FBI arresteert Antifa-kopstuk omtrent Capitool-rellen

Hoe Antifa? Wij dachten dat Trump-aanhangers voor die rellen verantwoordelijk waren? Jazeker, dat is wat de mainstream media (fake news), de Democraten en de globalisten u willen doen geloven. Maar nu puntje bij paaltje komt, duiken harde bewijzen op van de betrokkenheid van linkse milities, zoals Antifa. Het FBI heeft gisteren de extreem-linkse anarchist John Sullivan gearresteerd wegens aanzetten tot geweld op het capitool. Gaat u dit ook lezen in de mainstream media? Weinig kans.

> BRON / LEES VERDER


WELKOM IN HET NIEUWE TOTALITARISME

“Bij totalitarisme wordt de heersende ideologie in een totalitaire staat gepropageerd als de enig mogelijke weg naar een betere toekomst. Het is een systeem waarbij de staat bijna volledige controle heeft op het dagelijks leven van mensen, zowel in politiek, cultureel, filosofisch, godsdienstig als in sociaal en economisch opzicht. Eén en ander moet worden onderscheiden van autoritarisme. Autoritaire stelsels zijn stelsels waarbij de overheid geen of weinig politieke vrijheid toelaat, en er meestal geen (echte) vrije verkiezingen zijn.”

Herkent u dit beeld? Het is de huiveringwekkende definitie van een ‘totalitaire staat‘ zoals weergegeven op Wikipedia. Het reflecteert de staat waarin wij ons over het hele Westen momenteel bevinden. De hefbomen die worden gebruikt om deze nieuwe vorm van slavernij te implementeren zijn COVID-19, Climate Change en de Great Reset

Lockdowns, social distancing, muilkorfjes, censuur, propaganda…
1984 wordt harde realiteit in 2021.


VACCIN OF BEHANDELING?

In deze korte video legt Dr. Eric Berg DC in simpele woorden en overzichtelijk uit wat een Covid-infectie inhoudt, hoe u dit ziektebeeld herkent en welke MAATREGELEN u dient te nemen van bij de eerste tekenen van een infectie. Vaccinaties zijn risicovol en feitelijk overbodig, een snelle respons met de juiste behandeling is eerder aangewezen…De georchestreerde aanval op platform PARLER

Toen Twitter, met allerlei belachelijke drogredenen, Trump verbande op zijn platform, trokken miljoenen Amerikanen naar het alernatief platform PARLER. Dat was kennelijk niet naar de zin van de neo-marxistische cabal. Want conservatieven en patriotten horen geen meningen te uiten die afwijken van het globalistisch discours. Dus orchestreerde Big Tech een gecoördineerde aanval op PARLER, onder het vals voorwendsel dat PARLER het platform was waarop de CAPITOOL-RELLEN werden georganiseerd. Glenn Greenwald, nochtans een democraat, debunkt deze aantijging in deze video. PARLER had NIETS vandoen met de rellen, alle vingers wijzen naar… FACEBOOK! Gaat men nu Fakebook in de ban slaan? Don’t hold your breath…


LEGT ‘DE DONALD’ ZIJN TRUMP-CARD OP TAFEL?

Over 6 dagen vindt er een machtsoverdracht plaats in de Verenigde Staten. Donald Trump zal NIET ingezworen worden voor een tweede termijn als de 45e president. Edoch – hou u vast – hij zal ingezworen worden als de 19e president van de Verenigde Staten, en dit op 4 maart 2021

Dit vergt uiteraard enige opklaring. Welnu, sinds 1871 hielden de VS op te bestaan als NATIE en werden ze een ‘cooperation‘ onder auspiciën van de ‘City of London‘. Telkens u een Amerikaanse vlag ziet voorzien van gouden franjes, staat deze vlag voor de ‘cooperation’ en NIET de natie.

Indien de president zijn ‘Trump-card‘ uitspeelt en zowel Biden, Harris, Pence en Pelosi onder arrest plaatst wegens hoogverraad, schiet er niemand over om het presidentschap in te vullen. Omdat Trump niet gecertificeerd werd door het congres kan ook hij geen president blijven. Maar als er op 20 januari geen president wordt ingezworen houdt de ‘cooperation’ op te bestaan…

Op dat moment wordt het LEGER (US Army) de bewaker van de natie gedurende een transitieperiode, tijdens dewelke het Amerikaanse volk geconfronteerd zal worden met de onweerlegbare bewijzen van de voorbije KIESFRAUDE, de buitenlandse inmenging en het feit dat Donald Trump eigenlijk met ruime voorsprong de verkiezingen had gewonnen.

Donald Trump zal vervolgens het presidentschap opnemen als de 19e president van de natie ‘Verenigde Staten van Amerika’ en volgt daarmee Ulysses S. Grant op, na wiens bewind de VS in 1871 een ‘cooperation’ werden.

Dit scenario zal uiteraard gepaard gaan met grote chaos over het hele land, reden waarom het leger (Marine Corps en National Guard) momenteel overal strategische posities aan het innemen is. De schokgolven gaan we ook in Europa voelen en de neerslag van deze operatie zal een enorme invloed hebben op het toneel van de mondiale politiek. Als alles uiteindelijk in zijn plooi valt, zal de modale Amerikaan weer een ‘vrij mens’ zijn in een democratische republiek… En de swamp? Drooggelegd.


TWITTER SCHIET ZICHZELF IN DE VOET

Jack Dorsey, CEO van Twitter, zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Met de verbanning van Donald Trump heeft hij meteen ook zijn kip met de gouden eieren verloren. Enerzijds was Trump immers dé mega-magneet die miljoenen mensen naar Twitter trok, uit nieuwsgierigheid wat de president nu weer te zeggen had. Zonder Trump is het platform zijn grote attractie kwijt, dus nog amper een zoutloos theater. Anderzijds verlaten miljoenen mensen het platform uit protest tegen de tirannieke manier van handelen, het met de voeten treden van de vrije meningsuiting. En met hen uiteraard ook vele potentiële adverteerders. Zoals eerder gemeld verliest Twitter momenteel ruim 5 miljard dollar aan marktwaarde en de neergang gaat verder as we speak

video

DE TIRANNIEKE MODUS OPERANDI VAN TWITTER

Sinds Jack Dorsey (CEO van Twitter) het nodig vond om president Trump en duizenden van zijn vurige aanhangers monddood te maken op zijn platform, heeft het bedrijf maar liefst 5 miljard dollar aan marktwaarde ingeboet op de beurs. Twitteraars – conservatieven maar ook mensen die vrije meningsuiting hoog in het vaandel dragen – verlaten het platform in drommen.

Donald Trump heeft NOOIT tot geweld opgeroepen of aangezet. Wat is dan de redenering van Jack Dorsey om de president van de Verenigde Staten te bannen? De bekende filmmaker en filosoof Dinesh D’Souza legt in deze korte video uit welke irrationele motieven achter de boycot schuilgaan en spreekt van onversneden tirannie.


Uiteraard heeft Twitter een uitleg voorhanden waarom zovele anti-globalisten en Trump-aanhangers continu aan volgers inboeten, terwijl links-liberalen gespaard blijven van deze purge. Allemaal slap gelul dat kant noch wal raakt.


Capitool-incident was opgezet spel

Dat het geweld tijdens de bestorming van het Capitool in Washington DC niet afkomstig was van Trump-aanhangers, hoefde eigenlijk geen betoog. Immers, patriots hebben de voorbije vier jaar ruimschoots bewezen dat ze op een vreedzame manier verzamelen en manifesteren.

Intussen is er wel voldoende bewijsmateriaal opgedoken om te claimen dat het geweld werd veroorzaakt door ANTIFA-leden, vermomd als MAGA-people. Dit zinloos geweld maakte uiteraard deel uit van een strategie om Trump in een slecht daglicht te stellen en alzo een onmiddellijke afzetting mogelijk te maken vooraleer Trump alle ‘classified files‘ zou kunnen vrijgeven, zie verderop deze pagina.

Dat het Capitool-geweld opgezet spel was, moge tevens blijken uit de getuigenis van Steve Sund, de politiechef van het Capitool. Hij beweert dat het hem onmogelijk werd gemaakt om voor een sluitende beveiliging van het gebouw te zorgen en wijst met de vinger naar… Nancy Pelosi en Mitch McConnell, respectievelijk speaker of the house en senaatsvoorzitter, die zijn pogingen hebben ondermijnd

De Swamp sluit de rangen en is niet van plan zich te laten dreggen, of het Amerikaans publiek dat goedvindt of niet. Corruption must go on, whatever the cost.

> BRON / LEES VERDER


OVERZICHT FRAUDE VS-VERKIEZINGEN

Jovan Hutton Pulitzer, uitvinder van onder andere de QR-code, heeft een overzichtelijk verslag gemaakt van de feiten die zich hebben afgespeeld begin november rond de verkiezingen in de VS. Hij beweert dat maar liefst 65 landen betrokken waren bij de kiesfraude die zich in hoofdzaak in 6 swingstates afspeelde.

