Geen bijwerkingen na vaccinatie? Think again.

De propaganda-kanalen zullen het u niet vertellen, maar wij vinden dat het best wel leerzaam om weten dat de vaccinaties die momenteel in de VS plaatsvinden toch opmerkelijk veel BIJWERKINGEN aan het licht brengen. Dit is geen loze bewering, het staat in een officieel rapport van VAERS en werd vrijgegeven door het Department of Health and Human Services – HHS.

In totaal noteerde men tot op heden 40.433 meldingen van bijwerkingen, waaronder 127 doden, 1410 mensen met delirium en geheugenverlies, 512 personen met griepverschijnselen, 57 gevallen van blindheid/doofheid, 175 oogaandoeningen, 717 gevallen van neurologische letsels en evenwichtstoornissen…

U vindt het volledige schema via deze link:

video
play-rounded-fill

De 10 foute voorspellingen van ‘klimaat-nazi’s’

Lang voordat Greta en Beto O’Rourke beweerden dat de mens nog maar 10 jaar over had om in actie te komen tegen de klimaatverandering, hadden alarmisten al sedert decennia het ene doemscenario na het andere voorspeld, waarbij elke voorspelling bij nader inzien gewoon de mist in ging. Het lijkt erop dat het klimaat-Armageddon momenteel een permanente ‘sabbatical’ heeft genomen, nu corona het de kroon afsteekt.

Veel van de paniekerige ‘Dag des Oordeels-voorspellingen’ noemden specifiek het jaar 2020 als hét annus horribilus. Maar ook die voorspellingen zijn allemaal fout gebleken, sommige op nogal spectaculaire wijze. Steve Milloy, een voormalig Trump/Pence EPA transitie-teamlid en oprichter van JunkScience.com, vatte tien klimaatvoorspellingen voor 2020 samen, die uiteindelijk kant noch wal raakten… Heus wel goed om weten.

> BRON / NEDERLANDSE VERTALING


NEDERLAND: Verplichte PCR-test voor reizigers van tafel

Wat de Belgische beweging Viruswaanzin al eerder opperde voor een Belgische rechtbank, is nu door een vonnis in kortgeding door een Nederlandse rechter bevestigd! U kan terugkerende reizigers NIET verplichten om een negatieve PCR-test voor te leggen vooraleer ze hun eigen grondgebied mogen binnen komen.

Maar logisch ook, anders wordt een geweigerde persoon per definitie statenloos. U kan een landgenoot grondwettelijk gezien de toegang tot het eigen grondgebied nooit weigeren! En wat niet verboden is mag. Reizen is zo één van die sterk afgeraden maar niet verboden activiteiten.

Vraag is nu wat de Belgische regering hiermee aanvangt? België komt met dit Nederlands vonnis in nauwe schoentjes. Immers, ze riskeert dezelfde veroordeling voor haar reizigers. Een eventuele veroordeling heeft mogelijks ook financieel zware gevolgen omdat men de gemaakte kosten van de reizigers collectief zou moeten gaan terug betalen. Wordt vervolgd…

> BRON / LEES VERDER


Betogen in Sint-Niklaas tegen disproportionele maatregelen

Eindelijk kreeg de beweging Viruswaanzin de officiële toestemming om ‘statische betogingen‘ te houden, elke woensdagavond, met ingang van woensdag 6 januari 2021, tussen 20:00 en 21:00 op de Grote Markt te Sint-Niklaas.

Er wordt wel met aandrang gevraagd de strikte regels te volgen die worden opgelegd door burgemeester Lieven Dehandschutter. Die regels vindt u via onderstaande button.

> BRON / MEER INFORMATIE


Pennsylvania bakte het wel erg bruin

De wethouders van de staat Pennsylvania hebben in een korte verklaring laten weten dat er bij nazicht van de stembiljetten 6.962.607 mensen effectief een stem hebben uitgebracht, terwijl er officieel maar 6.760.230 mensen stemgerechtigd zijn. Er zijn dus méér dan 200.000 frauduleuze stemmen geteld, die de uitslag uiteraard totaal ongeloofwaardig maken. Vraag is of de wethouders van de staat Pennsylvania op 6 januari de moed zullen hebben om de kiesmannen aan de rechtmatige winnaar toe te wijzen, zijnde Donald Trump…

> BRON / LEES VERDER

De bekende filmmaker Dinesh D’Souza laat in deze korte nieuwjaarsboodschap zijn licht schijnen over de voorbije verkiezingen, de opzichtig gepleegde kiesfraude en de arrogante houding van seniele Joe Biden, ingegeven vanuit de wetenschap dat de uitslagen achter de schermen werden gemanipuleerd in zijn voordeel…

In een loods in de staat Georgia werd een immense lading VALSE STEMBILJETTEN ontdekt. Vervalste stembiljetten om de gestolen overwinning van Biden veilig te stellen. Het bericht werd de wereld ingetweet door Patrick Byrne, de IT-expert die zich belangeloos inzet om de kiesfraude aan te klagen en ongedaan te maken… Naar we vernemen komen er nog meer opzienbarende onthullingen aan nu de ontknoping van de verkiezing nadert…

> ZIE TWEET

Er zullen op zijn minst 140 congresleden (republikeinen) de kiesuitslagen voor Joe Biden zullen betwisten op 6 januari als het kiescollege in Washington DC samenkomt. Elk officieel bezwaar leidt tot een debat dat maximaal twee uur mag duren, waarna er wordt gestemd. Het belooft dus een lange zitting te worden, terwijl er buiten een miljoen Amerikanen betogen uit frustratie over de kiesfraude en om Trump te steunen.

> BRON / LEES VERDER


Steve Bannon’s ‘Fight for Trump’-speech

Trump’s voormalige campagne-strateeg Steve Bannon heeft op 5 november jl. – toen de democraten in achterkamertjes de verkiezingsuitslag aan het frauderen waren – een krachtige video-boodschap vrijgegeven onder de titel ‘FIGHT FOR TRUMP‘. Twee maanden later is deze video nog steeds heel actueel. Bannon’s vurige oproep is geïllustreerd met filmbeelden van D-Day, de landing op Normandië in 1944, krachtige symboliek. Waarmee hij uitdrukt dat wij een morele verplichting hebben jegens de jonge kerels die hun leven hebben gegeven in hun strijd tegen tirannie. Onze vrijheid staat nu weer op het spel indien wij de kiesfraude accepteren en buigen voor de globalisten…

We’ve got this. Everybody take a deep breath. Say a prayer. Commit yourself,” zegt Bannon, met dramatische footage van de D-Day invasie in beeld. “Commit to the process. Trust the process. Because we’ve won. The President’s won re-election. He won it with an overwhelming majority. We’re not going to allow all this nonsense go on. We held the Senate. Added to the House. Added to state legislatures. They got crushed!”, aldus een strijdvaardige Steve Bannon.

Een interessant document dat over vele jaren nog steeds bekeken zal worden…


Arrest Hof van Beroep contesteert corona-maatregelen

Sinds het uitbreken van de corona-crisis is de grondwet een vodje papier geworden en is onze parlementaire democratie herleid tot een… dictatoriale particratie. We zitten nog steeds in een gezondheidscrisis, maar van een acute noodsituatie is geen sprake meer. De tijd waarbij het parlement in een geïnduceerde coma wordt gebracht omwille van het algemeen belang en de volksgezondheid is voorbij. Het is hoog tijd om de democratische rechtsstaat te herstellen, en een einde te maken aan deze technocratische virocratie met despotische ondertoon.

Helaas durft geen enkel parlementslid of politieke partij het tijdens deze sanitaire crisis aan om onze fundamentele grondrechten hardop te verdedigen, wat op zich een huizenhoge schande is. Maar er beweegt iets langs rechterlijke zijde: het Hof van Beroep heeft met zijn recent arrest een bom gelegd onder de lopende corona-maatregelen.

De rechterlijke macht legde de regering in den beginne geen strobreed in de weg uit respect voor de hoogdringendheid en het plotse karakter van de coronacrisis die België overspoelde. Stilaan groeit bij de rechtbanken en ook bij de Raad van State het besef dat de regering tijdens de tweede golf de onvoorzienbaarheid niet meer kan inroepen. Stilaan groeit het besef dat in deze tweede fase de regering tijd genoeg had om een wettelijke basis voor deze crisis te voorzien…

> BRON / LEES VERDER


De lockdowns zijn voor altijd…

Het ziet er naar uit dat de zo gehate lockdowns geen tijdelijke fenomenen zijn, maar veeleer restricties bedoeld om voor altijd voort te duren. Lockdowns en muilkorven zijn immers effectieve maatregelen om een bevolking onder de knoet te krijgen en te houden. En dat is precies wat de elites (globalisten) beogen, als onderdeel van hun plan om de wereld volledig te ‘resetten’. Zij noemen dat demonisch plan cynisch ‘The Great Reset‘.

De propaganda-kanalen zullen het ons niet vertellen, maar terloopse uitlatingen van globalisten doen het vermoeden rijzen dat er dus geen einde komt aan de lockdowns, aan de bewuste vernietiging van onze economie en het compleet ontregelen of verstoren van ons sociaal leven.

Eén van die indicatoren is het bericht dat het virus aan het muteren is en corona bijgevolg een never-ending story dreigt te worden, alle vaccinaties ten spijt.

Het mutatie-verhaal onthult de ware agenda: wat de elites beogen is permanente lockdowns. We zien trouwens geen echt programma in werking om mensenlevens te redden, het hele gezondheidsverhaal is lulkoek. Wat we eerder zien is een waanzinnige push richting totalitair gezag van de overheden, het opschuiven richting dwingelandij, met corona als excuus…

Als de mensheid niet snel wakker wordt en massaal in opstand komt, zijn we allemaal de pineut.

> BRON / LEES VERDER


JAPAN HOUDT VAN TRUMP

Ondanks het feit dat de mainstream media (linkse propaganda-kanalen) al vier jaar lang een haatcampagne voeren tegen Donald Trump – nochtans de beste president aller tijden – neemt de populariteit van de huidige president met de dag toe. In Amerika werd Trump uitgeroepen tot meest populaire persoon van het jaar, ten koste van Barack Obama.

Maar Trump’s populariteit beperkt zich niet tot de VS, ook in het buitenland kijkt men doorheen de valse media-propaganda, en beseffen steeds meer mensen dat het precies Donald Trump is die tussen de belaagde mensheid en het Grote Kwaad (Nieuwe Wereldorde) staat. Trump is onze enige hoop om de mensheid te behoeden voor de slavernij die nu in de maak is en wordt bewerkstelligd met o.a. de corona-hoax en de climate change-hoax.

Mensen worden stilaan wakker, zelfs in het anders zo introverte Japan. Onlangs vond er een grote manifestatie plaats in Tokyo om de steun van het Japanse volk uit te schreeuwen voor Donald Trump en de kiesfraude aan te klagen. Japanners die op straat komen om een buitenlandse leider te steunen, het is een nooit eerder geziene gebeurtenis…

video
play-rounded-fill

MENSEN, ONTWAAK VOOR HET TE LAAT IS!

Als u WERKELIJK wilt WETEN wat er momenteel in de wereld aan de hand is, waarom wij worden geplaagd door Covid-19, lockdowns, de Nieuwe Normaal, de grote omwentelingen die momenteel plaatsvinden, wel dan dient u héél aandachtig dit interview te beluisteren.

Dit gesprek met Catherine Austin Fitts werd afgenomen voor een documentaire die binnenkort verschijnt, getiteld PLANET LOCKDOWN. Wij presenteren de DOCU zodra hij wordt vrijgegeven.

Catherine Austin Fitts is niet de eerste de beste. Zij is een Amerikaanse ‘investment banker‘, die ook als assistent-minister heeft gediend onder George H.W. Bush (Housing and Urban Development for Housing). Een bijzonder intelligente en goed geïnformeerde dame die in dit interview uitlegt wat er aan de hand is, waar de NEW WORLD ORDER met onze planeet naartoe wil en wat wij alsnog kunnen doen om hun satanische plannen te dwarsbomen…

(Er is Engelstalige ondertiteling voorzien)

Vervolg: deel 2 (korte vid):
A walk with Catherine Austin Fitts | Planet Lockdown


VANWEGE DE BORSALINO-REDACTIE

De ‘sheeple‘ pluk je tegenwoordig zo van de straat, overal lopen mensen met die zinloze mondkapjes (muilkorfjes). Leeuwen daarentegen, mensen die wakker zijn en zich niet conformeren aan dwaze corona-regels, die zijn uiteraard in de minderheid. Maar ze zijn er.

Wij (redactie Borsalino) hopen vurig dat er steeds meer schapen veranderen in leeuwen, dat is onze enige hoop om de mensheid te redden uit de klauwen van de satanische globalisten die ons dit allemaal aandoen… DAT is onze nieuwjaarswens:


WUHAN VIERT FEEST – WIJ ZITTEN IN LOCKDOWN

Dit valt eigenlijk niet uit te leggen: in Wuhan, waar het zogezegde Covid-virus op de mensheid werd losgelaten, daar viert men uitbundig feest, van social distancing geen sprake. In de steden over het hele Westen daarentegen waren alle straten en pleinen verlaten…

China heeft ons verslagen zonder ook maar één schot af te vuren. Dank u, globalisten.


Donald Trump meest bewonderde man van Amerika

Het gerenommeerde Gallup Incorporated, een Amerikaans onderzoek- en adviesbureau en wereldwijd vooral bekend van zijn opiniepeilingen, heeft de resultaten bekendgemaakt van hun laatste peiling naar wie de meest bewonderde man van Amerika is.

Barack Obama stond jarenlang aan de top, maar werd nu van de troon gestoten door niemand minder dan Donald Trump. En Joe Biden? De seniele politieker die nu het presidentschap claimt na een massieve kiesfraude, eindigde ver achter Trump. Vreemd toch, want Biden scoorde toch een historisch record tijdens de recente verkiezingen?

> BRON / VOLLEDIG VERSLAG


Nog meer explosieve bewijzen van kiesfraude

Jovan Hutton Pulitzer, de bekende uitvinder van onder andere de QR-code, was gisteren een getuige op de senaatshoorzitting in Georgia (VS) omtrent anomalieën tijdens de voorbije verkiezingen. Tijdens zijn geanimeerde hoorzitting veegde hij, aan de hand van wetenschappelijke bevindingen, compleet de vloer aan met de kiesresultaten. Hij bood tevens aan om kosteloos een correcte uitslag te produceren na forensisch onderzoek van alle stembiljetten, hierbij gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

De volledige hoorzitting kan u HIER bekijken. Hieronder ziet u fragmenten uit het explosieve getuigenis van Jovan Hutton Pulitzer…


STAAT GEORGIA WIL BEWIJZEN VERNIETIGEN

In de staat Georgia heeft men vrachtwagens laten aanrukken om alle bewijzen af te voeren en te vernietigen, zodat Jovan Pulitzer zijn inspectie niet kan uitvoeren. De plegers van deze kiesfraude schamen zich nergens voor en zijn bereid tot het uiterste te gaan om te voorkomen dat Trump wordt herkozen… Trump staat de Great Reset in de weg, vandaar…

> BRON / LEES VERDER


Pelosi: spreek me niet tegen of ik cancel u!

U mag een eigen mening hebben, maar die mening mag niet afwijken van het globalistisch discours, of u wordt ‘gecanceld‘. Zelfs als u een bekende moderator van CNN bent. In deze korte clip interviewt Wolf Blitzer de ‘speaker of the houseNancy Pelosi over haar ‘onwil’ om de Amerikanen in nood meteen € 2000 steun te geven, zoals Trump dat voorstelt. Pelosi wil die steun echter koppelen aan grote sommen buitenlandse hulp die via een omweg terug in de zakken belanden van de democraten, iets wat Trump wil vermijden. Hoe onverdraagzaam en ideologisch dogmatisch links-liberalen (globalisten) kunnen zijn, illustreert deze clip:


Betoging Viruswaazin in Sint-Niklaas verboden!

Vandaag kreeg Viruswaanzin vzw te elfder ure het bericht van het stadsbestuur en de politie van Sint-Niklaas dat hun samenkomst op de Grote Markt van vandaag woensdag 30.12.20 verboden werd. Het zoveelste bewijs van totalitarisme en schending van vrijheid van betogen. Viruswaanzin vzw bekijkt momenteel de mogelijkheden tot juridisch verzet en nieuwe aanvragen.


Spookkiezers uit de toverhoed der Democraten

Nu de presidentsverkiezingen in de VS stilaan naar hun ontknoping evolueren, blijven de berichten en bewijzen van KIESFRAUDE binnenstromen.

Opvallend is de getuigenis van wiskundige knobbel Bobby Piton, die alle data en logboeken van de verkiezingen in Pennsylvania heeft bestudeerd. Eén van zijn vaststellingen is dat er zich onder de 9 miljoen kiezersprofielen die hij onderzocht maar liefst 521.879 personen bevinden met unieke familienamen. Anders gezegd, dit zijn mensen zonder ouders, broers of zusters, tantes, nonkels, neven of nichten. ‘Panthom voters‘, aldus Bobby Piton.

Ongeacht het feit dat de mainstream media de overwinning aan Joe Biden hebben toegewezen, is deze race nog niet definitief gelopen, want steeds meer congresleden lijken bereid de uitslag aan te vechten op 6 januari e.k. nu de KIESFRAUDE niet langer te ontkennen valt.

> BRON / LEES VERDER


Chinese inmenging in de VS-verkiezingen bewezen

In Savannah (Georgia) onderzocht IT-expert Russel Ramsland en zijn team specialisten (Allied Security Operations Group) de DOMINION stemmachines. Eerder al had hij de uitslagen in Michigan als totaal ongeloofwaardig bestempeld. Maar in Georgia werd door een ingenieur van Microsoft een ‘smart thermostat‘ ontdekt, een omgebouwde thermostaat dus waarmee gegevens van stemmachines direct werden doorgestuurd naar China, zo wist Russel Ramsland te melden. Die informatie werd aangewend om tijdens de tellingen de uitslagen bij te sturen in het voordeel van Joe Biden…

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill

De anti-lockdown song van Eric Clapton

Er zijn dus toch nog artiesten die weten wat er momenteel speelt in de wereld. Artiesten die beseffen dat wij momenteel een COUP D’ETAT meemaken op wereldschaal, een greep naar de macht door de globalisten (neo-marxisten) die hiervoor de GREEN NEW DEAL alsook de COVID-PANDEMIE als breekijzer inzetten.

Het inspireerde Van Morrison om nu een anti-lockdown song te schrijven, getiteld ‘STAND AND DELIVER‘. De song werd opgenomen en vertolkt door niemand minder dan Eric Clapton, en wij presenteren u de track via de link hieronder.

Enkele flarden uit de lyrics:

Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna be a free man
Or do you wanna be a slave?
Do you wanna wear these chains
Until you’re lying in the grave?

Hoeft het gezegd dat de links-liberale mainstream media (fake news) meteen alles uit de kast haalden om beide artiesten te ‘cancelen’?


Miljardair waarschuwt voor nakende chaos

Ray Dalio, miljardair en oprichter van ’s werelds belangrijkse ‘hedge fund‘ (alternatief beleggingsfonds) waarschuwt ons dat wij voor een gigantische crisis staan die de grote depressie van vorige eeuw (de jaren dertig) zal doen verbleken. De meeste gewone mensen zullen al hun bezittingen verliezen, we zullen grote volksverhuizingen meemaken, de munten zullen hun waarde verliezen en onzekerheid over de toekomst zal overheersen.

Deze komende catastrofe is wat de elites de GREAT RESET noemen. Of ‘Dark Winter‘, volgens Joe Biden. De mainstream media spelen het spel mee, houden de mensheid voor den domme en dat zal de schok des te harder doen aankomen. In deze docu wordt hieromtrent een tipje van de sluier gelicht…


WAT EEN MINACHTING VOOR HET GEWONE VOLK…

De Nederlandse minister voor Volksgezondheid Hugo De Jonge heeft afgelopen week voor nogal wat ophef gezorgd bij onze noorderburen. In een interview op YouTube (‘Open Kaart‘ met Robbert Rodenburg) liet hij zich betrappen op enkele arrogante uitspraken die zijn minachting voor het gewone volk en alle weldenkende Nederlanders niet verbergen.

Over de terughoudendheid bij mensen om zich te laten inenten met een experimenteel vaccin zei hij: “Even een prikkie halen! Niet zo nuffig doen want het is vergelijkbaar met het eten van een frikandel!

Dit soort arrogante prietpraat van een minister fnuikt elk vertrouwen in de overheid en al zeker in een inderhaast geproduceerd vaccin.

video
play-rounded-fill

De links-liberale propagandakanalen bereiden ‘sheeple’ en wappies al voor op het feit dat de corona-maatregelen nog tot minstens de zomer van 2021 zullen voortduren (dus tot The Great Reset is volbracht). Terzelfder tijd is de middenstand onthoofd en de economische apocalyps compleet. Winnaars zijn de multi-nationals, wat dacht u.INTUSSEN IN DE HOSPITALEN…

video
play-rounded-fill

DE WAARHEID KWETST…