Hier vindt u dagelijks enkele pittige headlines teneinde volledig geïnformeerd te zijn. In de mainstream media (propagandakanalen) leest u dit soort informatie niet.

— 6 SEPTEMBER 2020 —


Trump verbiedt ‘critical race theory’

Die idiote linkse ‘critical race theory’, waarbij blanken automatisch schuldig zijn omdat ze privileges zouden genieten, is slinks de Amerikaanse administratie binnengeslopen. Maar dat is zonder de waard gerekend. President Trump heeft nu per ‘executive order’ bevolen dat die waanzin geen plaats verdient in zijn regering en administratie en dus volledig dient geband.

> LEES VERDER


Trump is ‘Citizen Kane’…

Hoewel ontelbaar veel mensen elke beweging en elk woord van Trump onder de loupe neemt, kan niemand vertellen welke film Trump het nauwst aan het hart ligt, zelfs zijn trouwste aanhangers blijven het antwoord schuldig. Welnu, zijn favoriete film is ‘Citizen Kane‘, een klassieker uit 1941 met Orson Welles in de hoofdrol. Dan begrijpt u ook meteen waarom de nieuwe documentaire die Robert Orlando heeft gemaakt en die op 7 september in première gaat, ook als titel ‘Citizen Trump‘ meekreeg. Hier alvast een voorsmaakje:

> LEES VERDER


Trump-hater Bolton noemt Atlantic-verhaal fake news

Trump krijgt steun uit onverwachte hoek. John Bolton heeft namelijk het verhaal in The Atlantic als vals bestempeld. Dit magazine beweerde dat Trump de gesneuvelde Amerikaanse soldaten in WO1 ‘losers‘ zou hebben genoemd, dit tijdens zijn trip naar Frankrijk in 2018. Deze aantijging werd wereldwijd door de links-liberale pers overgenomen. Bolton was present tijdens het bewuste gesprek, hij kan het dus weten. Krijgen we een rechtzetting in de pers? Geloof het maar niet.

> LEES VERDER


Operatie ‘Not Forgotten’ boekt resultaten

President Trump heeft beloofd de kinderhandel in de VS fors aan te pakken, en hij houdt woord. Elke week opnieuw wordt een bende kinderhandelaars ontmaskerd. Nu ook in het noordoosten van Ohio, waar 25 kinderen werden bevrijd uit de klauwen van criminelen, nadat er vorige week in Georgia maar liefst 39 minderjarigen hun vrijheid herwonnen. In totaal zijn 26 criminelen gearresteerd.

> BRON

 

— 5 SEPTEMBER 2020 —


Aankomst Joe Biden in Wisconsin…

In scherp contrast met de massaal bijgewoonde onthalen die Donald Trump te beurt vallen… Het zoveelste bewijs dat de polls effenaf fake zijn.


Italianen voelen zich bedreigd door migratie

Een meerderheid van Italianen voelt zich bedreigd door de manier waarop de linkse regering van premier Giuseppe Conte omgaat met de migratiecrisis in het land en zou liever zien dat de leider van de Liga, Matteo Salvini, weer aan de macht komt. Dat schrijft de correspondent in Rome van het Hongaarse conservatieve dagblad Magyar Hírlap.

> BRON


Russisch vaccin dan toch héél werkzaam

Het gerenommeerd medisch tijdschrift The Lancet heeft een nieuwe studie gepubliceerd waaruit blijkt dat het Russisch vaccin ‘SPUTNIK V‘ voor 100% effectief is. Gaan degenen die gespot hebben met de Russen zich nu excuseren? Don’t hold your breath.

> LEES VERDER


Trump blijft resultaten behalen!

Amerika is zich gaandeweg aan het herstellen van de Covid-19 Hoax. De werkloosheidsgraad is weer onder de 10% gezakt en er zijn de afgelopen maand nog eens 1,4 miljoen nieuwe banen bijgekomen, volgens recente statistieken van het Bureau of Labor Statistics. Promises made, promises kept.

