET door de strot rammen, en het zogezegde licht verderop in de tunnel is dat van een dystopische wereld die elke nachtmerrie overtreft in horrorgehalte…


OMTRENT CORONA: WAAR BLIJFT DE EXITSTRATEGIE?

Journalist Paul van Liempt interviewt voor ‘De Nieuwe Wereld‘ in onderstaande video dr. Evelien Peeters (interniste) en Ira Helsloot (hoogleraar Besturen van Veiligheid). Onderwerp is uiteraard de corona-crisis en de huidige maatregelen die de overheden aan de bevolking opleggen. Hamvraag: waar blijft de exitstrategie, het perspectief waar iedereen naar uitkijkt? Hoe lang wil men deze kunstmatige crisis nog rekken? Corona is immers geen vliegende ebola, eerder vergelijkbaar met een stevige griep…