DOCU: COVID 19 (INTEGRALE VERSIE)

Internationaal ondernemer Nico Sloot en de zeer ervaren regisseur Belgin Inal maakten samen met productiemaatschappij Docsfair de opzienbarende documentaire ‘COVID 19‘.

Deze fraaie, technisch professioneel gemaakte documentaire (99 min.), bevat veel kritische informatie over de Coronacrisis en werd door de NOS – uiteraard – geweigerd voor uitzending, want de informatie spoort niet met de officiële verhaallijn.

In ‘Covid 19’ gaat ondernemer Nico Sloot met steun van een burgercomité op zoek naar de oorzaken van de corona-crisis. Hij interviewt zijn broer, de farmaceutisch wetenschapper Willem Sloot en de ziekenhuisarts Evelien Peeters over de farmaceutische industrie. Hij bezoekt hoogleraar Cees Hamelink over de rol van de media, Ad Broere over het financieel stelsel en Bob de Wit over een toekomstige wereld van biotech en datatec.

De docu stond lange tijd achter een paywall maar is nu hieronder gratis te bekijken. Een aanrader.EX-GREENPEACE-PRESIDENT: ‘ER IS HELEMAAL GEEN KLIMAATCRISIS’

Patrick Moore, voormalige president van Greenpeace (Canada), heeft een nieuw boek uitgebracht onder de titel ‘Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom‘. In dit boek, dat voor de nodige ophef zorgt, veegt de voormalige Greenpeace-president de vloer aan met klimaatalarmisten.

All the scare stories are based on things that are either invisible – like C02 and radiation – or so remote, like coral reefs and polar bears, or in the future where of course they’re both invisible and remote!”, vertelt Moore in onderstaand interview met Sky News-host Chris Smith. Anders gezegd: er is helemaal geen klimaatcrisis, het is puur alarmisme en opgezet spel met politieke motieven.

Via een denkbeeldige klimaatcrisis en een dito covid-pandemie willen de neo-marxisten mondiaal de macht grijpen (Vierde Industriële Revolutie of Great Reset). U kan het boek bestellen via Amazon.

> MEER INFORMATIEDE NAKENDE TWEEDELING VAN DE MAATSCHAPPIJ

De Duitse stad Leipzig kondigt aan dat u vanaf 1 mei bepaalde wijken niet meer mag betreden tenzij u kan aantonen dat u gevaccineerd bent én op de koop toe een muilkorf draagt. Deze uiting van waanzin mag u straks in heel Europa verwachten.

U merkt het, de tweedeling van de maatschappij is op komst. U heeft straks mensen mét een denkbeeldige gele ster versus mensen met een vaccinatie-paspoort. Zo ver drijven de neo-fascisten het om hun Vierde Industriële Revolutie (mondiale slavernij) door te drijven!

Terloops, waarom zou iemand die gevaccineerd is nog steeds een muilkorf moeten dragen?

Om de simpele reden dat die vaccins niet werken, tiens. Omdat de vaccins een farce zijn, een aanslag op de lichamelijke integriteit van het individu en een heimelijke manier om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Hoog tijd voor een volksopstand!EXPERTS WAARSCHUWEN OPNIEUW VOOR CORONA-VACCINS

Enkele maanden geleden kwam er een samenwerking tot stand tussen diverse medische experts van overal ter wereld om via ORACLE FILMS een docu (ASK THE EXPERTS) te produceren waarin met klem wordt gewaarschuwd voor de gevaren en onnuttigheid van de Covid-vaccins.

Per direct werden al deze wetenschappers van de social media geband en in de mainstream media weggezet als charlatans, met de marxistische BBC op kop. De Britse nationele oproep had namelijk in antwoord op deze docu een propaganda-reportage gemaakt om ‘anti-vaxxers‘ te demoniseren.

Edoch, de waarheid heeft zo haar rechten en laat zich niet zomaar afstoppen. ORACLE heeft nu een sequel geproduceerd onder de titel ‘ASK THE EXPERTS II“. In deze docu dienen zij de BBC van antwoord en leggen de schaamteloze schijnheiligheid bloot van de BBC en de mainstream media in het algemeen.

Opmerkelijk is het feit dat er verscheidene BELGISCHE DOKTERS aan bod komen in deze docu, wetenschappers die in eigen land nochtans nooit de pers halen. Wegens ‘politiek incorrect’.WAKE UP CALL: KOM OP VOOR UW RECHTEN

Dat steeds meer mensen weigeren zich naar de slachtbank te laten leiden door de globalisten en hun handlangers (virologen, media, politiekers…) moge blijken uit het groeiend aantal protesten wereldwijd tegen het corona-theater, de ronduit levensbedreigende vaccins en de nakende Great Reset.

In de spits van de corona-oppositie loopt de WFA (World Freedom Alliance), die ’s werelds meest vooraanstaande ‘freedom fighters‘ groepeert.

De docu WAKE UP CALL (Oracle Films), die uiteraard wordt geband door YouTube en genegeerd door de mainstream media, brengt een sfeerbeeld van waar de WFA voor staat. Het is tegelijk een waarschuwing voor de mensen die zich gewillig laten belazeren en betuttelen door overheden die het slecht met de mensheid voor hebben.

Als wij ons nu niet verenigen en opkomen voor onze rechten, zullen wij en ons nageslacht in slavernij leven onder het dictatoriaal gezag van een New World OrderCOVID-VACCIN: ‘HACKING THE SOFTWARE OF LIFE’

Verscheidene prominente wetenschappers hebben ons al herhaaldelijk gewaarschuwd voor het feit dat het fameuze mRNA-vaccin gewapend is om de genetische code van de ingeënte patient te wijzigen. Zij noemen het ‘Hacking the software of life‘.

Hoewel de mainstream media, de overheden en een bepaalde groep virologen dit met klem ontkennen en afdoen als ‘complotdenkerij’, liggen de aanwijzingen hiervoor nochtans open en bloot op tafel.

Vaccin-goeroe Bill Gates geeft het onomwonden toe, zie fragmenten van zijn uitlatingen in onderstaande video. Maar ook Tal Zaks, hoofd van de medische afdeling van farma-reus MODERNA Inc. heeft in een interview in 2017 bevestigd dat de experimentele mRNA-technologie in staat is de genetische code van de ontvanger te wijzigen (> check )

Hoe komt het dan dat politici en prominenten zich openlijk laten vaccineren, vraagt u zich af. Welnu, de dingen zijn niet altijd wat ze ogenschijnlijk lijken te zijn. De cabal gebruikt alle truken van de foor om de ‘sheeple‘ te misleiden en tot vaccinatie aan te sporen. Ook dit verneemt u in deze video.

> BRON / LEES VERDERZET U SCHRAP VOOR ‘THE GREAT CRASH’

Sinds Corona gebeuren er heel rare dingen‘, zegt Willem Middelkoop (publicist, voormalig beurscommentator RTL) tijdens onderstaand online seminar. Hij bedoelt dat er tal van grote ‘bewegingen’ gaande zijn binnen ons financieel-economisch systeem die er veel dramatischer uitzien dan de aanloop naar de grote financiële crisis van 2008. Wij zijn met andere woorden op weg naar een ‘mondiaal Venezuela’: de complete crash van het monetair en economisch systeem.

Er moet volgens Middelkoop een RESET komen. Een woord dat tegenwoordig overal opduikt en gelanceerd werd door het WEF (World Economic Forum). WEF-paus Klaus Schwab speelt de zwartepiet door naar corona als reden voor de nakende financieel-economische crash, maar het is eerder andersom: corona is met opzet op de mensheid losgelaten met de bedoeling een Great Reset te bewerkstelligen en te verantwoorden.

De Great Reset wordt ons voorgespiegeld als iets constructiefs (‘U zal niets meer bezitten en toch gelukkig zijn‘, dixit Klaus Schwab), als een mondiale operatie om weer van scratch te vertrekken en een betere wereld op te bouwen (Build Back Better).

Edoch, die Great Reset betekent in eerste instantie dat gewone mensen als u en ik de pineut zijn. Geld is straks niets meer waard door hyperinflatie, spaarcenten verdampen, mensen kunnen hun rekeningen en leningen niet meer betalen en zijn niet langer solvabel, bedrijven sluiten de poorten, de rijen voor voedselhulp worden eindeloos lang, kortom de hel op aarde ligt in het verschiet. Om nog maar te zwijgen van die verdachte pseudo-vaccinaties en de uitrol van 5G

Kunnen we het tij nog keren? Heel misschien. Als we massaal in opstand komen en terzelfdertijd voorraden inslaan, ons bewapenen en eventuele spaarcenten omzetten in Bitcoins of edele metalen.BIJWERKINGEN VACCIN ONDER MAT GEVEEGD

Hans van der Valk schreef een artikel waarin hij de BIJWERKINGEN van de nieuwe corona-vaccins vergelijkt met de alom gekende griepvaccins. Bij gebrek aan transparante data voor de Belgische of Nederlandse situatie is deze vergelijking gebaseerd op Amerikaanse gegevens.

Uit deze vergelijking blijkt dat de veiligheid van de nieuwe Covid-vaccins dramatisch SLECHT is vergeleken met de bestaande griepvaccins. Er is geen reden om aan te nemen dat de cijfers in België of Nederland significant positiever zouden uitpakken. De VS gebruikt namelijk dezelfde Covid-vaccins.

De conclusie kan dus niet anders zijn dan dat de veiligheid zoals die ons door de overheden wordt voorgespiegeld in werkelijkheid zwaar onder de maat blijft. We hebben te maken met experimentele vaccins, die voor “Emergency Use” tijdelijk zijn toegelaten, waarvan de effectiviteit onvolledig is aangetoond, en die op de koop toe 100 keer dodelijker zijn dan een griepvaccin. De negatieve effecten op langere termijn moeten we nog afwachten…

Toch willen de regeringen deze vaccins verplicht maken voor iedereen in België en Nederland…

> BRON / STUDIEKARDINAAL WAARSCHUWT VOOR ‘GREAT RESET’

Kardinaal Raymond Burke, een van de felste kritikasters van de huidige paus, heeft Amerika en de wereld nog maar eens gewaarschuwd voor het gevaar van “bepaalde krachten” [Nieuwe Wereldorde] die COVID-19 als dekking gebruiken om “angst” te zaaien, de vrijheid en het gezin aan te vallen, en zo de “Great Reset” te realiseren.

Hij waarschuwde dat het marxistisch materialisme nu de “regeringsmacht” lijkt te grijpen over de Verenigde Staten en veel landen over de hele wereld. Maar ook dat het “Great Reset” – initiatief van het World Economic Forum – “een ​​manipulatie van burgers en naties is door middel van onwetendheid en angst zaaien“… Hij hekelt tevens de mainstream media, die de mensheid misleiden met propaganda…

> BRON / LEES VERDER

video
play-rounded-fill


PCR-TESTS ZIJN NIET WAT ZE LIJKEN

Valt het u ook op hoezeer de mainstream media tegenwoordig het ‘veelvuldig testen‘ promoten? Iedereen met een half brein weet intussen toch dat die tests puur theater zijn. Niet alleen zijn PCR-tests ongeschikt om diagnoses te stellen, ze geven doorgaans vals-positieve resultaten op die door de pandemie-pushers worden aangegrepen om hun dictatoriale lockdown-politiek in stand te houden.

Maar er is meer dat onze aandacht verdient. Diverse experten en voormalige mainstream-journalisten als John O’Sullivan waarschuwen dat de massale PCR-testcampagnes een ‘verkapt inentingsprogramma‘ zijn van de Wereldgezondheidsdienst (WHO). O’Sullivan verwijst naar een nieuwe technologie ontwikkeld door de Johns Hopkins-universiteit, die met name de mogelijkheid biedt om mensen onbewust te vaccineren via PCR-swabs. U leest het goed: wie zich zogezegd laat testen wordt zonder het te beseffen ook ‘gevaccineerd’, hoewel ‘gecontamineerd’ een betere omschrijving is.

Want intussen laten steeds meer experten (zie video 1) weten dat covid-vaccins geen échte vaccins zijn. Vaccins maken een mens immers immuun en dat doen deze covid-vaccins dus NIET (> CHECK). Wat ze wél doen is een genetische modificatie in gang zetten.

Er vindt namelijk een ‘pathogenetic priming‘ plaats: wanneer een gevaccineerde in een later stadium dan wordt blootgesteld aan een écht corona-virus, zal het immuunsysteem dermate in overdrive gaan dat de gevaccineerde het waarschijnlijk niet overleeft. Maar allicht is dat precies waar Bill Gates en de Nieuwe Wereldorde op uit zijn (zie video 2)?

Het advies van experten die de alarmklok luiden is eenduidig: laat u NIET testen, laat u NIET vaccineren. Vertrouw op uw immuunsysteem en help het in optimale vorm te blijven: ZIE DIT ADVIES

> BRON / LEES VERDERCOVID-VACCIN: PAARD VAN TROJE

Het onafhankelijk kanaal Frequency Wars (uimedianetwork.org), dat zich toelegt op het uitspitten van controversiële onderwerpen, produceerde recent een aflevering getiteld ‘THE VACCINE: THE TROJAN HORSE‘. Uiteraard gaat het integraal over de Covid-vaccinatie die momenteel wereldwijd wordt uitgerold.

Gastheer en anker Tim Ray vraagt zich af of dit Covid-vaccin al dan niet een sluimerende tijdbom is waarin krachten aanwezig zijn die mensen, geïnjecteerd met het Covid 19-vaccin, mentaal en fysiek kunnen ‘controleren’ en zelfs elimineren…

De volledige aflevering kan u via DEZE LINK bekijken. Wij hebben er het interview met dr. Lee Merritt uitgelicht, zie onderstaande video. Want deze bekende arts slaat spijkers met koppen omtrent Covid-19 en de vaccinaties.

Dokter Merritt is de voormalige president van de Association of American Physicians and Surgeons, voormalig bestuurslid van de Arizona Medical Association, en was gedurende 27 jaar een orthopedisch chirurg en een expert inzake biowapens. Zij is dus goed geplaatst om met kennis van zaken over dit controversieel onderwerp te spreken.

Dr. Lee Merritt bevestigt in dit interview dat het covid-vaccin ‘een perfect geconcipieerd biologisch wapen‘ is. Zij legt uit waarom zij tot deze conclusie komt en raadt iedereen dan ook met aandrang aan zich NIET te laten vaccineren.WAAROM HET COVID-VACCIN LEVENSGEVAARLIJK IS

Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE) is een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccinproblematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEW