Hier vindt u elke dag enkele ‘controversiële’ headlines die u in de mainstream media (fake news) niet aantreft, want politiek niet correct. Alzo bent u volledig geïnformeerd.

Welke fraude? Wel deze fraude…

De U.S. Postal Service is een onderzoek gestart naar de oorsprong van een vracht ‘absentee ballots‘ (stemmen-via-post) die werd gevonden naast een weg in de staat Wisconsin. Ook de Texaanse procureur Ken Paxton liet weten dat er diverse personen zijn gearresteerd op verdenking van frauduleuze ‘ballot harvesting‘ (verzamelen en ophaling van stemmen-via-post). Deze pogingen tot verkiezingsfraude vinden momenteel over het hele land plaats en worden uiteraard opgezet om de Democratische partij te bevoordelen. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken (zie video vanaf 2min.15).


Klap dan toch, dommekloten!

Onlangs haalde het bericht dat Trump gesneuvelde militairen uit WOI ‘losers‘ zou hebben genoemd het wereldnieuws. Fake news, was het. Een rechtzetting kwam er niet in de links-liberale propagandakanalen. Nu duikt er een video op uit 2016, waarop Joe Biden een speech geeft voor soldaten op de militaire basis Al-Dhafra Air Base nabij Abu Dhabi. Biden noemt de soldaten ‘stupid bastards‘, het staat op film, dus geen fake news. Haalt dit ook de wereldpers? Don’t hold your breath…

> BRON / LEES VERDER


‘Open Brief’ Belgische dokters gaat viraal

De Open Brief die een 300-tal Belgische dokters en wetenschappers hebben geschreven en gericht tot de overheid, krijgt tractie en gaat viraal tot in het buitenland toe. Tot hiertoe hebben zowat 13.000 mensen de open brief goedgekeurd en getekend. Er komt kennelijk een beweging op gang, net als in het Verenigd Koninkrijk, waar de protesten tegen de overheidsrestricties met de dag toenemen…


Trump zet Antifa en KKK op lijst terroristische groeperingen

Trump heeft zonet een soort Marshallplan bekendgemaakt om de zwarte bevolking kansen op een betere toekomst te schenken. Hij zal maar liefst 500 miljard dollar kapitaal ter beschikking stellen van zwarte ondernemers en is van plan 3 miljoen nieuwe jobs te creëren voor de zwarte bevolking. Anders gezegd, Trump wil de zwarten UIT de ‘urban plantations‘ (zwarte getto’s) halen waarin de Democraten hen uit eigenbelang al decennia lang samendrijven en zoet houden. Ook plaatst Trump zowel Antifa als de KKK op de lijst van terroristische groeperingen, waarmee beide groepen alzo in het vizier van justitie komen.

> BRON / LEES VERDER


Viruswaanzin komt op met kieslijst “STOP”

De beweging VIRUSWAANZIN heeft zich afgevraagd wie de burgers in dit land nog beschermt en kwam alzo tot de conclusie dat de burger er kennelijk alleen voor staat. Reden waarom de beweging nu opkomt met een kieslijst, kortweg STOP genoemd. Men vermeldt hierbij dat het zeker niet de bedoeling is een politieke partij op te richten. Zij zullen hun acties beperken tot 3 centrale punten: 1) Stop de huidige restricties en neem de juiste maatregelen zonder collateral damage; 2) Herstel onmiddellijk de volledige economie in alle sectoren; 3) Zorg dat dit nooit meer gebeurt.

> BRON / LEES VERDER


Lockdown leidt tot meer doden dan corona

De Duitse minister voor Economische Samenwerking Gerd Muller waarschuwt dat de respons op de corona-crisis (lockdowns) wereldwijd voor grote armoede en ellende zal zorgen en tot zeven keer meer doden zal eisen dan het corona-virus zelf. Hierin wordt hij bijgetreden door diverse wetenschappers. Tijd om het roer om te gooien.

> BRON / LEES VERDER


Welke fraude? Wel deze fraude…

In de staat Virginia (VS) ontvingen een 1000-tal mensen twee biljetten per persoon in plaats van één. De lokale overheid wijt het euvel aan problemen met de printmachines. Maar de republikeinen wijzen met de vinger richting democraten die op de valreep de wetgeving hebben aangepast om stemmen-via-de-post mogelijk te maken. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken.