> LEES VERDER


Proces Wilders: ‘Nationaliteit is geen ras’

Filosoof professor dr. Paul Cliteur: ‘Het is een teleurstelling dat Wilders niet van alle klachten is vrijgesproken. Het is wel een behoorlijk terugtrekkende beweging die het Hof maakt in vergelijking met het standpunt van de rechtbank. Nog één instantie verder, de Hoge Raad, en ook de groepsbelediging sneuvelt. Dat is niet denkbeeldig, want de Hoge Raad zal toch, mogen we hopen, wel inzien dat Marokkanen geen ras vormen, maar een nationaliteit? Geen Marokkaans ras, geen Marokkaanse etniciteit, enkel een nationaliteit. En dat heeft de wetgever nu nadrukkelijk niet opgenomen in de wet. Dus de ijveraars voor oprekking van het begrip ras kunnen beweren wat ze willen, maar ze schenden daarmee het legaliteitsbeginsel en daarmee de rechtsstaat.’

> BRON


Silicon Valley gaat verkiezingen ‘manipuleren’

Facebook en Google komen er tegenwoordig publiekelijk voor uit: de tech giants passen hun algoritmes aan zodat de democraten worden bevoordeeld ten koste van de conservatieven. ‘Een vrije en eerlijke verkiezing is wat wij wensen‘, luidt het. Hoe dat te rijmen valt met hun manipulatie van de berichtgeving en zoekresultaten, is ons een raadsel. Het is hoog tijd om de ‘Tech Tyranny‘ aan banden te leggen en de volledige vrijheid van meningsuiting te herstellen op het internet.

> LEES VERDER


‘De énige optie is een terugkeer naar de oude normaal!’

De Britse mediafiguur Mark Dolan knipt zijn mondmaskertje in stukken tijdens een live-uitzending, met de boodschap: ‘Als u mensenlevens wilt redden en het land weer op het juiste spoor wilt krijgen, is de énige optie een terugkeer naar het normale leven van vóór de lockdowns. De eerste stap is die vervelende, zinloze maskertjes kwijtraken’.


 

 

— 4 SEPTEMBER 2020 —


Antifa’s ‘legerkamp’ ontdekt in Portland

Een ‘videograaf’ heeft het ‘legerkamp’ van Antifa ontdekt in Portland. Het is van hieruit dat zij elke nacht de stad terroriseren. Het lijdt geen twijfel dat hier een goede organisatie en geldschieters achter zitten.


Biden heeft zijn zoveelste brain fart…

Volgens Sleepy Joe Biden heeft een zwarte man de gloeilamp uitgevonden en niet Edison. Kan iemand Biden toch maar permanent opsluiten in zijn kelder? Het dementeren wordt immers met de dag erger…


Kapster weerlegt beschuldiging Pelosi

In een interview met Tucker Carlson weerlegt Erica Kious, de kapster in wiens zaak Nancy Pelosi tegen haar eigen regels in haar kapsel liet verzorgen, de beschuldiging als zou zij de politica in de val hebben gelokt. Dit incident zal ongetwijfeld het einde betekenen van Pelosi’s politieke carrière, die er kennelijk van uitgaat dat wetten en regels niet voor de elites maar enkel voor het plebs gelden.


(Politiek) tribunaal verklaart Wilders schuldig

PVV-leider Geert Wilders heeft zich schuldig gemaakt aan groepsbelediging, maar heeft niet aangezet tot haat en discriminatie. Dat heeft het Haagse gerechtshof vrijdag bepaald. De politicus stond terecht voor uitspraken die hij deed in 2014; bij twee gelegenheden zei hij toen ‘minder Marokkanen’ te willen.

> LEES VERDER


Het alternatieve platform van David Icke

David Icke (voormalig BBC-journalist en nu activist, denker, docu-maker en vooral een controversieel figuur) heeft een nieuw media-platform opgezet, genaamd ‘Ickonic – the Alternative‘. Wie intekent krijgt toegang tot een immense collectie podcasts, films, docu’s en series, telkens van alternatieve denkers, sprekers en goeroes. Check it out.

> MEER INFOJustitieminister Barr: stemmen via post is veel te riskant

VS-Justitieminister William Barr legt aan Wolf Blitzer van CNN uit dat stemmen via de post een slecht idee is, want een open poort voor fraude. De democraten en linkse krachten in de VS weten dat ze enkel kunnen winnen van Trump als ze dit soort fraude gebruiken.Gouverneur Cuomo spreekt dreigende taal

Gouverneur Andrew Cuomo van de staat New York, een rabiate Trump-hater, verbiedt de president de toegang tot New York. ‘Hij zal maar beter een leger meebrengen, als hij denkt in de straten van onze stad te kunnen flaneren‘, zegt hij, alsof een gouverneur over die autoriteit beschikt. Trump antwoordt fijntjes: ‘Gouverneur Cuomo heeft een slecht rapport inzake corona-bestrijding, door zijn toedoen zijn er 11.000 mensen gestorven in bejaardentehuizen‘.

> LEES VERDER

 

— 3 SEPTEMBER 2020 —


Soros pompt miljarden in push voor ‘stemmen via post’

VS-justitieminister Barr deelt mee dat hij over inlichtingen beschikt waaruit zou blijken dat beursgoeroe George Soros miljarden investeert om het ‘stemmen via de post’ ingang te doen vinden. Soros, gekend voor zijn extreem-linkse sympathieën (sponsoring Antifa, Black Lives Matter etc.), beseft dat Trump met voorsprong zal winnen in een reguliere verkiezing. Via stemmen per post is fraude op grote schaal mogelijk, en daar gokt hij op.

> BRON


Bloomberg voorspelt frauduleuze verkiezing

Een onderzoek van het databedrijf Hawkfish, onderdeel van het mediaconcern Bloomberg, voorspelt een aardverschuivende overwinning van Trump op de verkiezingsdag zelf, gevolgd door een dagenlange telling van de stemmen per post, die de balans zullen doen overhellen naar Joe Biden (fraude), waarna Trump en zijn aanhang de uitslag zullen contesteren. Met alle gevolgen vandien…

> ZIE BRON


Trump pakt anarchistische burgemeesters hun centen af

President Trump heeft zijn administratie bevolen alle financiële steun aan die steden in te trekken waar relschoppers vrij spel krijgen. Hier worden vooral New York City, Washington DC, Seattle en Portland slachtoffer van. Deze steden weigeren de steun van federale politiediensten om de orde te herstellen, en zullen daar nu de gevolgen van dragen.

> LEES VERDER


Zuckerberg censureert aanhangers Rittenhouse

Kyle Rittenhouse, die in Kenosha puur uit ZELFVERDEDIGING drie aanvallers neerschoot, wordt door Facebook gebrandmerkt als … massamoordenaar. Elke post die ook maar positief is voor de 17-jarige patriot wordt per direct verwijderd. Ook de advokaten van Rittenhouse kunnen geen berichten meer kwijt op Facebook want de tech giant trekt helemaal de kaart van de relschoppers.

> LEES VERDER


Trump-konvooi arriveert in Wilmington, Noord-Carolina…

Joe Biden trekt hooguit 50 mensen en een paardenkop aan, want zijn aanhangers zijn kennelijk over het hele land rellen aan het schoppen. Het enthousiasme voor Donald Trump daarentegen groeit nog met de dag, oordeel zelf:


Topdokter Canada: geen seks zonder mondmasker

De waanzin duurt voort, ondanks het feit dat corona intussen is ontmaskerd als zijnde een hoax. De chef van Canada’s gezondheidsdienst, dr. Theresa Tam, adviseert koppels van een mondmasker te dragen tijdens de seks, en zeker niet te kussen. De overheidsbemoeienis gaat tegenwoordig heel ver, zelfs tot in uw bed.

> LEES VERDER

 

— 2 SEPTEMBER 2020 —


Charlie Hebdo krijgt weer ruggegraat

Het Frans satirisch magazine Charlie Hebdo, dat zwaar werd aangevallen door jihadisten in 2015, en sindsdien kennelijk een toontje lager zong want zwaar geïntimideerd, heeft toch besloten de omstreden cartoons opnieuw te publiceren. Dat gebeurt deze week en de publicatie valt samen met de start van de rechtszaak tegen de beklaagden…

> MEER INFO


HCQ krijgt toch groen licht in sommige staten van de VS

Het in de ban slaan van Hydroxychloroquine (HCQ) gebeurde naar aanleiding van frauduleuze studies, die intussen zijn debunket of ingetrokken. Het kwam de cabal uiteraard goed uit, de Covid-10 hoax mocht niet gehinderd worden door een effectief werkzaam medicijn…


Kan Sleepy Joe nu eindelijk eens tevoorschijn komen?

