LOCKDOWN-PROTESTEN NEMEN WERELDWIJD TOE

De onvrede over de onzinnige corona-lockdowns nemen wereldwijd toe: de afgelopen dagen hebben miljoenen mensen vreedzaam geprotesteerd, en het waren heus niet allemaal wappies.

Alleen in Londen al demonstreerden tussen de 50.000 en 100.000 mensen, zonder muilkorfjes notabene. Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees twitterde: “Dit is veruit het grootste protest dat ik ooit heb gezien in Groot-Brittannië.

Overal in het Westen kwam men op straat om zijn VRIJHEID terug op te eisen: Zweden, Australië, Roemenië, Zuid-Afrika, België, Nederland, Duitsland, Kroatië, Zwitserland enzovoort.

YouTube is ondertussen druk bezig om beelden van het wereldwijde protest te verwijderen. Wij hadden niet anders verwacht, de social media zijn de waterdragers van de globalisten die deze corona-crisis zelf hebben georchestreerd om hun duistere New World Order-agenda aan de mensheid op te dringen.

Hieronder sfeerbeelden uit respectievelijk Amsterdam, Londen en Brussel.

> MEER INFORMATIE

video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill


DE WAARHEID OVER DE ‘WERELDORDE’ EN DE GREAT RESET

Deze video van ‘Anony Mouse‘ is de afgelopen dagen viraal gegaan op social media. De reportage toont op eenvoudige en begrijpelijke wijze wie er in deze wereld echt aan de touwtjes trekt. En geeft een antwoord op de vraag waarom wij momenteel worden geplaagd met een artificiële corona-crisis, die zal worden gevolgd door een GREAT RESET. Deze video plaatst een en ander in perspectief.COVID-VACCIN: PAARD VAN TROJE

Het onafhankelijk kanaal Frequency Wars (uimedianetwork.org), dat zich toelegt op het uitspitten van controversiële onderwerpen, produceerde recent een aflevering getiteld ‘THE VACCINE: THE TROJAN HORSE‘. Uiteraard gaat het integraal over de Covid-vaccinatie die momenteel wereldwijd wordt uitgerold.

Gastheer en anker Tim Ray vraagt zich af of dit Covid-vaccin al dan niet een sluimerende tijdbom is waarin krachten aanwezig zijn die mensen, geïnjecteerd met het Covid 19-vaccin, mentaal en fysiek kunnen ‘controleren’ en zelfs elimineren…

De volledige aflevering kan u via DEZE LINK bekijken. Wij hebben er het interview met dr. Lee Merritt uitgelicht, zie onderstaande video. Want deze bekende arts slaat spijkers met koppen omtrent Covid-19 en de vaccinaties.

Dokter Merritt is de voormalige president van de Association of American Physicians and Surgeons, voormalig bestuurslid van de Arizona Medical Association, en was gedurende 27 jaar een orthopedisch chirurg en een expert inzake biowapens. Zij is dus goed geplaatst om met kennis van zaken over dit controversieel onderwerp te spreken.

Dr. Lee Merritt bevestigt in dit interview dat het covid-vaccin ‘een perfect geconcipieerd biologisch wapen‘ is. Zij legt uit waarom zij tot deze conclusie komt en raadt iedereen dan ook met aandrang aan zich NIET te laten vaccineren.‘CHICKEN JOE’ HEEFT SLECHTE WEEK ACHTER DE RUG

Seniele Joe Biden heeft een slechte week achter de rug. De hashtag #ChickenJoe is trending op social media, nu Biden het niet aandurft in debat te gaan met Vladimir Poetin, die hem daartoe had uitgedaagd nadat hij de Russische president een ‘moordenaar’ noemde. Maar het werd nog erger. Toen Biden aan boord wilde gaan van Air Force One richting Georgia, struikelde hij maar liefst drie keer op de trap naar het vliegtuig. Een Witte Huis-woordvoerder weet het incidentje aan de harde wind op het vliegveld. Intussen doen – wat had u gedacht – diverse hilarische video-montages de ronde. Dit allemaal nadat Biden Kamala Harris ‘de president’ noemde en hij de naam van zijn eigen minister van defensie was vergeten.

Trump heeft nog niet gereageerd. Hoeft ook niet, heel Amerika kan immers met eigen ogen zien wat er zich in Washington DC afspeelt.DE ‘NIEUWE NORMAAL’ IN ISRAËL

Deze recente video toont een aangrijpend getuigenis van een vrouw die momenteel in Israël verblijft en NIET is gevaccineerd. Zoals u weet loopt Israël momenteel voorop in wat wij het ‘Corona-theater‘ noemen. Wat ginds gebeurt, staat ons hier straks te wachten. En die nabije toekomst oogt allesbehalve fraai. Mensen die de controversiële vaccinatie weigeren worden er als leprozen behandeld, tweederangsburgers. Het land is volgens haar momenteel één grote gevangenis die talloze mensen tot wanhoop drijft. Bekijk dit getuigenis, het biedt u een blik op de Nieuwe NormaalEEN NOODKREET VANUIT ISRAËL

Aansluitend een tweede getuigenis: Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een recordtempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het corona-virus. “Burgerrechten worden terzijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertelt Ilana via een livestream aan Flavio Pasquino in de BLCKBX-studio.

