Hier vindt u dagelijks enkele pittige headlines teneinde volledig geïnformeerd te zijn. In de mainstream media (propagandakanalen) leest u dit soort informatie niet.

— 31 AUGUSTUS 2020 —


Links beschuldigt Trump van dingen die het zelf veroorzaakt

Typisch linkse modus operandi: beschuldig de tegenpartij van de dingen die u zelf mispeutert. Antifa, Black Lives Matter en ander anarchistisch tuig steken steden in brand, plunderen winkels, molesteren andersdenkenden, schieten zelfs op mensen die een maga-petje dragen. En vervolgens gaan ze verkondigen dat ze zich niet veilig voelen in Trump’s Amerika… Je moet maar durven. Edoch, steeds meer Amerikanen ontwaken, de afkeer voor de Democraten groeit zienderogen…

> LEES VERDER


De Standaard bakt het tegenwoordig heel bruin…

De gazet De Standaard, ooit een kwaliteitskrant, brengt nieuws over de rellen in Portland en zet als titel boven het artikel: ‘Veldslag in Portland: blanke extremist doodgeschoten‘. De titel had moeten zijn: ‘Extreem-linkse terrorist executeert man met Maga-petje’. Inderdaad, als je een rood maga-petje draagt, bent u volgens de links-liberale pers automatisch een neo-nazi, zo ver is het gekomen met onze berichtgeving…

> MEER OVER DIT INCIDENT


Robert Kennedy houdt interessant betoog in Berlijn

Een dag voorafgaand aan de betoging in Berlijn waar – net als in Londen – honderdduizenden mensen op afkwamen, woonde Robert F. Kennedy Jr. een persconferentie bij in de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland. Hij hield er een interessant betoog over Big Pharma, vaccins, de corona-crisis. Het weze duidelijk dat er steeds meer mensen WOKE zijn en de globalistische HOAX niet langer pikken… Het verzet groeit.


Rellen in Malmö gaan over in jodenhaat

De vijfde colonne toont zijn ware gezicht. Malmö is een Zweedse stad veroverd door hordes islamisten, die er complete controle uitoefenen en dat bij tijd en wijle ook openlijk tentoonspreiden, zoals u in onderstaand clipje kan zien. Dit is de Nieuwe Normaal die de globalisten ons beloven…


Invasie van Europa duurt voort

De situatie op Lampedusa klimt naar een kookpunt: na de aankomst van een vissersboot met 450 migranten gevolgd door nog eens 500 migranten in 30 boten – samen bijna 1.000 ‘migranten’ in 24 uur – kwamen er op het Siciliaanse eiland vele woedende reacties en protesten vanwege de eilandbewoners. De omvolking van het continent wordt kennelijk in een hogere versnelling geschakeld, de tijd dringt voor de globalisten… (The Great Reset).

> BRON

 

— 30 AUGUSTUS 2020 —


Aantal Covid-doden schromelijk overdreven!

Het Center for Disease Control (CDC) heeft in alle stilte de officiële cijfers omtrent dodelijke slachtoffers door Covid-19 bijgestuurd. Bij nader inzien zijn er geen 153.504 mensen gestorven, maar amper 9.210… Het gros is overleden door andere onderliggende aandoeningen, los van corona. Dr. Fauci en dr. Birx hebben in de VS de kluit belazerd. En wij hebben alle redenen om aan te nemen dat diezelfde fraude met cijfers en statistieken OOK in ons land en de rest van Europa heeft plaatsgevonden…

> BRON


Fraude met ‘mail-in ballots’ is echt wel reëel

In de Amerikaanse staat Iowa heeft een rechter maar liefst 50.000 stemmen via de post laten vernietigen omdat ze op voorhand waren ingevuld door een ambtenaar. Het incident toont nog maar eens aan dat Trump gelijk heeft als hij zegt geen vertrouwen te hebben in het systeem van ‘stemmen via de post’.

> BRON


Michael Moore voorspelt een Trump-overwinning

De bekende docu-maker Michael Moore, die in 2016 voorspelde dat Trump het presidentschap zou winnen, doet die voorspelling nog eens over. Moore beseft onder andere dat Trump een enorme aantrekkingskracht uitoefent op gewone arbeiders (blue-collar voters). Hij vindt bovendien dat de Democraten geen valabele kandidaten inzetten (Biden/Harris) om het op te nemen tegen Trump. Ook zegt Moore dat hij Trump echt wel au serieux neemt als die iets meedeelt, in tegenstelling tot andere liberalen.

> LEES VERDER


Robert F. Kennedy geeft historische speech in Berlijn

Gisteren vond er dus een massale betoging plaats in Berlijn, een protest tegen de onwenselijke corona-maatregelen. Hoewel de betoging vreedzaam verliep, werden er toch 200 demonstranten gearresteerd omdat ze na afloop weigerden te vertrekken. Opmerkelijk feit: Robert F. Kennedy, neef van de in 1963 vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, hield er een speech. Kennedy is een fervent tegenstander van Bill Gates en diens vaccin-politiek en durft daar ook heel verbaal over te zijn…

…en ook Q tekende present in Berlijn!


Malmö in vuur en vlam

In de islamitische enclave Malmö (Zweden) staan weerom een aantal wijken in de fik. Aanleiding dit keer is een ‘koran-verbranding’, uitgelokt door de Deense activist Rasmus Paludan. Dit heerschap is geen onbekende in Scandinavië. Afgestudeerd als advocaat en actief op YouTube besloot hij op een dag zijn eigen partij op te richten (Stram Kurs – Deens voor ‘Strenge Koers’ of ‘Harde Lijn’) die niet vertegenwoordigd is in het Deense parlement. Hij is niet zomaar een activist tegen migratie, maar wil gewoon álle moslims het land uitzetten.

> BRON

OOK IN NOORWEGEN ROEREN DE ‘MONGOLEN’ ZICH…

 

— 29 AUGUSTUS 2020 —


Democratische burgemeesters kiezen voor Trump

De ontbinding van de Democratische Partij in de VS is in volle gang. Vandaag hebben maar liefst 6 burgemeesters van de staat Minnesota aangekondigd dat ze hun steun zullen betuigen aan Trump. Omdat Trump het leven van gewone mensen aanzienlijk heeft verbeterd en iemand als Biden daar niet toe in staat is. Onder de zwarte bevolking is de steun voor Trump gestegen van 8% naar ruim 30%, waardoor de kansen van Biden tot quasi nul worden herleid.

> LEES VERDER


Merkel zou graag nóg een miljoen migranten verwelkomen

Frau Merkel heeft haar lessen niet getrokken uit het verleden, uit de gevolgen van haar ‘Wir Schaffen das-catastrofe‘. ‘Ik heb helemaal geen spijt’, zegt ze. ‘En ik zou meteen opnieuw 1 miljoen migranten willen verwelkomen’. Het zegt alles over de agenda van het EU-politburo, dat de ambitie heeft het Europees continent om te volken met mensen met een incompatibele cultuur.

