Hier vindt u elke dag enkele ‘controversiële’ headlines die u in de mainstream media (fake news) niet aantreft, want politiek niet correct. Alzo bent u volledig geïnformeerd.

Democraten in ‘full panic mode’

Nu het onderzoek van procureur Durham naar criminele inmenging van de democraten tijdens de verkiezingen van 2016 naar een afronding evolueert, verkeren de democraten in ‘full panic mode‘. Gisteren hebben alle leden van het ‘Judiciary Committee‘ een schriftelijk verzoek ingediend om een onderzoek te openen naar ‘politieke inmenging’ vanwege justitieminister Barr met betrekking tot dat Durham-onderzoek. Schaamteloze hypocrisie is die democraten gewoon op het lijf geschreven. Of hun verzoek iets uithaalt? Het blijft dode letter.


De Weerstand tegen ‘Cojona’ groeit in Nederland

‘Morgen is het weer zo ver, de persconferentie van Lloyd en Harry. Het wordt weer een hilarische vertoning en wij kunnen wel voorspellen wat er gezegd gaat worden.’, aldus Robert Jensen in zijn laatste video. Wat we uit deze boodschap onthouden is dat de weerstand onder het volk almaar groeit in Nederland. Een kruik gaat zolang te water tot…


Social Media gaan censuur nog opdrijven

De belangrijkste social media-platforms (Twitter en Facebook) hebben aangekondigd dat ze de CENSUUR nog gaan opdrijven met betrekking tot berichten en posts over Covid-19 en uiteraard de verkiezingsstrijd in de VS. Anders gezegd: u zal als wereldburger enkel en alleen de versies van de overheid te zien of te horen krijgen, elke alternatieve mening is uit den boze. Alleen zo kan de corona-hoax in stand worden gehouden. En alleen zo kan er een klimaat worden gecreëerd waarin een eerlijke herverkiezing van Trump onmogelijk wordt gemaakt. Welkom in de Nieuwe Normaal van de globalisten.

> BRON / LEES VERDER


KLIMAATDESKUNDIGE BEKENT ‘VOLKSMISLEIDING’

De vooraanstaande klimaatactivist en meteoroloog Eric Holthaus heeft toegegeven dat activisme inzake klimaatverandering NIET over klimaatwetenschap gaat, maar in werkelijkheid over ‘gerechtigheid’. De bekentenis van Holthaus is slechts de laatste in een lange reeks van ‘wetenschappers’ en anderen die erkennen dat ‘links politiek radicalisme‘ het ware doel is van de zogenaamde klimaatcrisis. Een crisis die de gewone man véél geld gaat kosten en dat ‘um sonst’.

> LEES VERDER


GESTAPO-UPDATE: VICTORIA BEKENT KLEUR

De Australische staat Victoria dient voor het Westen als pilootproject en voorbeeld hoe de Tweede Lockdown moet worden aangepakt. Wat we hier ten tonele zien voeren is puur fascisme geplukt uit Hitler’s SS-handleiding. De bewoners in deze Staat worden gewelddadig onderdrukt en mishandeld door de ordediensten, die opereren namens de globalistische cabal. Die draait er ook geen doekjes meer om, getuige het feit dat de ‘The Freemasons Foundation Victoria‘ een partnership (donor) heeft aangegaan met de lokale ordediensten. Het gaat zelfs zo ver dat de Australische politie nu mondkapjes (muilkorven) verkoopt met het logo van de vrijmetselaars (globalisten). Hoe lang gaat de bevolking dit nog allemaal pikken?

> BRON / LEES VERDER


The Lancet blijft desinformatie verspreiden

Richard Horton, hoofdredacteur van het gerenommeerd medisch tijdschrift The Lancet, heeft zijn les kennelijk niet geleerd. Nadat zijn tijdschrift enkele maanden geleden compleet uit de bocht ging met de publicatie van een vervalst rapport over Hydroxychloroquine, beweert hij nu in een interview met C-SPAN dat de Chinese overheid en de Wereld Gezondheidsdienst (WHO) de corona-crisis heel professioneel hebben aangepakt en bemeesterd. Dit slaat uiteraard nergens op en tast de credibiliteit van het tijdschrift – voor zover die er nog was – helemaal aan.

> BRON / LEES VERDER


Een democrate met gezond verstand

Democratisch volksvertegenwoordiger Tulsi Gabbard heeft samen met de republikein Rodney Davis een wetsvoorstel ingediend dat verkiezingsfraude via ‘ballot harvesting‘ moet voorkomen en bestraffen. Het zit namelijk zo: de democraten beseffen dat ze het in een normale verkiezing nooit zullen halen van Trump. Dus promoten ze via hun propagandakanalen het systeem van stemmen via de post. Zo kunnen ze in de Staten waar ze aan de macht zijn stemmen aanvoeren van mensen die feitelijk niet hebben gestemd en alzo de resultaten manipuleren. De voorbeelden van dit soort fraude in het verleden zijn legio. Zie hier voor meer info over deze fraude.

> BRON / LEES VERDER


Hogerechter Ruth Bader Ginsburg overleden

De 87-jarige hogerechter Ginsburg is gisteren overleden in familiekring nadat er complicaties optraden ten gevolge van een uitgezaaide pancreaskanker. Zij was de tweede vrouw ooit in die functie en is 27 jaar actief geweest aan het Hooggerechtshof waar zij een links en zogenaamd ‘progressief’ beleid steunde. In kringen ter linkerzijde is men als de dood voor het feit dat Trump nu de kans krijgt een conservatieve rechter te benoemen, waardoor het Hooggerechtshof de komende decennia een ‘Hof van het Gezond Verstand‘ zal blijven.

> BRON

HIER ENKELE LIEFDEVOLLE REACTIES VANUIT ‘LINKSE HOEK’:


Trump bluft niet en verbiedt twee social media platforms

Zij die dachten dat Trump aan het bluffen was komen nu bedrogen uit. President Trump heeft net aangekondigd dat hij twee social media-platforms in handen van de Chinese overheid zal bannen op Amerikaans grondgebied. Het gaat over WeChat en TikTok. Volgens Trump zijn deze platforms een bedreiging voor de nationale veiligheid omdat China de apps zou misbruiken voor spionage-doeleinden. Bovendien is TikTok een verzamelplaats voor pedofielen en bijgevolg een te mijden platform voor kinderen.

> BRON / LEES VERDER


Mondkapjes broedhaarden voor bacteriën en schimmels

Onderzoek wijst uit dat de mondkapjes (of zeg maar muilkorfjes) die pendelaars dragen ernstig geïnfecteerd zijn door bacteriën en schimmels. In Duitsland werden at random 20 mondmaskers in een labo onderzocht en de resultaten zijn huiveringwekkend. De aanjager voor de vorming van bacteriën en schimmels is uiteraard de warme lucht die gedurende lange tijd wordt uitgeademd en alzo een ideaal kweekklimaat creëert. Anders gezegd: mondkapjes, die terloops geen corona-partikels tegenhouden omdat die te minuscuul zijn, brengen onze gezondheid in gevaar om hierboven omschreven redenen…

> BRON / LEES VERDER


Pelosi maakt bocht van 180 graden

De Democraten hebben de resultaten van hun zelf uitgevoerde polls binnen en die blijken catastrofaal te zijn voor de ezelspartij. Zoals de kaarten nu liggen worden ze gewoon weggevaagd in november. Reden waarom Nancy Pelosi, speaker of the house, nu toch oproept om de relschoppers in de door democraten geleide steden in vervolging te stellen. Dit in sterk contrast met de linkse politiek van de afgelopen maanden, toen de anarchisten van Antifa en de plunderaars van Black Lives Matter een hand boven het hoofd werd gehouden. Too little too late, Nancy. De doorsnee-Amerikaan heeft begrepen waar de extreem-linkse vleugel van de Democraten voor staat en zal hieromtrent een streng oordeel uitspreken op 3 november.

> BRON / LEES VERDER


Nieuw onderzoek: besmet betekent niet ‘besmettelijk’

De laatste onderzoeken naar de werking van Covid-19 tonen aan wat wij hier al maanden beweren: iemand die positief test op corona is daarom niet per se ZIEK of BESMETTELIJK. Dit staat in schril contrast met de WAANZIN die momenteel in de wereld heerst om zoveel mogelijk mensen te testen en ONNODIG in quarantaine te zetten. Het wordt steeds duidelijker dat de corona-pandemie een POLITIEKE onderneming is die dringend moet worden afgeblokt.

> BRON / LEES VERDER


Rumble is hét alternatief voor YouTube

Sinds de Tech Giants de kant van de globalisten hebben gekozen en zowat alle meningen CENSUREREN die niet sporen met het links-liberale gedachtengoed, ontstaan almaar meer nieuwe platforms die het opnemen voor de vrijheid van meningsuiting. De bekende radio- en TV-commentator Dan Bongino heeft net aangekondigd dat hij gaat investeren in een platform dat zich presenteert als waardig alternatief voor YouTube, met name RUMBLE. ‘De tijd dat Google’s YouTube kon bepalen welke mening mag worden geuit is voorbij’, aldus Bongino.

> BRON

CHECK IT OUT EN MAAK UW EIGEN FREE ACCOUNT AAN:


De ‘footprint’ van Sleepy Joe Biden

Presidentskandidaat voor de Democraten Joe Biden, die toegeeft dat hij speciale medicijnen neemt om zijn hersenwerking te bevorderen, vloog van de week van Washington DC naar Florida en terug, en dat alleen maar voor een korte speech van 18 minuten die bovendien werd bijgewoond door amper een dozijn latino-supporters. Van een vuile, ecologische footprint gesproken, iets waarover de democraten nochtans de ‘moral highground’ prediken.

> BRON


Asielzoekers onder arrest voor brandstichting Moria-kamp

De politie in Lesbos heeft dinsdag vijf asielzoekers gearresteerd die verdacht worden van het stichten van de brand die Europa’s grootste opvangcentrum voor ‘vluchtelingen’ heeft verwoest, meldt het persbureau AP en RTL Today in Luxemburg. “Vijf jongeren met een vreemde nationaliteit zijn gearresteerd, een zesde is nu geïdentificeerd en wordt opgespoord”, aldus minister van Burgerbescherming Michalis Chrysohoidis. Andere bronnen vermelden evenwel dat een linkse Duitse NGO achter de brandstichting zit. Wat er ook van zij, de pyromanen hebben hun doel bereikt, de EU is gezwicht voor ‘morele chantage’.

> LEES VERDER


Antifa wil burgeroorlog ontketenen

Recent gelekte e-mails bevestigen hetgeen Trump eerder deze zomer beweerde in verband met Antifa. Deze anarchistische groep zou volgens de president op georganiseerde wijze een burgerloorlog willen ontketenen. Catherine Herridge van CBS News postte op Twitter diverse mails gelekt door het ‘Department of Homeland Security‘ die deze stelling hard maken. Antifa is dus een goed georganiseerde beweging die geweld tegen de staat, lokale en federale autoriteiten niet schuwt en dus per hoogdringendheid buiten de wet dient gesteld.

> BRON / LEES VERDER


Groenen veroorzaken milieurampen

De Duitse publieke omroep ARD presenteerde onlangs een rapport over hoe “CO2-neutrale” houtverbranding leidt tot wijdverbreide ontbossing in Noord-Europa – een nogal gênante ontwikkeling voor de Europeanen, die onlangs het Braziliaanse bosbeleid veroordeelden. Niet alleen de bossen krijgen een mokerslag te verwerken, ook de dieren in het wild verliezen hun habitat. Volgens recente studies is het aantal vogels met ongeveer 25% afgenomen. Klimaatactivisten, waaronder media als ARD, hebben lang volgehouden dat het verbranden van bomen goed is voor klimaat en milieu, omdat de uitgestoten CO2 gewoon weer in de natuur zou worden gerecycled. ‘Volg de wetenschap’, zo stelden ze keer op keer. Maar ze begrijpen niet dat bomen, afhankelijk van hun leeftijd, als opslagreservoir voor CO2 fungeren. Via houtverbranding laten we zo’n 100 jaar aan opgeslagen koolstofdioxide binnen enkele uren vrij in de atmosfeer.

> BRON


Polls geven Trump de leiding over Biden

Als zelfs de polls, die steevast hun resultaten in het nadeel van Trump aansturen, aangeven dat Trump momenteel een 47%-46% leiding heeft over Biden, kan u er van op aan dat de voorsprong van Trump in realiteit opvallend groot moet zijn. Volgens Rasmussen Reports heeft Trump momenteel zelfs een 52% ‘approval rating’, wat ook opmerkelijk is gezien het feit dat de mainstream media zelden of nooit iets positiefs over Trump publiceren. Biden kan het tij keren tijdens de Trump-Biden debatten, maar die kans is quasi onbestaand, gezien de mentale toestand van Sleepy Joe en de grote vorm waarin Trump momenteel verkeert.

> BRON / LEES VERDER


Proces Assange: persvrijheid staat op het spel

U weet het of u weet het niet, maar momenteel gaat in Londen het proces tegen Julian Assange van Wikileaks zijn 11e dag in. Assange wordt beschuldigd van lekken en publiceren van staatsgeheime informatie. De discussie in het gerechtshof draait momenteel rond de stelling of Assange al dan niet een journalist is, iets wat hem de vrijheid zou geven die informatie kond te maken. Vertegenwoordigers van de Amerikaanse overheid poneren echter de stelling dat élke journalist onder de ‘Espionage Act – 1917‘ strafbaar is indien er ‘classified information‘ wordt publiek gemaakt. Opvallend in deze is de totale afwezigheid van de mainstream media, de belangrijkste persorganen. Zij vinden het proces kennelijk niet belangrijk, hoewel het proces straks nochtans in hun nadeel kan uitpakken als met het verdict de persvrijheid in het gedrang komt…

> BRON / LEES VERDER


Autokaravaan naar Brussel tegen Vivaldi

De onvrede bij de Vlamingen over de op handen zijnde Waals-linkse regering is kennelijk groot. Her en der wordt opgeroepen tot verzet en betogen. Het Vlaams Belang kan uiteraard niet afzijdig blijven en kondigt nu een originele protestactie aan die volledig ‘corona-proof’ is, met name een autokaravaan naar Brussel op 27 september e.k.. De autokaravaan als actiemiddel was populair in de jaren ’60, maar raakte in onbruik naarmate de files langer en de brandstofprijs hoger werd… Nu zorgt het VB dus voor een ‘heropstanding’. Het VB kondigt kolonnes aan vanop verzamelpunten in elke Vlaamse provincie en noemt als eindpunt voorlopig de Heizel.

> LEES ER ALLES OVER


Bill Gates betwijfelt of Trump’s vaccin wel veilig gaat zijn

Het zint Bill Gates voor geen meter dat Trump verschillende partijen aan het werk heeft gezet om in hoge urgentie een vaccin te ontwikkelen. Het ‘US Food and Drug Administration‘ (FDA) kondigde onlangs aan dat het vaccin er inderdaad zit aan te komen, misschien nog net voor de verkiezingen. Maar Gates laat weten dat hij er geen vertrouwen in heeft, gezien het feit dat Trump het FDA zou hebben ‘gepolitiseerd’. Gates heeft miljoenen geïnvesteerd in een eigen vaccin en ziet nu een fortuin door zijn neus geboord.

> BRON / LEES VERDER


Biden verlaat privé-jet en groet… ja wie groet hij?


Vrede in het Midden-Oosten komt sommigen niet goed uit

Bij het ondertekenen in Washington DC van het vredesakkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) gaf president Trump te kennen dat hij aanstuurt op vrede in het hele Midden-Oosten. Hij wil er namelijk ook de Palestijnen en de Iraniërs bij betrekken. Trump beseft dat er een nieuwe wind waait in die regio voornamelijk door zijn toedoen en wil het ijzer smeden nu het heet is. In links-liberale media en Democratische kringen wordt er smalend gereageerd, want dit succes gunt men een man als Trump uiteraard niet.

> BRON


‘China heeft corona gecreëerd en verspreid’

De Chinese wetenschapper en virologe Dr. Li-Meng Yan, die haar land ontvluchtte omdat China geen whistleblowers duldt, heeft haar aantijging jegens de Chinese regering nogmaals herhaald op de prime time-show van Tucker Carlson. Uit haar getuigenis blijkt dat de Chinese overheid het virus heeft geschapen en vervolgens wereldwijd verspreid. De motieven hiervoor? De politieke koers van Trump afblokken, ten koste van wereldwijde ellende… Hoeft het gezegd, Twitter heeft haar account intussen afgesloten.


Verbod op HCQ teruggedraaid in Ohio

Een van onze meest fundamentele en heilige rechten is het recht op medische vrijheid. Maar in het merkwaardige geval van hydroxychloroquine lijkt het erop dat de overheid, de media en de farmaceutische industrie met hand en tand hebben gevochten om het medicijn niet beschikbaar te maken – ondanks overweldigend bewijs dat het COVID-19 kan voorkomen en behandelen. Steeds meer landen (en staten) leggen het vals advies van de WHO naast zich neer en prijzen HCQ aan.

> LEES VERDER


Trump ook een ster in Canada

Dat het volk OVERAL TER WERELD het globalisme afwijst, samen met de corona-hoax, moge blijken uit de vele betogingen wereldwijd. Op onderstaande video ziet u beelden van een betoging in het Canadese Vancouver, waar het voorbije weekend een ‘Freedom Rally‘ werd gehouden. Met veel enthousiasme werd er de naam TRUMP! gescandeerd, de president die symbool staat voor VRIJHEID.


Thierry Baudet countert troonrede Koning Willem-Alexander

Gisteren, op Prinsjesdag, hield Koning Willem-Alexander namens het door Rutte (VVD) voorgezeten kabinet een Troonrede. Het werd een ode aan het GLOBALISME en een heil aan de Nieuwe Wereldorde, die het volk niet tot stand wil zien komen. Hoe wereldvreemd kan een koning toch zijn? Thierry Baudet (FVD) komt namens Forum voor Democratie met een héél andere toekomstvisie. Eentje die een stip op de horizon voor 2040 zet. “Onze visie. Een wérkelijk alternatief voor het huidige beleid,” omschrijft Baudet zijn video.


Biden en de Democraten op hete kolen

Sleepy Joe Biden zal het zelf wel niet beseffen, de Democraten des te meer: volgende week verschijnt een (voorlopig) rapport van senator Ron Johnson (R-Wis.), voorzitter van de ‘Senate Homeland Security Committee‘ met betrekking tot de activiteiten van Biden’s zoon Hunter en de Obama-administratie inzake hun ‘dealings’ met Oekraïne. In simpele woorden: er zit een corruptie-schandaal van mega-proporties aan te komen dat schokgolven doorheen Amerika zal zenden. We zijn benieuwd hoe de fake media en de democraten dit verhaal gaan spinnen…

> BRON / LEES VERDER


Trump bereidt massale arrestaties voor

Het plan van president Trump om zijn land te verdedigen tegen ‘inlandse vijanden’ neemt vormen aan. Er ligt namelijk een plan klaar om het leger in te zetten voor een vlotte distributie van vaccins, enkele dagen vóór de verkiezingen. Zodoende zou het leger omni-present zijn over het hele grondgebied en meteen in actie kunnen schieten mochten de Democraten – bij verlies van Biden/Harris – oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid (lees rellen en plunderingen). In dat geval is de president gemachtigd zich te beroepen op de ‘Insurrection Act‘ en zou het leger alle onruststokers meteen in de boeien mogen slaan.

> BRON / LEES VERDER


Weerstand tegen corona-regels groeit in Nederland

In België blijft het vrij rustig, maar in Nederland groeit de weerstand tegen de onnuttige en totaal misplaatste corona-regels. In onderstaande video geeft Ferdinand van der Neut, woordvoerder van het Algemeen Burger Collectief (ABC) tekst en uitleg. ABC is een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen. In Nederland zijn inmiddels naar schatting enkele honderden maatschappelijke protestbewegingen actief. Aanvalspunten van ABC zijn, de RIVM, het Kabinet en de media.


België een politiestaat in wording?

Parlementslid Frieda Gijbels (N-VA), die haar grondwettelijke taak van ‘controlerende functie‘ wil uitoefenen, wordt door deze regering op de tocht gezet. Haar herhaald verzoek om data te bekomen waarop de ‘surveillance-studie’ van ziekenhuizen met betrekking tot Covid-19 is gestoeld, kreeg nul op het request. WAAROM weigert men de publicatie van verslagen en rapporten van de groep experten belast met de exit-strategie (GEES), de Risk Assessment Group (RAG), de Risk Management Group (RMG) en de Economic Risk Management Group (ERMG), terwijl men goed weet dat men hiertoe gehouden is krachtens artikel 32 van de Grondwet en de wet van 11 april 1994 betreffende de openbaarheid van bestuur? Belgen wordt wakker, ons dierbaar land dreigt te verworden tot politiestaat en we kunnen dat niet laten gebeuren!

> BRON / LEES VERDER


Verspreking van een gevorkte tong?

Kamala Harris zegt wat op haar hart en tong ligt: “A Harris Administration together with Joe Biden“… De natte droom van extreem-links in de VS. Een ballon die niet zal opgaan.


Ontplooiing GESTAPO in Australië als pilootproject

De GESTAPO (ordediensten) in Australië bakt het momenteel wel héél erg bruin. Zelfs linkse journalisten stellen vast de Australië momenteel de grootste politiestaat ter wereld is, nooit eerder gezien in de recente geschiedenis. Het lijdt geen twijfel dat het continent momenteel een ‘pilootproject‘ is van de CABAL, op weg naar de creatie van een New World Order. Hier worden momenteel de meest grove autoritaire maatregelen uitgetest om het volk te onderdrukken en fundamentele vrijheden te ontnemen. Overal in het land gedraagt de politie zich op hoogst brutale wijze, iets wat de vraag doet rijzen hoe lang het volk deze tirannie nog over zich heel zal laten gaan…

> VOORBEELD POLITIEGEWELD

ZIE VIDEO-VERSLAG UIT AUSTRALIË (NA KORTE RECLAMECLIP):

> BRON / LEES VERDER


Latino’s voor Biden sturen hun kat

Alweer een tegenvaller van formaat voor Joe Biden. Om de massale opkomst voor Trump in Nevada van antwoord te dienen hield Sleepy Joe een samenkomst voor Latino’s in Las Vegas (Nevada). Probleempje: er kwam niemand opdagen. Toch durven de fake polls te poneren dat Biden een enorme voorsprong heeft op Trump. Maar dat gelooft intussen niemand meer, op Biden na uiteraard.


