‘Inconvenient’ Covid-rapport onder mat geveegd

De Amerikaanse Johns Hopkins University verzamelt wereldwijd data en statistieken rond Covid-19 en publiceert regelmatig rapporten hieromtrent. Vreemd genoeg is hun laatste rapport van de website verdwenen en offline gehaald. Gelukkig heeft The Gateway Pundit via ‘Way-Back Machine‘ een copie kunnen opdiepen. Wat blijkt? Onderzoekster Genevieve Briand kwam na grondige analyse tot de bevinding dat Covid GEEN INVLOED heeft op oversterfte in de VS. Wat haar ook opviel was dat het aantal hartinfarcten was gedaald terwijl de Covid-doden stegen. Hier werd blijkbaar ‘gecompenseerd’.

Anders gezegd, er werd en wordt nog steeds veel paniek en angst aangewakkerd rond Covid terwijl de harde cijfers daar geen reden toe geven. Allicht is dat het motief om het rapport maar niet openbaar te maken, de mensen mochten maar eens wakker worden en beseffen dat er een andere agenda speelt. Wij worden dus belogen en belazerd waar we bij staan.

> BRON / LEES VERDER


Kiesfraude was live te zien op CNN

Op onderstaande video-clip, opgenomen met smartphone van het TV-scherm, is te zien hoe tijdens een live-uitzending van CNN (op 3 november ll.) met cijfers wordt gegoocheld. Bij de start van de clip staat Trump in Pennsylvania op 1.690.589 stemmen. Op het eind van deze clip staat hij plots terug op 1.670.631 stemmen. Trump verloor in enkele seconden 20.000 stemmen. En dan durven de mainstream media zich af te vragen waar de bewijzen voor kiesfraude blijven?

video
play-rounded-fill

Pennsylvania is nog niet beslist

In tegenstelling tot wat de mainstream media vandaag melden is er in de staat Pennsylvania nog niets definitief. Pennsylvania Commonwealth Judge Patricia McCullough heeft de kiesraad bevolen de certificatie van de kiesuitslag op te schorten. De rechter vindt namelijk dat het Trump-team inderdaad gegronde redenen heeft om de kiesuitslag te betwisten op basis van onder andere het feit dat de kieswetgeving in de staat Pennsylvania op de valreep werd aangepast, wat niet grondwettelijk is. Aansluitend, volgens sommige experten kantelt de kwestie nu eerder in het voordeel van Trump.

> BRON / LEES VERDER


Expert: er is duidelijk gefraudeerd door de Democraten

Joe Hoft, tweelingbroer van Jim Hoft (The Gateway Pundit), en een ‘Internationaal Auditeur‘ gevestigd in Hong Kong, stelt: ‘Het is duidelijk dat er fraude heeft plaatsgevonden tijdens de 2020-verkiezingen in de VS. Alle huidige resultaten waar die fraude kan worden aangetoond moeten worden herzien‘.

Joe Hoft heeft talloze belangrijke audits op zijn actief in o.a. de VS, VK, Australië, Hong Kong, China, Japan, India, Taiwan, Bermuda en is er stellig van overtuigd dat er aantoonbaar fraude in het spel was in de staten Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia, Arizona, Nevada en waarschijnlijk nog andere.

In onderstaand artikel maakt hij brandhout van de bewering van de mainstream media als zou dit de ‘meest veilige en eerlijke verkiezing ooit‘ zijn geweest. Ook adviseert hij het Trump-team om het pad van ‘Preponderance of the evidence‘ te kiezen (focussen op het massief aantal anomalieën) om de frauduleuze resultaten ongedaan te maken voor een rechtbank.

Zijn redenering, die hout snijdt, leest u via deze button:

> BRON / LEES VERDER

HOFT’S COMPLETE LIJST VAN MOGELIJKE FRAUDE:

> LIJST FRAUDE-FEITEN


EEN INFOGRAPHIC VAN DE KIESFRAUDE

> INFOGRAPHICSLEEPY JOE LIJKT WEL EEN STAND-UP COMEDIAN

Joe Biden: ‘Hetzelfde probleem hadden we tijdens de burgeroorlog, toen hadden we ook een tekort aan vliegvelden’. DAT noemen we een glitch of een brain fart…


NU OOK EEN PARDON VOOR SNOWDEN EN ASSANGE?