Hieronder kan u het document (PDF) downloaden en sharen.

> DOWNLOAD PDF


Trump’s populariteit blijft pieken

In tegenstelling tot wat de fake news media u willen doen geloven, blijft de populariteit van president Donald Trump STIJGEN! Sinds de Democraten opnieuw een ‘impeachment‘ in gang willen zetten zijn de ‘approval ratings‘ van Trump gestegen tot 48% (volgens onderzoeksbureau Rasmussen) en zelfs tot 51% (uit goede bron via Newsmax). De doorsnee-Amerikaan is gedegouteerd door het feit dat er in diverse steden in de VS maandenlang werd geplunderd en brand gesticht zonder dat de mainstream media hierover berichtten en de Democraten dit allemaal minimaliseerden. Maar enkele incidenten in het Capitool, die trouwens werden veroorzaakt door ANTIFA, zijn dan weer wél de aanleiding om Trump en zijn aanhang nog maar eens aan het kruis te nagelen.

> BRON


“Censorship, wokeness, political correctness, all points in one direction – authoritarianism, cloaked as moral righteousness. It’s similar to what we’re seeing at Twitter, and Facebook, and Apple.”
— Sec. Mike Pompeo —


Meme van het Jaar

Op 16 mei 2017 tweette Nancy Pelosi deze boodschap. Trump had Clinton verslagen en zat vier maanden in het Witte Huis. De boodschap spreekt voor zich, de schijnheiligheid is stuitend, in het licht van de voorbije KIESFRAUDE.

 


HET DEKSEL GAAT VAN DE BEERPUT

De MSM (fake news) hebben zich de afgelopen dagen lustig gemaakt over het feit dat Nancy Pelosi initiatieven aankondigt om Trump alsnog te ‘impeachen‘ hoewel het einde van zijn eerste ambtstermijn in zicht komt. Natrappen als iemand neerligt, typisch voor linkse bullies. Als motivatie geeft Pelosi op dat Trump vanuit zijn geleden nederlaag een gevaar vormt voor de democratie…

Maar klopt dit beeld wel? Allesbehalve. De échte reden waarom Nancy Pelosi en de Democraten de zittende president Trump alsnog compleet willen uitschakelen is het feit dat Trump heeft laten aanvoelen dat hij alle ‘classified material‘ (geheime dossiers) gaat vrijgeven, openbaar maken. Zodat de Amerikaanse burger zelf kan vaststellen hoe corrupt en crimineel het er in de Washingtonse swamp aan toegaat. Corruptie, drugshandel, mensenhandel, pedofilie, alles zal de revue passeren…


Hier een voorsmaakje van de ziekmakende smurrie die op komst is. Dit zijn beelden afkomstig van Hunter Biden’s laptop, die in het bezit was van het FBI, maar waar niets mee werd gedaan om de Democraten niet in een slecht daglicht te stellen met de verkiezingen op komst. Pedofilie is een zwaar vergrijp. Gaat justitie nu eindelijk in actie schieten?

SPECIAL FORCES RIPPEN PELOSI’S LAPTOP

Ook wist generaal Thomas McInerny terloops te melden (zie video) dat er zich bij de bestorming en inbraak in het Capitool ook ‘special forces‘ (white hats) hebben gemengd onder de antifa-thugs. Deze militairen, in dienst van Trump, hebben beslag kunnen leggen op allerlei documenten en materiaal, waaronder de laptop van Nancy Pelosi. Op deze laptop bevinden zich vanzelfsprekend alle elementen die Pelosi kunnen linken aan de voorbij kiesfraude (de Italiaanse connectie, zie elders op deze pagina), aan illegale collaboratie met buitenlandse mogendheden (China) en dies meer.

Trump heeft momenteel alles in handen om de hele swamp achter slot en grendel te plaatsen wegens hoogverraad. De president verblijft momenteel in Texas, in het gezelschap van alle sleutelfiguren en generaals. Wij mogen de komende dagen vuurwerk verwachten…

video

“Our incredible journey is only just beginning.”
— Donald J. Trump —‘Facebook and Twitter are perfect examples of socialism: You get it for free, you have no say in how it works. The guy who runs it is rich. They control your access to information. You have no privacy, and if you say anything they don’t like, they shut you up’…
— Torben Mark Pedersen —