Media en overheden laten de bevolking in de steek. Een zachtere verwoording is de waarheid geweld aandoen. Terwijl gerenommeerde experts waarschuwen voor een nakende catastrofe in het zog van de massale covid-vaccinaties, veegt de propaganda-pers (MSM) de materie onder de mat en doen overheden lustig verder met het organiseren van inentingen met experimentele prikken. Genocidaal gedrag dat ronduit rijp is voor een Nuremberg 2.0 …

Hoewel wij deze waarschuwing omtrent covid-vaccinaties al meermaals hebben gedaan, herhalen wij ze nogmaals, want er staan teveel mensenlevens op het spel.

Wij brengen u hieronder twee getuigenissen. De eerste is van Geert Vanden Bossche (PhD) uit het Belgische Huldenberg. Hij is een onafhankelijk viroloog en internationaal gerespecteerd vaccin-deskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation.

VIRUS-VARIANTEN EN RESISTENTIE

Geert Vanden Bossche is niet contra vaccins, integendeel. Maar hij heeft wel grote bezwaren tegen de lopende covid-vaccinatiecampagne, zegt hij in onderstaand interview met dr. Philip McMillan…

De huidige corona-vaccinatie is ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal te worden uitgerold op een moment dat het virus zich nog steeds op grote schaal aan het verspreiden is‘, stelt hij. “Vaccinologen, wetenschappers en klinische medici staren zich blind op de positieve korte-termijn-effecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen op termijn voor de globale gezondheid. Immers, vaccins toedienen terwijl de virusstorm volop woedt, zet het virus ertoe aan om gevaarlijkere varianten aan te maken”, aldus Vanden Bossche.

Varianten waarop wij geen vat meer krijgen. U kan het vergelijken met antibiotica bij bacteriële besmettingen. We bereiken een punt waarop er resistentie optreedt met catastrofale gevolgen vandien. Medisch journalist Del Bigree (Highwire) legt het ons uit in begrijpelijke taal.

COVID-VACCINS LEIDEN TOT AUTO-IMMUUNZIEKTE

De tweede waarschuwing is van Dr. Sherri Tenpenny (WEBSITE), een arts voor ‘integratieve geneeskunde’ in Cleveland (Ohio) die de vaccin-problematiek nu al langer dan 20 jaar bestudeert. Zij heeft duizenden medisch-wetenschappelijke artikels doorgenomen en ruim 40.000 uur aan onderzoek gespendeerd aan vaccinatie-kwesties. Kortom, een vaccin-expert.

Dr. Sherri Tenpenny: ‘Covid-19 staat voor: Certificate Of Vaccine IDentification, en 19 staat voor AI (Artificial Intelligence). Een biowapen om een genetische modificatie te bewerkstelligen. Het vaccin dat men ons wil toedienen is helemaal geen vaccin maar een ‘spike-antilichaam‘, aldus deze dokter. ‘Wanneer u dit spike-antilichaam in uw systeem krijgt, zal het uw immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit geconcipieerd om een ​​antilichaam tegen dat spike-eiwit te ontwikkelen‘.

In gewone mensentaal: het covid-vaccin zal uw immuunsysteem permanent veranderen en mettertijd een auto-immuunziekte ontwikkelen, tussen 3 maanden en 20 jaar na toediening. De gevolgen zijn ernstig, meestal dodelijk. Reden te over om argwanig te zijn omtrent covid-vaccins.

Onderstaand artikel (Nederlandstalig) verschaft een informeel transcript van haar theorie, de video brengt een interview van Alex Jones (InfoWars) met Dr. Sherri Tenpenny.

> BRON / TRANSCRIPT INTERVIEW

‘COVID-VACCINS ONDERMIJNEN ONS IMMUUNSYSTEEM’

Hier volgt een uitgebreider interview met de Belgische vaccin-expert Geert Vanden Bossche, via Discernable. Hij gaat gedetailleerd in op de materie aangehaald in bovenstaand artikel.

GEERT VANDEN BOSSCHE: WAAROM COVID-VACCINATIES HET TEGENOVERGESTELDE EFFECT UITLOKKEN

Vaccinatie-expert Geert Vanden Bossche (> zie website) heeft aangekondigd dat deze video de allerlaatste is die hij publiceert over het onderwerp ‘covid-vaccinaties‘, want ál hetgeen dat moet worden meegedeeld ter waarschuwing is intussen gebeurd. Deze video is allicht de belangrijkste uit een hele reeks, een overzicht met daaraan gekoppelde conclusies.

Bottom line: massale vaccinaties bereiken het tegenovergestelde effect en de komende weken zullen we de rampzalige gevolgen ervan kunnen aanschouwen. Grootste slachtoffers worden de ‘jongere generaties‘, wier natuurlijke immuniteit onherstelbaar zal worden aangetast…

PIERRE CAPEL: DE IMMUNOLOGISCHE ROLLERCOASTER

Pierrre Capel, emeritus hoogleraar experimentele immunologie aan de Universiteit Utrecht, legt in deze video in gewone mensentaal uit welke effecten een injectie met lichaamsvreemde elementen (covid-vaccin) kunnen hebben op ons immuunsysteem.

WAARSCHUWING VOOR MENSDOM

In deze video’s van ‘Stop World Control‘ en ‘Thrutter22‘ legt de befaamde Amerikaanse wetenschapper dr. Carrie Madej uit hoe het covid-vaccin het menselijk ras permanent kan veranderen. Zij geeft ons een diepe inkijk in transhumanisme en artificiële intelligentie (AI)…

CELBIOLOOG PETER BORGER: ‘LAAT U NIET VACCINEREN’

Celbioloog Peter Borger spreekt in dit interview met Blue Tiger Studio over DNA, corona, mutaties, vaccineren, darwinisme en de plaag van het ‘dominante scientisme’. Peter Borger neemt al vanaf de eerste lockdown in 2020 deel aan het publieke debat met zeer gedegen kanttekeningen tégen het beleid van strikte corona-maatregelen en het pushen van vaccinaties.

Borger verwierf enorme bekendheid toen hij eind november 2020 samen met collega-wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex-directeur van Pfizer) de bekende ‘Retraction Paper‘ indiende tégen de Drosten-paper over de PCR-test. De test dus waar het huidige wereldwijde beleid op is gestoeld. Die PCR-test wordt door de ‘Retraction Paper‘ onderuit gehaald. Tom Zwitser (Blue Tiger Studio) bezocht Peter Borger thuis, vlakbij Basel, tijdens zijn ‘Laatste reis door Europa’. Het werd een van de meest inhoudelijk diepgaande interviews op dit onderwerp!