99% van de corona-doden stierf door andere oorzaak

Een studie van de Nationale Gezondheidsdienst van Italië brengt aan het licht dat 99% van de corona-doden niét door corona maar omwille van een andere, onderliggende oorzaak is gestorven. Iets wat wij hier al maanden schrijven. Tevens was de gemiddelde leeftijd van die doden 79,5 jaar. Meer dan 75% van die mensen leed ook aan hoge bloeddruk en 35% was diabeet.

Deze officiële cijfers plaatsen de corona-pandemie in een heel ander daglicht en onderstrepen het feit dat de epidemie of pandemie schromelijk werd overdreven wat dodentol betreft. Intussen is de economie evenwel gekelderd en het sociaal leven totaal ontwricht. Gaan de paniekzaaiers en lockdown-pushers hier ooit rekenschap voor afleggen?

> BRON / LEES MEER HIEROVER


Moderna Vaccin is louter… experimenteel

Als u een vaccin van MODERNA wil ontvangen, zal u een document moeten tekenen dat u er zich van bewust bent dat dit vaccin een louter EXPERIMENTEEL vaccin is, uitzonderlijk geautoriseerd door de overheid omwille van de tegenwoordige ‘noodtoestand’. Op dat bewuste document staan tevens enkele van de mogelijke bijwerkingen.

Kortom, Moderna heeft zelf héél weinig vertrouwen in dit vaccin en wil elke verantwoordelijkheid van bij de start van zich afschuiven mocht er iets mislopen. Vraag is waarom u het risico zou willen lopen met een experimenteel vaccin, in de wetenschap dat u een eventuele corona-infectie voor 99,9% overleeft met de intussen beproefde behandelingen? Welke behandelingen? Welnu > DEZE.

Het bewuste document kan u bekijken via onderstaande link:

> BEKIJK MODERNA-DOCUMENT


PREMIER RUTTE’S RAVAGE

Rapper Duncan van Wijk laat in woord en beeld zien hoe Nederland er voorstaat anno 2021 onder het ruggengraatloze beleid van de links-liberalen (globalisten). ‘Rutte’s ravage‘, is de titel van het muzikaal en politiek werkstuk. Op 17 maart wordt de rekening vereffend, als de Hollanders naar de stembus trekken. Hopelijk zijn er geen Dominion-stembussen op het terrein…


KOUDSTE JANUARI IN 50 JAAR

Deze voorbije maand (januari van 2021) zal statistisch te boek staan als de koudste januari-maand in 50 jaar tijd. Ja, de koudste. Dit gegeven spoort uiteraard niet met de paniekzaaierij van de groengekkies. Maar cijfers en feiten zijn wat ze zijn, ze liegen niet. U kan er natuurlijk een groene spin aan geven of er corona bij sleuren, maar wij weten wel beter.

De schijnheiligheid van de links-liberalen, grote pushers van de klimaathysterie, is ons intussen genoegzaam bekend. Neem bijvoorbeeld Al Gore, mister Inconvenient Truth, die in de top-10 staat van individuen met de grootste ecologische footprint (grootverbruiker van energie). Of John Kerry, die als mister Climate Change nu het klimaatbeleid van de VS vorm gaat geven maar zich wel continu verplaatst met een enorm vervuilende privé-jet (Gulfstream).


BIG TECH PLANT LIQUIDATIE TELEGRAM

Het platform TELEGRAM, dat sinds kort miljoenen mensen aantrekt die hetzij gebannen zijn door de klassieke social media – hetzij genoeg hebben van de wurgende censuur, ligt momenteel onder zwaar mortiervuur vanwege Big Tech.

Apple bijvoorbeeld is reeds gestart met het automatisch wissen van de app op iPhones en iPads. Het gebeurt kennelijk stiekem. Edoch, als gebruiker kan u hier een stokje voor steken door enkele instellingen op uw iPhone of iPad te wijzigen.

