Thierry Baudet gooit eens te meer een knuppel in hoenderhok der Globalisten…

Zo hield de frontman van het FvD (Forum voor Democratie) een onheilspellende toespraak in de 2e kamer (Nederlands parlement) over het ‘Lockstep Scenario‘, een ‘pandemie-scenario’ van de Rockefeller Foundation uit 2010, dat minutieus en stapsgewijs opsomt en voorspelt wat er vandaag de dag allemaal gaande is in de wereld…

De video-clip van deze korte rede – voorzien van Engelstalige onderschriften – ging meteen de wereld rond (zie bijlage).

Bewuste toespraak ging over hoe de bevolking angst wordt aangejaagd en overheden steeds totalitairder worden. Het blijkt allemaal een opmaat naar de Great Reset, de natte droom van professor Klaus Schwab, voorman van het WEF (World Economic Forum), die samen met wereldleiders, NGO’s zoals het WHO (World Health Organization), de VN en de ‘captains of industry‘ een nieuw sociaal contract tussen burgers en overheid uitrolt onder de noemer ‘Build Back Better‘.

Maar wat is nu precies die Great Reset? En waarom vermelden alle Westerse wereldleiders het motto ‘Build Back Better‘ in hun toespraken?

Het FvD vroeg bij monde van Thierry Baudet om een kamerdebat in het Nederlands parlement, maar kreeg zoals verwacht geen steun. Want volgens sommige kamerleden was het tijdverspilling om een debat te voeren over… een boek.

Edoch, het boek van Klaus Schwab is géén roman maar een heuse roadmap voor de toekomst van onze (vooralsnog in theorie) vrije wereld. Leiders over het hele Westen omarmen dit globalistisch scenario zonder transparant te zijn over wat dit dan inhoudt en betekent voor de mensheid. Volgens het WEF komt het allemaal neer op: “You’ll own nothing and will be happy” (u bezit straks niets meer maar zult toch gelukkig zijn)…

Een petitie met ruim 40.000 handtekeningen zorgt er nu toch voor dat dit debat over de Great Reset zal gevoerd worden, weliswaar in het najaar. Programmamaker Flavio Pasquino (BLCKBX) ging daar natuurlijk niet op wachten.

Hiji spreekt in volgend interview met Thierry Baudet over het Lock Step-scenario, de Great Reset en het Build Back Better-mantra… Wat zou ermee bedoeld kunnen worden, is het misschien gewoon een heel goed plan of moeten we ons juist zorgen maken en is dat de reden waarom men het verborgen wil houden voor de bevolkingen?


— BIJLAGEN —


BAUDET’S KORTE REDE DIE WERELDWIJD VIRAAL GAAT