Millie Weaver, een docu-producer en journaliste die ook opereert onder de aka ‘Millennial Millie’, heeft een documentaire gemaakt die, nog vóór ie in première kon gaan, werd geboycot door de social media. Psychological Warfare‘, noemt dat. Hoe cynisch, want daar gaat de film deels over. 

De docu getiteld ‘SHADOW GATE’ onthult welke onzichtbare krachten en figuren er opereren achter de schermen van instellingen en diensten in de VS – zeg maar deep state – hetgeen uiteraard impliceert dat deze kakkerlakken er niet bij gediend zijn als iemand plots het licht aanfloept.

Wij brengen u hier wat duiding en een introductie van de film. Deze docu kan u hieronder bekijken.

GESTAPO AAN DE DEUR

Filmmaker Millie Weaver (29) had dus vorige week de release van haar nieuwe docu aangekondigd. Ze lichtte een tipje van de sluier via een mededeling dat deze docu de tactische en operationele rol van de schaduwregering zou blootleggen bij diens poging een staatsgreep te plegen tegen de zittende president Donald Trump.

Millie Weaver is een van de weinige journalisten die het durft op te nemen tegen de Deep State…


Deze ‘bombshell-aankondiging’ op de website InfoWars.com, waar Millie occasioneel interviews voor levert, maakte zoals verwacht enkele slapende honden wakker. Hun reactie bleef niet uit.

Terwijl ze vorige week relaxt thuis vertoefde met haar drie kinderen, viel ineens de politie binnen. Millie mocht snel nog wat schoeisel aantrekken en werd aangemaand per direct mee te komen, want ze stond onder arrest. Er liep naar verluidt een aanklacht (grand jury indictment) tegen Millie en haar vriend. Dit onwezenlijk arrestatie-tafereel heeft ze zelf kunnen filmen.

Wáár de aanklacht precies over ging kreeg ze niet te horen. Achteraf bleek het te gaan over een dispuut met haar mama over een kapotte smartphone ($50), nu al enkele maanden geleden. Die moeder viel bij navraag eveneens uit de lucht, geloofde haar oren niet.

Het weze duidelijk, hier wordt van een mug een olifant gemaakt, pure intimidatie vanwege deep state-operatoren met een lange arm. Het goede nieuws is dat de fans van Millie meteen een steunactie op gang brachten die in een mum van tijd een grote som geld ($150,000) genereerde, dit voor een eventuele borgsom.

STAAT BINNEN DE STAAT

Die deep state-operatoren hebben inderdaad reden om bezorgd te zijn. Deze nieuwe docu schetst immers een onthutsend beeld van hoe het er in de States achter de schermen van de overheid aan toegaat. Deze boodschap zou álle mensen, ongeacht hun politieke affiliatie, moeten verontrusten.

Het gaat in deze niet zozeer over verkozen politici, dan wel over de operatoren en ingehuurde krachten die achter de schermen en vanuit de schaduw werken voor hoofdzakelijk veiligheidsdiensten. Vooral het misbruik van AI (artificial intelligence) en het oneigenlijk gebruik van algoritmes gebaseerd op data van zowat de ganse wereldbevolking, moeten ons absoluut zorgen baren…

Door de jaren heen zijn de veiligheidsdiensten autonoom gaan functioneren, buiten de supervisie van de reguliere overheid. Een staat binnen de staat met als grootste wapen: informatie over alles en iedereen.


MONDIALE CRIMINELE ORGANISATIE

De onthullende feiten in deze docu zijn afkomstig van twee whistleblowers (Tore en Patrick Bergy) die beiden lange tijd hebben gewerkt in de cirkel van de ‘schaduwregering‘ (deep state).

Volgens deze geloofwaardige whistleblowers werden mensen zoals zij in 2015 ingehuurd door diverse regeringsleden. Dit om de campagne van Trump te ondermijnen, een ‘Russia Collusion-onderzoek‘ te lanceren, getuigen te leveren voor de impeachment-hoorzittingen en administratieve hulp te bieden aan het departement van justitie tijdens het Mueller-onderzoek…

Zij onthullen tevens dat dezelfde groep operatoren verantwoordelijk is voor de verspreiding van veel fake news in de mainstream media, de beïnvloedingscampagnes op social media, alsook de burgerlijke onrust over het hele land en de ‘defund the police-campagne‘.

Deze operatoren hebben hun netwerken, macht en invloed misbruikt om een nooit eerder geziene internationale criminele organisatie op te zetten, waarbij chantage dagelijkse kost is en de persoonlijke data van mensen van goudwaarde.

Sinds de release van deze docu hebben bedrijven en instellingen genoemd in deze film heel wat compromitterende pagina’s verwijderd op hun respectievelijke websites…


Na de release van deze documentaire hebben diverse ‘contractors’ hun websites opgekuist.

 

 


DOCU: ShadowGate / The Documentary 2020

video
play-rounded-fill

Deel 2 – Shadow Gate 2.0 – Full Documentary

Toen deel 1 (hierboven) van Shadow Gate werd gelanceerd kwam er een grote lastercampagne op gang in de mainstream media en social media om de aandacht af te leiden van de paniek die was ontstaan in middens van de ‘Military Industrial Complex‘, omdat er dingen werden onthuld die men liever onder de mat had gehouden.

Wat was er dan eigenlijk zo problematisch aan deze documentaire en de wistleblowers die erin aan het woord komen? Welnu, daarover gaat DEEL 2.NUTTIGE LINKS: