DOCU: THE DIMMING
WIE VERGIFTIGT DE AARDE EN MET WELK DOEL?

De nieuwe DOCUThe Dimming” is een baanbrekende documentaire die de aanslepende, wereldwijde verdoezeling van klimaat-manipulatie (geo-engineering) volledig blootlegt.

Chemtrails horen volgens overheid en media tot het domein van de complotdenkers. Maar de bewijzen die nu komen bovendrijven vertellen een ander verhaal. De uitstoot van straalvliegtuigen, waarneembaar bij wolkenloze lucht, is bijlange niet altijd ordinaire condens, zoals ons wordt voorgehouden, maar het betreft daadwerkelijk chemicaliën (aluminium-partikels) die worden uitgestoten om het zonlicht te dimmen, zogezegd om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Edoch, de zeer giftige gevolgen van de aan de gang zijnde geo-engineering-operaties brengen ook onoverzichtelijke schade toe aan de gezondheid van mens en natuur.

Waarom onthullen wetenschappers of officiële bronnen de aan de gang zijnde klimaat-manipulatie (geo-engineering) niet? Wie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze programma’s? Wat zijn de gevolgen als de operaties van geo-engineering en manipulatie van zonnestraling worden voortgezet?

De documentaire “The Dimming” geeft antwoord op deze vragen en nog veel meer…OP HET PAD NAAR EEN DICTATUUR?

Shohreh Feshtali vluchtte ca. 30 jaar geleden van Iran naar Nederland vanwege doodsbedreigingen aan het adres van haar man. Hij was namelijk in het bezit van het omstreden boek “De Duivelsverzen” van Salman Rushdie en daarop stond een fatwa, oftewel de doodstraf.

Na al die jaren en een perfecte integratie voelt zij zich veilig en thuis in Nederland. Maar sinds maart 2020 ziet ze het land transformeren van een vrij en democratisch land naar een land van onderdrukking met steeds minder vrijheden.

De parallellen met Iran uit de jaren 70 zijn ongekend en frappant“, waarschuwt Feshtali.

Hoe was het mogelijk dat een vrij en modern land (Iran) zich in amper een jaar tijd liet transformeren tot een dictatuur? Want ja, zo snel kan het gaan. Die vraag beantwoordt schrijfster Shohreh Feshtali feilloos met anekdotes en goede analyses over hoe het mechanisme werkt. En dat inzicht is meteen de aanleiding voor haar grote bezorgdheid, want ze ziet exact hetzelfde zich weer voltrekken, maar nu met als overtreffende trap dat er ook inbreuk op onze lichamelijke integriteit wordt gepleegd middels een vaccin dat mondiaal (in)direct wordt verplicht.

Zij schreef daarom een OPEN BRIEF aan premier Rutte. In onderstaande video leest Shohreh Feshtali haar ‘Open Brief’ aan Rutte voor. Aansluitend is er een uitgebreid interview met Flavio Pasquino (BLCKBX) over haar nieuwe boek “Gesluierde jaren” en over de tekenen aan de wand die haar doen vrezen dat Nederland – en bij uitbreiding het hele Westen – aan het afglijden is richting een onwenselijke dictatuurWAAROM HET COVID-VACCIN LEVENSGEVAARLIJK IS

Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE) is een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccinproblematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEWIDIOTE EXPERTS ADVISEREN MONDKAPJES VOOR SPORTERS

De CORONA-WAANZIN duurt voort: experts uit de UK adviseerden de afgelopen week dat het belangrijk is om mondkapjes te dragen tijdens het sporten. Jeezzz.

Trish Greenhalgh, hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Oxford, betoogde in “Good Morning Britain” dat zij zelf ook altijd met een mondkapje hardloopt en vindt het raadzaam dat iedereen dit gaat doen in drukke gebieden. Absolute waanzin, welteverstaan.

Diverse Nederlandse websites namen het nieuws klakkeloos over en brachten het met de suggestie dat het nieuw ‘wetenschappelijk inzicht’ is, dat belangrijk is om ter kennis te nemen. Zo was het oa. te lezen bij Joop (BNN/VARA), Libelle en Hardloopnieuws.

Dit baart Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters grote zorgen en dus luidt zij de noodklok bij programmamaker Flavio Pasquino. Dit leidde tot een uitzending waarin het thema stevig onder de loep werd genomen en vooral ook de gevaren voor de volksgezondheid werden geadresseerd.

Afgezien van het feit dat er flinterdun bewijs is dat mondmaskers überhaupt nut hebben om de transmissie van het virus te remmen, zijn er grote bezwaren aangezien het bepaald niet risicoloos is als mensen langdurig een mondkapje dragen, laat staan bij het sporten. “Dan kunnen er zelfs doden vallen”, legt Dr. Ir Carla Peeters uit, die refereert aan een voorval in mei 2020 waarbij 2 jonge kinderen in China overleden door het dragen van een mondkapje tijdens intensief sporten…FRAMING: HOE MEDIA EN POLITIEK HET VOLK BELAZEREN

Docsfair‘ heeft een korte docu gemaakt getiteld ‘Framing a Pandemic‘. Rode draad: hoe opgezadelde angst logisch denken onmogelijk kan maken.

Feiten zo brengen dat ze precies de reactie opwekken die de media beogen noemt met ‘framen‘. In de politiek en media is Covid-19 een ware pandemie. Een leugentje om bestwil is relatief onschuldig. Maar als framing zo ver gaat dat men andermans meningen gaat censureren moeten alle alarmbellen afgaan, want dan klopt er iets niet.

In deze korte (Nederlandstalige) documentaire neemt ‘framing expert’ Dick van den Berg ons mee in de wereld van spindokters, manipulatie, polarisatie, demoniseren en karaktermoord. Met censuur als meest extreme vorm van framing. Hoe gaat ons brein daarmee om? Waarom geloven we alles wat ons voorgeschoteld wordt? Hoe ontstaat massapsychose en hoe komen we daar weer uit?EEN ‘USEFUL IDIOT’ ALS PRESIDENT

De links-liberale media (fake news) doen vandaag weer lyrisch over de speech die seniele Joe Biden gaf naar aanleiding van zijn door het congres goedgekeurd steunpakket van 1900 miljard dollar. Terloops, de media berichten dat de miljarden zijn bedoeld voor het bekostigen van vaccins en medische hulpmiddelen, en ook voor financiële noodhulp aan gedupeerden die hun baan zijn kwijtgeraakt, aan bedrijven en aan lokale overheden. Dat is uiteraard een leugen. Meer dan 90% van dat steunpakket heeft NIETS maar dan ook NIETS vandoen met de corona-crisis. Het zijn eerder VETPOTTEN waar de Democraten en hun waterdragers de komende maanden in mogen graaien, als beloning voor hun geslaagde kiesfraude en dito virusfraude.

Over het feit dat Joe Biden niet in staat is één volzin uit te spreken zonder de mist in te gaan, daar hoort u de fake news-media niet over berichten. Volgens wel ingelichte bronnen zit de seniele Biden niet eens in het Witte Huis en hebben zijn Hollywood-vrienden allerlei decors gefabriceerd ergens in California, van waaruit Biden onder strikte regie zijn regeltjes van de teleprompter afleest. Zijn inauguratie was trouwens volledig geënsceneerd.

De weinige keren dat Biden in ‘live-stream’ te zien is, wordt de uitzending prompt afgebroken van zodra Biden off-script gaat en vragen wil beantwoorden. Het wordt stilaan duidelijk voor al wie zien wil dat deze president gewoon een ‘useful idiot‘ is, zonder benul van wat er echt speelt, maar die als een marionet wordt gebruikt door de marxisten en globalisten om hun extreem-linkse politiek aan het Amerikaanse volk op te dringen.

> BRON / LEES VERDER‘GAMECHANGER’ IS EERDER EEN SPELBREKER

Minister van Volksgezondheid Frank Vandebroucke (sp.a of Vooruit) beklemtoonde kortgeleden dat ‘als het vaccin van AstraZeneca aan 55-plussers kon worden toegediend, dat een echte gamechanger zou zijn’. Een spelveranderaar. Edoch, zijn gamechanger blijkt bij nader inzien eerder …een spelbreker.

Immers, in navolging van Oostenrijk, hebben ook Denemarken, IJsland, Estland, Letland, Litouwen en Luxemburg besloten alle vaccinaties met AstraZeneca ‘on hold‘ te zetten. Een logische beslissing die wordt genomen nadat bekend werd dat diverse kerngezonde mensen plots zijn gestorven na toediening van dit vaccin. Zonder nog maar te spreken van andere bijwerkingen.

Nederland en België doen lustig verder, want in onze regionen ziet de overheid voorlopig ‘geen oorzakelijk verband‘ tussen de toediening van AstraZeneca en de dood van enkele gevaccineerden. Men steekt het op ‘een afwijkend lot‘.

Intussen blijkt ook het Pfizer-vaccin niet echt te voldoen. Het vaccin lijkt ‘fragieler’ dan gedacht. Anders gezegd: zowat de helft van de entstof kan zijn werkzaamheid verliezen nog vóór de spuit is gezet. Hoopgevend? We denken van niet. Is argwaan versus al die vaccins gewettigd? Wij denken van wel.

> LEES VERDER‘MASSA-VACCINATIE TIJDENS PANDEMIE IS RONDUIT GEVAARLIJK’

Geert Vanden Bossche (PhD) uit het Belgische Huldenberg is een onafhankelijk viroloog en internationaal gerespecteerd vaccin-deskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Hij zendt nu een noodsignaal uit dat niet luid en ver genoeg kan klinken.

De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie‘, stelt hij. “Vaccinologen, wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen voor de globale gezondheid”, aldus Vanden Bossche.

Hij geeft in onderstaand interview met dr. Philip McMillan zijn deskundige kijk op de huidige corona-malaise. Hopelijk nemen de overheden in het Westen hier akte van.

> BRON / LEES VERDERVACCIN ‘ASTRAZENECA’ NIET VEILIG

Waarom geven de media elke dag overvloedig veel berichtgeving en vooral cijfers over corona-besmette personen en -slachtoffers, maar zelden of nooit cijfers/feiten omtrent (dodelijke) bijwerkingen na vaccinaties? Welnu, omdat dit de officiële ‘narrative’ doorkruist en in vraag doet stellen.

Oostenrijk heeft van de week de inentingen met vaccins van AstraZeneca gestaakt nadat een verpleegster – in kennelijk goede gezondheid – meteen na vaccinatie is gestorven (> CHECK). Zij was niet het enige slachtoffer. De media geven het nieuwsfeit deze spin: ‘een bepaald ‘lot’ van AstraZeneca’s vaccin geeft problemen en wordt uit omloop genomen, maar verder is er niets aan de hand‘.

Houdt uiteraard geen steek (fake news), want ook in Zuid-Korea (> CHECK) blijft het aantal doden na inentingen met AstraZeneca stijgen en de kans dat dit hetzelfde ‘lot‘ betreft is quasi nihil.

Wereldwijd neemt de argwaan toe, reden waarom de mainstream media alle propaganda-zeilen bijzetten en zelfs VIPS en bekende personaliteiten inschakelen om een positieve vibe rond vaccinaties te creëren. Voor al degene die twijfelt of hij/zij al dan niet straks een vaccin neemt, adviseren we onderstaande video eens te bekijken. Een beknopte eye-opener, to say the least.

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill


MONDKAPJES ZIJN PUUR THEATER

Nieuwe onderzoeksresultaten in de VS tonen aan dat mondkapjes GEEN invloed hadden op de verspreiding van het biowapen Covid-19. De gekende wetenschapper dr. Scott Atlas noemt mondkapjes zelfs ‘Garbage Science‘ (wegwerp-wetenschap). Op basis van deze nieuwe inzichten keren steeds meer staten in de VS terug naar de Oude Normaal, de muilkorfplicht wordt er opgeheven. Het betreft uiteraard dié staten waar niet Links maar conservatieven aan de macht zijn: Mississippi, Alabama, Arizona, Connecticut, West Virginia, Texas, Florida…

Ook in onze regionen wordt men kennelijk ‘wakker’. In onderstaande video (Cafe Weltschmerz) praat interviewer James Roolvink hierover met Karel Beckman, voorzitter van de stichting Ademvrij.NU en Daniel Pardoen, voorzitter van de stichting ‘Ik Wil Gewoon Naar School‘, die zich inzet voor de afschaffing van de mondkapjesplicht en andere maatregelen, zoals afstand houden, op scholen.BEHANDEL COVID MET ‘IVERMECTIN TRIPLE THERAPIE’

Professor Thomas Borody (inwendige ziekten) adviseert de Australische regering met aandrang klinische testen te laten opstarten omtrent een behandelingswijze die volgens de professor heel effectief is in de bestrijding van Covid-19.

Het middel waarover prof. Borody het heeft noemt IVERMECTIN. Toegepast in combinatie met twee andere medicijnen blijkt het een buitengewoon effectieve behandelingsmethode van het dodelijk pathogeen Covid-19.

Ondanks het feit dat prof. Borody opmerkelijke resultaten uit eigen praktijk kan voorleggen met Ivermectin, botst hij op een muur van twijfel en afwijzing. De Australische overheid is, net als andere Westerse overheden, kennelijk niet geïnteresseerd in effectieve behandelingsmethoden.

Alles wijst erop dat men de corona-pandemie in stand wil houden tot de ganse mensheid is ingeënt met een overhaastig gefabriceerd vaccin waarvan nu reeds vaststaat dat er onwenselijk veel bijwerkingen optreden. Begrijpe wie kan.

ISRAEL: KLINISCHE STUDIE IVERMECTIN

In Israël heeft professor Eli Schwartz een beperkte studie uitgevoerd rond het medicijn IVERMECTIN. Uit de eerste resultaten blijkt dat Ivermectin zeer hoopgevend is in de strijd tegen het biowapen Covid-19. Het is op dit soort BEHANDELINGEN dat de overheden zouden moeten inzetten en NIET op dubieuze VACCINS, willen wij met zijn allen terug naar een normaal leven. Edoch, willen de overheden wel dat het ooit terug normaal wordt? 🧐