Hier vindt u dagelijks enkele pittige headlines teneinde volledig geïnformeerd te zijn. In de mainstream media (propagandakanalen) leest u dit soort informatie niet.

— 12 SEPTEMBER 2020 —


Linkse NGO’s achter brandstichting Moria-kamp?

Er zijn steeds meer aanwijzingen die erop duiden dat de brandstichting van het vluchtelingenkamp Moria met opzet is veroorzaakt door linkse Duitse NGO’s. Uiteraard met de bedoeling het mes op de keel te zetten van Europa om deze ongenode asielzoekers in verspreide orde op te nemen in de EU. Wat vanzelfsprekend een enorm aanzuigeffect zou scheppen met opnieuw een vluchtelingencrisis tot gevolg.

> BRON / LEES VERDER


Trump bereikt opnieuw vredesakkoord

En of president Trump de Nobelprijs voor de vrede verdient! Na de Verenigde Arabische Emiraten is nu ook het Koninkrijk van Bahrain bereid diplomatieke relaties aan te knopen met Israël, waardoor vrede in het Midden-Oosten dichterbij komt. Trump is niet alleen de eerste president sinds heugnis die GEEN nieuwe oorlog is gestart, hij is de enige president die de gemoederen in het Midden-Oosten doet bedaren. Als nu nog het regime in Iran zou vallen, kan er in die regio een nieuw tijdperk van welvaart en vrede aanbreken.

> BRON / LEES VERDER


Parijs morgen weer strijdtoneel Gele Hesjes

We hebben al een tijdje niets meer van ze gehoord, maar de Gele Hesjes zijn weer op de been in Frankrijk. Morgen zijn er demonstraties in Parijs en andere delen van het land. En omdat het coronavirus er nog volop aanwezig is, lijkt de kans er dik in te zitten dat het (weer) gaat escaleren.

> BRON / LEES VERDER

 

— 11 SEPTEMBER 2020 —


Het Fascisme steekt de kop op in Europa

Sluipenderwijs zijn de regeringen over heel Europa nieuwe regels aan het opleggen en dit zonder voorafgaand parlementair debat of stemming. Regels die onze vrijheid aan banden leggen, zogezegd voor onze veiligheid en het excuus is uiteraard dat fantoomvirus genaamd corona. Hoe lang gaat het Europese volk dit nog aanzien en accepteren? Hoe lang gaan wij nog aanvaarden dat de ordediensten zich gedragen als de Gestapo? Ook in het Verenigd Koninkrijk roert er een en ander, zie deze video-tweet…


Staatsgreep op komst in de VS?

Polly St. George (Amazing Polly), bekende YouTuber en vooral gekend voor haar analyses van controversiële topics, denkt te weten dat er in de VS een stille staatsgreep op komst is. De Deep State is van plan de verkiezingen te vervalsen en de aanwijzingen hiervoor stapelen zich op…

ZIE OOK DIT ARTIKEL: The Left Is Setting The Stage For A Coup If Trump Wins


Verboden betoging Mechelen: zondag 12 uur (station)

Nadat allochtonen voor rellen zorgden aan de kust en er opnieuw een linkse regering zonder Vlaamse meerderheid in de steigers staat, groeit de wil van rechts Vlaanderen om op straat te komen en in het verzet te gaan. Op sociale media circuleren her en der aankondigingen van betogingen en acties. Vaak is verwarring troef over organisatoren, ordewoorden en doel, maar één ding is zeker: leugenpers en regime worden heel zenuwachtig van al die vrij spontane initiatieven van patriottische, Vlaamse vrije burgers.

> LEES VERDER


‘Cancel Netflix’ is trending op Twitter

De film CUTIES, waarin piepjonge meisjes worden ‘geseksualiseerd’, blijft in de VS, maar ook elders in de wereld, voor verontwaardiging zorgen. In die mate zelfs dat er een campagne (Cancel Netflix) op gang is gekomen om het platform te boycotten. Het is trouwens niet voor het eerst dat Netflix pedofilie lijkt te promoten. In 2017 was er de Spaanse film DESIRE, waarin minderjarigen zich masturberen. En in 2018 vertoonde Netflix de film BABY, waarin kindermisbruik wordt gedoogd.

> BRON / LEES VERDER

Hier de officiële trailer:

 

— 10 SEPTEMBER 2020 —


Geweld in Zweden breidt dramatisch uit

Zweden betaalt momenteel de prijs van zijn migratie-politiek en softe aanpak van de criminaliteit. In diverse steden krijgt de politie het geweld nog amper onder controle. Er worden mensen afgeknald, vrouwen verkracht, branden gesticht, rellen ontketend… Kortom, Zweden is het beheer over eigen land aan het verliezen. Hoeft het gezegd, het zijn voornamelijk mensen met een islamitische achtergrond die de problemen veroorzaken. Reden waarom de mainstream media dit onderwerp niet aanraken.

> BRON / LEES VERDER


Trump slaagt waar de EU faalt

Op 4 september ondertekenden Servië en Kosovo in Washington overeenkomsten over de ‘normalisatie’ van de economische (en andere onderlinge) betrekkingen. De Amerikanen dwongen de Kosovaren hun eisen af te zwakken en aan de belangrijkste verzoeken van Servië tegemoet te komen, allereerst de opheffing van het verbod op Servische goederen in Kosovo. Servië geeft er bijna niets voor in de plaats. Deze onderhandelingen moeten zeker als een overwinning voor Trump worden beschouwd en zijn terzelfder tijd een teken van machteloosheid van de Europese Unie.

> BRON / LEES VERDER


Trump geeft namen vrij omtrent het Hooggerechtshof

President Trump, die nog maar net genomineerd is voor de Nobelprijs voor de Vrede, heeft gisteren namen vrijgegeven van mogelijke kandidaten voor de functie van rechter aan het Hooggerechtshof. Dit nieuws jaagt de Democraten uiteraard in de gordijnen, want wat zij zien gebeuren is dat dit Hof bemand geraakt met rechters die de ‘linkse waanzin‘ (identity politics, gender politics etc.) doorgaans niet gunstig gezind zijn. Onder de twintig kandidaten zitten enkele bekende figuren als senator Ted Cruz van Texas, Tom Cotton van Arkansas en Josh Hawley van Missouri. Feit is dat conservatieve rechters zich véél minder laten politiseren dan linkse rechters, getuige het feit dat zowel Gorsuch als Kavanaugh, aangesteld door Trump, al beslissingen hebben genomen die de Conservatieve Partij (GOP) tegen de borst stuiten.

> BRON / LEES VERDER


Ex-vrijmetselaar voorspelt groot onheil

Ondanks het feit dat hij zwaar onder druk wordt gezet, heeft een oud-vrijmetselaar – onder de schuilnaam ‘Jeremy’ – weer eens uit de biecht geklapt. ‘De Westerse natiestaten gaan voorzeker vallen en in een nooit geziene lockdown gaan’, zegt Jeremy in onderstaande audio-vid. ‘Er staan ons gefabriceerde opstanden en rellen te wachten die de vorm van een burgeroorlog aannemen, waarbij vele mensen het leven zullen verliezen’. We krijgen dus een scenario voorgeschoteld zoals omschreven in een eerder artikel, u leest het HIER.

> BRON


Soros koopt het Vaticaan om

Enkele NGO’s, verbonden aan Paus Franciscus, hebben maar liefst 1,7 miljoen dollar ontvangen van George Soros, nochtans een ‘devil in the flesh‘. Soros is een pure globalist, die een neo-fascistische wereldstaat beoogt tot stand te brengen. Als zulke ex-nazi grote sommen wegschenkt, zit daar uiteraard een bedoeling achter. In dit geval wil Soros de actieve steun van de katholieke kerk om massale migraties te helpen gebeuren. Massa-migratie is één van de basistactieken om natiestaten te ondermijnen.

> LEES VERDER


Electro Magnetic Pulse (EMP) attack op komst?

Het Amerikaanse Department of Homeland Security bereidt zich naar eigen zeggen voor op een eventuele EMP-aanval (electromagnetic pulse) die zou kunnen plaatsvinden net vóór de komende verkiezingen. Zulke aanval zou op grote schaal het electriciteitsnetwerk verwoesten zodat grote delen van het land of het hele land zonder stroom zou komen te zitten voor langere tijd. Technisch gezien is het een moeilijke operatie, maar een land als China, dat liever geen verlenging ziet van het Trump-presidentschap, is ertoe in staat en zou er garen bij spinnen…

> BRON / LEES VERDER


Corona moet normale verkiezing onmogelijk maken

Ook ‘Judicial Watch’, een der belangrijkste waakhonden van de VS, die toekijkt op wat de overheid allemaal uitspookt, is ervan overtuigd dat het corona-virus een tactische pandemie is, gecreëerd om politieke doelstellingen te verwezenlijken. Tom Fitton, directeur van ‘Judicial Watch’ geeft tekst en uitleg.

 

— 9 SEPTEMBER 2020 —


Trump genomineerd voor de Nobelprijs van de Vrede

Nieuws dat hard zal aankomen bij alle linkse rukkers ter wereld en vooral in de VS: Donald Trump is officieel genomineerd voor de Nobelprijs van de Vrede. Daar zit zijn recent vredesverdrag tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten uiteraard voor veel tussen. De nominatie werd bekendgemaakt door Christian Tybring-Gjedde, een parlementslid in Noorwegen. Eindelijk een beetje erkenning voor een man die de ‘endless wars‘ beëindigt, aangestookt door de globalisten.

> LEES VERDER


De man die Trump uitdaagt voor een debat…

Dat de Democraten te allen prijze willen vermijden dat Sleepy Joe Biden in debat gaat met Donald Trump is heel begrijpelijk als we onderstaande montage bekijken. Pijnlijk om zien en aanhoren.

 


Uitvinder van de e-mail bekampt verkiezingsfraude

Dr. Shiva Ayyadurai, tevens uitvinder van de e-mail, start een Twitter-campagne om verkiezingsfraude aan te klagen en te bekampen. Volgens dr. Ayyadurai is er genoeg informatie beschikbaar die wijst op mogelijke fraude op grote schaal tijdens de komende verkiezingen in de VS. Dr. Ayyadurai stelt zichzelf trouwens kandidaat voor de senaatszetel van Massachusetts.


De mentale voorbereiding op een Tweede Golf

De ‘propaganda-kanalen’ van de globalisten bereiden ons mentaal al voor op de komst van een Tweede Golf, die uiteraard zal resulteren in een tweede LOCKDOWN. Is er een serieus probleem? Helemaal niet. Er wordt gewoon meer getest en uiteraard zijn er veel mensen drager van het corona-virus, het bestaat ook al een eeuwigheid. Edoch, mensen die positief testen worden meestal NIET ZIEK en zijn ook niet infectueus. Maar die volgende lockdown staat al jaren in het corona-scenario geschreven en zal er dus komen.

> LEES VERDER


‘Corona-pandemie is fata morgana’, zegt Viruswaanzin

De website VIRUSWAANZIN pakt uit met een video waarin alle ‘leugens’ omtrent Covid-19 worden blootgelegd. Illustratief voor de verzinsels waarmee we onafgebroken worden geconfronteerd is Steven Van Gucht die in een prime time-journaal vorige week het volgende zei: “Een groot deel van de besmettingen ligt ‘wellicht’ aan terugkerende vakantiegangers, maar ik heb daar geen cijfers over”.

> BEKIJK HIER DE VIDEO


Studie: Hydroxychloroquine is heel effectief

Download hier het rapport dat de effectiviteit van Hydroxychloroquine onderschrijft ter bestrijding van het Covid-19 virus, indien toegediend in een vroeg stadium.

DOWNLOAD > HCQ-rapport


…EN HOE KOMT HET DAT AFRIKA KENNELIJK GESPAARD BLIJFT VAN CORONA?


Oxford-vaccin veroorzaakt vreemde ziekte

De toediening (in testfase) van een corona-vaccin ontwikkeld door het Jenner-instituut van Oxford is stopgezet omdat het blijkbaar een mysterieuze ziekte veroorzaakt. Wat het Russisch Sputnik V-vaccin betreft zijn er nog geen meldingen van ongewenste bijwerkingen.

