DE COVID-VACCINS ZIJN DUS WAARDELOOS…

In progressieve kringen is redelijk wat ophef ontstaan rond een persbericht, de wereld ingestuurd door het persagentschap Associated Press (AP). In het artikel wordt aangegeven dat het ‘normale leven’ NIET zal hervatten ook al is de bevolking gevaccineerd tegen Covid-19.

Dit bericht had nooit mogen verspreid worden volgens de globalisten, want het nieuwsfeit zal de sheeple wakker maken en niet langer motiveren om zich te laten inspuiten met een experimenteel vaccin, waarvan nu dus vaststaat dat het vaccin blijkbaar NIET tot een terugkeer naar het normale leven zal leiden. Waarom dan in godsnaam een vaccin nemen?

Ook Anthony Fauci, de paus der virologen, laat in niet mis te verstane bewoordingen (annex warrige uitleg) weten dat gevaccineerd zijn heus niet betekent dat u weer naar het restaurant of theater mag of een concert kan bijwonen. U zal een muilkorf moeten blijven dragen… Het corona-theater was de waanzin reeds voorbij, maar kennelijk kan het dus nog erger.

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill

DOCU: PSYOP THE STEAL

Millie Weaver (Millennial Millie) heeft deze week haar nieuwe documentaire ‘PSYOP THE STEAL’ vrijgegeven. U kan hem hieronder integraal bekijken. In deze DOCU, die uiteraard door de klassieke social media wordt geboycot, brengt Millie een andere kijk op hetgeen er gebeurde op 6 januari jl. in en rond het Capitool in Washington DC. Volgens Millie Weaver werden de rellen gepland en georchestreerd door de Deep State, met de bedoeling Trump’s pogingen om de kiesfraude aan de kaak te stellen in de kiem te smoren. Kijk en oordeel zelf.


VACCINATIE-PASPOORT IN DE PIPELINE

Terwijl een rechter in Israël deze week het vaccinatie-paspoort als ongrondwettelijk heeft afgevoerd, worden in onze regionen (Europa) achter de schermen voorbereidingen getroffen om een soortgelijk vaccinatie-paspoort (in digitale vorm) te realiseren.

Vooral in de UK, waar Boris Johnson zich tot beste leerling in de klas van de Globalisten ontpopt, zijn die plannen vergevorderd. Herinner u dat de mainstream media en goedgelovige sheeple een half jaar geleden het concept van een vaccinatie-paspoort nog afdeden als complotdenkerij van wappies… Welnu, die wappies krijgen eens te meer gelijk.

Het vaccinatie-paspoort is een volgende stap richting MONDIALE SLAVERNIJ. Wij – de mensheid – moeten per direct in verzet komen tegen deze satanische plannen die ons worden opgedrongen onder het mom van volksgezondheid. Corona en vaccinaties zijn geen medische dan wel politieke materie, namelijk het pad naar een dystopische NIEUWE ABNORMAAL.

Bekijk ook deze korte video-boodschap van dr. Joseph Mercola en Barbara Loe Fisher (co-founder en president van het National Vaccine Information Center (NVIC), een non-profit charity). Hun boodschap: laat u NIET vaccineren tegen Covid, kom op voor uw rechten en uw vrijheid.

> BRON / LEES VERDER


‘TRUMP IS BACK AND BETTER THAN EVER’

Morgen geeft Donald Trump zijn eerste speech sinds hij het presidentschap verloor na die mega KIESFRAUDE. De toespraak vindt plaats tijdens de CPAC-conferentie (Conservative Political Action Conference) in Orlando (Florida).

Volgens Jason Miller, voormalig campagne-adviseur (Trump 2020), is de oud-president strijdvaardiger dan ooit. Bereid u dus maar voor op een grandioze come-back. In onderstaand interview met Maria Bartiromo van FOX News vertelt Miller waar volgens hem de speech van Trump over handelen.

Bewuste speech kan u vandaag zondag (28 februari) rechtstreeks volgen via onze rubriek LIVE STREAM. Dit vanaf 17 uur. Zeker kijken, luidt ons advies!

TRUMP BEREIDT VOLGENDE REGERING VOOR…

Volgens Mark Meadows, voormalig stafchef van het Witte Huis, is Donald Trump reeds doende met de samenstelling van zijn volgende regering. Dit nieuws zal de Democraten allicht in de gordijnen jagen…

> BRON / LEES VERDER


SENIELE JOE BIDEN DRAAIT HELEMAAL DOOR…

Volgens agenten van de ‘secret service‘, die instaan voor de bewaking en veiligheid van de president, is de mentale toestand van Joe Biden snel aan het verergeren. In die mate dat het nog moeilijk te verbergen is voor de buitenwereld. Reden waarom Biden geen persconferenties geeft en nog maar zelden rechtstreeks voor de camera verschijnt.

Uiteraard is zijn entourage op de hoogte. Mike McCormick, werkzaam in het Witte Huis toen Biden nog vice-president onder Obama was, vertelde aan de Washington Free Beacon dat ‘Biden niet meer goed te been is en zijn mentale toestand fors is verergerd vergeleken met vier jaar geleden‘.

Afzetting via het fameuze ‘25th Amendment‘ kan dan ook niet meer veraf zijn, want een president met ver gevorderde dementie is niet in staat zijn rol naar behoren te vervullen.

> BRON / LEES VERDER

BIDEN DEZE WEEK IN TEXAS: PIJNLIJK OM AANZIEN…


KRITIEK OP CORONA-BELEID NEEMT WERELDWIJD TOE

Hoewel u dat niet uit de mainstream media zal vernemen, komen steeds meer wetenschappers uit de kast met forse kritiek op het gevoerde corona-beleid. Eén van de wetenschappers die recentelijk zijn licht liet schijnen over de kwestie is professor John P.A. Ioannidis (MD, DSc Professor of Medicine, Epidemiology and Population Health, Biomedical Data Science and Statistics) van de Stanford University. Niet de eerste de beste dus.

In onderstaande uiteenzetting zet hij harde feiten op een rijtje. Eén van zijn conclusies: lockdowns werken niet want de grootste sterfte zit in de woonzorgcentra. En die tehuizen zijn niet in lockdown want er komt personeel en bezoek. Wij hebben bijgevolg de risicogevallen (bejaarden en mensen met onderliggenden aandoeningen) onder de bus geworpen en gezonde mensen geïsoleerd. Ook maakt ons land (België) als… slechtste leerling van klas geen beste beurt in dit seminarie…


HORECA NEDERLAND HEEFT ER GENOEG VAN

Net als in Italië, waar de horeca de maatregelen van de regering in de wind slaat, heeft een groep horeca-ondernemers, aangesloten bij de Koninklijke Horeca Nederland (KHN), aangekondigd aanstaande dinsdag 2 maart de terrassen te zullen heropenen voor het publiek.

De horecabazen zeggen dat de grens is bereikt en dat het kabinetsbesluit om de zaken nog langer dicht te houden niet langer houdbaar is. Veel Brabantse caféhouders en restauranteigenaren zeggen volgens ‘Omroep Brabant’ gehoor te geven aan de oproep.

Benieuwd of ze hun plannen doorzetten en of er navolging komt in België, waar het ongenoegen over de lockdowns met de dag toeneemt…

> BRON / LEES VERDER

MINISTER DREIGT MET ZWARE BOETES

AMSTERDAM – Minister Grapperhaus is onverbiddelijk. Als cafés en restaurants volgende week de terrassen opengooien, wacht hen een boete. Dat zeI de minister vrijdag in een eerste reactie. Wel gaat hij samen met minister De Jonge maandag met de 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad praten over versoepeling van de coronamaatregelen.

> BRON / LEES VERDER


LINKSE GOUVERNEUR IN WOELIG WATER

In de VS vissen de Democraten al vijf jaar naar ‘iets’ waarmee ze Donald Trump kunnen berechten, veroordelen en opsluiten. Tevergeefs natuurlijk, want Trump is niet corrupt en al helemaal geen crimineel. Terzelfder tijd blijven die Democraten uiteraard doof en blind voor de vele schandalen die in eigen kringen opduiken, teveel om hier op te sommen.

Eén voorbeeld willen wij u niet onthouden, iets wat u niet in de mainstream media zal lezen. Andrew Cuomo, gouverneur van New York (Democraat en premium Trump-hater) wordt door eigen medewerkers aan de schandpaal genageld. Enerzijds wordt hem verweten verantwoordelijk te zijn voor de dood van tienduizenden bejaarden, nadat hij besmette patiënten had doen opnemen in verzorgingscentra (zie rapport). Iets wat hij nadien uiteraard ontkende (zie artikel).