Hoe uw instellingen te wijzigen, verneemt u via onderstaande link:

> INSTELLINGEN WIJZIGEN


BILL GATES VRAAGT OM MEER CENSUUR

Zij, die u niet mag bekritiseren, zijn degenen die over u regeren‘, aldus een oud gezegde dat almaar zichtbaarder wordt in deze upside-down-world van de globalisten. Dit keer hangt Bill Gates, mede-oprichter van Microsoft en zelfverklaarde opperviroloog, aan de alarmbel. Bill Gates vindt het namelijk niet kunnen dat er zoveel complottheorieën, laster en kritiek over hem en dr. Fauci worden gedebiteerd op social media. Dus roept hij Facebook, Twitter, YouTube, Google en andere Big Techs op om hier paal en perk aan te stellen middels een gerichte censuur. Dat zowel Gates als Fauci door eigen woorden en daden zelf verantwoordelijk zijn voor de bagger die over hen wordt uitgestort, komt bij deze ‘hoofden vol helium’ niet in hun gedachten op.

> BRON / LEES VERDER


BIG TROUBLE BIJ BIG PHARMA

Pharma-reus MERCK stopt zijn productie van Covid-vaccins. Wat is er toch aan de hand in Farma-land? De links-liberale media hebben het afgelopen jaar zodanig veel PROPAGANDA gespuid dat de ‘sheeple‘ tegenwoordig op hun knieën smeken om gevaccineerd te mogen worden, er wordt bijna gevochten om die vaccins en dan haken de farma-bedrijven af?

Ofwel minderen ze hun productie, kondigen uitstel en afstel aan, of stoppen helemaal met het produceren van vaccins, zoals MERCK nu doet. Een plausibele uitleg verschaft het bedrijf niet. In een persbericht laten ze weten niet tevreden te zijn met de testresultaten in een vroeg stadium van hun onderzoeken. Daarom wil Merck zich eerder toeleggen op behandelingsmethodes in plaats van de productie van vaccins.

Dit lijkt ons de strategie van het gezond verstand. Immers, de kans dat u een infectie door covid/corona overleeft bedraagt maar liefst 99,9%. Waarom dan een vaccin inspuiten dat amper is getest en dat ontworpen is op basis van computermodellen, want het zogenaamde Covid-19-virus is nooit ‘geïsoleerd’ en haarscherp in kaart gebracht?…

> BRON / LEES VERDER


‘KOM IN OPSTAND’

Geef dit nummer van Convex Kafka een duimpje omhoog, deel hem op social media en stuur hem door naar zoveel mogelijk vrienden/familie. Naar iedereen die u kent via Messenger, Whatsapp, Telegram, Insta-privé-berichten etc.

Convex Kafka: ‘Wat er met opstand wordt bedoeld: vreedzaam demonstreren, uw ongenoegen uiten in muziek of een andere kunstvorm, uzelf laten horen op social media, Mits het zonder schelden of oproepen tot geweld is. en de gevestigde orde uiteraard wegstemmen op 17 maart aanstaande’


ZELFS DE TWITTER-VOLGERS VAN JOE BIDEN ZIJN FAKE

Hoe corrupt en frauduleus zijn de links-liberalen in de VS en bij uitbreiding over het hele Westen? Net als we dachten alles gezien te hebben met die mega KIESFRAUDE van afgelopen november, bereikt ons het bericht dat méér dan de helft van alle Twitter-volgers van Joe Biden FAKE ACCOUNTS zijn, deze maand januari aangemaakt om de indruk te wekken dat de modale Amerikaan om deze seniele, corrupte politieker geeft. Niet dus. Joe Biden kon geen 100 mensen op de been krijgen voor zijn rallies, reden waarom hij zich doorgaans in zijn kelder verschool…

En dan beweren dat 82 miljoen Amerikanen zouden stemmen voor Biden? Donald Trump heeft de verkiezingen gewonnen in een aardverschuiving, met het grootste verschil ooit in de Amerikaanse geschiedenis, maar werd ronduit bestolen door de Democraten en de Deep State. Een verhaal dat niet ten einde is, er komt nog een staart aan…

> BRON / MEER INFORMATIE

video
play-rounded-fill

CORRUPTE PRESIDENT ONTPOPT ZICH TOT SENIELE DICTATOR

Linkse idiotie in full swing: seniele Joe Biden tekent een ‘executive order’ dat de term ‘China Virus‘ verbiedt wegens ‘xenofoob’. Corona werd door Trump maanden geleden aangewezen als het ‘China Virus’, omdat het onding immers vanuit China op de wereld werd losgelaten, dus niets mis met die aanduiding. Niet volgens de linkse totalitairen. U bent verwittigd, als u iets op social media post en ‘china virus’ vermeldt, sluit men u op in het virtueel cachot.

Daar stopt de linkse waanzin evenwel niet. Herinner u dat de wereldpers over Trump heenviel toen die tijdens zijn eerste week als president 4 (vier) executive orders tekende. DICTATOR! klonk het toen uit alle kelen van de fake news meute. Oh wat zijn die losers stil vandaag. Want hun ‘verlosser’, de seniele en corrupte president, tekende tijdens zijn eerste week maar liefst… 33 (drieëndertig!) executive orders.

Strafst van al is dat seniele Joe Biden zelf toegeeft dat hij geeneens weet wat hij eigenlijk tekent (zie video). Want het zijn de neo-marxisten in zijn schaduw die het beleid uitstippelen, met aan het hoofd uiteraard sheikh Barack Hussein Obama

> BRON / LEES VERDER

Hier een toemaatje, een portie seniele prietpraat van een corrupte politieker…

video
play-rounded-fill

HET ‘ROND-DE-POT-GEDRAAI’ OP HET WITTE HUIS

Jen Psaki, huidig persverantwoordelijke van het Witte Huis, raakt niet tot aan de enkels van haar voorganger Kayleigh McEnany. Niet qua presence en zeker niet wat competentie betreft. Op de meest courante en voor de hand liggende vragen heeft deze dame geen antwoord. Dus maakt ze er zich vanaf met het cliché ‘circle back‘, wat zoveel betekent als: ik bekijk het en kom er later op terug. Is Jen Psaki te dom voor de job of heeft de Biden-regering zoveel te verbergen? De toekomst zal het uitwijzen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

NIEUWE PCR-TEST: HET ANAAL UITSTRIJKJE

Volgens de Washington Post heeft men in China een nieuw test-protocol ingesteld. Vanaf nu gaat men mensen die in quarantaine verblijven middels een ANAAL UITSTRIJKJE testen op corona. Volgens Chinese wetenschappers is die methode veel accurater.

Het corona-theater wordt almaar gekker en zotter…

Of dit anaal uitstrijkje echt ingang gaat vinden valt te betwijfelen. Zelfs de Chinese bevolking vindt het allemaal een ‘pain in the ass‘ en beoordeelt deze methode als véél te invasief, laat staan wat wij Westerlingen hieromtrent denken… Eerst maakt men ons belachelijk met verplichte muilkorfjes, nu willen ze ons helemaal ridiculiseren met een ‘up yours‘. Met de Chinezen, maar niet met de deze.

> BRON / LEES VERDER


NA PARLER NU OOK TELEGRAM OP HET KAPBLOK?

De neo-marxistische Big Tech-censuur kent tegenwoordig geen grenzen van fatsoen en ethiek meer. Ze voelen zich ongenaakbaar, want geruggedekt door de fake news media (die aan de foute kant van de geschiedenis staan en daar ooit een prijs voor zullen betalen).

Nadat enkele weken geleden PARLER, het alternatief voor Twitter, compleet werd verpletterd door Big Tech, richt de LINKSE INQUISITIE zijn giftige pijlen nu op het platform TELEGRAM, dat momenteel alle records inzake populariteit breekt, op zich nochtans een teken dat steeds meer mensen die walgelijke censuur niet langer pikken en klassieke social media laten vallen.

Bij de aanval op TELEGRAM wordt het klassieke argument van de totalitairen gebruikt, met name ‘wegens oproepen tot geweld‘, een vlag die elke lading dekt voor ‘wanna be-totalitairen’. De globalisten kunnen dus niet verdragen dat andersdenkenden over een platform beschikken waarop ze vrijuit hun meningen kunnen uiten. U zal een globalist zijn of u zal niet zijn, zoiets?

Wat de fake news media u evenwel NIET vertellen, is dat zowel Twitter als Facebook een HOOFDROL hebben gespeeld tijdens de Capitoolrellen. Het is via deze platforms dat de gewelddaden en aansluitende plunderingen werden geregisseerd. Op de keper beschouwd zouden dus beide platforms moeten worden stopgezet, want precies om die reden werd PARLER neergemaaid. Edoch, in de wereld der globalisten gelden er twee maten en gewichten…

> BRON / LEES VERDER


‘DOWN UNDER’ LEGT BIG TECH VUUR AAN DE SCHENEN

Intussen krijgt Big Tech in steeds meer landen stevige tegenwind. Na Rusland, Polen en Hongarije, heeft ook Australië besloten de dictatuur van Big Tech niet langer zomaar te accepteren. Down Under gaat nu achter de centen aan van Big Tech, daar ligt namelijk hun achillespees. Bedoeling is de monopolie-dictatuur ongedaan en de markt weer open en vrij te maken.


DE COME-BACK VAN DONALD TRUMP

Als de globalisten en hun Linkse Kerk denken dat ze van Orange Man af zijn, hebben ze het mis voor. De Donald bereidt in alle rust zijn come-back voor. En nee, het zal niet via een nieuwe partij zijn. De Patriot Party of MAGA-party komt er niet, althans niet als het aan Trump ligt. Wat er wél te gebeuren staat, is dat Trump reeds vooruitkijkt naar de tussentijdse verkiezingen van 2022. Zijn doel is de republikeinse partij volledig te zuiveren van alle ‘never-Trumpers’ en RINO’S (Republicans in Name Only), met Liz Cheney en Mitt Romney op kop. En uiteraard de posities verbeteren in zowel senaat als congres. Gisteren heeft Trump officieel een kantoor (Office of the Former President) geopend in Florida, dat nu als Trump’s hoofdkwartier fungeert.

> BRON / LEES VERDER


BELANGRIJK RAPPORT LEVERT BEWIJS VOOR KIESFRAUDE

De mainstream media (fake news propaganda-kanalen) blijven tot vervelens toe herhalen dat er geen bewijzen zijn gevonden voor de mega KIESFRAUDE van afgelopen november tijdens de presidentsverkiezingen in de VS. Welnu, wat baten kaars en bril als een would-be journalist niet zienen wil? Anders gezegd: de mainstream media spelen het spel van de globalisten mee dat eruit bestond Trump een tweede termijn te ontzeggen, zodat het grootste obstakel op het pad naar een Nieuwe Wereldorde uit de baan is geruimd.

Peter Navarro, economist en auteur, heeft zopas een derde rapport gepubliceerd dat zonder een schijn van twijfel aantoont en confirmeert dat Donald Trump de voorbije verkiezingen heeft gewonnen en dat het presidentschap hem werd ontstolen middels kiesfraude op grote schaal, en dit over het hele territorium (alle staten van het land).

Indien Amerika en bij uitbreiding de hele Westerse wereld, de integriteit van verkiezingen wil bewaren en zo het vertrouwen van de kiezers wil behouden, is een uitgebreid en grondig onderzoek door een onafhankelijke instantie dringend op zijn plaats.

> BRON / LEES VERDER

DOWNLOAD HIER HET VOLLEDIGE RAPPORT:

> The Navarro Report Volume III Final 1.13.21-0001


Will Johnson, politiek activist en bezieler van ‘uniteamericafirst.com‘, vat de reden waarom Trump van het toneel moest verdwijnen mooi samen in deze korte clip…


‘WIJ WORDEN GEGIJZELD DOOR MASSAVORMING’

Afgelopen week interviewde geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond klinisch psycholoog Mattias Desmet. De Belg deed opmerkelijke uitspraken rondom ‘massavorming‘ en ‘hypnose‘ die onze samenlevingen gijzelt, aldus de Vlaming.

