— REAL NEWS —
Topics die u niet aantreft in de ‘mainstream media’ wegens niet politiek correct.


Intussen doen de Zweden nog steeds ‘heel normaal’

Zweden is zowat het enige Westerse land dat NIET meedoet aan de corona-waanzin. Hier gaat het leven zijn heel normale gang, zonder restricties, zonder social distancing, zonder muilkorfjes, zonder paniek en angstzaaierij…


Wetenschappers wordt de mond gesnoerd

Drie internationaal befaamde epidemiologen – Dr. Martin Kulldorff van Harvard, Dr. Sunetra Gupta van Oxford en Dr. Jayanta Bhattacharya van Stanford – hebben op 4 oktober een PETITIE ( The Great Barrington Declaration ) gelanceerd die ervoor pleit mensen die niet tot risicogroepen behoren gewoon hun normale leven te laten leiden ZONDER corona-beperkingen. Deze wetenschappers zijn van mening dat de schade die corona-regels veroorzaken op fysiek en mentaal vlak veel ernstiger is dan de impact van Covid-19 zelf. Op dit moment hebben reeds 7.970 wetenschappers en 19.100 medische professionals de petitie (The Great Barrington Declaration) ondertekend. Hoeft het gezegd: de links-liberale pers (fake news) probeert deze petitie met alle macht te onderdrukken/censureren…

> BRON / LEES VERDER


REAL POLLS VERSUS FAKE NEWS

De links-liberale pers (fake news) wil ons doen geloven dat Joe Biden een 10-tal punten voorsprong heeft op Donald Trump. Van je reinste onzin uiteraard. Joe Biden is niet bij machte de massa op de been te krijgen voor zijn bijeenkomsten, er daagt amper twee man en een paardenkop op. Trump daarentegen trekt telkens massaal veel volk en de ECHTE POLLS via Twitter vertellen een héél ander verhaal, oordeel zelf:


Schijnheiligheid zonder grenzen

Trump staat dus alleen op een balkon en neemt zijn mondkapje af. Wereldnieuws! De links-liberale pers hangt meteen in de gordijnen vol gespeelde verontwaardiging. Joe Biden neemt tijdens een speech zijn mondkapje af om te hoesten, tegen alle linkse corona-regels in. Nu kijkt de links-liberale pers de andere kant op, vindt het geen issue. De schijnheiligheid regeert.


De grote leegloop van California

Wat is er toch aan de hand in de zonnige staat California? Mensen en bedrijven verlaten de staat in grote drommen en zoeken hun heil in staten als Florida en Texas. Waarom? Welnu, omwille van de torenhoge belastingen en omwille van de draconische corona-maatregelen, opgelegd door linkse politici (Democraten). Zelfs Elon Musk heeft genoeg van die linkse waanzin en verhuist zijn hoofdkwartier alsook een nieuw te bouwen fabriek naar Texas. In besloten kring hopen talloze Californiërs trouwens dat Trump de staat weer rood kleurt en orde op zaken stelt.

> BRON / LEES VERDER


Vierde Nobel-nominatie voor Trump

President Donald Trump heeft zopas zijn vierde nominatie gekregen voor de Nobelprijs van de Vrede 2021. Europarlementslid Laura Huhtasaari (Finns Party – Finland) richtte deze oproep tot het Nobel-comité met de motivering dat Trump er alles aan doet om de zinloze en uitzichtloze oorlogen te beëindigen, alsook voor zijn diplomatieke inspanningen om dialogen en vredesbesprekingen op gang te brengen tussen naties in conflictgebieden. Leest u dit in de mainstream media? Don’t hold your breath.

> BRON / LEES VERDER


De wereld ontwaakt en pikt het niet langer

‘Het lijkt erop dat de media en de overheid niet beseffen dat de echte waarheid omtrent Cojona voor iedereen te vinden is. Dat gebeurt steeds meer en de groep ‘wakkeren’ onder ons wordt groter en groter’, zegt Robert Jensen. Zijn terechte kritiek op de collaborerende media doet steeds meer Nederlanders zich afwenden van de klassieke propagandakanalen…


Sex Pistols-zanger stemt voor Trump

John Lydon, punk-icoon en frontman van de legendarische Sex Pistols, heeft in een interview met de BBC laten weten dat hij in november voor Donald Trump zal stemmen, als resident van California, waar naartoe Lydon is geëmigreerd in 2013. Als reden geeft John Lydon op dat de Democraten zijn thuisstaat California hebben verwoest met hun catastrofaal wanbeleid. Bovendien is hun kandidaat Joe Biden seniel. Lydon noemt zich een ervaringsdeskundige, want zijn huidige vrouw Nora Forster lijdt namelijk aan een gelijkaardige ziekte.

> BRON / LEES VERDER


Welke fraude? Welnu, deze fraude…

Als Trump beweert dat stemmen via de post een open deur is voor fraude heeft hij zeker recht van spreken. CHECK: in twee stadjes in Zuid-Californië werd een lading gestolen post (met stembiljetten) ontdekt. CHECK: Texaans democratisch kandidaat voor burgemeester gearresteerd voor fraude omtrent stemmen-via-post. CHECK: 60.000 stembiljetten verdwenen in Westmoreland County (Virginia). CHECK: in Franklin County (Ohio) ontvingen 50.000 kiezers foute stembiljetten… CHECK: in Los Angeles werden duizenden stembiljetten uitgestuurd ZONDER de mogelijkheid voor Trump te stemmen.


De kracht van Linkse indoctrinatie

Een recente poll wijst uit dat maar liefst 65% van progressieve Nederlanders steevast voor Joe Biden zou stemmen, mocht men de kans krijgen. Het bewijst hoe effectief de linkse indoctrinatie werkt via de klassieke propagandakanalen (mainstream media). Iemand met een half brein en een beetje research zou kunnen vaststellen dat Joe Biden reeds een halve eeuw in de politiek zit, en toch kan niemand iets noemenswaardig opsommen wat de man zou hebben verwezenlijkt ten gunste van de maatschappij. Een beetje research toont aan dat Biden corrupt is tot op het bot en op de koop toe de complete seniliteit nabij. Wat zegt het over progressief Nederland?

> BRON / LEES VERDER


Welke fraude? Wel, deze fraude…

Voor de zoveelste keer nu al zijn er stembiljetten gevonden waarvan blijkt dat ze ten gunste waren van Donald Trump en om die reden werden vernietigd alvorens ze konden ingeleverd worden. Dit keer gebeurde deze verkiezingsfraude in de staten Indiana en Pennsylvania. Als Trump beweert dat stemmen via de post een open poort is voor fraude, heeft hij dus recht van spreken… De Democraten kunnen deze verkiezing niet op een eerlijke manier winnen, dus doen ze waar ze best in zijn: frauderen.


Covid-19: een georchestreerde wetenschappelijke fraude

De Chinese virologe Li-Meng Yan, die uit vrees voor eigen leven Hong Kong is ontvlucht, heeft zopas een tweede rapport gepubliceerd waarin ze het BEWIJS aanvoert dat Sars-Cov-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, niet alleen in een labo in Wuhan is gecreëerd, maar dat het virus bovendien opzettelijk is vrijgelaten en verspreid. Deze onthulling maakt tevens duidelijk dat de wetenschappelijke wereld medeplichtig is aan fraude op grote schaal ten koste van het welzijn van de wereldgemeenschap.

> BRON / LEES VERDER


Trump doet niet mee aan ‘virtueel debat’

De Commissie voor Presidentiële Debatten heeft aangekondigd dat het volgende debat tussen Trump en Biden een ‘virtueel debat‘ zou worden. Want Trump heeft corona, luidt de redenering. Het antwoord van Trump: ‘NEEN, ik ga mijn tijd niet verdoen met een virtueel debat’, liet Trump weten aan Fox News. ‘Dat heeft niets met debatteren vandoen, het is gewoon belachelijk en bovendien sluiten ze uw micro af wanneer ze dat maar willen. Het weze duidelijk, iedereen probeert Biden te beschermen’, aldus Trump. Wat zijn corona-infectie betreft: de dokters hebben hem virusvrij verklaard…

> BRON / LEES MEER


De ‘complotdenkers’ hebben maar weer eens gelijk

Premier Boris Johnson (VK) heeft in zijn keynote speech van gisteren toegegeven wat de zogenaamde complotdenkers al maandenlang beweren: dat de corona-crisis géén medische kwestie is maar een politiek project. Anders gezegd: er is een artificieel virus op de mensheid losgelaten om een crisis te creëren tijdens dewelke men een ‘andere normaal’ (The Great Reset) kan introduceren, een ‘Nieuwe Normaal’ door onze strot rammen waar geen gezond en weldenkend mens pap van lust. De verstrengde regels in België moeten in hetzelfde daglicht worden gezien: Operatie Lockstep zal gebeuren, of wij dat leuk vinden of niet…

> LEES VERDER


93% van Corona PCR-tests geeft foutieve resultaten

De Britse minister van Gezondheidszaken Matt Hancock geeft toe dat maar liefst 93% van de Corona PCR-tests vals-positieve resultaten geeft. Totaal onbetrouwbaar dus. Dat had Karry Mullis, de uitvinder van de Polymerase Kettingreactie (PCR) trouwens al altijd beweerd. Toch blijven over heel het Westen die tests plaatsvinden om het beleid aan te sturen. Het zoveelste bewijs dat corona geen medische dan wel een politieke kwestie betreft. In België is prof. Erika Vlieghe in de wolken met de net aangekondigde verstrenging. Ze noemt ze enthousiast een eerste noodzakelijke stap, want de virologen sturen uiteraard aan op een tweede lockdown, conform de globalistische cabal (The Great Reset).

> BRON / LEES VERDER


Obama-gate staat op openbarsten

President Trump heeft zijn kort corona-verblijf in de kliniek vruchtbaar besteed aan het ‘declassificeren‘ van álle documenten met betrekking tot de ‘Russia Collusion Case‘. Hij had er schoon genoeg van dat tot hiertoe maar mondjesmaat documenten werden vrijgegeven, bovendien grotendeels onleesbaar gemaakt. De mainstream media berichten er niet over, de propagandakanalen trachten Obama en Clinton te beschermen. Maar het zal niet baten, het ogenblik nadert waarop Obama-gate als een etterende zweer openbarst en alle protagonisten die tegen Trump hebben samengezworen rekenschap zullen moeten afleggen.

> LEES VERDER


‘Covid-19 testing kits’ werden al voorzien in 2017

Covid-19 verscheen ten tonele in China, in het najaar van 2019. Toch werden de ‘Covid-19 testing kits’ reeds twee jaar eerder wereldwijd gedistribueerd. Daar zijn harde bewijzen van. Zijn sommige virologen (Fauci) zo helderziend of is dit het zoveelste bewijs dat de corona-crisis jaren geleden als een FALSE FLAG werd ingepland en voorbereid? Alle vingers wijzen steeds weer naar The Great Reset. Het gros van onze politici en academici heeft duidelijk boter op het hoofd.

> BRON / LEES VERDER


Experts: géén lockdowns voor gezonde mensen

Drie internationaal befaamde epidemiologen – Dr. Martin Kulldorff van Harvard, Dr. Sunetra Gupta van Oxford en Dr. Jayanta Bhattacharya van Stanford – hebben op 4 oktober een PETITIE gelanceerd die ervoor pleit mensen die niet tot risicogroepen behoren gewoon hun normale leven te laten leiden ZONDER corona-beperkingen. Zij menen dat de schade die corona-regels veroorzaken op fysiek en mentaal vlak veel ernstiger is dan de impact van Covid-19 zelf. Op dit moment hebben reeds 4.297 wetenschappers en 7.818 medische professionals de petitie (The Great Barrington Declaration) ondertekend.

> NAAR DE PETITIE


Black Lives Matter gelieerd aan internationale terreurgroeperingen

De Democraten noemen groeperingen als Antifa en Black Lives Matter ‘ideeën zonder organisatie of structuur’. De realiteit is zoals verwacht heel anders. Recent opgedoken bewijsmateriaal toont aan dat BLM gelieerd is aan zowel een frontgroep van de Communistische Partij van China als aan diverse Palestijnse terreurorganisaties.

> BRON / LEES VERDER


De constructieve voorstellen van viruswaanzin.be

‘Tegenover de opgeheven wijsvinger en de karwats van Van Ranst staat onze positieve benadering. Een benadering die de economie terug helemaal laat werken. Die geen angst maar realisme voorstaat. Die onze vrijheden koestert. Maar die vooral de mensen ondersteunt en beschermt in de plaats van de zweep te leggen op de bevolking’, aldus een mededeling van viruswaanzin.be dat meteen een aantal maatregelen voorstelt om uit de corona-crisis te geraken. Lees hier hun voorstel:

> VOORSTELLEN VIRUSWAANZIN.BE


Elektrisch autorijden is niet zaligmakend

‘De objectieve publieksvoorlichting schiet pijnlijk tekort met betrekking tot elektrisch autorijden. Ieder weldenkend mens zou moeten inzien dat elektrisch rijden niet de oplossing is, die auto’s zijn immers net zo vervuilend én leveren problemen op voor ons stroomnet’. Dat zei Guus Berkhout (hoogleraar emeritus geofysica en president van de Internationale CLINTEL Groep) in een recent artikel op Climategate.nl. Tjerk Veenstra beschrijft in een artikel twee praktijkvoorbeelden: de nieuwe elektrische ID3 van VW en de stekkersauto van Volvo en BMW. Bekijk hier de testresultaten die ronduit NEGATIEF zijn voor elektrisch autorijden:

> ZIE PRAKTIJKVOORBEELDEN


Rapport: Trump heeft coronacrisis goed aangepakt

Een speciaal congres-comité onder leiding van Steve Scalise (R) heeft een grondig onderzoek afgerond naar de manier waarop de corona-crisis is aangepakt door de Trump-administratie. Tot spijt van wie het benijdt scoort Trump héél goede punten. Door het vroegtijdig verbod voor Chinezen om in te vliegen naar de VS (iets wat door de Democraten als racistisch werd weggehoond) zijn vele duizenden levens gered. Idem dito voor Trump’s beslissing om de private sector verplicht in te schakelen voor de fabrikage van beademingsapparatuur en dergelijke. Download hier het volledige rapport:

> DOWNLOAD RAPPORT


Covid-19: ‘Misdaad tegen de Mensheid’

Er komt eindelijk een goed georganiseerde gerechtelijke weerstand tegen de Corona-hoax op gang en wel vanuit Duitsland en de VS. Dr. Reiner Fuellmich, een professor internationaal en medisch recht, heeft wereldwijd een groepering op de been gebracht van juristen en rechtswetenschappers. Zij gaan nu gerechtszaken aanspannen tegen regeringen en internationale instellingen (o.a. WHO) om de schuldigen/verantwoordelijken te straffen voor wat zij de ‘The Greatest Crime against Humanity‘ (Covid-19) noemen. Deze juristen zijn niet aan hun proefstuk toe: niet zo lang geleden lagen zij aan de basis van de miljardenboete van Volkswagen – VW voor bedrieglijke misleiding van consumenten omtrent dieseluitstoot. In onderstaande video geeft Dr. Fuellmich tekst en uitleg:


Producer: anti-Trump TV-netwerk is een kanker

MSNBC-producer Ariana Pekary heeft een schriftelijke verklaring afgelegd waarom ze het TV-netwerk van MSNBC heeft verlaten. Volgens Pekary is de linkse, anti-Trump TV-zender een kanker die erop gebrand is verdeling te zaaien onder het Amerikaane volk. Opruiende berichten worden versterkt en opgeblazen, terwijl journalisten elke dag opnieuw worden gedwongen foute beslissingen te nemen en het nieuws te verdraaien. ‘Wij zijn een kanker en er is geen remedie voor, hoewel een remedie de wereld tengoede zou veranderen‘, klinkt het. Vaststaande feit is dat MSMBC niet alleen staat, zowat alle links-liberale media wereldwijd hebben boter op het hoofd.

> BRON / LEES VERDER


Mitt Romney omgekocht door George Soros

Politiek en corruptie, ze zijn maar al te dikwijls twee handen op een buik. Het stemgedrag van politici in zowel parlement als senaat wordt regelmatig gestuurd door lobbyisten of sponsors die bepaalde belangen gediend willen zien. In de VS vragen veel mensen zich af waarom de republikeinse senator en voormalige presidentskandidaat Mitt Romney zo vijandig staat tevenover Donald Trump en geen kans onbenut laat hem stokken in de wielen te steken. Welnu, het antwoord is er nu: Mitt Romney krijgt financiële stimuli van de linkse beursgoeroe George Soros. Dat verklaart veel, zo niet alles.

> BRON / LEES VERDER


Plannen de Democraten een militaire coup?

Richard H. Black, Kolonel U.S. Army (ret.), en voormalig Chief Criminal Law Division, Office of the Judge Advocate General van het Pentagon, luidt het alarm dat er een mogelijke coup op til is om president Trump uit het Witte Huis te verjagen met de hulp van militairen, in geval er een gecontesteerde verkiezingsuitslag komt op 3 november e.k. Die betwisting zou er komen nadat de klinkende overwinning van Trump wordt tenietgedaan middels het indienen van vervalste stembiljetten (ballot harvesting) en andere machinaties. In deze video legt kolonel Black uit hoe zulk scenario zou kunnen verlopen:


De creep die zijn handen niet kan thuishouden

De zelfverklaarde kwaliteitskrant De Standaard is goed op weg om fake news CNN en de falende New York Times te evenaren in het brengen van ‘fishy news‘, lees: nieuws met een kwalijk reukje. In de weekendeditie is een extra katern toegevoegd over de verkiezingen in de VS, en vanzelfsprekend is dat opnieuw een sterk staaltje ‘Trump Bashing‘. De president zou een man zijn zonder morele normen, iets wat natuurlijk nergens op slaat. Van Biden geen slecht woord. Geen uitweiding over Biden’s extreme corruptie. Geen woord over zijn losse handjes, een uiting van pedofilie. Kijkt u zelf:


De Remedie tegen corona is eindelijk gevonden!

Wetenschappers en dokters in het AdventHealth Hospitaal van Ocala (Florida) hebben een robuuste, effectieve behandeling tegen Covid-19 ontwikkeld. De behandeling noemt ICAM. “I” staat voor immuunbooster (vitamine C en zink), “C” staat voor corticosteroiden (ontstekingwerend), “A” staat voor anticoagulanten (preventie tegen bloedklonters) en “M” staat voor macroliden (weerstand tegen infectie). Met deze behandeling is de kans op genezing quasi zeker. Vanzelfsprekend zullen de (social) media deze behandeling doodzwijgen, ze spoort immers niet met de strategie van de globalisten die Corona hebben ingezet als een bio-wapen tegen de mensheid. Het mag niet verbazen als Trump momenteel deze behandeling volgt en hier binnenkort een aankondiging over doet…

> BRON / LEES VERDER

Intussen in Spanje: een nieuwe studie uitgevoerd op Covid-19 patiënten in een kliniek in Cordoba wijst uit dat vitamine D de noodzaak op beademing tot 97% reduceert.

> BEKIJK HIER DE STUDIE