— REAL NEWS —
Topics en feiten die u niet aantreft in de ‘mainstream media’ wegens ‘niet politiek correct’.


Trump insider: de president heeft alle bewijzen

Steve Mosher van het Population Research Institute en vertrouweling van Donald Trump geeft in onderstaande video een stand van zaken omtrent de presidentsverkiezingen. Mosher zegt dat deze verkiezingen zonder de minste twijfel werden vervalst. Dat hebben data-analisten in real time kunnen vaststellen tijdens de verkiezingen en de bewijzen hiervoor staan zwart op wit op papier. Hij geeft voorbeelden van wat er allemaal met opzet is fout gegaan en welke werkwijze werd gehanteerd. Mosher is er verder gerust in dat Trump zal worden herkozen, eens de aanklachten worden behandeld door de rechters en de massieve fraude wordt aangetoond met harde bewijzen.


Dominion geeft toe dat fraude niet uitgesloten is

Dr. Eric Coomer, verantwoordelijk voor de BEVEILIGING van Dominion Voting Systems, heeft zelf toegegeven dat het inderdaad mogelijk is de beveiliging van de apparatuur te omzeilen en dus in te dringen in de software voor het electronisch stemmen. Dit gezegd zijnde vangen we op dat Dominion eerder als een front diende voor SMARTMATIC, dat eigenlijk de computing van het electronisch stemmen voor zijn rekening nam. Aan de boodschap op de homepage van hun website kunnen we sowieso aflezen dat intussen vele mensen op onderzoek uit zijn en dat er veel geruchten de ronde doen. En waar rook is, is vuur. Wordt vervolgd.

> BRON


Maffia betrokken bij Kiesfraude

The Buffalo Chronicle brengt een verslag over hoe ‘Skinny Joey’ Merlino, de maffia-boss van Philadelphia in de staat Penssylvania, 300.000 stemmen wist te stelen voor Joe Biden, iets wat hem $3 miljoen opleverde. Maar er is een catch aan dit verhaal. Joe Merlino is eerder dit jaar vervroegd vrijgelaten, hij moet een straf van 2 jaar uitzitten, en Skinny Joey zou nu bereid zijn onder ede zijn kiesfraude op te biechten in ruil voor een kwijtschelding van zijn straf en een blanco strafblad, een pardon dat alleen de president hem kan geven…

> BRON / LEES VERDER


March For Trump: Meer dan een miljoen deelnemers

Gisteren zaterdag 14 november vond er een massale optocht plaats in Washington DC onder de motto’s MARCH FOR TRUMP en STOP THE STEAL! Bedoeling was solidariteit te betonen voor Trump alsook ongenoegen te uiten over het feit dat de verkiezingen werden vervalst. Hoewel de mainstream media het event slechts terloops vermelden en gewag maken van ‘enkele duizenden mensen’, werd de MARCH FOR TRUMP bijgewoond door méér dan een MILJOEN Trump-aanhangers.


Frauduleuze software Dominion gelinkt aan China

Na verschillende onderzoeken door experts en analisten blijkt dat de machines om electronisch te stemmen (DOMINION) geprogrammeerd werden om fraude te plegen. Een groot aantal stemmen voor Trump werd zo overgezet naar Biden en/of stemmen voor Trump werden gewist uit het systeem. Meer dan genoeg manipulaties om het verloop van de verkiezingen te beïnvloeden.

Blijkt intussen ook dat er sterke banden bestaan tussen de Democratische partij en de Chinese Communistische Partij en dat precies China gelinkt wordt aan de frauduleuze kiesapparatuur. Volgende video schetst hieromtrent een helder beeld.


Was Trump’s ‘noodwet’ een soort valkuil?

Bij Distributed News verscheen deze week een interessant artikel dat de RAID in Frankfurt (zie hieronder) in een duidelijker context plaatst. In het artikel blikt men terug naar de 12e september, dag waarop president Trump een ‘executive order‘ tekende met als titel “Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election.” In deze verordening roept Trump een nationale noodtoestand uit die vandaag nog steeds geldt.

En zo komen we bij de DOMINION kiesmachines. Dominion is een Canadees bedrijf, de software Scytl wordt aangestuurd vanuit Spanje, de servers staan in… Frankfurt, waar van de week de RAID plaatsvond. Kortom, buitenlandse inmenging in nationale verkiezingen… met medewerking van Big Tech, media, Democraten, Deep State. Lees hier het volledige artikel:

> BRON / LEES VERDER


US Army doet inval in Duitsland omtrent Dominion-software

Volksvertegenwoordiger Louie Ghomert (R) heeft bevestigd dat US Special Forces – los van de CIA – gisteren een inval hebben gedaan bij een computerbedrijf in Frankfurt – Duitsland, dat gelinkt zou zijn aan de DOMINIUM software waarmee de presidentsverkiezingen zijn vervalst ten voordele van Joe Biden. Naar verluidt zijn er verschillende servers in beslag genomen. Dit verklaart ook meteen waarom Trump eerder op de week enkele hooggeplaatste mensen (Esper, Miller, Kash Patel etc.) op het Pentagon de laan uitstuurde: de raid moest buiten hun weten gebeuren om succesvol te zijn. Allicht zullen de Democraten er nu met klamme handjes bij zitten…


Het Grote Propaganda-Koor van de Fake News Media

Onderstaande korte video toont u op frappante wijze hoe de fake news media te werk gaan. Ze krijgen van de CABAL (Deep State of Globalisten) een SCRIPT dat de nieuwslezers vervolgens unisono afdreunen als papegaaien op hun journaals. Met echte nieuwsgaring heeft het niets meer te maken, dit is pure PROPAGANDA. In dit geval is er een bevel van hogerhand om de alternatieve media (wij dus) te boycotten, want wij zouden fake news verspreiden, terwijl onze bestaansreden er precies uit bestaat de mainstream media als FAKE te ontmaskeren. Een ding is zeker: de links-liberale media hebben geen tekort aan chutzpah (lef der dwazen).

video
play-rounded-fill

Jensen: er breekt een nieuw mediatijdperk aan

Ook Robert Jensen heeft geen hoge pet op van de mainstream media. Hij voorspelt dat het medialandschap grondig zal veranderen ten koste van de links-liberale propagandakanalen. Er komen namelijk nieuwe social media bij die zich niet met censuur inlaten, en er komen alternatieve nieuwsmedia bij die zich niet voor de kar van de overheid laten spannen….


Powell: ‘We gaan de “Kraken” op hen loslaten’

Trump’s advokate Sidney Powell geeft op FOX News aan Lou Dobbs een stand van zaken omtrent de frauduleuze software DOMINION. Het systeem werd eerder gebruikt in Venezuela om de winst van Chavez en Nicolás Maduro veilig te stellen en werd vervolgens geïntroduceerd in de VS via de Democratische Partij om ook daar de verkiezingen te frauderen. Advokate Powell dringt aan op een uitgebreid gerechtelijk onderzoek omdat de aanwijzingen van criminele feiten overweldigend zijn. Zij rondt het interview cryptisch af met de belofte de KRAKEN (een mega octopusachtig monster) te zullen loslaten. Sommigen denken dat zij doelt op een geheime software die fraude kan detecteren in machines om electronisch te stemmen. Anderen vermoeden eerder dat zij het heeft over procureur Durham die op het punt zou staan zijn aanklachten aan te kondigen.

video
play-rounded-fill


Centrum-Rechts gaat voor alternatieve social media

Het mag niemand verbazen dat mensen die zich centrum-rechts situeren, die Trump een goede president vinden, die zich patriottisch opstellen en van globalisme niets moeten weten, de CENSUUR van social media KOTSBEU zijn en bijgevolg overschakelen op valabele alternatieven. Hieronder een overzicht van de alternatieve social media.

DIT WORDT DE NIEUWE NORMAAL:

Parler = de nieuwe Twitter
MeWe = de nieuwe Facebook
Rumble = de nieuwe YouTube
Brave = de nieuwe browser
DuckDuckGo = de nieuwe Google Search
NewsMax & OAN = de nieuwe FOX News
Signal & Telegram = veilige Chat / Messaging


De kiesfraude is véél omvangrijker dan gedacht

De bekende nieuwssite AMERICAN THINKER vermoedt dat de kiesfraude bij de recente Amerikaanse verkiezingen nog véél omvangrijker is dan wordt vermoed. Zij vestigen de aandacht op de ernstige computerfraude van twee jaar geleden in Texas, toen de traditioneel conservatieve staat helemaal blauw (democratisch) kleurde tot eenieders verbazing. Volgens AMERICAN THINKER-journaliste Andrea Widburg diende Texas als een ‘proefstation‘ (trial run) om de frauduleuze software te testen waarmee nu op grote schaal de verkiezingen zijn vervalst. Lees het volledige verslag via onderstaande button.

> BRON / LEES VERDER


DE HUIDIGE STAND VAN ZAKEN:

IT-team ontdekt nog meer bewijzen van electronische fraude:

> BRON / LEES VERDER


Big Tech blijft Trump uitdagen

De Linkse Kerk toont nog maar eens zijn lelijke gezicht. Dit keer zijn het de Big Techs die het bruin bakken. Zo heeft Facebook het aangedurfd de account van president Trump aan te passen: de omschrijving president werd geschrapt en vervangen door ‘politieke kandidaat’. Kennellijk weet globalist Zuckerberg niet dat Donald Trump officieel president BLIJFT tot aan de inauguratie op 20 januari, van god weet wie. Karma is a bitch, Zuckerberg. And she’s coming for you. Soon.


Justitieminister Barr staat klaar om in te grijpen

Gisteren publiceerde de voormalige CIA-analist Larry C. Johnson een ARTIKEL waarin hij sterk suggereerde dat justitieminister William Barr klaar staat om de mokerhamer te doen neerkomen op alle individuen die zouden betrokken zijn bij de KIESFRAUDE in wat de geschiedenis zal ingaan als ‘The Great Election Theft of 2020‘. Republikeinen en conservatieven begonnen de laatste tijd gefrustreerd te geraken omdat de Democraten kennelijk een vrijbrief krijgen om de wetten van het land te overtreden, de voorbeelden zijn legio. Maar er is iets op komst en het heeft kennelijk de omvang van een MOAB (Mother of All Bombs)… Luister maar eens naar dit interview met Barr op CNN, de man laat duidelijk zien en horen er genoeg van te hebben…

> BRON / LEES VERDER


Chinezen betrokken in de kiesfraude met Dominion-software?

De prominente advokaat L. Lin Wood, die met succes de teenager Nicholas Sandmann vertegenwoordigde in de zaak tegen The Washington Post en CNN, heeft het TRUMP-TEAM vervoegd om de vermeende KIESFRAUDE aan te pakken. De advokaten richten hun pijlen onder andere op de DOMINION software, waarmee honderdduizenden stemmen van Trump electronisch werden overgezet naar Biden of zelfs gewoon gewist. Advokaat L. Lin Wood heeft de voorbije dagen in zijn tweets al ongenoegen geuit over de gang van zaken, hij beweert zelfs dat China de Verenigde Staten heeft aangevallen met Covid en Dominion… Het worden vast nog spannende weken.

> BRON / LEES VERDER


Lockdowns: misdaad tegen de mensheid

Topadvokaat dr. Reiner Fuellmich, actief in zowel de VS als Duitsland, is steevast van plan de opgelegde toepassing van PCR-tests voor het gerecht aan te klagen wegens onnuttig en bijgevolg overbodig. Dr. Fuelmich is niet de eerste de beste: hij ligt bijvoorbeeld aan de basis van het VW-schandaal omtrent vervalsing gegevens CO2-uitstoot. Nu zet hij zijn team advokaten aan het werk om overheden aan te klagen voor misdaden tegen de mensheid. Daartoe richt hij zijn pijlen op de fameuze PCR-tests die door overheden als instrument worden gebruikt om waanzinnige restricties op te leggen aan de bevolking.


Chiara De Blasio: ‘Biden heeft verkiezing gestolen!’

Joe Biden is erin geslaagd de verkiezing te stelen‘, zei een vreugdevolle Chiara de Blasio, dochter van de Democratische Burgemeester van New York Bill de Blasio, tijdens een interview met een lokale zender. Toen ze zich realiseerde dat ze dit eigenlijk niet publiekelijk mocht zeggen, corrigeerde ze zich met: ‘Gewonnen, hij heeft gewonnen!’. Ook had ze het vreemd genoeg over ‘de eerste zwart-aziatische vrouwelijke president‘, doelend op Kamala Harris, een allusie makend op het feit dat Biden spoedig baan zal ruimen voor Kamala? Uiteraard is deze jongedame op de hoogte van wat er in Democratische kringen wordt bekokstoofd teneinde de verkiezingen naar hun hand te zetten. En waar het hart van vol is loopt de mond van over…


CLIP PREDIKER DIE BIDEN UITLACHT GAAT VIRAAL

Een korte video waarin de evangelische prediker Kenneth Copeland (Nebraska) hartelijk lacht om het feit dat de mainstream media Joe Biden hebben aangeduid als de president-elect, gaat viraal op het internet. Op onderstaande clip blijft de man een volle minuut lachen en de zaal doet uiteindelijk mee…

> BRON / CHECK IT OUT

video
play-rounded-fill

Intussen vieren ‘linkse’ journalisten (aka fake news) op een ronduit bedenkelijke manier de vermeende nederlaag van Trump. Via onderstaande link vindt u enkele staaltjes leedvermaak. Wat als Trump alsnog het laken naar zich toetrekt?

> LINKS LEEDVERMAAK


‘CORRUPTE MEDIA ZITTEN MEE IN HET COMPLOT’

Brent Bozell, president van het Media Research Center, verscheen van de week op de populaire Mark Levin-show. Het gesprek ging over een recente poll waaruit bleek dat 36% van de Biden-kiezers helemaal geen benul had van de corruptie-affaire van de familie Biden en in het bijzonder Hunter Biden. Mochten de mainstream media het publiek CORRECT hebben voorgelicht, zou Biden gaan schijn van kans hebben gemaakt in de staten Arizona, Georgia, Pennsylvania en Wisconsin, precies de staten waar nu grote discussies over bestaan… De corrupte media zijn bijgevolg medeschuldig aan de bedenkelijke gang van zaken. Luister hier naar het interview:


Mathematisch bewijs dat de verkiezing is gestolen

Terwijl de rapporten van kiesfraude blijven binnenstromen en Trump steeds meer munitie in handen krijgt om de uitslagen in de swing-states aan te vechten, beweert de Amerikaanse luitenant-kolonel op rust James Zumwalt van mathematisch te kunnen aantonen dat de presidentsverkiezing werd vervalst. Hij vergelijkt hetgeen zich nu voordoet met de verkiezingen van president Saddam Hussein in Irak, jaren geleden, toen de uitslag ook software-matig werd gemanipuleerd. Zumwalt somt een aantal anomalieën op die zonder meer wijzen op kiesfraude.

> BRON / LEES VERDER

Senator Ted Cruz – die heeft aangegeven niet aan de zijlijn te zullen blijven staan – eist nu een grondig onderzoek naar het ‘Voting Machine System‘ (electronisch stemmen) en meer bepaald de gebruikte software (Dominion).

> BRON / LEES VERDER


Ook voorzitster van de conservatieve partij Liz Harrington is strijdlustig en gelooft dat Trump het uiteindelijk zal halen:

Intussen blijft TWITTER zowat elke tweet van Trump voorzien van een waarschuwing. Dat doen ze niet bij Biden, hoewel die NIET officieel is aangeduid als ‘president-elect’… 


WALL STREET JOURNAL: HERTELLING IN STAAT GEORGIA

In de staat Georgia heeft de staatssecretaris Brad Raffensperger een HERTELLING bevolen. Nu de telling erop zit hield Biden ongeveer 14.000 stemmen voorsprong over op Trump. Maar volgens gegevens werden in die staat via de DOMINION SOFTWARE 17.407 stemmen geswitcht en 33.574 stemmen gewist in het nadeel van Trump. Intussen werden de staten Alaska en North Carolina officieel toegewezen aan Trump. Wordt vervolgd…

> BRON / LEES VERDER


Texaanse vice-gouverneur looft 1 miljoen dollar uit

De Texaanse vice-gouverneur Dan Patrick looft maar liefst 1 mijoen dollar uit aan degene die bewijzen kan aanvoeren die leiden tot een arrestatie wegens kiesfraude. Zijn bedoeling is mensen te stimuleren, aan te moedigen en te belonen als ze hun nek durven uitsteken om fraude aan het licht te brengen. Allicht zullen er nu, bovenop de vele bewijzen die er al zijn, nóg meer harde feiten van fraude aan het licht komen met betrekking tot de verkiezingen in de VS…

> BRON / LEES VERDER


OAN: TRUMP HEEFT GEWONNEN, DE DEMOCRATEN HANGEN

Ook Christina Bobb (OAN) heeft in de gaten dat er een wiel van Biden’s wagen is gevallen, nu de FRAUDE aan het licht komt. De maskers zijn gevallen, Trump’s strategie jaagt de Linkse Kerk in de gordijnen en het spel is nog bijlange niet gespeeld…


Miljoenen stemmen gestolen via frauduleuze software

De GATEWAY PUNDIT brengt een verslag over de DOMINION software die over heel de Verenigde Staten werd gebruikt om het electronisch stemmen te beheren. Wat zij menen vast te stellen is dat er miljoenen stemmen hetzij van Trump naar Biden werden overgezet, hetzij dat Trump-stemmen gewoon werden gewist uit het systeem. De nieuwssite brengt ook een chart waarop per staat te zien is welke omvang de fraude had. In de staat Pennsylvania bijvoorbeeld werden 220.883 stemmen overgezet naar Biden en gingen er 941.248 stemmen voor Trump verloren (gewist). Als dit niet wordt rechtgezet, hebben verkiezingen in de toekomst geen zin meer, ook niet in Europa, waar dezelfde soort software wordt gebruikt. Het wordt hoog tijd dat de politieke corruptie wordt aangepakt!

> BRON / LEES VERDER


Acteur Jon Voight: We staan tegenover ‘Het Grote Kwaad’

De bekende acteur Jon Voight, tevens vader van Angelina Jolie, richt zich naar aanleiding van de huidige verkiezingsmalaise tot het Amerikaanse volk en bij uitbreiding tot alle vrijheidslievende mensen ter wereld, met een pakkende boodschap: de verkiezingen zijn gestolen. We zijn verwikkeld in het grootste gevecht sedert de burgeroorlog. Onze tegenstander is het Grote Kwaad. We zullen ons moeten verenigen om deze vijand te verslaan…

video
play-rounded-fill

Tucker Carlson: Wat moeten we nog geloven?

De kijkcijfers van FOX NEWS zijn gekelderd als nooit tevoren. Ze liggen nu zelfs onder die van fake news CNN. Dit nadat de zender tegen alle verwachting in plots de kaart van Biden is beginnen trekken. Eén van de weinige presentatoren die relatief gezien nog overeind blijft is Tucker Carlson, uiteraard omdat hij de Biden-aanbidding van FOX niet volgt. In deze korte video vertelt Carlson aan zijn kijkers dat de boodschap is aangekomen, dat hij begrijpt dat mensen niet meer weten wie of wat nog te geloven. Hij geeft – zonder blad voor de mond – een algemene stand van zaken…


FAKE NEWS TRACHT WHISTLEBLOWER ONDERUIT TE HALEN

Richard Hopkins, werknemer bij de USPS (Nationale Post VS), kwam vorige week uit de kast met een onthulling van fraude bij het postbedrijf, dit ten nadele van Trump. Volgens Hopkins werden hij en zijn collega’s verplicht de stembiljetten te antidateren, hetgeen illegaal is. De mainstream media waren er als de kippen bij om zijn getuigenis als fake weg te zetten. Hopkins zou zijn verhaal hebben verzonnen, aldus de fake news media (ook Het Laatste Nieuws sprong op de leugenwagon). Hopkins heeft intussen een boodschap vrijgegeven waarin hij zijn onthulling bevestigt alszijnde waar. Tegelijk eist hij dat The Washington Post zijn verzonnen artikel intrekt. U krijgt hier een mooi voorbeeld van hoe de mainstream media u elke dag opnieuw belazeren en beliegen om hun globalistische visie te verdedigen.

video
play-rounded-fill

In onderstaande tweet hoort u Hopkins aan het woord over het feit dat hij door twee agenten onder druk werd gezet om zijn fraude-onthulling in te trekken, een mooi voorbeeld van hoe de globalistische ‘Deep State’ te werk gaat om de belangen van de CABAL te verdedigen…


Verplichte vaccinaties op komst?

Men zal aanvankelijk starten met het ‘aanmoedigen‘ van een covid-vaccinatie, maar als men merkt dat het publiek – op wat schaapjes na – niet warmloopt voor een dubieus vaccin, zal er een VERPLICHTE VACCINATIE komen, reken maar. Dat horen we althans doorheen de wijnranken in het Verenigd Koninkrijk, waar reeds vanaf 1 december massale vaccinaties van start gaan. Wij weten nochtans dat corona enerzijds een overlevingskans van 99,95% biedt (wat is dan het probleem?) en dat vaccins tegen corona anderzijds in het verleden nooit succesvol waren (alle redenen om sceptisch te zijn, toch?). Bottom line: Covid-19 is duidelijk geen MEDISCHE kwestie dan wel een POLITIEKE agenda.

> BRON / LEES VERDER


Complotdenkers krijgen stelselmatig gelijk

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win‘, zei Mahatma Gandhi ooit. Dit gezegde gaat op voor ‘complotdenkers‘ als David Icke, Alan Jones en ook alt-sites als ‘Borsalino News‘ etcetera… Nu de wereld voor onze ogen tegen hoog tempo aan het veranderen is richting een onwezenlijke, bizarre NIEUWE NORMAAL, is het nodig en nuttig om al die voorbije verguisde complottheorieën opnieuw tegen het licht te houden, met in het achterhoofd al hetgeen zich momenteel rondom ons en in de wereld afspeelt. U zal tot de vaststelling komen dat bepaalde ‘complotdenkers’ stelselmatig gelijk krijgen omtrent een groot aantal issues.

Globalist/clown Arjan Lubach introduceerde het fenomeen “Fabeltjesfuik” waarbij ‘onwetende’ zoekenden verstrengeld raken in fictie en werkelijk, en dit op het internet of sociale media. Waarom zoeken mensen antwoorden op het web? Dr. Jaron Haramban legt vatbaar uit aan programmamaker Flavio Pasquino hoe het werkt. Pasquino noemt zichzelf ook een complotdenker maar geeft daar wel een nieuwe betekenis aan. Namelijk het (ongehoorde) wantrouwen van de overheid jegens kritische stemmen en andersdenkenden. In een  ‘roadtalk‘ met Harambam blikken ze terug in de geschiedenis en plaatsen het heden in perspectief, op zoek naar oplossingen.


STATISTIEKEN TONEN NUMERIEKE ANOMALIEËN AAN

Steve Cortes toont aan de hand van statistieken dat er onrealistische dingen zijn waargenomen. Numerieke anomalieën. Bijvoorbeeld het enorm aantal stembiljetten waar enkel de naam Biden werd aangekruist, zonder dat er werd gestemd op kandidaten voor de senaat, iets wat heel uitzonderlijk gebeurt. Absoluut te bizar voor woorden.

video
play-rounded-fill

BEKIJK VIA DEZE TWITTER-FEED DE ANDERE 3 VIDEO’S:


Nog meer aanwijzingen voor FRAUDE: in Pennsylvania zijn de stemaantallen voor Trump in drie verschillende regio’s gelijktijdig gekelderd, hetgeen wijst op een gecoördineerde actie.

> BRON / LEES VERDER

OOK ILLEGAAL ‘STEMMEN OOGSTEN’ IN GEORGIA

Campagne-adviseur Jason Miller schetst het illegaal ‘oogsten van stemmen‘ in de staat Georgia, kennelijk een ‘ingebakken probleem’ in het kiessysteem van deze democratisch geleide staat. Aan het enthousiasme van Miller kan u afleiden dat Trump en zijn team deze verkiezing niet zonder slag of stoot aan Senile Joe zullen overdragen…

Senator Lindsey Graham heeft aanwijzingen dat er ook in zorgcentra en bejaardentehuizen fraude (ballot harvesting) met stembiljetten heeft plaatsgevonden:

GIULIANI: ‘KIESFRAUDE VAN DE EEUW!’

Voormalig procureur en burgemeester van New York (tijdens 9/11) Rudy Giuliani, legt in deze korte video vrij genuanceerd uit wat er tijdens de afgelopen verkiezingen heeft plaatsgevonden en wat er nadien gebeurde tijdens het tellen van stembiljetten. Hij heeft het over ‘DE KIESFRAUDE VAN DE EEUW’.


WETENSCHAPPELIJK BEWIJS VOOR FRAUDE?

Er dook op Twitter afgelopen zondag en zeer interessante thread op van een data-wetenschapper die anoniem wil blijven, met betrekking tot DATA omtrent de tellingen van stembiljetten, data die sterk suggereren dat er fraude plaatsvond in de vroege uurtjes van de verkiezingsnacht, toen verschillende ‘swing states’ op onverklaarbare wijze stopten met het melden van het aantal stemmen terwijl president Trump een gezonde voorsprong had op Joe Biden. De data op bewuste charts tonen duidelijk ‘anomalieën’ aan (lees fraude). Bekijk hier de statistieken met bewuste data-charts:

> BRON / LEES VERDER


Advokaat Powell: er is systematisch fraude gepleegd

Er heeft een grootschalige en gecoördineerde actie plaatsgevonden om de verkiezingen te frauderen en te stelen van het Amerikaanse volk‘, verklaarde topadvokate Sidney Powell op FOX News. ‘Er hebben overleden mensen gestemd, er werden valse stembiljetten aangevoerd, er is manipulatieve software (Dominion) gebruikt om het electronisch stemmen te vervalsen, kortom er zijn ontoelaatbare dingen gebeurd’, aldus Powell. Wij vernamen intussen dat het Ministerie van Justitie federale agenten heeft ingezet om een en ander te onderzoeken. Wordt vervolgd.

Trump en zijn advocaten hebben gisteren een gerechtszaak aangespannen in de staat Pennsylvania om de kiesfraude aan te klagen. U kan de volledige aanklacht lezen via deze button:

> AANKLACHT TRUMP-TEAM


JENSEN: HET DOEK IS NOG NIET GEVALLEN

Robert Jensen vertelt hier recht voor de raap wat men ter linkerzijde absoluut niet wil horen: de verkiezingen zijn nog bijlange niet voorbij. Want het is niet aan de media om te bepalen wie de volgende president wordt. Er komen gewettigde gerechtszaken, en allicht zal de verkiezing zijn beslag krijgen voor het Hooggerechtshof…


NEVADA WHISTLEBLOWER WERD VERPLICHT TE FRAUDEREN

Welke FRAUDE? Welnu, deze FRAUDE: in de staat Nevada heeft een medewerker op het stembureau van Clark County onder ede verklaard dat hij verplicht werd stembiljetten te verwerken zonder daarbij de handtekening te verifiëren, iets wat onwettig is. Hier was geen sprake van slordigheid maar georganiseerde, SYSTEMATISCHE FRAUDE. De man’s verklaring is overgemaakt aan het Ministerie van Justitie. De harde bewijzen blijven zich opstapelen…

> BRON / LEES VERDER

Nog meer bewijzen dat de Democraten de KIESFRAUDE wel degelijk hebben gepland: in deze korte DOCU horen wij ze zelf beweren dat de overwinning onder geen beding aan Trump mag worden gegeven en dat ze de tellingen zullen VERTRAGEN en uitstellen tot ze hun zin krijgen. Hoezo? Ze wisten namelijk dat er indien nodig ongeldige stemmen zouden worden toegevoegd en dat dit tijd zou vergen…


KARMA IS A BITCH: FOX VERLIEST ZIJN PELS

De Amerikaanse zender FOX NEWS, die tot voor kort doorging voor redelijk ‘centrum-rechts’ en tamelijk pro-Trump, geeft toe dat ze in twee dagen tijd (symbolisch) maar liefst 73 miljoen kijkers hebben verloren. Dé grote leegloop! Dat komt ervan als u de president op een cruciaal moment een dolk in de rug steekt. Voor wie niet op de hoogte is: nog voor de resultaten in de staat Arizona definitief waren, was het Fox die de spits afbeet om de winst aan Biden te geven. Waarom FOX zoiets deed? Welnu, sinds kort is Joe Biden’s voormalige stafchef Danny O’Brien de nieuwe vice-president van de zender. Wij geloven nooit dat de aandeelhouders hiermee zullen kunnen lachen… Ook nog dit: NEWSMAX TV heeft FOX voorbijgestoken en wordt daarmee de belangrijkste zender van de VS. Het kan verkeren.


BENFORD LAW: DUIDELIJK SPRAKE VAN FRAUDE

Benford’s Law‘ is een digitaal controlesysteem om na te gaan of er bij het tellen van stembiljetten onregelmatigheden gebeuren. Of er manipulatie in het spel is. Zoals u op onderstaande tabel kan zien is de chart van Trump vrij normaal in tegenstelling tot de chart van Biden, die rode lichten doet aanfloepen. Hoeft het gezegd, de social media zijn druk doende om deze charts van hun platforms te weren… En in de fake news media zal u dit ook niet lezen.

> BRON / LEES VERDER

Matt Parker legt in deze video uit wat BENFORD’S LAW precies inhoudt:


EXPERT: DEMOCRATEN HEBBEN DE FRAUDE GOED VOORBEREID

Hans von Spakovsky, een autoriteit op het vlak van o.a. mensenrechten, burgerlijk recht en grondwettelijk recht, geeft in dit kort interview met Mark Levin aan dat de Democraten hun fraude middels het ‘stemmen-via-post‘ goed hebben voorbereid door vooraf zoveel mogelijk regels te veranderen die supervisie garanderen en waarnemers toestaan, om alzo de baan vrij te maken voor fraude. Allemaal elementen die zullen meespelen als het Hooggerechtshof zich met de zaak bemoeit.


Trump en zijn beweging zijn ‘blijvers’

Steve Hilton (FOX NEWS) plaatst de SCHIJNHEILIGHEID van de Democraten nog maar eens in de schijnwerpers. Vier jaar lang hebben zij het presidentschap van Trump, dat nochtans LEGAAL was verworven, verworpen en bevochten. Nu verlangen ze van Trump dat hij, na een FRAUDULEUZE VERKIEZING zomaar de handdoek werpt. Ook onderstreept Steve Hilton dat Trump erin is geslaagd een 50-jaar oud corrupt establishment op zijn grondvesten te doen daveren en tot verandering aan te zetten. Dat hij tevens de meeste stemmen van niet-blanken heeft vergaard in zestig jaar tijd. Uiteraard worden ook de mainstream media en de Big Techs op de korrel genomen en terecht. Een kort betoog dat u absoluut moet bekijken:


SKY NEWS: Het woord is nu aan het hooggerechtshof

Het gros van de mainstream media zijn FAKE, want hun ziel verpand aan de globalisten. Eerlijke journalistiek is bij hen dood als een pier. Gelukkig zijn er nog media die hun opdracht (4e macht) heel SERIEUS nemen, zoals bijvoorbeeld SKY NEWS (Australia). In dit kort verslag geeft presentator Alan Jones een bondig overzicht van de gepleegde KIESFRAUDE en welke stappen er nu logischerwijs zullen volgen… Feit is dat het voorbarig zou zijn Trump nu reeds af te schrijven.


ABC demonstreert enkele staaltjes wanjournalistiek

Volgens Sky News reporter Jack Houghton is de onnauwkeurige en opruiende berichtgeving van de zender ABC over de intentie van Trump naar het Hooggerechtshof te stappen allicht in strijd met de journastieke deontologie. De berichtgeving van ABC over deze kwestie is niet alleen onnauwkeurig – ze bestendigt de aanname dat het politiek systeem in de VS corrupt is, dat de doorsnee-Amerikaan in paniek zou moeten slaan, dat mensen geen andere mogelijkheid rest dan massaal te protesteren…


ALLE BEWIJZEN VOOR FRAUDE WORDEN GENEGEERD

In onderstaande video van Browne Report via BANNED.VIDEO is het woord ‘TRANSPARANTIE’ of het gebrek eraan een sleutelbegrip.  De docu beschrijft hoe de FRAUDE werd uitgerold en hoe de mainstream media actief aan deze misdaden meewerkten door alle stuitende bewijzen arrogant te negeren. Gaan ze ermee wegkomen? Dat zal de komende dagen blijken.

video
play-rounded-fill