> BRON / LEES VERDER


Crazy Nancy vindt een presidentieel debat onnodig

Tijdens een interview met CBS gisteren herhaalde parlementsvoorzitter Nancy Pelosi dat zij het niet nodig vond dat Biden in debat zou treden met Trump. Want Trump houdt zich toch niet aan feiten en waarheid en heeft geen respect voor de grondwet. Dat het precies de Democraten zijn die de verkiezing van Trump nooit hebben geaccepteerd en alle kuiperijen uit het boekje hebben aangewend om hem uit het Witte Huis te verdrijven, wordt uiteraard niet verteld. Bovendien weten de Democraten dat Trump aanstaande dinsdag brandhout maakt van Sleepy Joe.


Welke Fraude? Wel deze fraude…

In Petaluma California, ten noorden van San Francisco, vond een man duizenden ongeopende ‘stembiljetten-via-de-post‘ in een vergaarbak voor vuilnis. Gemeentepersoneel trachtte meteen de vondst te verbergen. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken.

> BRON


Blexit in full swing

In de VS verlaten de zwarten in drommen de Democratische partij en haar almaar extremer links gedachtengoed. Zonder die steun maken de Democraten geen schijn van kans tijdens de komende verkiezingen, reden waarom zij het frauduleuze ‘stemmen-via-de-post’ pushen, de lockdowns willen laten voortduren en onrust zaaien over het hele land met valse propaganda als zou Trump straks de uitslag van de verkiezingen niet accepteren.


Mega economische crisis op komst

Financiële experten waarschuwen dat er een economische crisis van nooit geziene proporties op komst is die een groot deel van de bevolking in armoede en zelfs hongersnood zal storten. De ‘tipping point‘ is de massieve injectie van financiële steun aan mensen en bedrijven die lijden onder de lockdowns alsook de vele restricties en talloze faillissementen die in het verschiet liggen. Deze video maakt een en ander duidelijk.


Corona-paus heeft boter op het hoofd

De Britse krant The Telegraph heeft zopas onthuld dat Sir Patrick Vallance, de belangrijkste wetenschappelijke corona-adviseur van de Britse regering, maar liefst voor £600.000 aan aandelen bezit in GlaxoSmithKline (GSK), het bedrijf dat de opdracht kreeg corona-vaccins voor het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen en te produceren. Het zou een goede zaak zijn mocht men ook in ons land een onderzoek starten naar mogelijke belangenvermenging, want de wijze waarop onze virologen de corona-hoax blijven aanjagen doet vragen rijzen.

> BRON / LEES VERDER


Steve Bannon: De samenzwering tegen Trump

Voormalig strateeg van de Trump-campagne Steve Bannon kondigt de start aan van een info-toer die moet voorkomen dat de Democraten met allerlei ‘kuiperijen’ de verkiezingen vervalsen. Zijn ‘The Plot to Steal 2020‘-campagne ging van start in New York en trekt nu verder over het hele land. In dit kort interview met de zender OAN geeft Bannon tekst en uitleg.


Intussen in België: virologen gaan staken

Verschillende topexperts gaan dit weekend in zwijgstaking. Het gaat onder meer om Marc Van Ranst, Erika Vlieghe, Geert Molenberghs, Niel Hens en Pierre Van Damme. Dat meldt VRT NWS. De deskundigen vinden dat de bevoegde politici zich te vaak achter hen verstoppen en te vaak weigeren om interviews over het coronabeleid te geven. Anders gezegd: ze voelen zich een beetje ‘uitgerangeerd’ en schreeuwen dus voor wat extra aandacht.


Clintons in ‘hot water’: Durham onderzoekt Foundation

VS-aanklager John Durham is volgens insiders grondig aan het analyseren hoe het FBI zijn onderzoek heeft gevoerd met betrekking tot de malversaties van de Clinton Foundation. Durham is corruptie, omkoping en pay-for-play op het spoor. Het is intussen iedereen duidelijk geworden dat er onder de Obama-regering een dubbele standaard gold: Democraten zijn per definitie geprivilegieerd, krijgen vrij spel en staan boven de wet. Als het onderzoek is afgerond, zal er allicht de nodige imagoschade zijn voor het FBI. En de Clintons? Ook voor hen ziet de toekomst er niet rooskleurig uit.