> LEES VERDER


Duits gerecht heft demonstratieverbod Berlijn op

De grote demonstratie tegen de corona-lockdown, die vandaag zou doorgaan in Berlijn, werd eerder deze week verboden door de Merkel-regering. Edoch, nu heeft het gerecht in kortgeding die beslissing ongedaan gemaakt. De demonstratie gaat dus door. Een overwinning van vrije mensen op een groeiende tirannie…

> MEER INFO


‘Ik had sneller moeten schieten’, zegt Kenosha-slachtoffer

De 17-jarige Kyle Rittenhouse, die deel uitmaakte van een militie die de politie bijstond tijdens de rellen in Kenosha, werd in de pers afgeschilderd als een extreem-rechtse ’terrorist’. Fake news, uiteraard. Dit was een klassiek geval van zelfverdediging. De man die in arm werd geschoten, heeft aan een vriend bekend dat hij spijt had niet sneller te hebben geschoten (om te doden) op Kyle Rittenhouse. Op de foto ziet u het slachtoffer met een revolver in de aangeschoten hand.

> LEES VERDER


Wishful thinking van het propagandakanaal De Morgen…

— 28 AUGUSTUS 2020 —


VIDEO: Het verraad van onze elite (Robert Jensen)

Het Nederlandse volk houdt zich nu al maandenlang aan de Corona-maatregelen. Die gelden voor iedereen, behalve… voor onze elite.


Federale politie gaat ‘fake news’ bestrijden

Federale politie zet speurders in om “fake news” te bestrijden: “Gevaar voor maatschappij”! De federale politie heeft een groep van 21 speurders verzameld die op zoek gaan naar ‘virtuele leugens’ over het coronavirus, “fake news” dus. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Vraag is wie bepaalt wat fake is en wat niet. En gaan zij ook de mainstream media aanpakken, want die lusten daar ook pap van?

> BRON


Biden durft geen debat met Trump aan te gaan

Nancy Pelosi, parlementsvoorzitter en Democrate, liet van de week weten dat ze een debat tussen Biden en Trump niet ziet zitten. ‘De president neemt altijd een loopje met de waarheid en de feiten, dus is een debat niet aan de orde’, aldus Pelosi. Echte reden is natuurlijk het besef dat Trump in een debat brandhout zou maken van Senile Joe, de man kan namelijk geen volzin vormen zonder over eigen voeten te struikelen.

> LEES VERDER


In Kenosha kregen terroristen lik op stuk

In tegenstelling tot hoe de mainstream media het verhaal brengen, was het schietincident in Kenosha een klassiek geval van zelfverdediging. Straattuig van Black Lives Matter was op strooptocht, viel een burgermilitie aan die de politie bijstond om plunderingen te voorkomen, en kreeg daarbij lik op stuk. De slachtoffers waren stuk voor stuk gewapend en uit op geweld. En bovendien schoot Kyle Rittenhouse niet als eerste… Nog in Kenosha: terwijl het stadje in brand staat, omschrijft fake news CNN de situatie als ‘mostly peaceful’…

> LEES VERDER

 

— 27 AUGUSTUS 2020 —


Europa moét ‘multi-cultureler’ worden, zegt het EU-politburo

De Europese Unie werkt kennelijk IN HET GEHEIM aan een nieuw immigratiepact: Marrakesh 2. De vorige keer konden landen nog bezwaar indienen. Ondanks massale oppositie onder de Nederlandse bevolking tekenden VVD en CDA namens Nederland bij het kruisje. Maar in landen als Oostenrijk, Tsjechië en Polen kwam de regering wél op voor de belangen van het eigen land. Zij weigerden. Dat accepteert de EU nu niet meer. En daarom werken ze nu aan een nieuw immigratiepact dat nog verder gaat – en voor alle EU-landen bindend zou zijn. De EU wil het namelijk makkelijker maken voor Afrikaanse immigranten om naar Europa te komen en hier een paspoort te krijgen. Europa zou nóg “multi-cultureler” moeten worden.

> BRON

 

— 26 AUGUSTUS 2020 —


Antifa plant grote rellen op 4 november

De criminele relschoppers van Antifa en Black Lives Matter zien de bui al hangen: Donald Trump zal met voorsprong de verkiezing winnen. Daarom bereiden deze leeglopers zich al voor op het houden van grote rellen daags na de verkiezing, getuige onderstaande oproep via hun platforms. Een overwinning van Trump zullen zij, net als Hillary, niet aanvaarden. Het zegt alles over hoe ver doorgedraaid de Democratische partij en haar marxistische stoottroepen zijn.


Hillary maant Biden aan verkiezingsuitslag niet te aanvaarden

Hillary Clinton, die altijd de mond vol heeft van democratische processen waarbij verliezers in een verkiezingsstrijd hun lot dienen te aanvaarden, roept nu Joe Biden op de uitslag niet te accepteren indien hij de verkiezingen verliest. Wordt zij hierop terechtgewezen door de mainstream media? Don’t hold your breath…

> BRON


Oproep grote groep artsen en wetenschappers

Een uitgebreide groep artsen, specialisten en gezondheidswetenschappers doet via viruswaanzin.be een oproep aan de regering om zijn strategie te wijzigen. ‘We stellen voor om naar een omgekeerd lockdown te evolueren waarbij risicopatiënten samen met hun arts een strategie kunnen uitwerken rond het nemen van de nodige individuele maatregelen tot zelfbescherming. Preventieve gezondheidspromotie kan helpen om de ganse bevolking blijvend te informeren over de gevaren die ze als vector hebben t.o.v. van de zwakkeren in de samenleving. Dit zou tevens bijdragen in een daling van de mortaliteit bij de seizoensgriep waar we tot op heden geen maatregelen voor namen en elk najaar/voorjaar een piek zagen in de woonzorgcentra, zonder dat deze personen werden getest.’, aldus een fragment uit de oproep.

> LEES DEZE OPROEP


‘De WHO gebruikt Covid om klimaatagenda te pushen’

Fox-anker en journalist Tucker Carlson waarschuwt dat de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) de Covid-19 crisis aangrijpt om de klimaatagenda door te drukken. Volgens Carlson is het virus eigenlijk ingezet om dit doel te bereiken, en moeten we er niet op rekenen dat alles terug weer als vanouds wordt.

> LEES MEER HIEROVER

 

— 25 AUGUSTUS 2020 —


Zwarte Democraat geeft volle steun aan Trump

Vernon Jones, die tot voor kort voor de Democraten in het congres zat, heeft zijn volledige steun toegezegd aan Donald Trump. Jones heeft genoeg van de extreem-linkse koers van zijn partij, van de gewelddadige rellen en de attitude als zou elke zwarte stem automatisch naar de Democraten moeten gaan. Luister hier naar zijn speech tijdens de conventie der Conservatieven:


Meer overlijdens door eenzaamheid in woonzorgcentra?

De Vlaamse woonzorgcentra hebben de afgelopen dagen opvallend veel overlijdens gemeld, blijkt uit cijfers van het agentschap Zorg en Gezondheid op basis van rapporten van de woonzorgcentra zelf. Het is moeilijk zwart op wit te bewijzen, maar waarschijnlijk is de opvallende oversterfte in de Vlaamse woonzorgcentra niet alleen te wijten aan covid-19 en de hittegolf, maar ook aan de coronamaatregelen, waardoor veel bewoners zich geïsoleerd en eenzaam voelen. Sociaal isolement en eenzaamheid zijn indirecte risicofactoren voor vroegtijdig overlijden…

> LEES VERDER


Mondmaskers hebben blijkbaar totaal geen nut

De Oostenrijkse viroloog dr. Franz Allerberger, die tevens het ministerie van gezondheid adviseert, zegt dat het dragen van mondmaskers geen enkele invloed heeft op de verspreiding van Covid-19.