> BRON


Verkiezingsfraude is heel reëel

Stemmen via post een mythe? Fake news? Toch niet. Weerom is in de VS een geval van fraude ontdekt wat stemmen via de post betreft. Dit keer in de staat Georgia, waar een 1000-tal mensen zal worden vervolgd omdat ze twee keer hebben gestemd. Zij riskeren 10 jaar gevangenis en een boete van 100.000 dollar.

> LEES VERDER


Australië is nu een politiestaat

Hoewel er ‘slechts’ 770 corona-doden te betreuren vielen in Australië, worden er momenteel dermate veel beperkingen opgelegd aan de bevolking dat we kunnen spreken van een de facto politiestaat. Het gaat zelfs zo ver dat de politie er drones inzet om de bevolking te bespionneren. En wie een corona-kritisch bericht post op social media wordt thuis in de boeien geslagen. Bovendien wil de regering de noodtoestand verlengen met minstens een jaar. Dit is het fascistoïde gezicht van de globalisten, en Europa zal dit voorbeeld allicht volgen…

> LEES VERDER

 

— 8 SEPTEMBER 2020 —


Democraten zetten ‘militaire algoritmes’ in

Hoe wanhopig zijn de Democraten in de wetenschap dat ze in november met een kandidaat als Biden geen schijn van kans maken? Welnu, het feit dat ze militaire algoritmes inzetten om Trump stokken in de wielen te steken, toont aan dat de paniek hoog zit. Generaal op rust Stanley McChrystal, voormalig hoofd van de U.S. forces in Afghanistan, en een rabbiaat Trump-hater, heeft een internet-campagne opgezet om Trump-aanhangers te bestoken, waarbij technologie (militaire algoritmes) wordt aangewend die eigenlijk is geconcipieerd om online-jihadisme te bestrijden. Hoe gaat het in zijn werk? Eerst worden conservatieve discussies gedetecteerd op social media. Daarin komen ze tussen met de meest populaire ‘counter-narratives‘. Als ze een respons bekomen die aanslaat, gaan ze die boosten naar een netwerk van 3,5 miljoen influencers. Die worden vervolgens betaald om verdere verspreiding te doen.

> BRON / LEES VERDER


Jeff weert zich via YouTube tegen zijn criticasters

First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you and then you win‘. Dit gezegde gaat allicht op voor dr. Jeff Hoeyberghs, die momenteel in de ‘ridicule-fase’ zit. De mainstream media hebben hem eerst genegeerd, toen hij het over de corona-hoax had. Vervolgens staken ze de draak met de Jeff. Maar deze vechter laat zich niet doen en gaat de strijd aan, vol vuur en energie. Luister maar:


Echte poll: huidige stand van zaken:


‘Geen geschiedenis herschrijven’, zegt Trump

President Trump heeft het ‘Department of Education’ opgedragen na te gaan of en in welke scholen het ‘1619 Project‘ wordt opgenomen in het lessenpakket. Het ‘1619 Project’ is geconcipieerd door Nikole Hannah-Jones in opdracht van The New York Times en komt er bottom line op neer dat de geschiedenis van de Verenigde Staten wordt herschreven. In dit lessenpakket wordt de jongeren bijvoorbeeld wijsgemaakt dat de Atlantische slavenhandel de dominante factor was voor het ontstaan van de VS en niet de idealen van de eerste settlers: individuele vrijheid en rechten voor iedereen. The New York Times onderstreept hiermee nog maar eens dat de krant is verworden tot propaganda-kanaal voor de neo-marxistische krachten (globalisten) in de VS. Trump heeft laten weten dat de overheid geen middelen zal vrijmaken voor dit ‘1619 Project’.

> LEES VERDER

 

— 7 SEPTEMBER 2020 —


Belgische studie: Hydroxychloroquine werkt effectief

De Britse dokter John Cambell brengt een Belgisch onderzoek onder de aandacht waaruit blijkt dat Hydroxychloroquine wel degelijk héél effectief is in de bestrijding van het corona-virus. Hoe komt het dat we dit NIET in de mainstream media mochten vernemen? Hebben de propaganda-kanalen de opdracht gekregen dit onder te sneeuwen? Daar lijkt het op. Uit de studie blijkt dat het een kwestie is van tijdig toedienen en met de JUISTE DOSIS.