Federale rechter heft lockdown in Pennsylvania op

Een federale rechter heeft gisteren de lockdown-regels van gouverneur Tom Wolf van Pennsylvania ongrondwettelijk bevonden. Rechter William Stickman liet geen spaander heel van het corona-beleid van de democratische gouverneur, wiens enige motief eruit bestaat de komende verkiezingen te bemoeilijken en eventueel te boycotten om een herverkiezing van Trump onmogelijk te maken. Bovendien, aldus de rechter, is het moeilijk om dit soort dictatoriale regels terug te schroeven, ook al is de crisis voorbij. Iets wat de democraten allicht niet van plan waren. Laat dit tot inspiratie dienen in ons land, waar globalisten op een Tweede Lockdown aansturen…

> BRON / LEES VERDER


De oorlog tegen de censuur van de Big Techs

In volgende video argumenteren Brian Rose van LondenReal en Alex Jones van InfoWars over de aan de gang zijnde oorlog van vrije denkers versus de moordende censuur van de Big Techs, met Google op kop. Hoewel de platforms van beide freedom fighters integraal worden geboycot door media en social media, hebben zij hun eigen platforms opgezet die miljoenen aanhangers hebben en met de dag blijven groeien. Er is een Groot Ontwaken bezig van de sheeple en dat kan de cabal en zijn waterdragers voorkomen noch vermijden.

LINK > BANNED.VIDEO
LINK > LONDONREAL.TV


De doodsteek voor Sleepy Joe Biden’s campagne

Waarom zijn entourage hem dit laat doen is ons een raadsel, maar Sleepy Joe Biden heeft zoals verwacht een enorm slechte beurt gemaakt te gast zijnde op het live-programma THE VIEW. Niet enkel zijn wartaal en brain farts, maar vooral het feit dat hij geen excuus geformuleerd krijgt voor de vrouwen die hem beschuldigen van ongepast gedrag slaat gewoon alles. De verbaasde blikken van de dames op deze clip zijn illustratief en bezegelen allicht zijn lot als presidentskandidaat.


‘De pers bestaat uit een bende leugenaars’

Justitieminister William Barr (VS) zei afgelopen vrijdag tijdens een interview met de website Townhall.com dat hij helemaal geen hoge pet op heeft van de mainstream media. ‘Vele journalisten zijn tegenwoordig eerder bezig met het bedrijven van politiek activisme dan dat ze aan waarheidsvinding doen’, zegt Barr. ‘Eigenlijk zijn ze niet meer dan een bende leugenaars. Dat weten ze zelf ook, en hun verslaggeving over de rellen bewijst mijn stelling’, aldus Barr.

> BRON / LEES VERDER


Het paniek zaaien der virologen

De virologen bereiden ons mentaal voor op een volgende lockdown, dat blijkt uit de angstzaaierij van de laatste dagen. Dat al die recente positieve testen van weinig betekenis zijn, willen ze niet gezegd hebben. Feit is dat wie positief test daarom niet per se ziek of infectueus is. Testen zou alleen dienen te gebeuren bij mensen die ziekteverschijnselen vertonen, zodat meteen een behandeling met HCQ kan worden opgestart. Het weze duidelijk dat een Tweede Lockdown al langer op de agenda staat en deel uitmaakt van het RESET-plan.

> BRON / LEES VERDER


De Gestapo in Australië wordt steeds brutaler

Het politiegeweld in de staat Victoria in Australië neemt overhand toe. Op de beelden hieronder is te zien hoe een mentaal gehandicapte man opzettelijk wordt aangereden door een politievoertuig, waarna de agenten bijzonder brutaal tewerk gaan. Hoe lang gaat de bevolking dit soort Gestapo-gedrag nog pikken?


Hier gaan we weer: ‘Schaf de Nobelprijs af’!

