— REAL NEWS —
Topics en feiten die u niet aantreft in de ‘mainstream media’ wegens ‘niet politiek correct’.


ALLE BEWIJZEN VOOR FRAUDE WORDEN GENEGEERD

In onderstaande video van Browne Report via BANNED.VIDEO is het woord ‘TRANSPARANTIE’ of het gebrek eraan een sleutelbegrip.  De docu beschrijft hoe de FRAUDE werd uitgerold en hoe de mainstream media actief aan deze misdaden meewerkten door alle stuitende bewijzen arrogant te negeren. Gaan ze ermee wegkomen? Dat zal de komende dagen blijken.

video
play-rounded-fill

BOODSCHAP VOOR DE FAKE MEDIA (OOK DE VLAAMSE)

Bovenstaande video werd geproduceerd door Info Wars van Alex Jones, de man die al twintig jaar zijn vuist laat neerkomen op etterende zweren. Daarom werd hij gedemoniseerd, uitgelachen, weggezet als een complotdenker en volledig geboycot door Big Tech en de media.

Vandaag de dag blijkt Alex Jones gelijk te krijgen in talloze voorspellingen: de Bilderberg-putsch, de strategie van de Globalisten, de Clinton-maffia, de Biden-corruptie, de Regenboog-revoluties van George Soros, de huidige kiesfraude en nog veel meer.

Zoals uit bovenstaande docu blijkt zijn de mainstream media hun GELOOFWAARDIGHEID KWIJT en zijn ze de bestempeling ‘Fake News‘ meer dan waard.


WAT GEBEURT ER ALS DE VERKIEZING ONBESLIST BLIJFT?

Een interessant vraag: wat gebeurt er als Trump straks via het gerecht diverse hertellingen bekomt, waarbij dan blijkt dat er een ex aequo is? Welnu, daar houdt de grondwet rekening mee, en in dat geval heeft Trump het voordeel.

> BRON / LEES VERDER


ADVOKAAT POWELL: ER IS FRAUDULEUZE SOFTWARE GEBRUIKT

Topadvokate Sidney Powell legt in dit interview met Lou Dobbs uit hoe de FRAUDE in zijn werk ging: de Democraten hebben frauduleuze software gebruikt, gekend als HAMMER en SCORE CARD, waarmee het electronisch stemmen kan worden gemanipuleerd. Zo is maar liefst 3% digitaal omgeleid van Trump naar Biden op basis van algoritmes, geprogrammeerd om Biden een voorsprong toe te kennen. Vanaf maandag worden al deze gevallen van fraude voorgelegd aan de rechter.

video
play-rounded-fill

JIM JORDAN: DEZE FRAUDE MOET WORDEN TENIETGEDAAN

Volksvertegenwoordiger Jim Jordan (R) toont zich strijdvaardig in dit interview met Sean Hannity. Hij somt voor de vuist VIJF aantoonbare gevallen van KIESFRAUDE op, alleen al in de staat Pennsylvania. ‘De Democraten trachten de verkiezing NA de reguliere verkiezing te winnen, dat moet gestopt worden willen wij in een democratie blijven leven‘.

video
play-rounded-fill

HOLD YOUR HORSES, DE BEER LEEFT NOG…

Terwijl de linkse rukkers, globalisten en sheeple wereldwijd feestvieren omdat Trump zou zijn verslagen door Senile Joe, mogen we ons afvragen of zij het vel van de beer niet aan het verkopen zijn alvorens hij is geschoten? Even het geheugen opfrissen: tijdens de verkiezing van 2000 (Gore versus Bush) werd Al Gore ook uitgeroepen tot president-elect. Drie weken later echter, na hertelling en tussenkomst van het Hooggerechtshof, werd die illusie ongedaan gemaakt en George Bush verkozen. Anders gezegd: Trump kan het theoretisch gezien nog steeds halen, en zolang hij niet zelf de handdoek werpt, is alles mogelijk. Naar ons gevoel gaat maandag de bal serieus aan het rollen…

> GORE VERSUS BUSH

VIDEO: LAWSUITS ON THE WAY

In deze video van AWK NEWS wordt – na een fors gedramatiseerde intro – de rol van de fake news media nog eens in de verf gezet. Ook wordt er onderstreept dat de gerechtszaken vanaf morgen maandag van start gaan, alsook dat er een mars op Washington DC komt op 14 november, met samenkomst voor het Hooggerechtshof. We gaan een intense week tegemoet…

https://youtu.be/V5jQBYALy0g


Lees hier de volledige verklaring van president Trump:

> VERKLARING PRESIDENT TRUMP


WELKE FRAUDE? WEL DEZE FRAUDE…

James O’Keefe (Project Veritas) heeft de getuigenis van whistleblower Richard Hopkins op video vastgelegd. Deze werknemer bij de USPS (Post) getuigt dat zijn bazen hem en collega’s hebben opgedragen met de POSTDATUMS te knoeien, dit in het district Erie (Pennsylvania). Moeten er nog meer bewijzen zijn voor de massale fraude uitgevoerd door de Democraten om de verkiezingen te stelen? Wij denken van niet.

> BRON / LEES VERDER

MOCHTEN DE VERKIEZINGEN ER EERLIJK AAN TOEGAAN, ZOU DIT DE UITSLAG ZIJN:


GLOBALISTEN WILLEN TRUMP VAN TWITTER GOOIEN

Twee mensenrechtenorganisaties (globalisten) roepen Twitter op om de account van president Donald Trump op te schorten nu de laatste stemmen in de Amerikaanse verkiezingen worden geteld. Daarvoor pleiten Common Cause en Lawyers’ Committee for Civil Rights Under Law, twee linkse organisaties, in een brief gericht aan Twitter-topman Jack Dorsey. De organisaties vrezen blijkbaar dat Trump teveel schade aanricht op Twitter terwijl de verkiezingen in een cruciaal stadium zijn beland. In eerdere tweets stelde de president dat tijdens het stemmentellen wordt gefraudeerd. Men verwijt hem dat hiervoor de bewijzen zouden ontbreken, hoewel die zich nochtans gaandeweg beginnen op te stapelen.

> BRON / LEES VERDER


WELKE FRAUDE? WEL DEZE FRAUDE

In California zijn de tellingen gestaakt terwijl er maar 66,6% (symboliek?!) van de stemmen waren geteld op 7/11/20. Is de reden hiervoor het feit dat Trump en de Republikeinen ook in deze blauwe staat naar de top schoten? Daar lijkt het sterk op. Ook hier volgt allicht een onderzoek.

In onderstaande video heeft gastheer L. Todd Wood een interview met veiligheids- en cyberspecialist Russel Ramsland over hoe electronische verkiezingsfraude in zijn werk gaat.

https://youtu.be/ficae6x1Q5A


Jensen: de Democraten hebben zwaar verloren

Ook Robert Jensen, die nooit een blad voor de mond neemt, heeft zo zijn mening over de verkiezingen in de VS. Als tegengewicht voor wat de mainstream media (fake news) ons vertellen, kan onderstaand betoog wel tellen. Hij onderstreept dat de Democraten hun doel bijlange niet hebben bereikt. De SENAAT blijft buiten schot. En in het CONGRES hebben ze belangrijke zetels verloren. Ze hebben met hun FRAUDE alles op alles gezet om Trump uit het Witte Huis te verjagen, maar ook die strijd is nog niet gestreden, wat de fake polls en de fake media ook mogen beweren. Enjoy!


WELKE FRAUDE? WEL DEZE FRAUDE…

Gisteren werd aangekondigd dat door een ‘software glitch‘ (een fout in de software) 6.000 stemmen in Michigan bestemd voor Republikeinen aan het totaal van de Democraten werden toegevoegd. Bij nazicht blijkt intussen dat maar liefst 47 counties getroffen zijn door die zelfde software glitch. Ook heeft een whistleblower toegegeven dat hem werd opgedragen met datums te knoeien op de stembiljetten, hetgeen illegaal is.

> BRON / LEES VERDER


Nieuw kortgeding: Wie doet mee?

De Vivaldi-regering weigert het vonnis in Hoger Beroep na te leven… Bijgevolg start VIRUSWAANZIN nu een nieuwe procedure in kortgeding op. Daarin zal worden gevraagd de inperking van de rechten van de burgers te verbieden gezien er geen wettelijke grondslag is voor de maatregelen en nog minder een wetenschappelijke en cijfermatige grondslag voor een wet of voor maatregelen in het algemeen. Het is de bedoeling van Viruswaanzin VZW dat zoveel mogelijk mensen zich achter dit initiatief scharen en meedoen aan deze procedure. Intussen zijn er al meer dan 400 deelnemers. Doet u ook mee? Alle info via onderstaande link…

> ALLE VERDERE INFORMATIE


Huisarts Elke de Klerk: ‘Covid lijkt meer op een staatsgreep’

De in België opgeleide arts Elke de Klerk is één van de geneeskundigen die langzaam maar zeker beseft dat er iets goed mis is met het officiële beleid rond de coronacrisis en de draconische maatregelen die de overheden in veel landen treffen. In dit interview met de YouTube-ster Lange Frans zegt ze een aantal opmerkelijke dingen die onze beeldvorming omtrent corona toch fors bijstelt. Ook wordt duidelijk dat veel artsen die het beleid van hun overheid of de aanwijzingen van hun beroepsorganisaties niet volgen, het zwaar te verduren krijgen. Ze worden geïntimideerd, het zwijgen opgelegd en in sommige gevallen zelfs voor de rechter gedaagd. Het Westen verliest zijn vrijheid, we evolueren stapsgewijs richting POLITIESTATEN


WELKE FRAUDE? WEL DEZE FRAUDE…

In de staat Pennsylvania, die Biden absoluut willen binnenhalen om de verkiezing te frauderen, werden er na onderzoek maar liefst 21.000 overleden personen geregistreerd als kiezers, 92% van die doden waren bovendien al langer dan een jaar overleden. Afgelopen donderdag werd in deze kwestie uiteraard een gerechtszaak opgestart.

> BRON / LEES VERDER

In onderstaande video presenteert Mike Huckabee, oud-gouverneur van Arkansas, een haarscherpe ANALYSE van hetgeen er momenteel plaatsvindt in de VS rond de presidentsverkiezingen. De stank van kiesfraude is nooit veraf…


39 miljard euro extra begrotingstekort?

Volgens een artikel in De Tijd zorgt de Coronacrisis voor een EXTRA BEGROTINGSTEKORT van € 39 miljard (53 minus 14 miljard begrotingstekort van vóór de coronacrisis). Voor dat bedrag bouwen wij makkelijk 119 ziekenhuizen, met in totaal 78.000 bedden… Zoveel ziekenhuizen hebben wij als land uiteraard niet nodig. Maar het geeft aan dat de corona-crisis ook anders had kunnen worden aangepakt. Wat de stelling nog maar eens onderbouwt dat corona geen medische, dan wel een politieke kwestie is > THE GREAT RESET.

> BRON / LEES VERDER


TRUMP HOUDT MOKERHAMER ACHTER DE HAND

Er staat de Democraten en de fake news media nog een verrassing van formaat te wachten. Zij hebben Trump altijd onderschat en onderschatten hem nog steeds. Trump wist al vele maanden van tevoren dat de Democraten de verkiezingen zouden vervalsen, want hun kandidaat Joe Biden maakte absoluut geen schijn van kans.

Dus hebben Trump en zijn team voorzorgen genomen. Zonder medeweten van de Democraten werden ALLE STEMBILJETTEN voorzien van een WATERMERK. Hetgeen betekent dat de FRAUDE met illegale stembiljetten makkelijk kan worden opgespoord en aangetoond. Op dit ogenblik staan agenten van de Nationale Garde klaar om in diverse staten op grote schaal mensen te arresteren die betrokken zijn bij de verkiezingsfraude. Grijp uw popcorn, het wordt spannend…

In onderstaande video legt ex-CIA-officier en schrijver Steve Pieczenik uit dat Trump een ingenieuze STING OPERATIE heeft opgezet om de corrupte Democraten in de val te lokken en te ontmaskeren en die operatie loopt nu naar een ontknoping. De video is vannacht verwijderd door YouTube, maar wij hebben een backup geplaatst, bekijk hem hier:

video
play-rounded-fill

Hieronder het geheime WATERMERK dat zonder medeweten van de Democraten op alle LEGALE stembiljetten werd voorzien. Meer info over deze techniek > HIER

Homeland Security produceerde de officiële stembiljetten. Voorzien van ISOTOPE WATERMERKEN. Alle stembiljetten die de Democraten hebben laten bijdrukken om FRAUDE te plegen, kunnen alzo makkelijk worden geïdentificeerd:

Intussen zijn er reeds 20 miljoen gedumpte stembiljetten gerecupereerd…


WIKILEAKS GAAT FULL ATTACK MODE

Terwijl Trump via een STING OPERATIE de MEGA FRAUDE van de Democraten en hun stooges – de fake news media – aan het ontmaskeren is, gaat ook WIKILEAKS in full attack mode! Zopas zijn alle files gepubliceerd met inbegrip van: Hillary’s e-mails, documenten van de Podesta’s, de Bilderbergers, alles omtrent de door de WHO geplande pandemie en dies meer. Via onderstaande link kan u die documenten bekijken.

> DOCUMENT-DUMP WIKILEAKS


Media boycotten persconferentie Trump

Gisteren sprak Trump voor het eerst de pers toe na de verkiezingsnacht. Hij gaf rustig een stand van zaken. Cruciaal voor Trump en elke rechtgeaarde democraat zijn het aantal LEGALE STEMMEN. En daar nijpt het schoentje: de Democraten slaagden erin NA de verkiezing plots te komen aanzetten met honderduizenden stemmen die wonder boven wonder ALLEMAAL in het voordeel van Biden zouden zijn. Absoluut onmogelijk. Bovendien weigeren de Democraten waarnemers toe te laten, alsof dat geen bewijs zou zijn van pogingen tot FRAUDULEUS GEDRAG. De mainstream media (fake news) spelen het frauduleus spel mee en zenden Trump’s persconferentie verknipt uit. Twitter censureert intussen de president. Er loert een burgeroorlog om de hoek.

Advokaat Tom Spencer geeft uitleg over de komende gerechtszaken. Vooral het feit dat in Pennsylvania de kiesregels op de valreep werden gewijzigd door het lokale hooggerechtshof is een zaak die gerechtelijk niet door de beugel kan en door Trump zal worden aangevochten tot in het Federaal Hooggerechtshof.

Trump’s advokaat Rudy Giuliani vertelt aan Sebastian Gorka op AMERICA FIRST op welke manier men te werk zal gaan om de FRAUDULEUZE STEMBILJETTEN ongeldig te doen verklaren…


Trump laat de verkiezing niet stelen

In de VS vindt een gigantische FRAUDE plaats, MET MEDEWERKING VAN DE FAKE MEDIA, om de verkiezing in het voordeel van een seniele oude gek om te buigen. Iemand die het roer vervolgens meteen in handen geeft van Kamala Harris en de marxistische globalisten. Trump en de patriots zijn niet van plan dit zomaar te laten gebeuren, en brengen een ‘dream team‘ aan topadvokaten in stelling, want de bewijzen voor FRAUDE zijn overweldigend. Dr. Steve Turley geeft tekst en uitleg.


Zwijggeld voor politie, ambtenaren, politici, zorg en media ?

In Nederland vraagt Willem Engel zich af of de globalistische cabal zwijggeld betaalt aan politie, ambtenaren, politici, zorg en media, om het covid-verhaal plausibel te maken, de angst aan te blijven jagen, de hoax in stand te houden. Allicht doet zich dit dan ook voor in België en bij uitbreiding over het hele Westen. Ondanks alles is het covid-verhaal stilaan aan het evaporeren, het wordt steeds duidelijker dat de PCR-test één grote zwendel is (zie video verderop). En in de VS wordt er – zoals Trump had voorspeld – reeds 48 uur lang niet meer over Covid geroepen via de TV-schermen, met CNN en CBS op kop. Het wordt steeds duidelijker dat covid niet meer is dan een strategie om een machtsovername van de neo-marxisten (globalisten) te realiseren…


Limonade test positief op Covid

Een Poolse ambulancier test een staal limonade op Covid-19. En wat blijkt, zoals u zelf in onderstaande video kan zien? De limonade test positief. Moet hier een tekening bij?

video
play-rounded-fill

VERKIEZINGSFRAUDE OP GROTE SCHAAL

Zoals verwacht loopt nu het ene bericht na het andere binnen dat duidt op FRAUDE met stembiljetten in vooral de blue states (democratische staten). Dat een seniele oude gek als Joe Biden het zou kunnen halen van Donald Trump, geloofde zelfs geen enkele democraat, reden waarom er FRAUDE OP GROTE SCHAAL werd gepleegd om Trump uit het Witte Huis te verdrijven. Beetje bij beetje komt alles aan het licht, en maar goed ook. In deze video legt Eric Trump, zoon van, geflankeerd door Rudy Giuliani, uit wat er in PENNSYLVANIA werkelijk aan de hand is:

video
play-rounded-fill

NOG MEER AANWIJZINGEN VOOR KIESFRAUDE:

Er duiken steeds meer berichten op van verkiezingsfraude. Wij zullen u hier gaandeweg op de hoogte houden wat frappante onregelmatigheden betreft. Hier alvast een voorsmaakje:

FRAUDE in Michigan > HIER en HIER en HIER en HIER en HIER
FRAUDE in Wisconsin > HIER
FRAUDE in California > HIER
FRAUDE in Arizona > HIER


Dit artikel vat de verkiezingsfraude overzichtelijk samen:

> NAAR ARTIKEL MIKE HUCKABEE

Het harde bewijs voor fraude is het verloop in Michigan. Zoals u op onderstaande tabel kan vaststellen stond Trump na 77,3% van de telling maar liefst 210.000 stemmen voor op Biden. Na telling van 79,8% bleeft Trump echter op HETZELFDE AANTAL steken, en ging Biden er eensklaps met 140.000 stemmen op vooruit. Effenaf ONMOGELIJK.

> BRON / LEES VERDER


TRUMP’S TWEET (05/11):

‘All of the recent Biden claimed States will be legally challenged by us for Voter Fraud and State Election Fraud. Plenty of proof – just check out the Media. WE WILL WIN! America First!’


VIDEO: DOKTER TURLEY VERTELT WAAROM DE FRAUDE NIET ZAL LUKKEN


CARLSON: EEN SOCIALISTISCHE TAKE-OVER VERIJDELD

Tucker Carlson’s beoordeling van de verkiezingen klinkt somber, maar niet zonder enig optimisme. In deze video zegt hij onder meer dat verkiezingen in de VS nooit nog hetzelfde zullen zijn, er zal voor altijd een sfeer van FRAUDE over hangen. Anderzijds wijdt hij uit over de poging tot staatsgreep van de Democraten, die via een totale machtsgreep het land een extreem-linkse richting wilden uitsturen maar op de valreep hebben gefaald…Adam Curry over Trump, Corona, Great Reset…

De bekende Nederlandse presentator-deejay-ondernemer Adam Curry, die momenteel in Austin Texas verblijft, vertelt in dit uitgebreid interview met Robert Jensen ronduit en met kennis van zaken over wat er zich werkelijk afspeelt in Trump’s Amerika. Hij geeft zijn visie op de Great Reset die er zit aan te komen en welke nachtmerrie hieraan vastzit, heeft het over corona en dies meer. Een interessant document om uw eigen beeldvorming wat bij te stellen… Het interview is opgenomen op 3 november, de uitslag van de verkiezing was nog niet bekend.


DEEP STATE WIL DE OVERWINNING STELEN

Op een moment dat Trump de leiding zou nemen richting overwinning, werden in 6 democratische staten waar Trump een onoverbrugbare voorsprong nam, de TELLINGEN gestaakt. Men zou die activiteit later wel terug opstarten. In zowel Wisconsin, Pennsylvania als Michigan kan Biden hem nochtans mathematisch niet meer bijbenen.

De Staat Florida, met de op twee na grootste bevolking in de VS, slaagde erin alle stemmen binnen enkele uren te tellen. Democratische staten slagen daar ogenschijnlijk niet in.

“It does not matter what the vote is. It only matters who COUNTS the votes”.
— Joseph Stalin —

Deze gang van zaken is op zijn zachtst gezegd heel verdacht. Trump was fors aan het scoren: in vergelijking met 2016 steeg Trump in Wisconsin van 22.748 naar 104.963 stemmen — In Michigan van 10.704 naar 289.703 stemmen — In Pennsylvania van 44.292 naar 696.960 stemmen. Effenaf gigantisch! En in deze laatstgenoemde staat had Trump een voorsprong op Biden van circa 700.000 stemmen, met 66% in totaal geteld.

Dit was Trump’s eerste reactie op de stopzetting van de tellingen in democratische staten:


In de staat Pennsylvania, geleid door democraten én cruciaal voor deze verkiezingen, werden conservatieve waarnemers of monitoren (watchers) de toegang geweigerd tot de stembureaus. Fraude in full swing…

> BRON / LEES VERDER

Nog vóór de tellingen van start gingen zei Joe Biden dat hij van plan is de natie toe te spreken en de controle in handen te nemen als verkozen president als hij door … de MEDIA tot winnaar wordt uitgeroepen, ook al heeft president Trump de handdoek niet geworpen. Moet hier een tekening bij?

> BRON / LEES VERDER

Joe Biden heeft er trouwens nooit doekjes om gewonden dat hij FRAUDE zou plegen, luister maar:


PERS & SOCIAL MEDIA SPELEN VALS SPEL

Pers en social media hebben alle voeling met het publiek verloren en vertoeven in een ivoren toren, los van de dagelijkse realiteit, schatplichtig aan de deep state. Dat laatste mocht tijdens deze verkiezingen nog maar eens blijken. De verslaggeving was bij momenten om ziek van te worden. Zelfs de centrum-rechtse zender FOX liet zich van zijn slechtste kant zien, tot enorme ergernis van de Trump-aanhang. Een verbitterde Tucker Carlson verwoordt het als volgt:


TWITTER beet de spits af wat verkiezingsfraude betreft. Toen Trump onderstaande tweet verstuurde, werd die meteen gecensureerd omdat hij zogezegd geen indruk mocht wekken dat de overwinning binnen was. Gelijkaardige tweets van Joe Biden werden uiteraard ongemoeid gelaten.


MASSALE BETOGING IN BARCELONA TEGEN LOCKDOWN

Afgelopen weekend vond in de Spaanse stad Barcelona een grote betoging plaats tegen de strenge corona-regels en lockdown. Dit zijn beelden die u NIET ziet in de mainstream media, want ze passen niet in hun modus van angstzaaien en het verhaal van de corona-hoax.


Het Witte Huis in lockdown

Federale agenten hebben sinds vanmorgen gewerkt aan een hoge omheining rondom het Witte Huis. Ook hebben 250 soldaten van de National Guardsman hun posities ingenomen. De Amerikaanse regering verwacht namelijk ongeregeldheden, aangekondigd door linkse extremisten, tijdens de verkiezingsnacht en de dag daarop. Ter linkerzijde roept men luid dat Trump een dictator is, maar zelf nemen ze het niet nauw met een democratische gang van zaken.

> BRON


RECHTER FLUIT GOUVERNEUR TERUG

De linkse Californische gouverneur Gavin Newsom (D) is zopas teruggefloten door een rechter, omdat hij ontoelaatbare maatregelen had afgekondigd tijdens de lockdown. Gouverneur Newsom gedraagt zich als een dictator en zijn draconische restricties worden niet langer gepruimd in de zonnige staat. Sutter County Superior Court Judge Sarah Heckman oordeelde dat zijn order om mensen verplicht te doen stemmen-via-mail het boekje ver te buiten ging. De rechter verbood Newsom “om verder nog enige macht uit te oefenen onder de ‘California Emergency Services Act’ die bestaande reguliere wetten overstijgen. Anderzijds zou dictator Newson vannacht wel eens een véél grotere, onaangename verrassing te wachten kunnen staan, want de Trump-aanhang groeit zienderogen in California…

> BRON / LEES VERDER


Ook Van Morrison heeft genoeg van die lockdowns

De legendarische singer-songwriter Van Morrison heeft zonet een muzikaal PROTEST gepresenteerd tegen de onproportionele restricties van de Californische overheid bij de aanpak van de corona-crisis en tégen de linkse Hollywood-elites die er kennelijk geen probleem mee hebben dat onze vrijheden worden ingeperkt. Luister zelf:


‘GOOI FAUCI AAN DE DEUR!’

Tijdens een rally in Florida deze week werd er spontaan door tienduizenden mensen ‘FIRE FAUCI’ geroepen. Anthony Fauci, die sedert 1984 het National Institute of Infectious Diseases (NIAID) leidt, heeft er gelegen bij steeds meer Amerikanen. ‘Ik waardeer uw advies‘, antwoordde Trump, ‘maar laat mij daarmee wachten tot na de verkiezing‘. Een duidelijke boodschap. Mensen zijn Fauci’s leugens en gejassendraai kotsbeu. Zo zei hij bij het begin van de corona-crisis dat mondkapjes voor niets nodig waren, om daar korte tijd later op terug te komen. Ook vond hij het niet nodig om vluchten vanuit China te verbieden, iets waar Trump hem niet in volgde, met recht en rede zo bleek later. Feit is dat er na de verkiezing van vannacht heel wat koppen zullen rollen in de VS…

> LEES VERDER


THIERRY BAUDET OVER DE LOCKDOWNS

‘Het huidige lockdown-beleid is niet proportioneel, niet effectief en leidt tot absurde schade aan de economie en de maatschappij als geheel. Al sinds april pleiten wij voor maatwerk. Risicogroepen beschermen. Per direct opschalen in de zorg. En de rest van het land weer open!’

video
play-rounded-fill

WAAR IS DE GRIEP NAARTOE?

Het aantal griepinfecties is dit jaar vreemd genoeg met 98% gedaald, waardoor de angst voor een Covid en griep ‘twin-demic’, waarvoor velen hadden gewaarschuwd, is verdwenen. Hoewel er geen massale testen op griep plaatsvinden zoals voor Covid, zegt de WHO dat gegevens van over de hele wereld laten zien dat de griepcijfers overal instorten. In feite is de griep op het zuidelijk halfrond min of meer verdwenen, en vroege indicatoren suggereren dat dit ook ten noorden van de evenaar zal gebeuren. Wat kan deze ongekende achteruitgang verklaren? Experts zeggen dat we dit aan maskers en social distancing te danken hebben. Maar is dat ook zo? Of wordt in een groot aantal van de gevallen de griep verward met Covid? Dit om de dramatische cijfers te kunnen hoog houden?

> BRON / LEES VERDER


Worden de stemmachines dinsdag gemanipuleerd?

De opkomst voor de rallies van Trump was dermate massaal en ongezien, dat weinigen er nog aan twijfelen dat Trump morgen op overweldigende manier de verkiezing wint. Edoch, de kans blijft bestaan dat Biden het alsnog haalt, want de wanhopige cabal (deep state) legt op de valreep zijn laatste troefkaarten op tafel. Er zijn namelijk aanwijzingen dat de Democraten in samenwerking met de CIA de stemmachines manipuleren om de stemuitslag in hun voordeel om te keren. Dave Janda van Operation Freedom bindt de kat de bel aan met een explosief interview met een voormalig hooggeplaatste CIA-officier, met name Lt. Gen. Tom McInerney. Hij vertelt over een techniek genaamd ‘Operation Scorecard‘, ontwikkeld door de CIA met het doel om verkiezingen te vervalsen. U kan het interview hieronder beluisteren.

> BRON / LEES VERDER

Deze video werd vannacht verwijderd op YouTube. Wij presenteren hem u via Rumble, het censuurvrije platform. 


MIAMI: SALSA-PARTY VOOR DONALD TRUMP

Oh my God I will vote, I will vote for Donald Trump‘, klinkt het uit duizenden kelen van voornamelijk latino’s in Miami (Florida). Een sfeerrijke salsa-party die nogmaals onderstreept dat Zuid-Amerikaanse migranten helemaal achter het beleid van de huidige president staan, ongeacht wat de fake news media ons willen doen geloven. Florida is een ‘key state’, als Trump die binnenhaalt is zijn overwinning zo goed als zeker. Check deze video:

video
play-rounded-fill

DUITSE OMROEP: MEDIA MOETEN STOPPEN MET ANGSTZAAIEN

Een sprankel gezond verstand in ziekelijke tijden: de Duitse omroep ARD roept de media op om per direct te stoppen met angstzaaien rond corona. Mensen worden dagelijks gebombardeerd met allerlei cijfers die hen de stuipen op het lijf (moeten) jagen. Zoals de experten in deze korte docu stellen, zijn besmettingen immers bijlange nog geen dodelijk zieken en is de nuance compleet zoek. Deze docu is een aanrader voor de redactie van zowel VTM als de VRT, en bij uitbreiding alle kranten.


FBI-DIRECTEUR MEDEPLICHTIG AAN CORRUPTIE

Het FBI was, zoals intussen bekend, al ruim een jaar in het bezit van de laptop van Hunter Biden, maar deed er kennelijk niets mee. Dit tot verbazing van iedereen die de waarheid aan het licht wil zien komen. Op de laptop van Hunter Biden staan immers niet alleen beelden van gewelddadig kindermisbruik (strafbare feiten), maar tevens een flink aantal e-mails die bewijzen dat de familie Biden op grote schaal corruptie heeft gepleegd. Intussen blijkt nu dat FBI-directeur Christopher Wray zelf betrokken was bij sommige louche deals, allicht de reden waarom het FBI geen actie mocht ondernemen. Nu is het uitkijken naar hoe Trump op dit nieuws reageert…

> BRON / LEES VERDER

Intussen bereikt ons het nieuws dat het FBI nog meer cruciale documenten heeft achtergehouden, onder andere die wat met de dood van whistleblower Seth Rich te maken hebben, en waar Hillary Clinton bij betrokken is. We beleven momenteel de neerval en desintegratie van het FBI…

> BRON / LEES VERDER


Covid-19 en de mondiale marxistische revolutie

Een reclamebord in New York en Rhode Island toont de ware aard van het beestje: Covid-19 is een biowapen dat werd ingezet om wereldwijd een marxistische revolutie te ontketenen en tot stand te brengen. De belangrijkste reden waarom Trump morgen absoluut de verkiezing moet winnen. Marxisme, fascisme en nazisme staan voor slavernij en verdienen geen plaats op deze aardbol.


EXPLOSIEVE VIDEO
De Covid-19 genocide van 2020

Claire Edwards, voormalig staflid van de Verenigde Naties, en tegenwoordig activiste, fel gekant tegen de uitrol van het 5G-netwerk (wegens levensgevaarlijk voor de volksgezondheid) laat in deze VERBODEN VIDEO (overal geboycot) haar licht schijnen over de huidige CORONA-CRISIS.

Als voormalig staflid van de VN beschikt Claire Edwards vanzelfsprekend over soliede bronnen, contacten en achtergrondinformatie, zodat haar verklaring in deze video als bijzonder geloofwaardig mag worden beschouwd. Mevrouw Edwards legt in haar uiteenzetting duidelijk de LINK tussen GRIEPVACCINS, COVID-19 en de uitrol van het 5G-NETWERK.

Indien u geïnformeerd wenst te zijn over wat er momenteel WERKELIJK aan de hand is, wel dan moet u deze video beslist helemaal én met aandacht uitkijken. Verspreid de boodschap, zodat zoveel mogelijk mensen eindelijk ‘wakker’ worden…

video
play-rounded-fill

Limburgse krant misleidt zijn lezers

Via het internet en social media wordt door enkele experten gewaarschuwd voor het feit dat de GRIEPPRIK mensen vatbaarder maakt voor Covid-19. Zie onder andere de video hierboven, waarin oud-VN-staflid Claire Edwards een LINK legt tussen griepvaccinaties, de uitrol van 5G en de verspreiding van Covid-19. In de regionale krant Het Belang van Limburg tracht factchecker dr. Marleen Finoulst deze stelling te weerleggen. Zij baseert zich op een studie van de Amerikaanse onderzoeker Greg Wolff, die vaccinaties bij een grote groep soldaten heeft onderzocht. Hier slaat dr. Finoulst de bal dus mis, want soldaten zijn doorgaans jonge mensen in goede conditie en zijn dus niet representatief voor deze problematiek. De bevolkingsgroep die gevaar loopt met griepvaccinaties in corona-tijden zijn de senioren, de ouderen van dagen, de mensen met onderliggende aandoeningen. Dr. Finoulst had dit moeten aanhalen, bijgevolg krijgt haar factcheck een NUL op het rapport.


Trump stevent op mega overwinning af…

Een betrouwbare PEILING van het ‘Democracy Institute‘ voorspelt een ‘rode tsunami‘ op dinsdag. President Trump zal maar liefst 326 kiesmannen achter zich scharen tegenover 212 voor Biden. In 2016 won Trump met 306 kiesmannen versus 232 voor Hillary Clinton. Vooral de zwarte kiezer is duidelijk van kamp aan het veranderen, ze verlaten de democratische ‘urban plantations‘ in dichte drommen.

> BRON / LEES VERDER


Anti-lockdown-protesten worden gewelddadig in Spanje

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft publiekelijk opgeroepen tot het beëindigen van de anti-lockdown-protesten in Madrid, Barcelona, Málaga, Vitoria, Valencia, Santander en Burgos. De situatie loopt er immers uit de hand, de demonstraties worden maar toe gewelddadiger. Vanzelfsprekend hebben zich anarchisten vermengd onder de vreedzame betogers, extremisten die van de gelegenheid gebruikmaken vernielingen aan te richten en winkels te plunderen. Het Antifa-scenario, met andere woorden…

> BRON / LEES VERDER


Bereidt Nancy Pelosi een staatsgreep voor?

Deze week deelde parlementsvoorzitter Nancy Pelosi tijdens een persconferentie mee dat ‘wat de kiesuitslag dinsdag ook moge zijn, Joe Biden zal worden ingehuldigd als de volgende president‘. Een schokkende verklaring voor iemand die het parlement voorzit en het oordeel van ‘de kiezer’ hoort te respecteren en te verdedigen. Bedoelt Pelosi misschien dat er een soort ‘staatsgreep‘ in de steigers staat? Maar zowaar nog veel ergerlijker is het feit dat de mainstream media geen aandacht besteden aan die uitspraak. Mocht Trump zulke verklaring afleggen zou dat dagenlang de frontpagina’s vullen, wereldwijd zelfs. Het zoveelste bewijs dat de media tegenwoordig zijn omgevormd tot propagandakanalen van de deep state (globalisten).


Mogelijke stormloop op het Witte Huis

J. Michael Waller, een expert in strategische communicatie, stelt dat als Trump dinsdag de verkiezingen wint er wel eens een stormloop zou kunnen plaatsgrijpen op het Witte Huis. De linkse anarchisten (Antifa/BLM) zullen het namelijk niet kunnen verteren dat Trump zijn verblijf in het Witte Huis met vier jaar verlengt. Trump, vooruitdenkend als hij is, heeft intussen de Nationale Garde laten aanrukken om ongeregeldheden meteen de kop in te drukken.

> BRON / LEES VERDER


Intussen wordt Kamala Harris tijdens een mini-rally aangekondigd als… de volgende PRESIDENT van de United States. Wat een chutzpah, zeg!


NOOIT GEZIENE TRUMP-MANIA

En terwijl al die links-liberale nonsens aan het argeloze publiek worden gevoerd, vormde zich op 25 oktober in de staat Arizona een STOET van maar liefst 155 KILOMETER lang, allemaal Trump-aanhangers die zich naar een rally begeven… Dit heeft Amerika nooit eerder meegemaakt.

https://twitter.com/redwins3_first/status/1322699901747236867?s=20


UITSMIJTER