> LINK NAAR ONDERZOEK

Luister/kijk hier naar de uiteenzetting van dr. Campbell


Lockdowns waren totaal overbodig, zegt arts

Malcolm Kendrick, arts en auteur en werkzaam voor de ‘National Health Service‘ in Engeland, beweert dat dr. Fauci (VS) aan de basis ligt van de wereldwijde lockdowns en dat zijn motivatie voor die lockdowns gebaseerd waren op FOUTE DATA. Hij schreef hier een vernietigend artikel over. Intussen zit de wereld met de gebakken peren en gaat de corona-hoax gewoon zijn verdere gang.

> LEES ER ALLES OVER


Djokovic gestraft omwille van rebellie tegen corona?

Novak Djokovic, de nummer 1 in tennis, is van het US Open-tornooi gegooid. Hij sloeg een bal richting lijnrechter. Niet te hard en zeker niet opzettelijk. En excuseerde zich meteen. Dus helemaal geen reden om hem te diskwalificeren. Slaat de Deep State hier terug, en neemt ze wraak omdat Nole in volle corona-malaise een tornooi heeft georganiseerd in Servië?

> BRON / LEES VERDER


Uitgever Atlantic geeft toe dat Trump-artikel fake zou kunnen zijn

Jeffrey Goldberg, uitgever van het magazine The Atlantic dat een belastend artikel publiceerde over Trump (hij zou gesneuvelde soldaten ‘losers’ hebben genoemd), geeft toe dat het best mogelijk is dat de informatie niet correct is. Welnu, John Bolton heeft al aangegeven dat het artikel fake news is, hij was namelijk aanwezig tijdens het bewuste gesprek in Frankrijk. En als Trump-hater heeft hij geen reden om Trump zomaar vrij te pleiten, toch?

> BRON / LEES VERDER

Hier hoort u het uit de mond van Bolton zelve, vanaf minuut 2:


Australische regering: Covid-tests zijn niet betrouwbaar

Therapeutic Goods Administration‘, een instantie gelieerd aan de regering van Australië, geeft op haar website toe dat er weinig of geen bewijs is voor het klinisch nut van PCR- of bloedtests met betrekking tot Covid-19. Het is namelijk onduidelijk of een positieve test ook betekent dat de persoon in kwestie infectieus is. Het dagelijks bombardement van cijfers over besmette personen dient dus enkel om het volk in een staat van angst en paniek te houden.

> BRON / LEES VERDER


Proces Assange zal gaan over persvrijheid

In Londen is vandaag het proces tegen Julian Assange van start gegaan. Vraag is of hij al dan niet wordt uitgewezen naar de VS, hoewel hij er onder Trump allicht vrijer zou zijn dan in het Verenigd Koninkrijk. Aan de poort van het gerechtshof werden enkele tientallen aanhangers van Assange toegesproken door John Shipton (vader), John Pilger (journalist), Tim Dawson (Journalistenfederatie) en Kristinn Hrafnsson (Wikileaks). Vooral de ‘propaganda-kanalen‘ werden hierbij onder vuur genomen…


Hitchens vervoegt het ‘Digital Freedom Platform’

Peter Hitchens, intellectueel/journalist/filosoof, en broer van de wereldbefaamde en intussen overleden denker Christopher Hitchens, heeft zich bij het Londense platform ‘Digital Freedom Platform‘ aangesloten om er – in de goede zin welteverstaan – zijn licht te laten schijnen over de politieke tribulaties (Covid-19) die momenteel onze wereld beroeren. Een video-verslag volgt asap. Feit is dat de ALTERNATIEVE MEDIA almaar aan kracht en belang winnen als tegengewicht voor de (monopolistische) links-liberale media (lees propaganda-kanalen).

> ZIE AANKONDIGING


De samenzwering tegen Donald Trump

Een groep van Democraten (voormalige kaderleden van Obama en Clinton) alsook een kader van neo-conservatievenever-Trumpers‘ zit al maandenlang te werken aan diverse ‘doomsdayscenario’s (war games) omtrent hoe de situatie aan te pakken mocht Trump worden herkozen. Het weze duidelijk dat de Deep State zich niet bij die uitslag zal neerleggen en er zelfs een burgeroorlog voor over heeft om haar criminele instituut overeind te houden.

> LEES VERDER