Zoals u allicht al heeft vernomen kreeg generaal Michael Flynn een officieel PARDON van president Trump. De generaal die in de val werd gelokt door agenten van Obama en op de keper beschouwd niets verkeerd had gedaan, kreeg al jaren te maken met politiek gemotiveerde rechters (door Obama benoemd en gestuurd) die weigerden het proces af te ronden, ondanks het feit dat de procureur de zaak had laten vallen. Generaal Flynn weet waar Obama en de Deep State al hun lijken hebben begraven, reden waarom ze hem via een rechtszaak monddood wilden maken. Flynn heeft nu de handen vrij, en is gemotiveerd als nooit tevoren…

President Trump anderzijds stelt zich niet langer diplomatiek op en gaat steevast verder met de ontmanteling van de deep state. Hij ontslaat allerlei topfiguren in leger en administratie waarvan hij vermoedt/weet dat ze waterdragers zijn van de cabal.

Hamvraag nu is of Trump ook Edward Snowden (ex-NSA en whistleblower) en Julian Assange (WikiLeaks) een pardon zal geven. Zoiets zou de deep state uitzinnig van woede maken, reden waarom het ons niet zou verbazen…


Klacht tegen massieve fraude in de staat Georgia

Zoals voorspeld heeft advokate Sidney Powell, namens #WeThePeople, vandaag officieel een klacht ingediend om de massieve kiesfraude aan de kaak te stellen die zou hebben plaatsgevonden tijdens de verkiezingen in de staten Michigan en Georgia. Wat Georgia betreft eist zij onder andere een nietigverklaring van de resultaten, een volledige manuele hertelling, het ongeldig verklaren van minstens 96.000 stembiljetten die illegaal werden ingebracht…

> BRON / LEES VERDER

ONTLUISTERENDE HOORZITTING IN PENNSYLVANIA

Gisteren vond er anderzijds een hoorzitting plaats tijdens dewelke het Trump-team uit de doeken kon doen wat er allemaal is fout gelopen tijdens de verkiezingen in Pennsylvania. Diverse getuigen leggen ter plekke of via Zoom verklaringen af, waaronder diverse verbijsterende getuigenissen. Alles samen een dik dossier dat zonder de minste twijfel aantoont/bewijst dat er een mega kiesfraude heeft plaatsgevonden in deze staat. Het heeft de rechter intussen doen beslissen de certificering van de uitslag te doen stopzetten. Hier kan u de volledige hoorzitting bekijken:

TWITTER SPEELT VOOR INQUISITIE

Na de hoorzitting in Pennsylvania (zie video hierboven) heeft Twitter de account van senator Doug Mastriano opgeschort, allicht omdat hij de organisator is van de hoorzitting tijdens dewelke de mega-fraude in de spotlights werd geplaatst (de klassieke media weigeren te berichten over vermeende kiesfraude). Twitter heeft, net als de andere Big Techs, de kant gekozen van de links-liberale globalisten en zal daar ergens in de nabije toekomst de prijs voor betalen.

> BRON / LEES VERDER


Corona en de Mexicaanse griep

Verbaast u zich over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep? In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

Wat blijkt? Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

Toch is er ook een verschil met toen, namelijk dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan hier harde feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd…


TO VAXX OR NOT TO VAXX, THAT IS THE QUESTION

In één week tijd kunnen we met zeshonderd verpleegkundigen heel Limburg vaccineren tegen het corona-virus‘, zegt de Lommelse huisarts Jos Vanhoof in de krant De Standaard. Edoch beste media en overheid, hamvraag in deze is: wenst de bevolking wel gevaccineerd te worden?

Als bijna de helft der huisartsen géén vertrouwen heeft in dat vaccin, als talloze experten waarschuwen voor gevaarlijke neveneffecten, als vele wetenschappers de vloer aanvegen met de PCR-tests (95% vals-positieven) en als SarsCov19 nooit is geïsoleerd en bijgevolg een FANTOOM is, willen wij dan wel gevaccineerd worden?

Bij Café Weltschmerz is Jorn Lukaszczyk in gesprek met moleculair bioloog Peter Borger. Deze wetenschapper diende samen met enkele collega’s – waaronder Mike Yeadon, ex-CSO van Pfizer – gisteren (25/11/2020) een verzoek in tot INTREKKING van de ‘Drosten Paper‘. Dit rapport is zogezegd de wetenschappelijke onderbouw van de COVID-19 PCR-test, waar het huidige wereldwijde restrictieve beleid op is gestoeld.

In dit interview geeft moleculair bioloog Peter Borger ook zijn ongezouten mening over het komende vaccin en waarschuwt voor eventuele consequenties.

Vooraleer u dus warmloopt voor het corona-vaccin, is het geraadzaam eens aandachtig naar deze expert te luisteren. In de mainstream media zal u het niet vernemen, want de propaganda-kanalen van de overheid hebben een andere agenda.


‘PCR-Tests ongeschikt om corona op te sporen’

In Duitsland is gisteren door een groep advokaten een gerechtszaak aangespannen wegens laster en eerroof tegen onder meer de perslui verantwoordelijk voor het fact-checken (lees: censureren) van berichtgeving rond de PCR-tests. Er zijn namelijk wetenschappers die heel terecht de vloer aanvegen met die ongeschikte, bijgevolg onnuttige PCR-tests die nochtans de hoeksteen vormen van het restrictieve beleid rond de CORONA-HOAX. Maar de wetenschappers die durven te spreken worden kaltgesteld door de propaganda-kanalen (presstitudes).

Dr. Reiner Fuelmich, initiatiefnemer van de gerechtszaak, geeft tekst en uitleg. Hij zegt dat hij met deze actie een precedent wil scheppen dat in de hele Westerse wereld kan worden aangegrepen om de CORONA-HOAX te ontmaskeren.


HEEL BRUTAAL DIE NIEUWE NORMAAL

De NIEUWE NORMAAL van de links-liberalen (GLOBALISTEN) begint almaar meer FASCISTOÏDE trekjes te krijgen. Bekijk dit voorbeeld maar eens:

Een teenager in het Australische Melbourne draagt in een hotelrestaurant geen muilkorfje, dus grijpt de security-gorilla van dienst in. Hij wurgt het meisje tot ze bewusteloos is, smijt haar dan brutaal als een ledepop op de vloer en sleept haar respectloos naar de uitgang. De sheeple zit erbij en kijkt ernaar…

video
play-rounded-fill

Tech Miljonair schiet te hulp om fraude te bewijzen

Terwijl de mainstream media blijven negeren en ontkennen dat er MASSAAL FRAUDE is gepleegd tijdens de voorbije verkiezingen in de VS, is er een Tech-miljonair die te hulp schiet om de fraude-plegers en hun ingenieus systeem te ontmaskeren.

Patrick Byrne, voormalig CEO van Overstock, en uiteraard een IT-expert, assisteert momenteel Sidney Powell met deskundige informatie en advies omtrent de DOMINION FRAUDE.

In dit interview met OAN’s Chanel Rion vertelt hij wat hem motiveert, hoe hij tewerk gaat en welk team hij rond zich heeft gevormd. Van één ding is hij overtuigd: ‘Er is massaal fraude gepleegd en wij zullen dat bewijzen‘. Deze week zit het spel op de wagen, de wereld kijkt toe.

video
play-rounded-fill

HIER EEN EXTRA INTERVIEW MET PATRICK BYRNE:

> INTERVIEW PATRICK BYRNE


TOPMAN DOMINION LEGT UIT HOE STEMMACHINE TE MANIPULEREN

Dr. Eric Coomer, vice-president van US Dominion Voting Company, legt aan zijn toehoorders uit hoe er met het Dominion Voting System kan worden gefraudeerd. ‘Maak u geen zorgen om de verkiezingen, Trump zal ze niet winnen‘, is een van zijn recente uitspraken.

Zoals eerder gemeld is Dominion gelinkt aan regimes uit Venezuela, Cuba, China en worden de data onder andere opgeslagen in het Duitse Frankfurt en Spanje, iets wat uiteraard in overtreding is met de kieswetgeving van de VS.

Sidney Powell, advokaat voor #WeThePeople, heeft aangekondigd vandaag gerechtelijke stappen te zullen ondernemen (Release the Kraken) tegen Dominion en andere partijen in de staat Georgia. Wordt vervolgd. Deze week mag u zich aan een helse rollercoaster-ride verwachten…

video
play-rounded-fill

ANTIFA BEDREIGT TRUMP

Adam Rahuba, leider van Antifa in de regio Pittsburgh (Pennsylvania) heeft een ULTIMATUM getweet naar president Trump: ‘Als u niet toegeeft voor zondagmiddag, zullen we starten met het blokkeren van straten in conservatieve buurten. Uw aanhangers zullen niet naar hun werk kunnen en niet naar de winkel om hun familie te voeden. Wij zijn bewapend en zullen ons weren tegen voertuigen die op ons zouden inrijden‘.

Deze Antifa-schurk is uiteraard een aanhanger van Joe Biden, die niet zo lang geleden nog beweerde dat Antifa geen organisatie dan wel ‘een idee‘ is…

> BRON / LEES VERDER


WAAR ZIJN DE BEWIJZEN? HIER ZIJN BEWIJZEN

De website HERE IS THE EVIDENCE is een stek waar gewone kiezers verwijzingen naar fraude-feiten kunnen plaatsen of anomalieën en fraude kunnen melden waarvan ze zelf getuige waren. Tal van de gemelde feiten komen in aanmerking als bewijsmateriaal in een gerechtszaak. De website heeft alles opgelijst per staat. De lijst is lang en groeit elke dag nog aan. Als de fake news-media bewijzen willen zien moeten ze zich maar eens de moeite getroosten deze lijst door te nemen. Maar dat zal wel niet gebeuren, want de fake media dienen andere belangen.

> NAAR DE WEBSITE

Carlson: ‘Wie eerlijk is moet toegeven dat de verkiezing vervalst werd’


ANTI-CORONA PROTESTEN NEMEN TOE

Wereldwijd neemt de weerstand tegen onzinnige corona-maatregelen toe. Weerstand tegen lockdowns die zijn gebaseerd op VALS-POSITIEVE TESTS, terwijl er van oversterfte geen sprake is. De bevolkingen beginnen stilaan te ontwaken voor het feit dat er een ANDERE AGENDA speelt. Dat er een sinister plan schuilgaat achter deze NEP-PANDEMIE. De protesten nemen overal toe. Zoals u op deze video kan zien is een grote groep Duitsers bereid in Berlijn de waterkanonnen te trotseren bij het uiten van kritiek op de Merkel-regering die – net als regeringen elders in het Westen – DICTATORIALE TREKJES – of eerder fascistoïde trekjes – begint te vertonen. Hoe lang nog tot de mensen het niet langer pikken en er een echte volksrevolutie losbarst?

video
play-rounded-fill

DOKTER WAARSCHUWT VOOR CORONA-VACCINS

Dr. Ben Tapper uit Omaha Nebraska (VS, een specialist in ‘natuurlijk genezen‘, legt een verklaring af voor de Omaha City Council tijdens een debat om al dan niet verplichte mondmaskers in te voeren. Hij maakt onverbloemd brandhout van de ganse corona-malaise. ‘Beeld u een virus in waarvoor u eerst een test moet afnemen om te weten of u al dan niet bent besmet, zo gevaarlijk is het blijkbaar‘, zegt hij smalend. Om vervolgens te waarschuwen voor de gevaren van een vaccin bedoeld voor een virus dat nooit is geïsoleerd of in kaart gebracht, in principe dus niet bestaat. Ook dokter Tapper is ervan overtuigd dat Corona een hoax is, enkel bedoeld om aan de mensheid een verstikkende neo-marxistische dwingelandij op te dringen. Zie hier een fragment uit die fameuze interventie.

> WEBSITE DOKTER TAPPER

video
play-rounded-fill

WIKILEAKS LEVERT HARDE BEWIJZEN VOOR KIESFRAUDE

De links-liberale fake news-media – aka ‘presstitudes’ – zijn al drie weken lang aan het uitroepen dat Trump geen (harde) bewijzen heeft voor de vermeende kiesfraude, die Biden in koppositie heeft geplaatst voor het presidentschap. Maar zij vergissen zich deerlijk. Sidney Powell houdt een overvloed aan bewijzen achter de hand die deze week in gerechtelijke stappen zullen worden omgezet.

Eén van die harde bewijzen komt uit onverwachte hoek, namelijk WIKILEAKS. Dit schrijft Paul Craig Roberts van het ‘Institute for Political Economy‘ (zie link artikel hieronder). Er is namelijk via Wikileaks een ‘classified email‘ opgedoken (> LINK), waaruit blijkt dat ene Robert Downes (politiek adviseur VS-ambassade Caracas – Venezuala) reeds in 2006 weet had van het feit dat SMARTMATIC in het land werd gebruikt om de verkiezingen te frauderen.

Uit de nieuwe informatie kunnen we zonder de minste twijfel afleiden dat SMARTMATIC (software voor Dominion stemmachines) gelieerd is aan Venezuela en het Trump-team dus harde bewijzen in handen heeft voor buitenlandse inmenging en inlandse kiesfraude.