Ilana wijdt uit over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA-vaccin en de schendingen van mensenrechten. “Dit doet momenteel denken aan de Holocaust”, aldus de jodin die 30 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij (Rappeh), die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook-groep is verwijderd en ook de site is niet langer online. Een pakkend getuigenis én een voorbode van hetgeen ons in Europa te wachten staat…GLOBALISTEN ALMACHTIG IN NEDERLAND

De uitslag van de verkiezingen in Nederland roept een déjà vu-gevoel op. Waar hebben dat nog gezien: geknoei met verkiezingssoftware, ‘vreemde toestanden’ met het stemmen via post, fake polls die linkse partijen begunstigen, mainstream media die voluit propaganda spuien voor progressieve partijen, corona als voorwendsel om verkiezingen allesbehalve normaal te doen verlopen, exit-polls die vroegtijdig een geprefereerde uitslag exclameren en dies meer… Iemand?

Nadat de globalisten Trump een pad in de korf hadden gezet middels massale kiesfraude, hebben de globalisten hun scenario nu in Nederland afgespeeld. Holland, het land dat de toon had kunnen zetten in Europa, ja de eerst vallende domino-steen had kunnen zijn om alzo een eind te maken aan de corona-waanzin en zinloze lockdowns. Het mocht niet zijn.

Premier Rutte moest immers absoluut en koste wat kost aan de macht blijven. Nu wordt tevens duidelijk waarom Rutte steeds met dat spotlachje rondliep: hij wist, net als Biden toen in zijn kelder, dat de buit gegarandeerd binnen was. Ach, laat Wilders en Baudet maar tekeergaan, hun gezeik zet toch geen zoden aan de dijk. Zoiets?

Nu Nederland voor de bijl gaat en de komende vier jaar zal worden geregeerd door de globalisten, mogen we ons beginnen schrap zetten voor de GREAT RESET, voor permanente lockdowns, schrijnende armoede en de daarop volgende mondiale slavernij.

> UITSLAG VERKIEZINGEN NEDERLANDJAN STORMS OVER PSYCHOPATHIE BIJ MACHTHEBBERS

Jan Storms is een ‘bewustzijnsdeskundige‘ die onderzoek heeft gedaan naar psychopathie. Hij behandelt mensen die ten prooi zijn gevallen aan psychopaten, geeft trainingen aan professionals in het vakgebied en heeft ontzettend veel onderzoek gaan naar verschillende onderwerpen, waaronder ‘Macht en Politiek‘.

Jorn Luka (Jorn’s Truly) sprak met Jan over wat psychopathie nou precies inhoudt: psychopathie bij machthebbers, de politiek en de machten daarachter met hun plannen, het psychopathische corona-beleid, en nog veel meer. Een interessant interview dat een en ander in een context plaatst in waanzinnige corona-tijden.‘DE TOEKOMST VAN DE MENSHEID STAAT OP HET SPEL’

Dr. Vernon Coleman, de meest gelezen Britse ‘medische auteur’ (ruim 100 boeken op zijn palmares, waaronder diverse bestsellers), heeft een ernstige WAARSCHUWING voor de mensheid. En die waarschuwing betreft de massale Covid-vaccinaties.

Omdat hij – zoals verwacht – wordt geboycot op de klassieke social media en Wikipedia heeft dr. Vernon Coleman een lezing gehouden op het alternatieve platform Brighteon, zie video hieronder.

U weet dat ik nooit overdrijf’, begint Coleman. ‘U weet ook dat mijn voorspellingen, inschattingen en interpretaties het aflopen jaar absoluut accuraat zijn geweest. Nu heb ik meer dan ooit uw hulp nodig, want tenzij we samenwerken, zijn wij verdoemd. We moeten miljoenen mensen bereiken met deze video, maar omdat de grote platforms mij hebben geband, kan ik die niet zonder uw hulp bereiken.

Dr. Coleman waarschuwt dat van ‘vaccins’ eigenlijk geen sprake is, maar dat we eerder met experimentele gen-therapie te maken hebben. ‘Vorig jaar waarschuwde ik dat het corona-virus buiten proportie wordt opgeblazen om een verplicht vaccinatieprogramma op te zetten. De fake Covid-19-pandemie werd deels gecreëerd om een excuus voor die massa-vaccinaties te vinden…. Ik waarschuw al maanden dat deze experimentele vaccins gevaarlijk zijn en veel potentieel dodelijke bijwerkingen veroorzaken.

De lezing van dr. Vernon Coleman is een must voor wie nog niet is gevaccineerd en op voorhand goed geïnformeerd wil zijn. De lezing bevestigt ook dat de zogenaamde ‘wappies‘ een punt hebben. Een Nederlandstalig transcript van de lezing is voorhanden via onderstaande link.

> NEDERLANDSTALIG TRANSCRIPT LEZINGTOP-VIROLOOG VOOR SCHUT GEZET

Nu het AstraZeneca-vaccin wereldwijd in vraag wordt gesteld wat veilig gebruik betreft, is ook het groot publiek (sheeple) wakker geworden: de aandacht is nu gefocust op die massale vaccinaties en argwaan en twijfel nemen overhand toe.

Dat is uiteraard ook het geval in de VS, waar Eugenio Derbez, een Mexicaans acteur en regisseur, van de week deel nam aan een live Q&A met top-viroloog Anthony Fauci (de Amerikaanse Marc van Ranst).

Topic was uiteraard het Covid-vaccin. Derbez vroeg stevig door, stelde terecht scherpe en kritische vragen die Fauci geregeld in verlegenheid brachten. De top-viroloog sprak zichzelf meermaals tegen, net zoals we dat al hebben gezien bij onze eigen virologen. Het corona-theater verliest zienderogen aan geloofwaardigheid.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen en Del Bigtree (The Highwire) fileren de uitspraken van Fauci en leggen de desinformatie bloot waarmee de VS en bij uitbreiding de hele wereld al meer dan een jaar in gijzeling (lockdown) worden genomen.DE CURSUS ‘PANDEMIE MARKETING’ VAN MARC VAN RANST

Dat de virologen alle truken van de foor gebruiken om media en publiek te bespelen, zeg maar belazeren, moge blijken uit onderstaande reportage, waarin viroloog Marc Van Ranst uitgebreid aan bod komt met een cursus ‘pandemie marketing‘.

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire “Framing a Pandemic“. Flavio Pasquino interviewde de producent Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg. Na een kort inleidend gesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog besproken wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren. Dit verslag sluit uiteraard goed aan op voorgaande video, waarin de Amerikaanse top-viroloog Anthony Fauci grondig wordt gefileerd…BINNENKORT IS VLEES NOG ENKEL VOOR DE ELITES

De ‘complotdenkers‘, die tegenwoordig gaandeweg gelijk krijgen, voorspellen dat wij in het zog van het biowapen Covid-19 en de massale (indirect verplichte) vaccinaties, afstevenen op een nooit geziene economische en financiële crisis, die zal worden gevolgd door THE GREAT RESET, door massale oversterfte (genocide) onder bevolkingen wereldwijd en grote hongersnood.

DE GROTE DYSTOPIE WENKT….

Al deze georchestreerde calamiteiten staan op de ‘bucket-list‘ van de globalisten en werden reeds jaren geleden aangekondigd en toegelicht in hun AGENDA 2030-projecten.

In de aanloop naar een mondiale hongersnood trachten de globalisten totale controle te verwerven over de voedselvoorziening. De kuiperijen van het voormalige MONSANTO zijn genoegzaam bekend (voor wie het allemaal zien wil). Maar het gaat veel verder. Wij stevenen af op een totaalverbod om dieren en vee te houden.

Dit onder allerlei hypocriete voorwendsels uit de playbook van de groengekkies. Het begint met verplichte registraties van de complete mondiale veestapel. Dan volgen haast omogelijk te verwerven vergunningen, de verboden op bezit van dieren, de vleesschaarste met als gevolg dat de prijzen dermate de pan uitswingen dat vlees niet langer op het bord belandt van de gewone mens (sheeple).

“Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.”

— Henry Kissinger —

Wie droomt van ‘Het Rijk van de Vrijheid‘, de wortel die overheden de sheeple voorhouden, ontwaakt straks in een nachtmerrie. We are all fucked, tenzij de mensheid – nog vóór de massa-vaccinaties zijn afgerond – als één man rechtstaat en roept: ‘Genoeg is genoeg!’…DOCU: THE DIMMING
WIE VERGIFTIGT DE AARDE EN MET WELK DOEL?

De nieuwe DOCUThe Dimming” is een baanbrekende documentaire die de aanslepende, wereldwijde verdoezeling van klimaat-manipulatie (geo-engineering) volledig blootlegt.

Chemtrails horen volgens overheid en media tot het domein van de complotdenkers. Maar de bewijzen die nu komen bovendrijven vertellen een ander verhaal. De uitstoot van straalvliegtuigen, waarneembaar bij wolkenloze lucht, is bijlange niet altijd ordinaire condens, zoals ons wordt voorgehouden, maar het betreft daadwerkelijk chemicaliën (aluminium-partikels) die worden uitgestoten om het zonlicht te dimmen, zogezegd om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Edoch, de zeer giftige gevolgen van de aan de gang zijnde geo-engineering-operaties brengen ook onoverzichtelijke schade toe aan de gezondheid van mens en natuur.

Waarom onthullen wetenschappers of officiële bronnen de aan de gang zijnde klimaat-manipulatie (geo-engineering) niet? Wie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze programma’s? Wat zijn de gevolgen als de operaties van geo-engineering en manipulatie van zonnestraling worden voortgezet?

De documentaire “The Dimming” geeft antwoord op deze vragen en nog veel meer…WAAROM HET COVID-VACCIN LEVENSGEVAARLIJK IS

Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE) is een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccinproblematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEW