— REAL NEWS —
Topics die u niet aantreft in de ‘mainstream media’ wegens niet politiek correct.


Dokters houden opnieuw ‘verboden persconferentie’

Een dringende boodschap van dokter Simone Gold via Twitter: ‘Facebook en Twitter boycotten onze platforms, ook onze webhosting is opgeschort, men heeft zelfs medische studies gecensureerd. En dat alles omdat wij het aandurven de waarheid te verkondigen. Maar wij geven niet op. Vandaag zaterdag geven wij opnieuw een persconferentie in aanwezigheid van diverse gerespecteerde artsen en wetenschappers‘, aldus dr. Gold. U kan deze persconferentie VANDAAG bekijken om 18 uur via onderstaande link. Morgen zullen wij de video ook posten.

> NAAR PERSCONFERENTIE (ZAT 18:00)


Uw wake-up-call voor ‘The Great Reset’

De coronacrisis wordt door de globalisten (neo-communisten) als ‘window of opportunity‘ aangegrepen om TOTALE CONTROLE te verwerven over de economie wereldwijd. Tenzij er stevige oppositie wordt gevormd, gaan we met zijn allen duistere tijden tegemoet. Onze hoop is nu gevestigd op leiders als Trump, Baudet en gelijkdenkenden overal ter wereld. Er is nood aan een REVOLUTIE, zeker weten, maar wél in omgekeerde zin van wat de globalisten van plan zijn. Dit artikel en deze video informeren u ten gronde over hetgeen de elites voor ons in petto hebben:

> LEES VERDER


Links-liberalen hangen weer in de gordijnen!

Hoe liberaal zijn links-liberalen? Welnu, helemaal niet. Dat blijkt eens te meer uit het zoveelste voorbeeld van morbide onverdraagzaamheid versus mensen met een ander gedachtengoed. Wat doet zich voor? De zender NBC News kondigde op woensdag aan dat Trump deel zou nemen aan een door NBC News georganiseerd ‘town hall-event‘ in Miami, ter compensatie van het afgelaste tweede presidentiële debat. Een brug te ver voor de links-liberalen, die meteen via social media oproepen tot een volledige boycot van NBC News. Achter het masker van links-liberalisme gaat het monster van manisch marxisme schuil, zoveel is zeker.

> BRON / LEES VERDER


Rusland is voorloper wat vaccins betreft

Terwijl het Westen hopeloos aanmoddert met de creatie van een vaccin tegen Covid-19, het virus dat vreemd genoeg nog steeds niet is geïdentificeerd en van een blueprint voorzien, heeft Rusland zijn tweede vaccin gereed voor distributie en start nu zelfs de testfase van een derde vaccin op. Rusland is op dit vlak dus een voorloper. Hoe dat mogelijk is? Waarschijnlijk komt de timing van vaccins niet goed uit voor het Westen, dat eerst een GREAT RESET wil afronden, vooraleer met de distributie van een vaccin te starten. De mensheid alhier moet eerst nog doorheen een tijdperk van angst en onzekerheid om vervolgens willoos en onderworpen die fameuze Nieuwe Normaal te aanvaarden.

> BRON / LEES VERDER


Bloedgroep O minder vatbaar voor Covid-19

Twee onafhankelijke studies van Deense universiteiten, deze week vrijgegeven, tonen aan dat mensen met de bloedgroep O waarschijnlijk MINDER KWETSBAAR zijn voor een virus als Covid-19. In dat type bloed zit er kennelijk een extra beschermende barrière die infecties belemmert. Uit de studies bleek duidelijk dat vooral mensen met bloedgroepen A en AB langer op intensieve zorgen verblijven met problemen aan longen en nieren.

> BRON / LEES VERDER


Twitter’s censuur is spelen met vuur

Afgelopen woensdag verscheen er in de krant New York Post een onthullend verslag over de corruptie van de Biden-clan (zie voor meer info lager op deze pagina). Op een officiële website van de overheid werd een link voorzien naar dit artikel, kwestie van het publiek te informeren. Maar al wie dit artikel wilde delen via Twitter kwam van een koude kermis thuis: Twitter maakte het ‘sharen‘ onmogelijk en censureerde bijgevolg een website van de overheid. Twitter blijft zich als een scherprechter opstellen die bepaalt wat het publiek al dan niet mag lezen. Dat is met vuur spelen en kan niet lang meer voortduren.