De Democraten hebben Trump vier jaar getergd met een fictieve Russia-Gate, maar krijgen straks een koekje van eigen deeg met een goed gefundeerde Venezuela-Gate… Meer info via de links en de video.

> ARTIKEL PAUL CRAIG ROBERTS

https://youtu.be/JbuSMQQ_JKE


Aansluitend: intussen tracht SMARTMATIC er met leugens vanonder te komen door elke relatie met Dominion te ontkennen. Maar ook hier zijn er bewijzen uit 2015 die een licentieovereenkomst aantonen. Shit is about to hit the fan…

> BRON / LEES VERDER


GEORGE SOROS ONDER ARREST GEPLAATST

Volgens enkele alt-news-bronnen zou George Soros, de vleesgeworden satan, gearresteerd zijn in Philadelphia, waar hij tot nader order ook wordt vastgehouden. Soros is de stokebrand en financier achter zowat alle regenboogrevoluties en wordt door de Nieuwe Wereldorde ingezet als ‘bagman’ om rechters en politici om te kopen. Ook zou Soros – via zijn connecties met het bedrijf Dominion (stemmachines) – betrokken zijn bij de mega kiesfraude in de VS, hetgeen nu aanleiding zou zijn om hem onder arrest te plaatsen. De rechter heeft een ‘publication ban‘ verordend, zodat de media niet mogen berichten over de kwestie. Wordt vervolgd…

> BRON / LEES VERDER


EEN PORTRET VAN SOROS, THE LORD OF CHAOS

Volgende video brengt een portret van George Soros, van oorsprong een Hongaarse jood. Als voormalig Nazi-collaborateur heeft hij Hongaarse joden van hun bezittingen beroofd alvorens ze werden verscheept naar de gasovens. In deze video zegt hij zonder verpinken dat zijn daden tijdens dat nazi-verleden hem hoegenaamd niet spijten.

Soros is tevens de drijvende kracht achter het bankroet van de Bank of England, in opdracht van de Nieuwe Wereldorde. Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Vandaag de dag zit hij achter tal van revolutionaire groeperingen als Antifa en Black Lives Matter, alsook achter het gros der regenboogrevoluties. George Soros, aka The Lord of Chaos, én grote lieveling van het links-liberale establishment, is ook gekend als een filantroop die BOVEN DE WET staat…

DE LINK TUSSEN SOROS EN DOMINION

In deze video legt onderzoeksjournalist Keean Bexte (Rebel News) de link bloot tussen DOMINION (stemmachines) en de organisatie van George Soros. Meer informatie hieromtrent via DEZE LINK.

Voor wie het nieuws heeft gemist, DOMINION en SmartMatic zijn de stemmachines en software die zijn gebruikt tijdens de betwiste verkiezingen in de VS. Volgens de Trump-campagne werd via deze stemmachines een mega-fraude gepleegd om de uitslagen te vervalsen. Nu bekend geraakt dat George Soros banden heeft met Dominion wordt deze verdachtmaking heel plausibel.


‘DER LOCKDOWN MUSS SEIN’

Is het toeval dat links-liberale overheden, met de seniele Biden op kop, de hele wereld in LOCKDOWN willen duwen, hoewel intussen duidelijk is geworden dat die hele corona-malaise opgezet spel is, een mega hoax? Zelfs Zweden, waar weinig of niets aan de hand is, zou nu in lockdown gaan. Daar is Kjell Stefan Löfven, leider van de Zweedse sociaaldemocratische arbeiderspartij, aan de macht. Hoe zou het toch komen dat alleen de Linkse Kerk op lockdowns aanstuurt, terwijl centrum-rechts en patriottische mensen daar niet van willen weten?

Het antwoord ligt voor de hand: corona of Covid-19 is een bio-wapen dat werd/wordt ingezet om de mensheid manu militari te onderdrukken/controleren teneinde wereldwijd de baan vrij te maken voor een machtsovername – onder de noemer GREAT RESET – door een neo-marxistische Nieuwe Wereldorde. Natuurmens Bjorn Andreas geeft tekst en uitleg in deze video.

> BIDEN EIST LOCKDOWNS


Voor eventuele twijfelaars omtrent de bewering dat die LOCKDOWNS enkel zijn gebaseerd op VALS-POSITIEVE TESTS, hier een uitbreid artikel inclusief VIDEO met Dr. Michael Yeadon, voormalig hoofd van de wetenschappelijke afdeling van farmareus PFIZER.

> INTERVIEW MET DR. MICHAEL YEADON