In linkse kringen (in de VS) wordt er al hard geroepen dat de Nobelprijs voor de Vrede best wordt afgeschaft. Want dat Trump deze prijs zou krijgen is een nachtmerrie voor deze hoofden vol helium. ‘Nobel Peace Prize is a sham like Oscars and Miss Universe‘ roept de een. En ‘I hate to be the one pointing this out, but Hitler, Mussolini and Stalin were also nominated for the Nobel Peace prize‘, roept een ander. Het toont andermaal aan hoe gestoord men ter linkerzijde wel is.

> BRON / LEES VERDER


Chinese virologe heeft bewijs dat Covid-19 artificeel is

Opnieuw komt de Chinese wetenschapper dr. Li-Meng Yan uit de kast met de stellige bewering dat Covid-19 een articifieel virus is, dus gecreëerd in een laboratorium. Het marktverhaal met overdracht door vleermuizen in Wuhan was gewoon een rookgordijn, zegt ze. De Chinese overheid in Peking heeft opzettelijk de uitbraak van het virus in de doofpot willen stoppen, iets waardoor het killervirus is kunnen ontsnappen naar de rest van de wereld, aldus dr. Li-Meng Yan. Hiermee geeft ze Trump gelijk als die beweert dan China verantwoordelijk is voor de huidige malaise.

> BRON / LEES VERDER


Netflix-baas ontmaskerd als pedofiel

Netflix, dat momenteel onder vuur ligt met de film CUTIES waarin minderjarige meisjes worden geseksualiseerd, krijgt opnieuw een opdoffer te verwerken. Reed Hastings, de CEO van Netflix is door FBI-agenten betrapt. Zij vonden maar liefst 13.000 beelden en video’s met kinderpornografie op zijn computer. De politie kwam hem op het spoor tijdens één der grote acties ter bestrijding van kinderhandel, gelanceerd door Trump.

> BRON / LEES VERDER


Onze virologen bereiden een Tweede Lockdown voor

‘De kans is groot dat we deze week naar gemiddeld 1.000 corona-besmettingen per dag evolueren’, zegt viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) in de krant De Standaard. ‘Het probleem is dat de maatregelen in vraag worden gesteld’, luidde het gisteren in De Zevende Dag (VRT). ‘Oók door de overheid. Deze week wordt de lakmoesproef van de contactopsporing. Als het aantal besmettingen de capaciteit van de contactopsporing gaat overstijgen, dan heb je wel een probleem.’ aldus Van Ranst. Alsof het niet geweten is dat de virologen, na ons een rustpauze te hebben gegund, de bevolking momenteel voorbereiden op een Tweede Lockdown, want de Great Reset komt er hoe dan ook…

> LEES VERDER


Ex-CIA officier: ‘Als Trump wint ontploft de boel’

Een voormalige CIA-officier ‘special ops‘, die jaren undercover heeft gewerkt in het Midden-Oosten en Zuid-Azië, waarschuwt dat het geweld zal exploderen als Trump de komende verkiezing opnieuw wint. Deze officier, die over genoeg achtergrondinfo beschikt, noemt de huidige rellen niets minder dan een opstand, terwijl de pers het over ‘vreedzame protesten’ heeft. “Should President Trump win, his victory will immediately be declared invalid and illegitimate by the mob, and the level of violence will explode.”

> BRON / LEES VERDER


Bill Maher boort CNN-correspondent in de grond

Bill Maher, de liberale Amerikaans komiek, acteur, presentator, televisieproducent, filmproducent en auteur, heeft CNN’s Witte Huis-correspondent Jessica Yellon met de grond gelijk gemaakt omdat ze het geweld goedpraat dat momenteel woedt in diverse grootsteden in de VS. Maher’s programma “Real Time with Bill Maher” is trouwens de eerste live-show mét publiek na de lockdowns. Steeds meer democraten worden kritisch ten overstaan van de extreem-linkse acties die het land verdelen.

> BRON / LEES VERDER