Maar er is meer. Deze week beschuldigde Lindsey Boylan, een ex-medewerker (Departement voor Economische Ontwikkeling) de gouverneur van ‘seksueel misbruik‘ (sexual abuse/harassment). Gaat dit nieuwsfeit nu viraal op het internet, gezien de tijdsgeest van #Metoo? Zullen de mainstream media deze feiten breed uitsmeren via hun propaganda-kanalen? Don’t hold your breath. De gouverneur is een Democraat, en voor hen gelden andere regels…

> BRON / LEES VERDER


NA CORONA-LOCKDOWNS STRAKS KLIMAAT-LOCKDOWNS?

Tom Harris, directeur van het ICSC (International Climate Science Coalition), vertelt in een exclusief gesprek met Rair Foundation USA dat de lockdowns onbeperkt in de tijd zullen voortduren. Want volgens deze Aerospace-ingenieur zullen de corona-lockdowns die zoveel leed veroorzaken spoedig worden gevolgd door nog meer belastende klimaat-lockdowns.

Hoewel steeds meer wetenschappers het climate change-verhaal in vraag stellen en zelfs verwerpen, grijpen de globalisten – na de corona-malaise – nu de klimaatkwestie aan om hun ‘Nieuwe Wereldorde’ (The Great Reset) door te drukken. De doelstelling om ‘zero-net emissions’ (nul-uitstoot) te bereiken in het jaar 2050 kan volgens de cabal enkel worden gerealiseerd als de vrijheid van mensen rigoureus wordt ingeperkt… Wat ons te wachten staat leest u HIER.

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill


EEN BLIK IN DE (NABIJE) BEANGSTIGENDE TOEKOMST

JFK (de vermoorde president Kennedy) zei het begin jaren zestig van vorige eeuw: ‘Wij zijn in een onzichtbare oorlog verwikkeld en het lot van de mensheid staat op het spel‘. Het kostte JFK zijn leven. Donald Trump verklaarde de oorlog aan de swamp (cabal) en het kostte hem het presidentschap.

De Nieuwe Wereldorde duldt geen oppositie. De mensheid zal in slavernij (Nieuwe Normaal) worden gedwongen, een plan (Agenda 2030) dat zich binnen het decennium zal voltrekken. Onderdeel van dat plan is het genetisch modificeren van alle mensen op aarde, middels nano-partikels – verpakt in covid-vaccins – die zich verbinden aan ons DNA en vervolgens functioneren als ‘ontvangers’. Mensen worden zo vanop afstand ‘(be)stuurbaar’ via 5G-technologie.

Complotdenkerij? Allesbehalve. De bewijzen stapelen zich op. Deze docu licht een tip van de sluier.


EEN VIDEO-BOODSCHAP VOOR ‘THE SHEEPLE’

De video ‘The One About Vackseenz‘ van Instagram-influencer Chris Crutch gaat momenteel viraal op social media. Hij zet in zijn gekende rapperstijl een aantal onbetwistbare feiten (facts) op een rij die elke mens met een half brein al wantrouwig moeten maken voor covid-vaccinaties. Deze video sluit overigens goed aan op de vorige docu…


MERKEL: ‘HELE WERELD MOET AAN DE PRIK’

Wie denkt of hoopt dat het CORONA-THEATER binnen enkele weken voorbij is nu de massa-vaccinatie wordt uitgerold, maakt zichzelf wat wijs. De globalistische elites zijn steevast van plan de corona-malaise nog vele maanden zo niet jàààren te rekken.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel liet zich na de voorbije G7-top ontvallen dat ‘de pandemie niet voorbij is alvorens alle mensen over de hele wereld zijn ingeënt‘, aldus Merkel.