> BRON / LEES VERDER


Ook PVV trekt van leer tegen het migratiepact

Vanuit het Nederlandse parlement is door de twee rechtse oppositiepartijen PVV en FvD zeer kritisch gereageerd op de nieuwe plannen van de Europese Commissie die vorm kregen in het nieuwe migratie- en asielzoekerspact en afgelopen woensdag werden gepresenteerd. Men verwijt de beleidsmakers van de Europese Unie o.a. zo nog meer ‘gelukszoekers’ te willen importeren met een structurele demografische transformatie (omvolking) tot doel… Hongarije, Polen en Tsjechië verwerpen intussen het nieuwe migratiepact.

> BRON / LEES VERDER

https://youtu.be/EjiUCzPSfZM


Hoe dodelijk is corona eigenlijk?

Ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft volgens onderzoek van de bloedbank al corona gehad. Dat betekent dat het sterftecijfer laag ligt. Lager dan we eerst dachten. Precies dit sterftecijfer is de belangrijkste graadmeter om te weten of de huidige regels wel ‘proportioneel‘ zijn. Maar Mark Rutte kan de vraag van Thierry Baudet niet beantwoorden…


FBI: ‘Russia Collusion’ was een valstrik

FBI-agent William Barnett, die een belangrijke rol speelde in het onderzoek naar zowel generaal Michael Flynn als Trump’s ‘Russia Collusion-case‘, heeft tijdens een ondervraging door het Ministerie van Justitie toegegeven dat er in beide dossiers geen aanwijzingen waren van overtredingen. In het geval van de ‘Russia Collusion’ wist Robert Mueller dat vanaf het begin, maar hij had zich tot doel gesteld ‘Trump hoe dan ook te pakken’. Het bevestigt wat we al langer wisten: de Obama-administratie was één der meest corrupte uit de Amerikaanse geschiedenis. Edoch, Karma is a bitch

> BRON / LEES VERDER


Welke fraude? Wel deze fraude…

Na Massachusetts en North Carolina is er nu ook een geval van verkiezingsfraude in de staat Pennsylvania. Het FBI heeft ontdekt dat stembiljetten, ingediend door militairen, werden geopend door stafpersoneel (Democraten), waarna alle stemmen pro Trump werden verwijderd. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken.


De fameuze ‘Epstein flight-logs’ vrijgegeven

De vluchtgegevens van Jeffrey Epstein’s ‘Lolita Express‘ zijn vrijgegeven, zie link. Het document lijkt authentiek, maar kon vooralsnog niet geverifieerd worden. Feit is dat er aanwijzingen zijn als zouden er diverse pagina’s uit de logboeken zijn verdwenen… Zoals verwacht komt voormalig president Bill Clinton frequent voor op de lijsten, benevens Kevin Spacey. Ook werden tal van gasten enkel met hun initialen genoteerd, dat is dus voer voor speculatie de komende dagen.

> LINK NAAR FLIGHT LOGS


Welke fraude? Wel, deze fraude…

In onderstaand bericht hadden we het over verkiezingsfraude in Massachusetts. Hier melden we een geval van frauduleus gedrag, ditmaal in North Carolina. Hier hebben de Democraten het voor mekaar gekregen laattijdig ingediende stembiljetten te doen gelden, alsook ‘ballot harvesting‘ toe te staan (het ophalen en massaal indienen van stembiljetten, zonder dat de kiezers betrokken zijn). Trump pikt dit uiteraard niet en dient een klacht in. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken.

> BRON


Welke fraude? Wel, deze fraude…

Dr. Shiva Ayyadurai, uitvinder van de e-mail en kandidaat senator voor Massachusetts, heeft een klacht ingediend tegen de Democraten wegens verkiezingsfraude. Ayyadurai, die de voorverkiezing tegen alle verwachting verloor, stuurde aan op een hertelling van de stemmen. Maar dat is niet meer mogelijk, omdat de democraten 1 miljoen stembiljetten hebben vernietigd. Men is bij wet nochtans verplicht de stembiljetten 22 maanden te archiveren, mocht er zich een dispuut zoals nu voordoen. Als Trump beweert dat hij de verkiezing alleen door fraude kan verliezen, heeft hij dus recht van spreken.

> BRON


Waarom wordt Soros als een ‘god-de-vader’ gezien?

Tucker Carlson, befaamd TV-presentator op FOX NEWS, onthulde eerder deze week dat George Soros 17 procureurs heeft omgekocht in evenveel staten, met de bedoeling ervoor te zorgen dat aangehouden relschoppers meteen weer worden vrijgelaten, zodat ze weer verder kunnen rellen. Soros is uiteraard de geldschieter van zowel Antifa als Black Lives Matter en dus de mastermind achter de ongeregeldheden in de VS. De video van Carlson werd meteen door Twitter gecensureerd. Eerder deze week werd Newt Gingrich, voormalig parlementsvoorzitter, ook al de mond gesnoerd op FOX omdat hij kritisch was jegens Soros. Waarom behandelen de media George Soros als een heilige waarover geen slecht woord mag worden gesproken? U verneemt het in onderstaande video.

> BRON


Ook de Duitse bevolking is het corona-theater beu

Tot verbazing van talloze Duitsers zond het ZDF (nochtans een puur staatspropaganda-kanaal) een korte reportage uit waarin het corona-theater fors in vraag werd gesteld. De voortdurende inperkingen van de vrijheid neemt bij de bevolking het draagvlak weg om de maatregelen strikt op te volgen. De epidemie is onder controle, zegt men, en het gezondheidsapparaat functioneert goed. Toch blijft de overheid aandringen op verdere maatregelen, iets waar weinigen nog begrip voor kunnen opbrengen.

> BEKIJK HIER DE REPORTAGE


VS: Linkse Staten lopen leeg

In de door Democraten geleide staten, met California op kop, is een ware exodus bezig. Mensen zijn niet alleen de hoge belastingen moe, het slecht beheer zit hen hoog. Er heerst geen ‘law and order‘, de steden zijn vervuild en zien er niet uit met de vele duizenden daklozen in het straatbeeld en de vele drugsspuitjes op stoepen en in parken. De eindeloze regelgeving maakt ondernemerschap quasi onmogelijk en het politiek establishment is vergeven van corruptie en nepotisme. De linkse waanzin rond ‘social justice‘ en de corona-crisis zijn voor talloze ondernemende mensen de finale druppel.

> BRON / LEES VERDER


Marrakesh immigratiepact 2.0 op de agenda

Wij worden dermate opgeslorpt door de niet aflatende paniekzaaierij rond corona dat wij niet in de gaten hebben dat de ‘EUSSR’ in Brusselse pluche salons stiekem een nieuw MIGRATIEPACT door onze strot wil rammen. Het nieuwe voorstel is wat anders verwoord en verpakt, maar komt bottom line op hetzelfde neer: de EU wil dit continent verder omvolken met strijdbare jonge mannen uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië (Afghanistan). Dat de multi-culti-utopie compleet heeft gefaald is voor de bobo’s in Brussel kennelijk geen issue. In België is het onderwerp momenteel zelfs geen thema, hier gaat de regeringsvorming voor. Maar in Nederland bijt vooral Thierry Baudet van zich af.


Trump geeft China de volle laag

In de mainstream media heeft u er weinig of niets van gezien of gehoord, daarom dit toch even onder de aandacht brengen: vorige dinsdag gaf Trump tussen al zijn rallies door even een striemende speech die live werd gestreamd op een vergadering van de Verenigde Naties te New York. Vooral China moest het zwaar ontgelden. Trump beschuldigde China er niet alleen van de corona-crisis te hebben veroorzaakt, hij stelde tevens aan de kaak dat China zowat de grootste vervuiler ter wereld is en er nog mee weg komt ook. Ook de VN zelf noemde hij een falend instituut en illustreerde dat met voorbeelden.

> BRON / LEES VERDER


Belgische dokters trekken aandacht in de VS

Een Open Brief, gericht aan de Belgische overheid, en geschreven door een 100-tal dokters en wetenschappers uit België, trekt méér aandacht van alternatieve media in de VS dan bij de gewone pers in eigen land. In deze open brief poneren de wetenschappers dat er géén medische verrechtvaardiging is voor de strenge corona-maatregelen die wereldwijd worden getroffen. Zij staven dat met feiten, iets wat door de angstaanjagers uiteraard niet op prijs wordt gesteld. De Nederlandstalige versie van de open brief vindt u trouwens onder DIT ARTIKEL.

> BRON


Nederland terug naar normaal

In Nederland is een volksgerichte petitie opgestart. Geen oproep tot ongehoorzaamheid, eerder een oproep tot open debat. Een open debat tussen experts over inhoud en over de verrechtvaardiging en proportionaliteit van de corona-maatregelen. Wie lanceert de petitie? Het initiatief is geen onderdeel van een actiegroep, maar komt spontaan uit de samenleving. Er zijn al vele initiatieven gepasseerd, helaas kan alleen de kracht van de samenleving in de vorm van zo veel mogelijk handtekeningen het volk versneld uit deze coronacrisis halen. Lees de tekst en als u ze goedkeurt, teken en deel dan deze petitie!

> TEKEN DEZE PETITIE


Intussen in België


Ohio massaal present op Trump-rally

Trump’s rally in Swanton (Ohio) werd, zoals u op onderstaande beelden kan zien, massaal bijgewoond. Het volk staat achter zijn president en wil absoluut een herverkiezing zien. En toch zou Biden leiden in de polls? Dat gelooft geen hond, het bewijst hoe corrupt deze links-liberale pollers en dito media zijn.


Spanning stijgt in Londen over noodwetten

Over enkele dagen stemt het parlement in Londen over de wurgende noodwetten voorgesteld door premier Boris Johnson, ter bestrijding van het fantoom-virus. De bijkomende restricties die men aan de bevolking wil opleggen rieken naar gerecycleerd fascisme, waar de nazi’s van zouden opkijken. Tal van parlementariërs lusten er geen pap van, maar gaan ze ook werkelijk tegenstemmen ondanks het feit de publieke druk enorm groot wordt tegen het corona-theater?


Corona-aanpak van het gezond verstand

Dokter Johan Giesecke, epidemoloog, geeft richtlijnen en advies aan het Iers parlement. Hij stelt voor het virus zijn gang te laten gaan, zonder lockdowns en restricties, maar tegelijk een programma uit te rollen dat ouderen en de meest kwetsbare burgers beschermt. Personeel in verzorgingscentra regelmatig testen.


Begluurt Instagram zijn gebruikers?

Brittany Conditi, een gebruiker van Instagram uit New Jersey (VS), sleept Facebook (eigenaar van Instagram) voor de rechter. Brittany is er namelijk van overtuigd dat Instagram de camera op haar iPhone misbruikt om haar te bespioneren in haar intiemste privé-sfeer. Blijkt intussen dat social media inderdaad bij machte zijn uw camera te gebruiken ook al is die op dat moment niet actief. Facebook ontkent uiteraard alle beschuldigingen. Wordt vervolgd.

> BRON / LEES VERDER


DNA-database in wording?

De Nederlandse regering heeft zopas beslist om de coronatests afgenomen in Nederland over te brengen naar Abu Dhabi voor analyse. Omdat Nederland niet over genoeg labo-capaciteit zou beschikken. Klinkt een beetje van de zotte. Zou het misschien kunnen dat Rutte de corona-hoax misbruikt om het DNA van zijn landgenoten in kaart te brengen en te stockeren in een database? Iets wat in de woestijn van de Emiraten niet kan worden gecheckt. Met welk doel? En is die strategie lopende over het hele Westen?

> BRON / LEES VERDER


Een body language-diagnose van Sleepy Joe Biden

Uit deze analyse van een specialist in body language blijkt toch dat er iets loos is met presidentskandidaat Joe Biden. Is deze man in staat topfunctie van president van de VS uit te oefenen? Ook bij de democraten nemen de twijfels toe.


Onderzoek toont aan: Corona is bangmakerij

In de VS werden, verspreid over 37 universiteiten, 48.200 gevallen genoteerd van met corona besmette personen. Onderzoek wijst echter uit dat slechts 2 mensen werden gehospitaliseerd en dat er GEEN dodelijke slachtoffers vielen. Als u een student bent zal u meer risico lopen te sterven door een komeetinslag dan door Covid-19…

> BRON


Middenstand moet kapot in Londen

In het Verenigd Koninkrijk bestaat de vrees dat deze tweede lockdown het einde betekent voor talloze zelfstandigen en kleine ondernemers. Het gelijkt er zelfs op dat dit een bewuste politiek is. In deze tweetvid stelt Brian Rose van Londen Real enkele pertinente vragen daaromtrent.


Burisma-onderzoek Bidens belooft vuurwerk

Het Burisma-onderzoek naar vermeende corruptie van Joe en Hunter Biden in Oekraïne is afgerond, het rapport kan nu elk moment worden vrijgegeven. Naar verwachting zal het onderzoek uitwijzen dat er omkoopsommen werden betaald, dat er diverse financiële transacties zijn gebeurd die als corruptie worden bestempeld en dat de Obama-administratie een en ander in de doofpot heeft willen duwen. Vlak voor de verkiezingen kan dit rapport de doodsteek betekenen voor Biden’s campagne alsook de reeds twijfelachtige reputatie van Obama verder beschadigen.

> BRON / LEES VERDER


Big Tech in het vizier van justitie

Justitieminister William Barr en een dozijn procureurs zullen volgende week samenkomen voor een 3-daags overleg. Op de agenda: hoe kan de dominantie van Big Techs en vooral die van Google aan banden worden gelegd? De ongezonde monopoliepositie van Google steekt al langer de ogen uit. Allicht zal men tot het besluit komen dat Google diverse onderdelen van zijn bedrijf, waaronder YouTube, van de hand zal moeten doen. Spijtig dat men hier niet eerder mee is begonnen, maar beter laat dan nooit.

> BRON / LEES VERDER


Prominente pedofielen in paniek

Diverse prominente pedofielen – waaronder Bill Clinton – verkeren momenteel in een toestand van paniek nu Denise George, de Procureur-Generaal van de Virgin Islands (VS), heeft geëist alle passagierslijsten van Epstein’s Lolita Express-vluchten openbaar te maken. Het gaat over de logboeken van enkele helicopters en vliegtuigen waarmee hitsige gasten werden overgevlogen naar Jeffrey Epstein’s privé-eiland. Hier werden minderjarige meisjes misbruikt. Shit is about to hit the fan…

> LEES VERDER


De waarheid omtrent Kyle Rittenhouse

25 augustus was een zwarte dag in Kenosha (Wisconsin – VS). Tijdens rellen van Black Lives Matter en aanverwant crapuul werd er die nacht geschoten en vielen er doden en gewonden. De links-liberale propagandakanalen schoven de schuld uiteraard in de schoenen van een ‘extreem-rechtse Trump-aanhanger’, met name de 17-jarige Kyle Rittenhouse. Maar de feiten vertellen een heel ander verhaal. Een verhaal van links-extremisme en dito zinloos geweld… Rittenhouse, die momenteel onder arrest is geplaatst, zal later hoogstwaarschijnlijk worden vrijgesproken, want een klassiek geval van zelfverdediging. Hier een beknopt video-verslag:


Bekende Nederlanders doen niet meer mee!

Een groeiend aantal bekende Nederlanders belooft ‘zijn bek niet meer te houden’. Met de hashtag #ikdoenietmeermee roepen ze op tot verzet tegen de dwingelandij van de overheid, de paniekzaaierij en de onnuttige coronamaatregelen. De actie wordt uiteraard fel bekritiseerd in de propagandakanalen want spoort niet met de campagne die de geesten moet voorbereiden op een Tweede Lockdown.

> BRON / LEES VERDER


ONVREDE GROEIT MET DE DAG IN NEDERLAND

De uitspraak die Premier Rutte gisteren deed zegt veel over hoe onze leiders over ons denken. Maar ze kunnen maar beter beginnen met naar ons te luisteren’, aldus Robert Jensen in zijn laatste video-verslag. Premier Rutte beledigde namelijk de Hollandse voetbalsupporters met het devies ‘dat ze maar beter hun bek houden‘. Iets wat hem niet in dank zal worden afgenomen. Het is tekenend voor de groeiende spanningen in Nederland, waar de bevolking, net als elders in de wereld, schoon genoeg aan het krijgen is van de corona-hoax.


Onze Toekomst ziet er héél somber uit

Denktank The Conference Board vroeg aan zeshonderd CEO’s wereldwijd wat zij verwachten: een zeer korte, een korte, een middellange of een lange recessie. De meeste CEO’s (42 procent) rekenen op een zogenoemde U-vormige recessie. Hierbij krijgen economieën kortstondig te maken met een kink in de kabel, om na één tot twee jaar weer de weg vooruit te vinden. Minder goed nieuws is wel dat de op één na grootste groep (32 procent) uitgaat van een L-vormige recessie, waarbij het herstel járen kan duren. Dat de coronacrisis weinig goede effecten op de wereldeconomie heeft, zal inmiddels bij vrijwel iedereen zijn doorgedrongen. Bedrijven, klein en groot, moesten dit jaar talloze medewerkers ontslaan als gevolg van een vraaguitval door de mondiale lockdowns. Ook bij ons wordt gevreesd dat het grootste deel van de ontslaggolf nog volgt, zodra de steun aan het bedrijfsleven ophoudt. De toekomst die de cabal voor ons in petto heeft ziet er anders gezegd zwart uit.

> BRON / LEES VERDER


Britten steeds bozer over Tweede Lockdown

Premier Boris Johnson maakt dus deel uit van de cabal die aanstuurt op een Great Reset, waarbij het volk tot slavernij wordt gedwongen. Zonder wetenschappelijke onderbouw wordt er een Tweede Lockdown ingesteld met steeds strengere corona-regels. De Britten voelen met de ellebogen aan dat ze bij de neus worden genomen. Nigel Farage laat zijn licht schijnen over de huidige situatie in het Verenigd Koninkrijk. Hij stipt ook aan dat terwijl de aandacht gefocust is op corona, er langs de achterdeur duizenden ongewenste migranten het land blijven binnenstromen vanuit Frankrijk. Alle ingrediënten voor een ‘perfect storm’ zijn aanwezig…

BRITTEN OP TWITTER OVER DE ABSURDITEIT VAN DE SITUATIE :

DE CAPITULATIE-REDE VAN BOJO:


PROTEST AGAINST STUPIDITY

Trump, die zopas enkele rallies heeft gehouden in ‘blue states‘ (Staten gedomineerd door Democraten) gaf zijn opponenten van hetzelfde laken een pak. Tijdens zijn ‘Great American Comeback‘ event in Minnesota noemde hij zijn massaal bijgewoonde bijeenkomst geen rally maar een PROTEST AGAINST STUPIDITY. Immers, de Democraten willen rallies verbieden maar ‘vreedzame protesten’ (Antifa, Black Lives Matter etc.) waar geen corona-regels van tel zijn en die steevast uitdraaien op geweld, wél toelaten. Pure idiotie die een publieke veroordeling verdient. Bekijk hier de hele speech.


Rapport: China en WHO hebben pandemie vrije baan gegeven

Een nieuwe audit van het ‘House Foreign Affairs Committee‘ is vernietigend voor zowel de Chinese overheid als de Wereld Gezondheidsdienst (WHO). Het 96-pagina’s lange rapport beschuldigt China ervan belangrijke data te hebben achtergehouden en bewijzen te hebben doen verdwijnen. Het staat als een paal boven water dat de CCP (Chinese communistische partij) actief betrokken was bij een cover-up. Relevante informatie over volksgezondheid werd niet bekendgemaakt, wetenschappers en journalisten die de wereld wilden waarschuwen werden monddood gemaakt, soms letterlijk. Indien China transparant ware geweest, had de uitbraak van het corona-virus kunnen voorkomen worden.

> BRON / LEES VERDER


‘True the Vote’ waarschuwt voor marxistische coup

True the Vote‘ is Amerika’s grootste onafhankelijke mensenrechtengroep die zich exclusief focust op het recht van de kiezer op een eerlijk verkiezingsproces, los van partijbelangen. Stichter en voorzitter Catherine Engelbrecht is nu heel erg bezorgd over de gang van zaken bij de huidige verkiezingen. Zij waarschuwt in onderstaande video voor een georchestreerde staatsgreep vanwege marxistische krachten en organisaties in de VS. Met medeplichtigheid van de propagandakanalen (mainstream media). Hoeft het gezegd dat vooral ex-nazi George Soros betrokken is? Een must see video…

> BRON / LEES VERDER


“CHOOSE YOUR SIDE!”

Gisteren vond er in Londen een demonstratie plaats tegen de strenge corona-regels, onder het motto CHOOSE YOUR SIDE!, als boodschap aan de ordediensten, of ze aan de kant van de cabal dan wel aan de kant van het volk staan. Geleidelijk aan worden de mensen wakker. Nu België nog…


Klimaat of milieu?

Indien men ermee doorgaat het ‘klimaat te redden’ zoals dat nu gepland wordt, zal dat ernstig ten koste gaan van het milieu. De negatieve bijwerkingen van de ‘groene medicijnen’ variëren van grote afname van insecten en vogelstand, zware milieuvervuiling bij het delven van de benodigde zeldzame grondstoffen in bijvoorbeeld Congo, China en Bolivia. Het onbruikbaar maken van agrarische grond of natuur ten behoeve van zonneweiden of het kweken van biobrandstoffen, het omhakken van wouden boor biomassa, en het moeilijk te recyclen afval van PV-panelen en windturbines na hun economische levensduur. De lijst is lang en incompleet, maar de schadelijke effecten blijven nog lang doorwerken.

> BRON


Angst voor een onafhankelijk corona-onderzoek?

In Nederland diende het FVD (Thierry Baudet) een motie in om een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de betrouwbaarheid van de PCR-test. Want op deze test is het corona-beleid gebaseerd, ook in België trouwens. Maar de regeringspartijen (cabal) stemden tegen de motie. Allicht omdat men weet dat het hele corona-discours een mega-hoax is die meteen kan worden ontmaskerd via zulk onderzoek.


Wordt ‘free speech’ afgeschaft in Australië?

De weerstand onder de bevolking in Australië tegen de verstikkende corona-regels neemt overhand toe. Hierdoor dreigt de overheid de controle te verliezen over de ‘narrative‘, de publieke opinie. En dus is er voor de staat Victoria een nieuwe wet in de maak die lokale autoriteiten de macht geeft iedereen te arresteren die de officiële corona-versie in twijfel trekt. De zogenaamde ‘conspiracy theorists‘ en personen die weigeren aan zelf-isolatie te doen worden dus loslopend wild. Welkom in de orwelliaanse wereld der globalisten.

> BRON / LEES VERDER


Snowflakes houden niet van ‘vrijdenkers’

Joe Rogan is een monument in de VS. Deze voormalige ‘martial arts-beoefenaar’ is momenteel een der meest beluisterde podcasters ter wereld en werd door Spotify ingehaald voor een bedrag van $100 miljoen voor het exclusief streamen van zijn show ‘The Joe Rogan Experience’. Joe Rogan is een vrijdenker die onverbloemd zijn geïnspireerde visies deelt over uiteenlopende actuele topics. Alles ging hem voor de wind, tot president Trump suggereerde Joe Rogan als moderator te laten fungeren tijdens een toekomstig verkiezingsdebat tussen Trump en Biden. Sindsdien valt de ‘linkse trollmeute’ – de wokes, snowflakes en soy boys – over hem heen met valse aantijgingen en verdachtmakingen. De mainstream media, met de Washington Post op kop, vlooien nu al zijn podcasts van jaren geleden uit op zoek naar uitspraken die Joe Rogan’s reputatie kunnen schaden. Vrije denkers zijn niet welkom in de orwelliaanse wereld van de globalisten.

> BRON / LEES VERDER