> ZIE VIDEO-VERSLAG


Alleen de officiële Covid-versie mag worden verteld

Facebook (of Fakebook) gaat nu een extra inspanning doen om elk bericht of elke mening die afwijkt van de officiële ‘narrative‘ te bannen van zijn platform. Elke alternatieve mening is immers ‘misinformation‘, en mag de sheeple dus niet bereiken of informeren. Fakebook zal hiervoor een algoritme voor ‘instant factchecking‘ activeren om deze censuur op grote schaal te bewerkstelligen.

> LEES VERDER


Mail-in ballots: open poort voor fraude

Als Trump zegt dat de Democraten het stemmen via de post pushen omdat ze zo vrije baan hebben om te frauderen, wel dan lacht iedereen luidop. Als er incidenten opduiken die Trump gelijk geven, welnu dan blijft het muisstil in de links-liberale media. Zoals nu in New Jersey gebeurt: een rechter heeft een bevel uitgevaardigd om de verkiezing te laten herdoen omdat er fraude is vastgesteld. Stemmen via de post is dus geen optie voor eerlijke verkiezingen.

> LEES VERDER


Hoe lang gaat u ons geduld op de proef stellen?

Enkele bekende Franse dokters (specialisten inzake virologie) hebben een open brief geschreven gericht aan het gerenommeerde medische tijdschrift ‘New England Journal of Medicine‘. In deze ‘statement of concern‘ klagen de dokters de onprofessionele manier aan waarop het tijdschrift bericht over de mogelijke behandelingsmethoden van Covid-19. Hun brief is getiteld: ‘Hoe lang gaat u ons geduld op de proef stellen?’ De dokters noemen de manier waarop het tijdschrift het product Remdesivir hoger inschat dan HCQ eerder een scène uit een Marx Brothers-film dan ernstige wetenschap.

> LEES VERDER


Gucci rijp voor de psychiatrie

Tijdens de modeweek in Milaan presenteerde Gucci zoals gewoonlijk zijn nieuwe collecties. En die waren op zijn zachtst gezegd heel bizar. De modellen waren voornamelijk jonge mannen en de kleding die ze droegen leek zo geleend uit de kleerkast van kleine meisjes en dakloze vrouwen. Ook bij het Italiaanse topmerk heeft de tendens om mannen te ontmannelijken toegeslaan. Pure idiotie. Deze collectie zal wie weet wel aanslaan, maar dan enkel bij freaks en soy boys.

> BRON

 

— 24 AUGUSTUS 2020 —


Neo-nazi gaat voluit voor Biden

Richard Spencer, dé ‘poster-boy’ van extreem-rechts in de VS, en die door de mainstream media maar al te graag en geheel onterecht wordt gelinkt aan Donald Trump, is een steuncampagne gestart voor … Sleepy Joe Biden. We zijn benieuwd hoe de media dit gaan spinnen, gesteld dat ze het onderwerp al durven aan te raken…


Hydroxychloroquine is een levensreddend medicijn

Dr. Harvey Risch, een Yale-professor en epidemiologisch topexpert, zegt in een interview met Mark Levin dat Hydroxychloroquine een goed medicijn is dat zeker moet worden ingezet tegen Corona, want het kan mensenlevens redden.


Boris belazert zijn kiespubliek

Premier Boris Johnson waarschuwt de bevolking omtrent de massabetoging tegen strenge corona-regels, die volgende zaterdag in Londen is gepland. Er zullen zware boetes worden opgelegd aan wie zich niet aan al die dwaze regels houdt. Tot £ 10.000, omgerekend € 11.100. Waarmee Johnson te kennen geeft dat hij aan de kant staat van de globalisten die deze artificiële pandemie gebruiken om grote politieke omwentelingen tot stand te brengen in onze wereld. Op de sympathie van Trump zal hij alleszins niet kunnen rekenen.


Deontologische klacht tegen Van Ranst

Bij de Orde van Geneesheren is een klacht ingediend tegen professor Van Ranst. ‘De wijze waarop Prof. Dr. Van Ranst de medische wetenschap op dit ogenblik vertegenwoordigt is bijzonder schadeverwekkend en dreigt de medische wetenschap in haar geloofwaardigheid op fundamentele wijze te ondergraven. Het gevaar bestaat dat de bevolking zich meer en meer zal afkeren van de medische wetenschap om zich te richten tot alternatieven, wat absoluut te vermijden is’, staat onder meer in de aanklacht. Via de link hieronder kan u de volledige aantijging lezen.

> BRON


Politici nemen ons in de maling

Politici die tonen hoe ze vrijwillig een inenting tegen corona ondergaan, het is pure propaganda die moet dienen om ons allemaal positief te stemmen voor de komende vaccinaties. Uiteraard is dit gewoon een manipulatieve show. Zoals deze twee beelden tonen. De ministers van gezondheidszaken van Nederland (Hugo de Jonge) en de staat Queensland in Australië (Annastacia Palaszczuk) krijgen zogezegd een spuitje, maar het kapje zit nog op de spuit. Boerenbedrog. Houdt men ons echt voor oerdom?

video
play-rounded-fill

Facebook vergroot wurggreep op free speech

Zuckerberg is, in opdracht van de Illuminati?, zijn wurggreep aan het vergroten op de vrijheid van meningsuiting die kennelijk enkel gereserveerd is voor links-liberalen en neo-communisten. Volgens een recent rapport van Casey Newton (Verge) lanceert Facebook een algoritme dat berichten die viraal gaan (conservatieve posts, wat dacht u?) nauw gaat controleren op mogelijke overtreding van hun ‘community standards’, lees: wij gaan alle berichten die niet in onze kraam passen van het platform gooien of shadow bannen. Het wordt hoog tijd dat big tech en social media nieuwe spelregels krijgen opgelegd die vrijheid van meningsuiting vrijwaren voor iedereen.

> BRON


Joe Biden’s speech was dus plagiaat

De conventie-speech die Joe Biden onlangs gaf, en waar de links-liberale pers zo lyrisch over deed, blijkt grotendeels gepikt van de Canadese liberaal Jack Layton. Beeld u in dat Trump dit zou doen, de fake news media zouden er een halszaak van maken. Zijn we anderzijds verbaasd? Nee, want Sleepy Joe staat ervoor bekend het niet zo nauw te nemen met plagiaat, zie dit artikel.

> BRON

 

— 23 AUGUSTUS 2020 —


Bittere realiteit in steden gerund door democraten…

Kimberly Klacik, conservatieve kandidate voor het congres, leidt ons rond in Baltimore. Een vervallen stad waar de democraten al een halve eeuw de plak zwaaien en waar hoofdzakelijk zwarten wonen. Een klassiek voorbeeld van een ‘urban plantation‘: drijf een bevolkingsgroep samen, hou ze dom en vooral arm en oefen totale controle (corruptie) uit…


Arrestatie Steve Bannon was ‘political hit job’

Enkele politieke experten, geïnterviewd door Sputnik, hebben bevestigd dat de arrestatie van Steve Bannon, oud-medewerker van Trump, heel duidelijk een berekend politiek manoeuver is van de democraten. Deze aanklacht past in het gelijkaardig scenario dat tegen Roger Stone, George Papadopoulos, Carter Page, Paul Manafort en General Michael Flynn werd uitgespeeld. Bannon en drie medewerkers worden beschuldigd van fraude met geld van hun stichting. Bannon houdt zijn onschuld staande.

> LEES VERDER


Oud-medewerker JFK stemt voor Trump

Adam Walinsky, die voor zowel JFK als broer Robert Kennedy heeft gewerkt, zegt tot grote verbijstering van de democraten zijn steun toe aan Donald Trump. Volgens Walinsky heeft Hillary continu gepoogd nieuwe oorlogen op te starten, te verhinderen dat er echte toenadering kwam tot Rusland en heeft ze het islamitisch terrorisme altijd afgeschermd, met alle gevolgen vandien. ‘Trump, hoe gek hij soms ook doet, vertelt meer waarheden dan welke politicus ook, hij leidt ons weg van de eeuwige oorlogen en beschermt tegen de échte vijanden van onze beschavingen’, aldus Walinsky.

> BRON


Trump heeft 91% kans op overwinning…

Volgens PRIMARY MODEL, dat sedert 1912 voorspellingen doet omtrent presidentsverkiezingen, heeft Donald Trump maar liefst 91% kans op winst op 3 november. De zittende president zou volgens dit bureau 362 ‘electoral votes’ binnenhalen en het dus nog beter doen dan in 2016. PRIMARY MODEL heeft tot hiertoe een goed parcours gereden: 24 van de 26 voorbije verkiezingen werden correct voorspeld.

> PRIMARY MODEL

 

— 22 AUGUSTUS 2020 —


De verpleegster met een verborgen camera

Verpleegster Erin Olszewski, werkzaam in het absolute epicenter van de corona-crisis in New York (Elmhurst hospitaal), heeft met een verborgen camera geregistreerd wat er zoal gaande is in deze kliniek met betrekking tot de aanpak van corona. Wat zij allemaal heeft gezien is op zijn zachtst gezegd schokkend. Zo komen er patiënten binnen met bijvoorbeeld een hersenbloeding (corona-negatief) en sterven enkele dagen later TOCH aan… corona. Er gebeuren dus vreemde dingen. Bekijk hier een samenvatting van haar getuigenis.

> BEKIJK HIER DE VIDEO


De officiële Trailer van de film “Trump Card”

Auteur, filosoof en filmmaker Dinesh D’Souza heeft een nieuwe film op stapel staan, getiteld ‘Trump Card‘. Vanaf 9 oktober in première. Dit is de officiële trailer…


Duitse parlementsvoorzitter droomt van een Europese dictatuur

Parlementsvoorzitter Wolfgang Schäuble (CDU) zegt publiekelijk dat de tijd nu rijp is voor de totstandkoming van een EUDSSR, een dictatuur naar Hitler’s droommodel? ‘De corona-crisis maakt het nu mogelijk. Wij leven amper zeven maanden met een corona-pandemie en nooit eerder hebben de dingen zo snel bewogen in de politiek’, zegt hij. ‘Wij kunnen de economische en financiële unie nu voor mekaar krijgen’. Hm. Ruikt sterk naar The Great Reset.

> BRON


Rosie trekt van leer tegen democraten

Rose McGowan (actrice, LGBT-activiste, auteur, regisseur, zangeres) stelt de hypocrisie van de democraten nog maar eens aan de kaak en schiet met scherp op Twitter. Vooral Weinstein, de Clintons en Biden krijgen de volle laag. Ter info: in 2017 werd zij naar eigen zeggen verkracht door Harvey Weinstein. De commentaren onder de tweet zijn ook interessant leesvoer.

> LEES VERDER


Open brief aan het parlement

Deze week heeft de Belgische regering in het kader van een procedure voor de Raad van state toegegeven dat zij de zorg voor niet-Covid-patiënten had verminderd en uitgesteld, en dat daardoor een onbekend aantal doden is gevallen. De regering roept als excuus in dat deze doden NOODZAKELIJK moesten vallen om de capaciteit te waarborgen om patiënten met Covid-19 de zo best mogelijke zorg te kunnen toedienen. Deze bekentenis getuigt van een zeer verregaande normvervaging waarbij op voorhand, zonder te weten of de capaciteit in het gedrang zou komen, keuzes werden gemaakt waardoor mensen zonder Covid noodzakelijk moesten sterven, ten voordele van potentiële maar onzekere aantallen Covid-patiënten. Hieromtrent schreef de groepering Viruswaanzin.be een open brief aan het parlement.

> OPEN BRIEF

 

— 21 AUGUSTUS 2020 —


Trump’s antwoord op Obama’s conventie-speech

Hoewel een ongeschreven wet presidenten gebiedt kritiek op volgende presidenten achterwege te laten, heeft Barrack Obama het toch gepresteerd tijdens de (online) Democratische Conventie een speech te geven die bol staat van onnozelheden over Trump. Obama’s body language reflecteerde leugenachtigheid en vals spel. Trump, counter puncher als hij is, riposteerde met enkele tweets, waaronder deze:

Wat zeggen de online-polls intussen? Wel dit:


Netflix propageert pedofilie met ‘Cuties’

Netflix ligt momenteel onder vuur in de VS. Het productiehuis heeft net een trailer gelanceerd van een nieuwe film getiteld ‘Cuties‘, die in première gaat op 9 september. In de Franstalige film zijn de hoofdrolspelers meisjes van amper 11 jaar die schaamteloos worden geseksualiseerd. Hollywood maakt zijn reputatie van PEDOWOOD nog maar eens waar…

> LEES VERDER


Hoogleraar allesbehalve lovend over elektrische auto’s

De Hollandse hoogleraar Guus Berkhout is helemaal niet te spreken over elektrische auto’s. Hij begrijpt niet dat elektrische auto’s overal worden gepresenteerd als dé oplossing. Ieder weldenkend mens zou moeten inzien dat elektrisch rijden niet de oplossing is, die auto’s zijn net zo vervuilend én leveren teveel problemen op voor ons stroomnet.

> LEES VERDER


George Floyd stierf door overdosis

Het was niet politiegeweld, maar een overdosis fentanyl die de aan harddrugs verslaafde beroepscrimineel George Floyd het leven kostte toen hij eind mei in Minneapolis werd gearresteerd na een poging valse bankbiljetten uit te geven. Dat blijkt uit nader onderzoek.

> BRON


VS: economie onder Trump zit opnieuw in de lift

Nu de lockdowns in diverse staten worden versoepeld of ongedaan gemaakt, is de economie zich fors aan het herpakken. Tussen mei en juli zijn er 9 miljoen jobs bijgekomen, het vertrouwen van de consument is weer groot, de beurzen pieken en de industrie floreert. De ‘made in America-politiek’ van Trump is een succesformule, tot spijt van wie het liever anders ziet.

> LEES VERDER


Rutte vindt van niet, Wilders vindt van wel…

Is er een marokkanenprobleem in Nederland? Hoog tijd voor een breed maatschappelijk debat zonder blad voor de mond. Hoog tijd voor een doortastende aanpak vooraleer het helemaal uit de hand loopt en er een soort burgeroorlog uitbreekt.

 

— 20 AUGUSTUS 2020 —


Joe zit in de kelder, Jill doet ‘all the talking’…

Joe Biden, die het wil opnemen tegen Donald Trump, verstopt zich nog steeds ergens in een kelder of bunker. Want inderdaad, hij is amper in staat om een volzin te vormen. Laat staan een interview af te staan of een debat aan te gaan met Trump. Dan maar vrouwlief Jill in de frontlinie sturen. Zij verdedigt Joe over de kwestie of hij conditioneel wel in staat is om het presidentschap op te nemen… Het zijn bizarre tijden.

> BRON


Thierry Baudet is resoluut tégen speciale wetten

Thierry Baudet, leider van het Forum voor Democratie (Nederland) krijgt het hoe langer hoe meer op zijn heupen van die speciale wetten en beperkingen die aan de bevolking worden opgelegd.


De cijfers tonen geen oversterfte, wat is er aan de hand?

Het dagelijkse sterftecijfer door de ziekte is wereldwijd al enkele weken vrij stabiel (zo’n 5.000 per dag), terwijl het aantal besmettingen blijft oplopen. De ziekte blijkt dus steeds minder dodelijk te zijn. Bij de bekendmaking van de cijfers geeft men evenwel geen uitleg. We krijgen het aantal bevestigde gevallen, maar men zegt er niet bij of die mensen ook echt ziek zijn. En hoe zit het met de oversterfte? Of de slachtoffers van de gewone griep? Men houdt dus een sfeertje van angst in stand…

> BRON


Een viroloog met lange tenen

Marc Van Ranst, bekend viroloog die het tot alleenheerser van het land heeft geschopt – ondanks zijn marxistisch gedachtengoed – heeft wel heel lange tenen. O wee als u kritiek uit, hij blokkeert u per direct. Dat overkwam dus ook Rik Torfs, zijn collega en ex-baas aan de KU Leuven. Eergisteren een klein streepje kritiek op het ‘corona-beleid’, zonder zelfs Van Ranst te vermelden en meteen geblokkeerd door… Marc Van Ranst. Marxisten dulden geen tegenspraak.

> BRON


Massaal betogen tegen … ja tegen wat?

De democraten in Seattle (VS) blinken uit in hypocrisie. Of is het domheid? Zo hielden ze van de week een grote manifestatie om hun eis kracht bij te zetten om te mogen stemmen via postbrief. Want stemmen in het stemlokaal zou te gevaarlijk zijn wegens corona. Kan het nog dommer, schijnheiliger? Reactie van Trump: ‘Als u kan betogen, kan u ook in het stemlokaal stemmen’.


Verplichte vaccinaties op komst

De Australische premier Morrison bereidt zijn onderdanen al voor op wat ons ALLEMAAL te wachten staat in de nabije toekomst: een verplichte vaccinatie tegen een artificieel virus. Een doemscenario is dus in de maak. Dat er wetenschappers zijn die waarschuwen voor grote gezondheidsrisico’s van zulke vaccins, maakt op deze marionetten van de Deep State geen indruk. Uiteraard is dit een voorbode van hetgeen wij straks ook in Europa mogen verwachten. Alleen een volksopstand kan het tij keren…

> LEES VERDER

 

— 19 AUGUSTUS 2020 —


Michelle Obama’s lofzang voor Harvey Weinstein

Beelden van Michelle Obama die u niet te zien krijgt in de mainstream media. Hoewel dit al enkele jaren geleden is, wisten alle aanwezigen op dat evenement maar al te goed wat een varken die Weinstein wel is. Mocht dit Trump zijn geweest of Melania, de beelden zouden vlot de wereld rondgaan.


CNN poll: Biden verliest zienderogen terrein…

Hoewel we polls dikwijls met een korrel zout moeten nemen, is de meest recente CNN-poll toch interessant om bekijken. Immers, als zelfs fake news CNN opgeeft dat Joe Biden zienderogen terrein verliest ten overstaan van Trump, dan heeft Sleepy Joe wel degelijk een probleem.

> BRON


Twitter mengt zich in de verkiezingen: boycot Team Trump-account

De afgelopen jaren hing de links-liberale pers (fake news) in de gordijnen omdat Trump zogezegd de verkiezingen zou hebben beïnvloed met de hulp van Russische en Macedonische trollen. Een lachwekkend broodje-aap-verhaal, zo bleek nadien. Dit jaar zien we echter een inmenging van een heel andere orde. De social media halen namelijk alles uit de kast om Trump en conservatieve stemmen te boycotten op hun platforms. In dit geval geen ophef bij de links-liberale media. Het laatste wapenfeit van de socials is Twitter’s boycot van de account ‘Team Trump on Tour’. De kruik gaat zolang te water…

> BRON

 

— 18 AUGUSTUS 2020 —


De Beiroet-ontploffing was een atoomwapen, zegt Iraanse regisseur

Volgens de Iraanse regisseur Nader Talebzadeh werd de explosie in Beiroet veroorzaakt door een kernwapen. Hij baseert zijn theorie op een rapport van Gordon Duff, uitgever van ‘Veterans Today’ en op beweringen van Thierry Meyssan, een onderzoeker die het officiële verhaal van 9/11 in twijfel trekt. Volgens deze mensen werd de ‘aanval’ uitgevoerd door Israël. Men gebruikte hiervoor een ‘Delilah’, een 9 meter lang tactisch atoomwapen afgevuurd vanop een schip. Mochten de Israëli’s achter de aanval zitten, zullen ze wel een grondige reden hebben gehad, ons de militaire opbouw van Hezbollah indachtig…


Intussen in Wuhan…

De Chinezen, die ons hebben opgezadeld met een artifieel corona-virus, lachen zich een breuk met de lockdowns in het Westen. Onze economieën zijn getorpedeerd zodat we nog afhankelijker zijn van import uit China. En om dat te vieren bouwen ze lustig hun feestjes, zoals hier in Wuhan, waar het allemaal zogezegd begon:


Betrapt! Labs in Florida rapporteren valse corona-cijfers

De laboratoria in Florida gooien er met de pet naar. De cijfers omtrent corona-besmettingen worden zwaar overdreven. In hun testresultaten werd onlangs 98% van de gevallen als positief opgegeven, terwijl het echte resultaat amper 9,4% bedraagt. Waarom manipuleert men de cijfers? Om de corona-hoax in stand te houden (het angst aanjagen) en Florida’s goede aanpak te besmeuren (want de gouverneur is een Trump-aanhanger)? Hamvraag: kunnen wij de cijfers in Europa wel vertrouwen?


Nieuwe studie wijst uit dat media sterk bevooroordeeld zijn

Het Media Research Center (MRC), dat o.a. de berichtgeving van TV-zenders in kaart brengt, heeft in een nieuwe studie aangetoond dat het nieuws over Trump voor maar liefst 95% negatief is ingekleurd. Rich Noyes, directeur van MCR, die al 35 jaar de media bestudeert, zegt dat hij dit nooit eerder heeft meegemaakt. Nochtans is er geen president die ooit zoveel heeft gerealiseerd in zo korte tijd. De constante stroom negatieve berichtgeving duidt bijgevolg op een georchestreerd media-complot. Trump heeft de strijd aangebonden met de Deep State, die op zijn beurt de media controleert, dat maakt veel duidelijk.

> LEES VERDER


Wordt Nikki Haley de nieuwe ‘vice’ van Trump?

In diplomatieke kringen doet het gerucht de ronde alszou Trump binnenkort Nikki Haley aanduiden als ‘running mate’ en toekomstige vice-presidente. Dit ten koste van Mike Pence, die nochtans goed werk heeft verricht en grote loyauteit betoonde jegens Trump. Haley heeft onder Trump van 2017 tot 2018 als ambassadrice voor de VN gefungeerd en goed werk geleverd. Zelf ontkent Nikki Haley de geruchten. Wat ze echter niet ontkent is dat ze in 2024 zelf kandidaat is om president Trump op te volgen.

> BRON


Stemmen via de post: vrijbrief voor fraude

In de VS beschuldigen de democraten Trump ervan de verkiezingen te willen vervalsen door het stemmen via de post te belemmeren. Trump zou de US Postal Service afslanken, zodat ze die huzarentaak niet aankunnen. De mainstream media bazuinen dit nieuwsfeit uit als zijnde feitelijk. Maar vergeten te vermelden dat het Obama was die het postbedrijf fors heeft afgeslankt onder zijn regime. Stemmen via de post is bovendien een open poort voor fraude, iets wat in die media niet wordt aangehaald. De voorbeelden zijn nochtans legio. De échte reden voor het dispuut: Biden maakt geen schijn van kans tegen Trump, tenzij er op grote schaal kan gefraudeerd worden, en dus komt stemmen via de post in beeld.

> LEES VERDER

 

— 17 AUGUSTUS 2020 —


Zit het Westen achter de rellen in Wit-Rusland?

Zien we opnieuw een Oekraïne-scenario aan het werk in Wit-Rusland (Belarus), waarbij Westerse NGO’s van voornamelijk George Soros samen met Westerse veiligheidsdiensten voor onlusten in het land zorgen met de bedoeling de zittende president te verdrijven? Het ziet er naar uit. Feit is dat Duitsland en de VS omwille van geo-politieke redenen een wig willen drijven tussen Wit-Rusland en Rusland. Aan de publieke opinie wordt dit uiteraard weer verkocht als een spontane volksopstand.

> BRON


Open brief aan Fauci omtrent hydroxychloroquine

Enkele bekende Amerikaanse dokters hebben een lange, open brief geschreven aan viroloog Fauci, die in Amerika het beleid tracht te sturen wat de corona-aanpak betreft. Om allerlei duisterse redenenen heeft Fauci, met steun van de WHO, het gebruik van hydroxychloroquine in de ban geslagen, hoewel een cocktail van hydroxychloroquine, zinc en azithromycin héél effectief werkt bij de bestrijding van Covid-19, indien toegediend in een vroeg stadium van de infectie. HCQ is gewoon een goed medicijn dat niet mag zijn, maar de geneeskundige wereld legt zich daar dus niet bij neer.

> LEES VERDER


Ikea: weg met die Zweedse mannen

De laatste IKEA-catalogus wordt op de Zweedse sociale media bekritiseerd omdat er maar weinig Zweden in aanwezig zijn, en omdat ze de blanke Zweedse mannen bijna volledig hebben weggezuiverd. In plaats daarvan wordt gesteld dat de meerderheid van de mensen die op de foto’s worden getoond, mensen van niet-westerse afkomst zijn. Een trend die we ook zien opduiken in reclame-spots op TV.

> LEES VERDER

 

— 16 AUGUSTUS 2020 —


Italiaanse regering onder vuur voor aanwakkeren corona-doden

Premier Conte van Italië en zijn ministers Bonafede, Di Maio, Gualtieri, Guerini, Lamorgese en Speranza zijn op de hoogte gesteld dat ze worden aangeklaagd voor hun mismanagement van de corona-crisis. In de aanklacht is er sprake van moord. Grond van de zaak is dat de Italiaanse regering zijn onderdanen geen adaquate behandeling heeft gegund omdat ze te ijverig in de weer was (nauwe banden met Big Pharma) met het promoten en aanbevelen van een vaccin.

> LEES VERDER


Marokkaanse jongeren roepen op om Rotterdam op stelten te zetten

Op sociale media – zoals Instagram en Snapchat – gaan momenteel berichten rond dat er om 20.00 uur vanavond een confrontatie gepland staat tussen ‘bepaalde mensen’. Wie precies? Dat is en blijft een raadsel met al die gezichtsbedekkingen en muilkorven, maar het lijkt erop dat enkele ‘jongeren’ (allochtonen) geïnspireerd zijn door de dagenlange rellen in de Schilderswijk in Den Haag en sinds gisteren ook het beruchte Kanaleneiland in Utrecht. Gaat de premier met zijn handtasje eindelijk uit zijn kot komen? En terloops, het probleem stelt zich evengoed in Frankrijk en in België

> BRON


Het straattuig regeert in Nederland en in…

In een exclusief interview met De Dagelijkse Standaard reageert Thierry Baudet op de recente ontwikkelingen in Nederland met betrekking toe de straatrellen veroorzaakt door in hoofdzaak Marokkaanse zielepoten. ‘Wat we in de Schilderswijk en Kanaleneiland zien gebeuren is schokkend. Tegelijkertijd ben ik helaas niet verbaasd. We weten al heel lang dat er in veel buurten in Nederland – tegenwoordig niet alleen meer in de grote steden – een probleem is met allochtone jongeren die al drie of vier generaties in Nederland wonen, maar op geen enkele manier onderdeel van de Nederlandse samenleving willen zijn.”

> LEES VERDER


Zelfs een rouwmoment is Trump niet gegund…

De links-liberalen in de VS zijn helemaal het noorden kwijt, alsook elke vorm van menselijke waardigheid. Bij het vernemen van het plotse overlijden van Robert Trump, de jongere broer van de president, hebben ze de hashtag #WrongTrump viraal doen gaan. Het was dus Donald die had moeten sterven. Het onderstreept nog maar eens dat deze ideologie, die almaar de moral highground claimt, effenaf in een riool thuishoort.

— 15 AUGUSTUS 2020 —


Nooit meer lockdowns: Zweden had gelijk en wij waren fout!

Dr. Sebastian Rushworth, spoedarts in een kliniek te Stockholm, schrijft op zijn eigen blog dat Covid-19 tot het verleden hoort in Zweden. ‘Alle mensen hebben hun normale leven weer opgenomen en nagenoeg niemand wordt nog besmet’. In tegenstelling tot de rest van de wereld ging Zweden nooit in lockdown. Dr. Rushworth: ‘Het moet voor elk rationeel mens toch duidelijk zijn dat de aanpak elders in de wereld buitenproportioneel was. Bovendien is het logisch dat wanneer de regels dan worden versoepeld, er opflakkeringen optreden’. Kortom, voor deze ervaren dokter zijn lockdowns volledig uit den boze.

> LEES VERDER


Poetin’s vaccin zet pad in korf van Gates en de WHO

Het Sputnik-5 vaccin, ontwikkeld in het gerenommeerde Gamaleya Research Institute, loopt als een hond in het kegelspel van Big Pharma en de corrupte WHO. De Russen hebben de grote jongens namelijk in snelheid genomen waardoor ze grote orders dreigen mis te lopen. Het gehoonlach ten spijt in de links-liberale pers, zijn heel wat landen geïnteresseerd in het Russisch vaccin en liggen de bestellingen klaar van zodra fase 3 van het onderzoek is afgerond.

> LEES VERDER


Obamagate: de eerste kop rolt…

Spygate of Obamagate werd lange tijd weggezet als een ‘conspiracy theory‘ volgens de links-liberale media (fake news). Maar de harde bewijzen komen nu druppelsgewijs bovendrijven. U.S. Attorney John Durham heeft gisteren een aanklacht neergelegd tegen Kevin Clinesmith, voormalig juridisch raadgever van de FBI, voor het vervalsen van documenten. Clinesmith lijkt schuldig te pleiten en zijn volle medewerking te verlenen aan het onderzoek. Obamagate staat op openbarsten, shit will hit the fan

> LEES VERDER


HCQ, het medicijn dat volgens Bill Gates niet mag zijn

Bill Gates, zelfverklaarde arts en viroloog, mengt zich opnieuw in het debat over de werkzaamheid van hydroxychloroquine. ‘Dit geneesmiddel houdt het risico in op ernstige bijwerkingen’, zegt Gates. Maar bewijzen voert hij niet aan. Omdat die er uiteraard niet zijn. Wel integendeel, de schare wetenschappers die het middel aanbevelen in een vroeg stadium van de besmetting groeit gestaag aan. In hoogst uitzonderlijke gevallen – bij hoge dosissen – ontstaan er hartproblemen of een verstoring van de spijsvertering, maar deze bijwerkingen wegen niet op tegen de voordelen van dit medicijn.

> LEES VERDER


Koning met een ‘Robo-Guard’…

De koning van Bahrain arriveert in Dubai met een robot als bodyguard. Een ‘robo-guard’ uitgerust met bewakingscamera’s en ingebouwde vuurwapens. Niet meteen een speeltuig om zonder handschoenen aan te pakken.


Mensifestatie: betogen volgens de regels (Brussel, 16/08)

Morgen zondag vindt er in Brussel een betoging plaats, verzamelen geblazen aan de Financietoren aldaar. Organisator is de groepering VIRUSWAANZIN. Het thema: ‘KOM DE C4 VAN VAN RANST AFGEVEN’. Anders gezegd: hoepel op, Van Ranst! De organisatoren vragen alle deelnemers de wet na te leven. Dus mondkapjes op en social distance in acht nemen! Zo heeft de politie geen reden om de betoging in de kiem te smoren.

> ALLE INFO


Rellen in Utrecht: Politie op de loop

Na Den Haag en Scheveningen, zagen we gisteravond ook rellen in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Allochtone leeglopers misdroegen zich tijdens ongeregeldheden op straat en bekogelden agenten met vuurwerk en stenen. Een auto ging in vlammen op en ook werden bushokjes, lantaarnpalen en een winkelpui vernield. Rond middernacht werd een gedeelte van de buurt afgezet en de Mobiele Eenheid ingezet om de straten ‘schoon te vegen’. Via rondrijdende politiewagens met megafoons werd omgeroepen dat er een noodbevel van kracht was en dat iedereen die zich buiten vertoonde zou worden aangehouden.


 

— 14 AUGUSTUS 2020 —


The Witch is back: Hillary biedt haar diensten aan

Gisteren gaf Hillary Clinton in een interview met ‘The 19th‘ te kennen dat ze kandidaat is om een mandaat op te nemen onder een eventuele Biden-Harris regering. ‘Ik sta klaar om te helpen op welke manier dan ook, want elke Amerikaan – ongeacht partij, ras, leeftijd, gender – zou bereid moeten zijn het land weer op te bouwen.‘ Terzelfdertijd uit ze de verdachtmaking dat Trump, indien hij verliest, niet zomaar het Witte Huis zal opgeven. Ze vergeet uiteraard te vermelden dat ze zélf de verkiezing van Trump nooit heeft aanvaard en dat haar partij (Obamagate) er alles heeft aan gedaan om Trump te boycotten en te ondermijnen.


Recente studie wijst op de gevaren van het dragen van mondkapjes

Een wetenschappelijke studie (Hypoxia downregulates protein S expression – 2018) heeft aangetoond dat ‘hypoxia’ (tekort aan zuurstof) de AFNAME van Proteïne S (een natuurlijke bloedverdunner) stimuleert, wat leidt tot een TOENEMEND RISICO op de vorming van bloedklonters (trombose). Als we vervolgens in acht nemen dat een andere studie (mei jl.) van het ‘Centers for Disease Control‘, in samenwerking met de WHO, heeft geconcludeerd dat mondkapjes NIET effectief zijn om influenza (of corona) tegen te houden, kan de pertinente vraag worden gesteld waarom wij feitelijk mondkapjes dragen die geen nut hebben en onze gezondheid in gevaar brengen?

> LEES VERDER


Dienen de Covid-tests eerder om mensen heimelijk te besmetten?

De Covid-tests worden wereldwijd uitgerold volgens het ‘1-3-30-plan’ van de ROCKEFELLER FOUNDATION, iets wat op zich al reden genoeg is om héél argwanend te zijn (Deep State). Hoe meer mensen er worden getest, des te meer mensen zijn er kennelijk besmet. Dit geeft de overheden munitie om een beleid te voeren dat stapsgewijs onze vrijheden verder inperkt. Vraag dient gesteld of er geen vuil spel wordt gespeeld. Zowel in de USA als het Verenigd Koninkrijk is immers gebleken dat het testmateriaal al eens eerder besmet was met… het corona-virus! Onafhankelijk onderzoek is dus wenselijk, want die lange staafjes kunnen evengoed hetzij een persoon besmetten, hetzij een soort vaccin toedienen, wie weet zelfs een implantaat…

> LEES VERDER


Deskundigen vinden de corona-test (PCR)
niet geschikt om een beleid op te baseren

Biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse: ‘Wanneer bij Iemand de PCR-test positief is betekent dat NIET dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR-uitslag niet aantonen. Daar dient deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens of er intact virus-RNA aanwezig was in de persoon. Evenmin kan je concluderen of het virus infectieus is, of is geweest. Ik maak mij dus ernstig zorgen omdat we momenteel door de heisa in de media onterecht de indruk hebben dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is helemaal niet correct!’ ERGO: de tests dienen eerder een politieke agenda...

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE UITEENZETTING:


“Suppression polls” versus Twitter-polls (realiteit)

De links-liberale media willen u – middels allerlei ‘suppression’ polls – doen geloven dat Biden momenteel een grote voorsprong heeft op Trump. Recent onderzoek van Rasmussen schetst echter een ander beeld: een zwijgende meerderheid der Amerikanen staat eerder achter Trump, maar laat niet zijn kaarten kijken. Onderstaande Twitter-poll, die niet kan worden gemanipuleerd, spreekt ook boekdelen…

 

— 13 AUGUSTUS 2020 —


CNN: Joe Biden zou een stap opzij zetten voor Kamala Harris…

Fake news CNN is het publiek reeds aan het voorbereiden op het feit dat Joe Biden, eens verkozen, een stap opzij zal zetten voor Kamala Harris. Dat meent Chris Cillizza van CNN te weten. Reden waarom Joe Biden niet wil dat tijdens de campagne de focus volledig op hem is gericht. Het bewijst hoe ‘out of touch’ en wanhopig de democraten momenteel zijn. Want Kamala Harris, hoe zeer ze haar ook ophemelen, maakt net als Biden weinig indruk op het kiespubliek.

> LEES VERDER


De links-liberale pers krijgt de opdracht
géén slecht woord te uiten over Kamala Harris

Uit dit voorbeeld zien we eens te meer hoe onbetrouwbaar de mainstream media wel zijn. Blijkt namelijk dat er algemeen een aanbeveling is verspreid om bij de berichtgeving geen negatief woord te uiten over Kamala Harris, running mate van Joe Biden. Harris, die in het verleden werd weggezet als nog verder extreem-links dan Bernie Sanders, is vanaf nu dus een ‘pragmatic moderate’. Heeft Trump geen gelijk als hij de mainstream media wegzet als fake news?

> LEES VERDER


Duitse artsen: ‘Corona heeft niets vandoen met medische wetenschap,
dan wel alles met politiek’.

Enkele Duitse artsen (dr. internist Heiko Schöning, dr. Olaf Müller-Liebenau, algemene geneeskunde en dr. Walter Weber) zijn ervan overtuigd dat het politieke establishment met Angela Merkel op kop het volk een rad voor de ogen draait. Al de maatregelen die momenteel worden getroffen hebben niets met wetenschap vandoen, hier wordt een onwenselijke politieke agenda gevolgd. Zij waarschuwen de bevolking ook voor een eventueel corona-vaccin dat allerlei ernstige risico’s kan inhouden.

> BEKIJK VIDEO


Hydroxychloroquine werkt wel degelijk
en zelfs héél effectief tegen Covid-19

Dokter Richard Urso van America´s Frontline Doctors kaart in deze video de desinformatie aan over hydroxychloroquine en COVID-19. ‘Chloroquine is één van de slimste medicijnen ooit in de geschiedenis. Het valt geen gezonde cellen maar alleen kankercellen aan en werkt zéér effectief tegen COVID-19.’, adus deze dokter. Terloops, “Frontline doctors” zijn gekend als de beste doctors/experts in Amerika.

> BEKIJK VIDEO


Allochtonen zetten Den Haagse Schilderswijk op stelten

In de Haagse Schilderswijk zorgde een groep van tweehonderd allochtonen woensdagavond voor chaos en onrust. Ze zetten brandkranen open, staken vuurwerk af en vernielden straatmeubilair en auto’s. Ook werden enkele brandjes gesticht op straat. De politie heeft de Mobiele Eenheid en politiehelikopter ingezet. Nog enkele jaren en West-Europa heeft zijn straten niet meer onder controle.

> LEES VERDER


Duitse senator (moslima) eist dat alcohol wordt geband
in alle pubs en bars van Berlijn

De Berlijnse senator Dilek Kalayci (SPD), die zich met gezondheidszaken bezighoudt, is van mening dat het verstandig is om een totaal alcoholverbod af te kondigen in Berlijn. Dat zou het naleven van de corona-regels veel eenvoudiger maken, want waar er alcohol wordt gedronken is men niet meer zo strikt met het volgen van regels.

> LEES VERDER


Kamala Harris wil Trump verwijderd zien van Twitter

Joe Biden’s running mate Kamala Harris is niet zozeer met een politieke agenda bezig dan wel met hoe rivaal Trump te ondermijnen. Zij eist met name dat Trump van Twitter wordt verwijderd, want zijn rechtstreekse conversaties met het kiespubliek steken de ogen uit. Bovendien is haar vroegere communicatie-specialist Nick Pacilio momenteel in dienst bij Twitter om er fact checking en censuur te plegen. Van inmenging in het verloop van verkiezingen gesproken…

> LEES VERDER


De Wikipedia-pagina van Kamala Harris, running mate van Joe Biden,
is volledig opgekuist want haar verleden als aanklager oogt niet fraai…

Zoals we dat van democraten mogen verwachten heeft Kamala Harris haar Wikipedia-bio gerevisioneerd. Er vonden naar verluidt 500 aanpassingen plaats, vooral over haar verleden als aanklager. Haar harde aanpak van criminaliteit in het verleden past niet in de huidige kraam van de progressieven, getuige hun ‘defund the police-waanzin’.

> LEES VERDER


Asielzoekers mogen vanaf nu zelf kiezen in welk land ze asiel aanvragen.
Het land dat het meest te bieden heeft is de pineut.

U heeft er in de mainstream media weinig of niets over kunnen lezen, want dit is geen nieuws dat de ‘sheeple’ hoort te vernemen. Maar enkele weken geleden heeft het Europees Hof van Justitie in alle stilte een uitspraak gedaan die de massale instroom van ongewenste asielzoekers nog zal doen toenemen…

> LEES VERDER


Leraars klagen over online-lesgeven: want zo kunnen ouders zien wat er gebeurt tijdens de lessen over ‘gender/seksualiteit’…

Een leraar die lesgeeft in een school in Philadelphia klaagt over het feit dat ouders teveel inkijk krijgen in de leerstof, in het bijzonder als het gaat over seksuele opvoeding. Want het hypothekeert de open en eerlijke conversatie tussen leraar en leerling. Bedoeld wordt: ouders hoeven niet te weten op welke manier hun kinderen worden geïndoctrineerd door progressieve leerkrachten.

> LEES VERDER


Trump’s meest recente Twitter-grapje:


— 12 AUGUSTUS 2020 —


Marxistische groepering plant een politieke coup in november
om Trump met geweld te verdrijven als hij de verkiezing wint!

Na de eerste mislukte coup (impeachment omtrent Rusland) is er een marxistische groepering genaamd TRANSITION INTEGRITY PROJECT die claimt voor faire verkiezingen te zijn, maar niettemin in bedekte termen aangeeft zich niet te zullen neerleggen bij een eventuele overwinning van Trump. Het artikel dat de WASHINGTON POST hieromtrent publiceert, lijkt wel geschreven door een deep state psyops-expert…

> LEES VERDER


Trump had toch gelijk:
Obamagate startte reeds in 2015…

Judicial Watch heeft een dik dossier vrijgegeven met documenten van het Ministerie van Justitie, incluis handgeschreven nota’s met timelines, vanaf 2015, waaruit blijkt de Peter Strzok en Lisa Page (rogue FBI-agenten) toen reeds vergaderingen hielden met betrekking tot het Steele/Fusion-dossier en het bespioneren van toenmalige presidentskandidaat Donald Trump. Hiermee komt Barrack Obama in héél nauwe schoentjes te staan.

> LEES VERDER


Trump voegt een gerespecteerde
anti-Fauci wetenschapper toe aan zijn team

Het geloof in de virologen kalft ook in Amerika af. Trump is de impasse beu en heeft een hoogst gerespecteerde Stanford-wetenschapper aan zijn task force toegevoegd, met name dr. Scott Atlas. Hij schreef onlangs een opiniestuk voor THE HILL, met als titel ‘De data zijn beschikbaar, stop de paniek en maak een einde aan de totale isolatie’. Hoeft het gezegd dat de mainstream media niet weten waar ze hebben?…

> LEES VERDER


In Zweden was er geen lockdown
Toch zijn de corona-cijfers verder gedaald

In tegenstelling tot de pessimisten die voorspelden dat de ‘open society-approach’ van Zweden slecht zou aflopen en dat het zonder lockdowns niet zou lukken, staat Zweden er momenteel heel goed voor. Het horror-scenario dat de virologen in de omringende landen vooropstelden is niet uitgekomen. Sterker nog, Zweden ziet de curve volledig naar beneden gaan.

> LEES VERDER


U draagt geen mondkapje?
Dan pakken we u op voor… moordpoging.’

De mondkapjes of -maskers blijven de mensen beroeren. Hoewel wetenschappelijk vaststaat dat de gewone mondkapjes die de meeste mensen dragen onvoldoende of zelfs helemaal geen bescherming bieden tegen dit virus (de partikels zijn te minuscuul), blijven de overheden dwang uitoefenen. In de VS gaan er zelfs stemmen op om mensen die weigeren een maskertje te dragen op te pakken voor moordpoging. Langzaam maar zeker neemt de dwang toe…

> LEES VERDER