Vermits dit een onbegonnen, zeg maar onmogelijke operatie is met name in ontwikkelingslanden, mogen we er dus van uitgaan dat corona een blijver is en dat we niet met een medische dan wel een politieke kwestie te doen hebben: de ganse wereld moet in lockdown om de mondiale staatsgreep (Great Reset) van de New World Order te faciliteren…

> BRON / LEES VERDER


TRUMP: ‘THE BEST IS YET TO COME’

Volgens insiders start Donald Trump in maart met de selecties (vetting) van kandidaten die in zowel congres als senaat de RINO’s (Republicans in Name Only) moeten verslaan in de komende primaries (tussentijdse verkiezingen in 2022). Aan kandidaten intussen kennelijk geen gebrek…

Hiermee geeft Trump aan dat hij niet van plan is zich terug te trekken uit de politiek, wel integendeel. De voorbije frauduleuze verkiezingen en het theater errond, alsook de false flag-aanval op het Capitool begin januari, hebben duidelijk gemaakt welke republikeinen of conservatieven NIET in het MAGA-kamp staan als puntje bij paaltje komt en die bijgevolg moeten worden weggestemd.

Trump heeft begrepen dat indien hij de swamp wil draineren hij eerst in eigen kamp schoon schip moeten maken met corrupte elementen…

> BRON / LEES VERDER


TRUMP WERKT AAN NIEUW SOCIAL MEDIA-PLATFORM

Donald Trump heeft aan enkele vrienden verteld dat hij, samen met enkele gelijkgestemde miljardairs, bezig is met de oprichting van een nieuw social media-platform. De fondsen zijn reeds verzameld, aan geld geen gebrek. Ook zou er medewerking zijn vanuit Silicon Valley, waar niet alle IT-ingenieurs gelukkig zijn met de politieke stellingname van Big Tech, hun wurgende censuur en inperking van de vrije meningsuiting. Op zich heel goed nieuws.

Een nieuw social media-platform, bezield door Trump, zou het landschap van social media ingrijpend veranderen. Niet alleen in Amerika, maar wereldwijd. In de strijd tegen de globalisten zou dit wel eens de ‘game changer‘ kunnen worden…

> BRON / LEES VERDER


SAMEN NAAR DE GASKAMER. EN VERDER.

‘De ideeën van Mark Rutte over hoe we samen de eindstreep van de coronacrisis gaan halen. En hoe we samen sterker verder gaan‘, zo omschrijft de VVD deze propaganda-video.

Bij nader inzien is deze theatrale uiteenzetting niet meer dan wat pretentieuze politieke prietpraat die getuigt van hoe ver deze hautaine partij tegenwoordig verwijderd staat van de straat, van het gewone volk, van de dagelijkse realiteit.

Alles wat Mark Rutte hier beweert ruikt naar de adem van het globalisme, de Great Reset, Build Back Better en meer van die elitaire waanzin, bedoeld om het volk te belazeren en onder lichte dwang naar een Nieuwe Normaal (lees mondiale slavernij) te leiden.

Mocht Nederland straks en masse voor het FvD (Thierry Baudet) kiezen, zal dat allicht de domino-steen zijn die het hele corona-theater in mekaar doet stuiken. Reden waarom wij vermoeden dat de elites nog een aap uit de mouw zullen toveren om de nakende verkiezingen uit te stellen…


DOCU: WIE IS BILL GATES WERKELIJK?

De mensheid wordt – out of the blue – geterroriseerd door een Chinees virus (Covid). Dit gemodificeerd virus wordt – zo blijkt uit de informatie van whistleblowers – als biowapen ingezet om de wereld op tirannieke wijze te ‘resetten‘ (The Great Reset). Wij gewone mensen hebben daar geen zeg in, het zijn de elites (1%) die dat bekokstoven (Davos) en door onze strot rammen. Met medewerking van de mainstream media (propaganda-kanalen) en de academische gilde (virologen).

Eén der grote aanjagers van deze Great Reset en tevens de belangrijkste promotor van corona-vaccins is Bill Gates, voormalig boegbeeld en stichter van Microsoft en een der rijkste mensen op aarde.

In de mainstream media wordt Gates op handen gedragen en de ‘Bill & Melinda Gates Foundation‘ bewierookt om zijn vermeende filantropie. Maar wie is Bill Gates werkelijk?

James Corbett (The Corbett Report) heeft een uitgebreide DOCUMENTAIRE gemaakt over de persoon Bill Gates. Deze docu helpt u begrijpen wat er momenteel aan de hand is in de wereld en wat er ons nog te wachten staat als tycoons als Gates vrij spel krijgen.

(vermits YouTube deze docu in de ban heeft geslagen, brengen wij hem u via BitChute. Gelieve na opening van deze pagina een minuutje te wachten tot de video wordt geladen)

The Great Reset: Bill Gates & Farming – WHAT’S GOING ON?