Flavio Pasquino interviewde Maurice de Hond n.a.v. zijn interessante zoom-gesprek met Desmet, waarin hij uitlegt dat ook beleidsmakers slachtoffer zijn geworden van dit mechanisme waarbij het vrijwel onmogelijk is om de cirkel te doorbreken. Maurice de Hond ziet wel een mogelijke oplossing voor dit fenomeen en dat is de periode mei/juni 2021, als een groot deel van de mensen gevaccineerd is en het virus een lage prevalentie (hoeveel gevallen er zijn op een bepaald tijdstip) kent. “Veel mensen zullen zich dan veilig voelen omdat ze gevaccineerd zijn en stappen dan uit de angst. Dit is het moment om door te pakken en de massavorming te doorbreken”, betoogt De Hond.


COVID-19 DUS TOCH EEN BIOWAPEN…

In een vrij vroeg stadium gingen wetenschappers ervan uit dat SARS-CoV-2 een natuurlijke oorsprong had, via vleermuizen op een markt in Wuhan (China). Microbiologe Rossana Segreto van de universiteit van Innsbruck heeft nu aanwijzingen gevonden dat het virus toch in het laboratorium kan zijn ontstaan en uit kritiek op het feit dat dit eerder werd uitgesloten.

Het Coronavirus wordt intussen al bijna een jaar lang door bijna elke regering ter wereld misbruikt voor ernstige schendingen van de mensenrechten en het inperken van onze vrijheden. Nu komt een microbiologe dus tot de conclusie dat het Covid-virus is gecreëerd in een laboratorium (biowapen), iets wat wij hier al maanden beweren.

Gaat er nu een grootschalig onderzoek komen? Zullen de schuldigen voor de grootste fraude aller tijden worden gestraft? Don’t hold your breath, de media zullen er niet over berichten en dus bestaat dit nieuwsfeit niet. En loopt het corona-theater ongemoeid verder.

> BRON / LEES VERDER


TELEGRAM IN DE LIFT

In tijden van wurgende, linkse censuur zoeken almaar meer mensen naar platforms waar een gevoel van vrijheid heerst en waar ze onbelemmerd meningen kunnen delen met gelijk- of andersdenkenden. De klassieke social media (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram etc.) verliezen geleidelijk aan terrein en vooral aan geloofwaardigheid.

Een platform dat eerder in de lift zat was PARLER. In januari was PARLER de meest gedownloade app in de app-stores. Reden waarom de Big Tech-goeroes samenspanden om PARLER (tijdelijk?) volledig uit de markt te duwen. Maar vrijheid kruipt waar ze niet staan kan, en nieuwe apps blijven opduiken. Dé grote hit van het moment is hét alternatief voor Twitter en Whatsapp, met name TELEGRAM.

Waarom Telegram? Uw privacy wordt beschermd en u kan er mensen en opiniemakers volgen, net als bij Twitter. En de online berichtendienst, vergelijkbaar met Whatsapp, is volledig beveiligd door middel van militaire encryptie. Zo zijn de berichten standaard beveiligd, maar is het ook mogelijk om een ‘geheim gesprek’ te starten waarbij berichten enkel door een specifieke code per toestel kunnen worden ontgrendeld. De servers van het platform staan in Berlijn. Van onzentwege: een AANRADER!

> DOWNLOAD-INFO


WEG MET DIE AVONDKLOK!

Na bijna een jaar lockdown is Nederland een angstig land geworden. Hoe lang blijven de Hollanders nog accepteren dat führer Rutte hen een lockdown oplegt? En nu – godbetert – zelfs een avondklok? Parlementslid Wybren van Haga (Forum voor Democratie) verdedigt modale mens en vrijheid en fakkelt in zijn gekende stijl de avondklok tot de grond af!