> BRON / LEES VERDER


Wees voorbereid op komende voedseltekorten!

De TWEEDE LOCKDOWN, die reeds lang geleden werd ingepland (Great Reset), wordt nu over de hele Westerse wereld uitgerold, op wat uitzonderingen na (bv. Zweden). Het sociale leven wordt weer lamgelegd, de lokale economie krijgt de genadeslag en gaat op de schop. Een ramp ja, maar het kan nog erger worden. Er gaan problemen ontstaan in de transportsector. Hierdoor gaat de bevoorrading van grootwarenhuizen en winkels in het gedrang komen. Lange rijen aan de winkeldeuren en steeds meer lege schappen. Prijzen voor voedsel zullen door het dak schieten als er tekorten ontstaan… Een goed advies om u voor te bereiden op zulk rampenscenario: doe om te beginnen elke week extra voorraden in van nuttige, voedzame producten die niet bederven… Een uitgebreid artikel hieromtrent volgt later.


Media beschermen Biden tegen Tara Reade

Tara Reade, voormalig stafmedewerker van Joe Biden, werd door de Australische zender ‘60 Minutes‘ uitgenodigd voor een interview waarin ze haar beschuldiging van seksueel misbruik door presidentskandidaat Joe Biden kon komen toelichten. U kan dat bewuste interview hieronder bekijken. Vanzelfsprekend werd het interview NIET uitgezonden door de Amerikaanse zuster van ’60 Minutes’ en al helemaal niet vermeld in de mainstream media. De fake news media zijn eerder druk doende Biden te beschermen dan het publiek te informeren, en dit met die belangrijke verkiezingen op komst. Waar blijft de #MeToo beweging nu we ze nodig hebben?

> BRON / LEES VERDER


‘Klimaatwetenschap is gepolitiseerd en zit vol fantasie’

In een interview met publicist Roland Tichy zei prof. Fritz Vahrenholt – één van de grondleggers van de moderne milieubeweging in Duitsland – dat we in feite drie generaties de tijd hebben om het energiesysteem van de wereld te vernieuwen tot een schoner en duurzaam systeem. Hij beweert dat het ‘Akkoord van Parijs‘ al dood is en verwerpt de claim van ‘Fridays For Future’ dat er nog maar 12 jaar over zijn. ‘Er is geen klimaatcrisis‘, zegt hij. ‘Warmte en vocht zijn altijd goed geweest voor de mensheid, koude was de grootse vijand van de mensheid’, aldus professor Vahrenholt.

> LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW


Mondkapjes bieden dan toch geen bescherming

Dr. Robert Redfield, directeur van het Centers for Disease Control (CDC), dat de aanpak van de corona-crisis aandrijft in de Verenigde Staten met navolging in de rest van de wereld, geeft toe dat het CDC nooit heeft gesuggereerd dat mondkapjes effectief beschermen tegen corona (Covid-19). Hij herhaalde dat standpunt in het interview hieronder met Tucker Carlson van Fox News. Eerder deze week liet hij weten dat ruim 50% van alle besmette personen inderdaad mensen zijn die plichtsgetrouw steeds een mondkapje hebben gedragen. Waarom worden mensen dan, tegen hun wil, gedwongen die mondkapjes te dragen als ze onnuttig zijn? De enige verklaring is dat er een ANDERE REDEN is voor het muilkorven van de mensheid…

> BRON / LEES VERDER


Geleakte e-mails onthullen corruptie van de Biden-familie

In de New York Post verscheen vandaag een artikel waarin wordt onthuld dat Joe Biden’s zoon Hunter gelinkt was aan allerlei corrupte affaires in onder andere China en Oekraïne. Als bewijsmateriaal hiervoor worden geleakte e-mails opgevoerd die aan duidelijkheid niet te wensen overlaten. De Chinezen speelden het spel mee omdat ze via Hunter en Joe Biden grote invloed konden uitoefenen op de Amerikaanse regering en toegang verwerven tot strategische instituten en instellingen. De mainstream media negeren de kwestie of wijzen met de vinger naar Rudi Guliani, de ex-advocaat van Trump, die hiermee de campagne van Biden zou willen ondermijnen. Ook Twitter en Facebook verwijderen elke link naar onderstaand artikel.

> BRON / LEES VERDER


‘SEAL TEAM SIX’ UIT DE WEG GERUIMD DOOR OBAMA?

U herinnert zich allicht nog de liquidatie van Osama Bin Laden, na een Amerikaanse raid op 2 mei 2011 op zijn schuilplaats in Abbottabad (Pakistan). Het special forces-team dat die opdracht uitvoerde was SEAL TEAM SIX . Niet zo lang nadien (6 augustus 2011) werd in Afghanistan een Chinook helicopter neergehaald, met aan boord dat fameuze Seal Team Six, een crash waarbij 38 militairen sneuvelden. Er deden sindsdien allerlei complottheorieën de ronde alszou er verraad en opzet in het spel zijn. Obama zou als wederdienst aan de islamisten de ‘moordenaars’ van Osama hebben geofferd. Tien jaar later duikt nu een wishtleblower op met ‘harde bewijzen’: Obama, Biden en Hillary zitten achter de moord op Seal Team Six, luidt het. De finale doodsteek voor Biden’s campagne? Zie dit video-verslag, dat intussen van alle social media wordt verwijderd:

video
play-rounded-fill

ZIE OOK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

> EXTRA INFO WHISTEBLOWER

Check ook deze interessante getuigenis van een vader van één der leden van ‘Seal Team Six’, afgelegd in mei 2015 en momenteel weer brandend actueel:


OOK DE IEREN IN HET VERZET TEGEN LOCKDOWNS

In de Ierse krant ‘The Irish Times‘ is vandaag een full page-advertentie verschenen (zie beneden) waarin een groot gezelschap Ierse wetenschappers en academici de overheid oproept om haar gezond verstand te gebruiken. Zij citeren hierbij 8 harde feiten, gegevens die op de websites van de overheid zelf beschikbaar zijn, om de nakende tweede lockdown als compleet onwenselijk af te doen. Intussen wordt in het Verenigd Koninkrijk vandaag een gerechtszaak ingeleid door een groep advocaten die eist dat de regering de lockdowns opheft en de verantwoordelijken voor de corona-hoax straft. In de mainstream media leest u hier niets over, want het past niet in het politieke kraampje.


DWANGMAATREGELEN LOPEN DE SPUIGATEN UIT

De corona-waanzin neemt overhand toe in Nederland (en straks over heel West-Europa): vanaf donderdag mogen supermarkten en avondwinkels geen alcohol meer verkopen na 20:00 uur. De maatregel duurt vier weken en het kabinet van Rutte hoopt hiermee te voorkomen dat de kroeg zich naar de woonkamers verplaatst. Zo ver is het al gekomen… Politiebond ANPV denkt dat het handhaven ingewikkeld zal worden en pleit voor hardere, duidelijkere maatregelen: een totaalverbod op alcohol van vier weken. Wat is het volgende, verboden buiten te komen?

> BRON

VIDEO: IS HET NU TIJD VOOR EEN VOLKSOPSTAND?


ZO FEESTELIJK GAAT HET ER AAN TOE OP EEN TRUMP RALLY

Als de fake news media en fake polls u willen doen geloven dat Biden een grote voorsprong zou hebben op Trump, is argwaan helemaal op zijn plaats, getuige deze twee korte Twitter-vids:

EN DIT IS DE SFEER OP EEN BIDEN-RALLY…

DE POLLS ZIJN VOLLEDIG FAKE…


Welke fraude? Wel deze fraude…

Is ‘stemmen-via-de-post‘ wel zo veilig als de Democraten, de media en de social media beweren, ons willen doen geloven? Wij denken van niet. En de aanwijzingen of bewijzen hiervoor heeft u in deze rubriek al herhaaldelijk kunnen lezen. In normale omstandigheden wint Trump de verkiezingen met grote voorsprong, de enige kans die de Democraten maken is de verkiezingsuitslag manipuleren aan de hand van fraude middels ‘stemmen-via-de-post’. Het zou er als volgt kunnen aan toegaan:

#ARMEDREVOLUTION
VIA VERBORGEN CAMERA (project Veritas)

En mocht u nog steeds denken dat de Democraten aansturen op eerlijke verkiezingen gevolgd door een beschaafde machtsoverdracht,  welnu dan is onderstaande video beslist een eye-opener. Hier maken democratische militieleden hun ware intenties kenbaar (opgenomen met verborgen camera door Project Veritas, James O’Keefe):


Holland in schok door Tweede Lockdown

Bij onze noorderburen weet men het even niet meer. De rationele goegemeente is er in schok nadat premier Rutte met veel dramatiek een soort Tweede Lockdown heeft afgekondigd. Hiermee gaat het land België en het Verenigd Koninkrijk achterna. Met medische logica heeft het niets te maken, dit is duidelijk een politiek script dat wordt uitgerold en al langer is voorbereid. Zie > HIER en zie HIER en zie HIER. Als u denkt dat hiermee de corona-affaire wordt opgelost, bent u goedgelovig. Er staan ons nog meer calamiteiten te wachten, want de ‘global elite‘ is steevast van plan de mensheid in slavernij te dwingen. U vindt dat wij overdrijven? Lees er onze voorbije artikels maar eens op na, u zal merken dat onze voorspellingen tot hiertoe zijn uitgekomen…


Gates voorspelt ‘Nieuwe Normaal’ tegen… einde 2021

Verheug u mensheid, de grote vaccin-manitou heeft gesproken. Bill Gates brengt u ter kennis dat de corona-malaise nog zal duren tot minstens eind volgend jaar. Er komt pas een Nieuwe Normaal als de hele wereld is gevaccineerd en er een volledige RESET heeft plaatsgevonden. Verheug u mensheid, een nieuwe wereld genaamd UTOPIA wacht u… of u dat goedvindt of niet. Hoe die wereld er dan wel uitziet? Luister eens aandachtig naar dit video-verslag van The Duran:

Meer weten over die fameuze GREAT RESET? Bekijk aandachtig deze video:

‘The Great Reset’:
World leaders to harness COVID and pursue ‘sinister’ climate agenda


Welke fraude? Welnu, deze fraude…

De social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google…) zijn momenteel hun stinkende best aan het doen om al hun gebruikers op het verkeerde been te zetten wat de informatie over ‘stemmen-via-de-post‘ betreft, nu we slechts drie weken verwijderd zijn van de belangrijkste verkiezingen ooit in de Verenigde Staten. Volgens deze social media, die zich normaliter niet te bemoeien hebben met politieke meningen en ideologieën, moeten alle berichten over fraude en malversaties meteen worden verwijderd of voorzien van een extra melding die ‘stemmen-via-de-post’ aanprijst als uiterst veilig. Als Trump beweert dat ‘stemmen-via-de-post’ een open poort is voor fraude, heeft hij recht van spreken, zie dit video-verslag.


Q still alive and kicking

Ondanks de complete boycot door social media en propagandakanalen blijft Q opduiken in de news cycles. Onlangs postte Q een bericht met enkel een Mickey Mouse-klok in beeld (zie hierboven), het uur op tien na tien. Even later gaf Kayleigh McEnany (woordvoerder Witte Huis) een interview met Fox News, met op de achtergrond een klok die stilstond op hetzelfde uur. 10-10code staat voor: Fight in Progress. Hier wordt duidelijk gealludeerd op de nakende release van belangrijke e-mails en documenten (Obama-gate) die de Democraten in grote verlegenheid zullen brengen…


Zo lossen wij per direct de corona-crisis op

Er is een eenvoudige maar effectieve manier om de corona-crisis onder controle te krijgen en te doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Namelijk: zet de hele overheid op een minimum uitkering van € 900. Alle politici, alle ambtenaren, academici alsook de propagandakanalen (media). Want als de privé moet lijden, hoort ook de staat te lijden, iedereen gelijk voor de wet. U zal versteld staan hoe snel corona uitdooft en naar de geschiedenisboeken wordt verwezen…


Progressieve waanzin deint uit

De Nieuwe Normaal die de neo-marxisten, vermomd als links-liberalen, ons willen opdringen neemt krankzinnige proporties aan, oordeel zelf:


‘Trump Derangement Syndroom’ werkt niet in Florida

In de zonnestaat Florida kwamen maar liefst 30.000 mensen in autokaravaans hun support voor Trump uiten onder luid getoeter en vlaggezwaai, het merendeel zelfs latino’s. De mainstream media geven Biden nochtans een voorsprong in Florida, maar dat gelooft geen kat. Ook Biden hield een rally in Arizona. Onderstaand nieuwsbulletin laat u zien hoeveel mensen die Biden-rally bezochten. Hou u vast…


Virologen lobbyen voor een Tweede Lockdown

Als de coronacijfers in ons land zo fel blijven stijgen, zullen de maatregelen nog moeten verstrengen‘, aldus klinisch bioloog Herman Goossens. Hij treedt infectiologe Erica Vlieghe bij, die het gisteren over “angstaanjagende” cijfers had en zei dat er aan een plan gewerkt moet worden als blijkt dat de huidige maatregelen niet genoeg effect hebben. Het weze duidelijk: de virologen sturen met alle macht aan op een TWEEDE LOCKDOWN. De wereld moet kapot om plaats te ruimen voor een linkse Utopia (Great Reset)…

> BRON / LEES VERDER


Vlaams Belang blijft groeien

Mochten er vandaag verkiezingen worden gehouden, zou de partij Vlaams Belang de grootste zijn in Vlaanderen. In een peiling van Het Laatste Nieuws is Vlaams Belang met 27,1% afgetekend de grootste partij van Vlaanderen, maar de partij heeft haar plafond nog niet bereikt, want 40,4% van de ondervraagden geeft aan een stem voor Vlaams Belang te overwegen. Alleen @de_NVA heeft nog meer potentieel.

> BRON / LEES VERDER


Hollywood op de rand van het bankroet

Karma is a bitch! De VIPS en STARS van Hollywood, die maandenlang hebben geroepen voor strengere corona-regels en lockdowns, en geen kans onbenut lieten om president Trump te kleineren, krijgen nu zelf de rekening gepresenteerd. Hollywood staat als industrie op de rand van de afgrond. De strenge regels waar ze zelf om hebben gevraagd maken het quasi onmogelijk nieuwe films te produceren, en bovendien hebben momenteel maar weinig mensen zin in een bioscoopbezoek met al die dwaze corona-regels. Wie wind zaait, zal…

#GetWokeGoBroke


Covid-19 zal leiden tot enorme armoede

De Wereldbank heeft een bericht vrijgegeven waarin men waarschuwt voor een wereldwijde, gigantische toename van extreme armoede, te wijten aan Covid-19 en de lockdowns die ermee gepaard gaan. De instelling gaat ervan uit dat maar liefst 115 miljoen mensen getroffen zullen worden en adviseert de overheden plannen uit te werken om het tij te keren. Wetende dat die zelfde overheden nu druk doende zijn een tweede lockdown te organiseren, mogen we ons wel op het ergste voorbereiden…

> BRON / LEES VERDER


Stille mars in Berlijn tegen corona-waanzin

Onder de slogan ‘Stille Mars‘ hebben op zondag vele duizenden mensen gemanifesteerd in de Duitse hoofdstad Berlijn. De betoging geldt als een protest tegen de zotte restricties die zaterdag ingang vonden onder het onzinnige corona-voorwendsel, alsook tegen de inperkingen van de grondwettelijke rechten van de burgers. De onvrede in Duitsland is aan het toenemen, maar het protest blijft vooralsnog geweldloos.