Dit clipje gaat momenteel viraal op social media in de VS…


Antifa bedreigt journalist met de dood

Andy Ngô, een journalist die de acties van Anfita op de voet volgt, wordt al een tijdje in niet mis te verstane bewoordingen bedreigd met de dood. Hetgeen nog maar eens aantoont dat Antifa ronduit een fascistoïde organisatie is die intimidatie noch geweld schuwt om haar doelen te bereiken.


Leugens over Trump’s gezondheid weerlegd door arts

Ronny Jackson, voormalig geneesheer van Trump, noemt de berichten in de mainstream media omtrent Trump’s gezondheid en zijn recent bezoek aan een kliniek ronduit FAKE NEWS. Luister zelf naar zijn getuigenis:


Stemmen via de post dus toch onveilig…

De links-liberale pers (fake news) hing weer in de gordijnen toen Trump beweerde geen vertrouwen te hebben in het stemmen via de post. Nu is er een democratische whistleblower die dat soort ‘voter fraud’ toegeeft…

> MEER INFORMATIE HIEROMTRENT


Naar een burgeroorlog als Trump wint?

In diverse grote steden in de VS vinden zoals u weet rellen plaats, uitgelokt en opgepookt door linkse groeperingen als Antifa, Black Lives Matter, Defund the Police etc. De Democratische partij weigert dit crapuul te veroordelen, integendeel, tal van prominente democraten moedigen de ongeregeldheden nog aan. Het doet de vraag rijzen wat er te gebeuren staat als Donald Trump op 3 november de verkiezingen wint, iets wat echt wel voor de hand ligt? Naar een ware burgeroorlog?

> LEES VERDER


Pelosi: corona-maatregelen gelden niet voor de elites

In California hebben de Democraten ook kapsalons verboden te openen. Tot groot ongenoegen van kapsters en hun klanten. Edoch, de persoon die achter deze lockdown zit, met name Nancy Pelosi (parlementsvoorzitter), vindt dat de regels enkel gelden voor het plebs. Getuige het feit dat ze zelf haar kapsel laat verzorgen in een kapsalon, achter gesloten deuren. Hoeft het gezegd, de zelfstandigen in California kunnen er niet mee lachen.

> LEES VERDER


VS: justitie opent onderzoek naar organisatoren van de rellen

Het ‘Department of Justice‘ (DOJ) kondigt aan dat er een onderzoek loopt naar de kopstukken van de organisaties die achter de rellen van de afgelopen maanden zitten in de VS. Het is immers duidelijk dat het dezelfde groepen relschoppers zijn die van de ene stad naar de andere worden verplaatst om er het vuur in de pan te doen slaan. Er zit dus wel degelijk een organisatie achter. Justitieminister Barr: “The voices of peaceful and legitimate protests have been hijacked by violent radical elements.”

> LEES VERDER

 

— 1 SEPTEMBER 2020 —


George Floyd stierf van overdosis

De ‘brutale moord’ op George Floyd werd door de Democraten als aanleiding aangegrepen om het land in brand te steken en anarchisten aan te moedigen acties te ondernemen om de ordehandhaving te ondermijnen. Iets wat hen redelijk goed gelukt is. Intussen blijkt uit bodycam-beelden dat Heilige George niet door politiegeweld dan wel door een overdosis Fentanyl is overleden.

> BRON / LEES VERDER


BIDEN OP ZIJN BEST

Dat Senile Joe geen gewone volzin kan uitspreken zonder over eigen voeten te struikelen, wisten we al. Maar daar komt nog bij dat hetgeen hij uitkraamt nergens op slaat. Oordeel zelf en vraag u af: mag dit individu in aanmerking komen voor de belangrijkste politieke functie op aarde?

BIDEN DREIGT OP DE KOOP TOE

Sleepy Joe Biden, die zijn tijd doorbrengt met mondkapje, ergens in een kelder, heeft een Twitter-boodschap voor Amerika: ‘De gewelddadige rellen zullen voortduren tenzij u democratisch stemt in november’.

> BRON / LEES VERDER